user1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παρελαβα ενα m1 note απο dealextreme. Η συσκευασια ηταν ανοιγμενη και ελειπε το εργαλειο που βγαζεις τη θηκη για τις sim. Ειχε ομως κανονικα αυτοκολλητα και μου φαινεται κανονικο. 1. Υπαρχει τροπος να το ελεγξω? Επειδη ρωταει ο φιλος σε σχεση με xiaomi μου φαινεται εκπληκτικο, κλασεις ανωτερο, μου αρεσει και το flyme πιο πολυ απο το miui. 2. Εκανα upgrade και ειναι στην εκδοση 4.2.0.5U kitkat. Ειναι καλυτερα με flyme που βαζιζεται στο lollipop? ποια τα πλεονεκτηματα (μπαταρια, επιδοσεις)? Υπαρχει θεμα εγγυησης (βεβαια αν παθει τιποτα σιγα μην το στειλω πισω)? 3. Αν ειναι ευκολο ενα λινκ που να λεει τα βηματα πως το κανω. Ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παρελαβα ενα m1 note απο dealextreme. Η συσκευασια ηταν ανοιγμενη και ελειπε το εργαλειο που βγαζεις τη θηκη για τις sim. Ειχε ομως κανονικα αυτοκολλητα και μου φαινεται κανονικο. 1. Υπαρχει τροπος να το ελεγξω? Επειδη ρωταει ο φιλος σε σχεση με xiaomi μου φαινεται εκπληκτικο, κλασεις ανωτερο, μου αρεσει και το flyme πιο πολυ απο το miui. 2. Εκανα upgrade και ειναι στην εκδοση 4.2.0.5U kitkat. Ειναι καλυτερα με flyme που βαζιζεται στο lollipop? ποια τα πλεονεκτηματα (μπαταρια, επιδοσεις)? Υπαρχει θεμα εγγυησης (βεβαια αν παθει τιποτα σιγα μην το στειλω πισω)? 3. Αν ειναι ευκολο ενα λινκ που να λεει τα βηματα πως το κανω. Ευχαριστω παρα πολυ εντος κινας 1 ετος εγγυηση η μειζου,την τσεκαρεις σε σαιτ της μειζου με αριθμο κινητου,κατι τετοιο δεν τοχω κανει Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παρελαβα ενα m1 note απο dealextreme. Η συσκευασια ηταν ανοιγμενη και ελειπε το εργαλειο που βγαζεις τη θηκη για τις sim. Ειχε ομως κανονικα αυτοκολλητα και μου φαινεται κανονικο. 1. Υπαρχει τροπος να το ελεγξω? Επειδη ρωταει ο φιλος σε σχεση με xiaomi μου φαινεται εκπληκτικο, κλασεις ανωτερο, μου αρεσει και το flyme πιο πολυ απο το miui. 2. Εκανα upgrade και ειναι στην εκδοση 4.2.0.5U kitkat. Ειναι καλυτερα με flyme που βαζιζεται στο lollipop? ποια τα πλεονεκτηματα (μπαταρια, επιδοσεις)? Υπαρχει θεμα εγγυησης (βεβαια αν παθει τιποτα σιγα μην το στειλω πισω)? 3. Αν ειναι ευκολο ενα λινκ που να λεει τα βηματα πως το κανω. Ευχαριστω παρα πολυ Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το update. Αρκεί να περάσεις την Α. Να ξέρεις μόνο ότι δεν έχει Ελληνικά. Την κατεβάζεις την Ρομ, την ανοίγεις με το file manager του κινητού, επιλέγεις το wipe (backup πριν σε ο,τι χρειάζεσαι) και προχωράς στο restart για την εγκατάσταση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το update. Αρκεί να περάσεις την Α. Να ξέρεις μόνο ότι δεν έχει Ελληνικά. Την κατεβάζεις την Ρομ, την ανοίγεις με το file manager του κινητού, επιλέγεις το wipe (backup πριν σε ο,τι χρειάζεσαι) και προχωράς στο restart για την εγκατάσταση. Sent from my m1 note using Tapatalk Ευχαριστω. Και κατι αλλο, η μπαταρια δειχνει να κατεβαινει για πλακα, χωρις να κανω σχεδον τιποτα στο τηλεφωνο (ιστοσελιδες κτλ). Οσπου να γραψω αυτο, χωρις να το χρησιμοποιω κατεβηκε απο το 84 στο 81 %. Φανταζομαι οτι ειναι καποιο bug γιατι αν δεν ειναι σημαινει πω η μπαταρια του κραταει 1μιση ωρα. Να το αφησω να κατεβει οσο παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ευχαριστω. Και κατι αλλο, η μπαταρια δειχνει να κατεβαινει για πλακα, χωρις να κανω σχεδον τιποτα στο τηλεφωνο (ιστοσελιδες κτλ). Οσπου να γραψω αυτο, χωρις να το χρησιμοποιω κατεβηκε απο το 84 στο 81 %. Φανταζομαι οτι ειναι καποιο bug γιατι αν δεν ειναι σημαινει πω η μπαταρια του κραταει 1μιση ωρα. Να το αφησω να κατεβει οσο παει? Να συνπληρωσω πως απο την ωρα που εγραψα το μηνυμα εκανα restart το τηλεφωνο και εχει κολλησει η μπαταρια στο 76% που σημαινει οτι οντως πρεπει να ειναι bug. Γιαυτο ψαχνω καποια αναβαθμιση μηπωε εξαλειφθουν τετοια προβληματα. Στο site flymeos εχει επισημα την Flyme OS 4.5.7I. Ειναι καλη εκδοση? Θα ηθελα καποια επισημη. Αν την εχει βαλει καποιος θα ηθελα εντυπωσεις σε σχεση με την 4.2.0.5U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Να συνπληρωσω πως απο την ωρα που εγραψα το μηνυμα εκανα restart το τηλεφωνο και εχει κολλησει η μπαταρια στο 76% που σημαινει οτι οντως πρεπει να ειναι bug. Γιαυτο ψαχνω καποια αναβαθμιση μηπωε εξαλειφθουν τετοια προβληματα. Στο site flymeos εχει επισημα την Flyme OS 4.5.7I. Ειναι καλη εκδοση? Θα ηθελα καποια επισημη. Αν την εχει βαλει καποιος θα ηθελα εντυπωσεις σε σχεση με την 4.2.0.5U Μην το ψάχνεις τόσο. Τελευταία επίσημη είναι αυτή: https://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/stable/5.1.4.0/a/update.zip Η μπαταρία γενικά ποτέ δεν είχε προβλήματα πάντως. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Βγήκε η 4.12, αλλά το έμαθα έμμεσα. Δεν μου έβγαλε ειδοποίηση μέσα από το κινητό, όπως τις προηγούμενες φορές. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Σκ θα φύγει wipe data και clean install. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Είναι απίστευτο να μου δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις με την τεστ της 1/3/ Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Είναι απίστευτο να μου δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις με την τεστ της 1/3/ Sent from my m1 note using Tapatalk Μήπως βοήθησε το wipe data; Ή δεν έκανες wipe και απλά φλασαρες προηγούμενες Ρομ; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Μήπως βοήθησε το wipe data; Ή δεν έκανες wipe και απλά φλασαρες προηγούμενες Ρομ; Unleashed by my M1 NOTE Την τελευταία Ρομ την φλασαρα με wipe. Του Μαρτίου όπως ήταν από την τελευταία πήγα έναν μήνα πίσω χωρίς wipe. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 καλημερα μια βοηθεια κλειδωσε η συσκευη μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες στο flyme account εκανα reset στον κωδικο μπαινω κανονικα απο το pc αλλα απο το τηλεφωνο δεν ξεκλειδωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Καλησπέρα, ποια είναι η τελευταία beta να περάσω; Άμα κάνω clean install πως θα κρατήσω backup των εφαρμογών; Edited April 18, 2016 by Papapap *** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα, ποια είναι η τελευταία beta να περάσω; Άμα κάνω clean install πως θα κρατήσω backup των εφαρμογών; Εδώ η τελευταία. https://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/5.6.4.12/a/update.zip Backup με ροοτ+titanium backup Εγώ προτείνω Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Βγήκε και η 5.6.4.19 σήμερα Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Χρησιμοποιεί κάποιος snapchat? Η μπροστινή κάμερα είναι υπερβολικά ζουμαρισμένη όταν τραβάς φωτογραφίες. Έχουμε βρει λύση? Edited April 25, 2016 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 βγηκε νεα stable Flyme OS 5.1.5.0A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 βγηκε νεα stable Flyme OS 5.1.5.0A Φίλε μπορείς να στείλεις λινκ; Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Φίλε μπορείς να στείλεις λινκ; Εδώ είσαι http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/5.1.5.0/cn/20160422174434/e4f60fe8/update.zip Ρε σεις, κουφάθηκα. Αφού έχω την τελευταία BETA, πώς μου ήρθε αυτόματη ενημέρωση για αναβάθμιση στην stable;; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Edited April 27, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εδώ είσαι http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/5.1.5.0/cn/20160422174434/e4f60fe8/update.zip Ρε σεις, κουφάθηκα. Αφού έχω την τελευταία BETA, πώς μου ήρθε αυτόματη ενημέρωση για αναβάθμιση στην stable;; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Αδερφέ και εγώ το ίδιο... Καλή Ανάσταση παιδιά! Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 προφανως ειναι το τελευταιο update lollipop... δηλαδη θελω να ελπιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmathiou4 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 για notifications εκανα τα παντα εκτος απο -Lock the App In the App Switcher τις αλλες φορες δουλευαν τωρα οχι...με clean install στην τελευταια rom -Add Permissions To AutoRun (Security App > Permissions > AutoRun Management)– -Add Permissions To Keep Idle (Security App > Power > App Management) -Add to Accelerator whitelist (Security App > Accelerator > Gear Icon in the Upper left > Memory Accelerator Whitelist) -Lock the App In the App Switcher -In Settings > Battery > Rankings > Any App > Permissions, Choose Allow Background running πως κλειδωνω μια εφαρμογη για να μην κλεινει οταν κανω optimize με το security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Βγήκε η International beta G Rom για εμάς: Όποιος θέλει να δοκιμάσει, ας δει εδώ: https://drive.google.com/file/d/0B2zTdTTMZHglZlhDTEZUd1AtSkE/view Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Γεια σας παιδιά. Ειμαι κατοχος του κινητου (μεταχειρισμένου) και εχει επανω την 4.2.0.5Α 1. Πως γινεται αναβαθμιση σε νεότερη rom? 2. Το link πιο πανω που δινει για μια stable μου βγαζει σε μια σελΐδα με κινέζικα και δε βγάζω άκρη 3. Flyme λογαριασμό για root να κάνω απο το κινητό ή απο pc? Εχει διαφορά? Συγνώμη αν ειναι γνωστά και απαντημένα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γεια σας παιδιά. Ειμαι κατοχος του κινητου (μεταχειρισμένου) και εχει επανω την 4.2.0.5Α 1. Πως γινεται αναβαθμιση σε νεότερη rom? 2. Το link πιο πανω που δινει για μια stable μου βγαζει σε μια σελΐδα με κινέζικα και δε βγάζω άκρη 3. Flyme λογαριασμό για root να κάνω απο το κινητό ή απο pc? Εχει διαφορά? Συγνώμη αν ειναι γνωστά και απαντημένα αυτά. 1) Δες ποστ 4464 2) ή μεταφράζεις την σελίδα μέσω google ή δοκιμάζεις τα 2,3 κουμπιά που υπάρχουν 3) το ίδιο είναι. Κάντο με email καλύτερα Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts