Helpmagkes Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα παίδες. Μου ήρθε το πρωί ως ειδοποίηση κάτι στα κινέζικα και το πάτησα από περιέργεια.. Τώρα μου εμφανίζεται στο μενού ένας φάκελος με κινέζικες εφαρμογές.. Τις έσβησα όλες από μέσα αλλά υπάρχει ακόμα και μου σπάει λίγο τα νεύρα... Ξέρει κανείς πως εξαφανίζεται? Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα παίδες. Μου ήρθε το πρωί ως ειδοποίηση κάτι στα κινέζικα και το πάτησα από περιέργεια.. Τώρα μου εμφανίζεται στο μενού ένας φάκελος με κινέζικες εφαρμογές.. Τις έσβησα όλες από μέσα αλλά υπάρχει ακόμα και μου σπάει λίγο τα νεύρα... Ξέρει κανείς πως εξαφανίζεται? Μήπως λες το applications? Είναι plugin στο app store. Πήγαινε στο settings του store και απενεργοποιησε το. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Ναι αυτό αλλά που πατάω τα έψαξα όλα και δεν έβγαλα άκρη ακόμα.. Το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Edited February 23, 2016 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έλα και έχουμε νέα Beta Rom 5.6.2.23 https://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/5.6.2.23/a/update.zip Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Έλα και έχουμε νέα Beta Rom 5.6.2.23 https://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/5.6.2.23/a/update.zip Ας δοκιμάσουμε να δούμε αν έχουμε λοιπόν καμία διαφορά από την 5.6.2.16 που είμαι πολύ ευχαριστημένος Υ. Γ. Υπάρχει περίπτωση το smart voice να γίνει στα αγγλικά? Edited February 24, 2016 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ας δοκιμάσουμε να δούμε αν έχουμε λοιπόν καμία διαφορά από την 5.6.2.16 που είμαι πολύ ευχαριστημένος Υ. Γ. Υπάρχει περίπτωση το smart voice να γίνει στα αγγλικά? Εγώ δεν βλέπω διαφορές εδώ και μήνες πάντως. Απόλυτα σταθερές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Εγώ δεν βλέπω διαφορές εδώ και μήνες πάντως. Απόλυτα σταθερές. Ναι ούτε εγώ αλλά έχω παρατηρήσει μικρές αλλαγές ως προς την απόδοση της μπαταρίας αλλά και την φόρτιση της.. Edited February 24, 2016 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδιά τις επαφές πώς τις έχετε τακτοποιήσει ειδικά που μπορεί να υπάρχουν για το ίδιο άτομο διαφορετικές εγγραφές λόγω gmail/Skype κλπ. Δεν βρίσκω Join των επαφών μέσα στην στοκ εφαρμογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση μόνο. Βρίσκομαι στην έκδοση stable Flyme OS 5.1.3 A και άκουσα πως βγήκε η καινούργια beta. Αξίζει να αναβαθμισω; έχει βρει κανένας τίποτα bugs; Ευχαριστώ. Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση μόνο. Βρίσκομαι στην έκδοση stable Flyme OS 5.1.3 A και άκουσα πως βγήκε η καινούργια beta. Αξίζει να αναβαθμισω; έχει βρει κανένας τίποτα bugs; Ευχαριστώ. Τι εννοείς; Κάθε βδομάδα βγαίνουν beta και δεν έχουν θέματα. Η τελευταία δεν διαφέρει σε κάτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 η meizu σας ευχεται καλο μηνα Flyme OS 5.6.3.1 beta http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m1_note/5.6.3.1/beta/20160226020842/6f100cb1/update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Οδηγός από μένα για εγκατάσταση Xposed στο FlymeOs https://meizufans.eu/forum/topic/4640/install-xposed-at-flymeos5-5-1/5 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδιά το App Lock σας δουλεύει σωστά; Έβαλα να κλειδωσω τα μηνύματα και ενώ στην αρχή έβγαλε μήνυμα που ζητούσε τον κωδικό, μετά όταν βγήκα και ξαναμπηκα, δεν τον ξαναζητησε. Τι παίζει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδιά το App Lock σας δουλεύει σωστά; Έβαλα να κλειδωσω τα μηνύματα και ενώ στην αρχή έβγαλε μήνυμα που ζητούσε τον κωδικό, μετά όταν βγήκα και ξαναμπηκα, δεν τον ξαναζητησε. Τι παίζει; Το δοκίμασα μόνο για να σου απαντήσω και όχι έχεις δίκιο. Μόνο την πρώτη φορά πιάνει. Μετά είτε κλείσεις την εφαρμογή είτε όχι δεν δουλεύει με την καμία. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δουλεύει κανείς το τελευταίο Flyme tools 2.5.1? Είναι στα ρώσικα και δεν καταλαβαίνω τίποτα!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 παρατηρησα οτι η 5.6.3.1 beta εχει λιγο πιο μεγαλη καταναλωση , βγηκε και η 5.6.3.8 beta , για το flymetools εχω το ιδιο προβλημα με τα ρωσικα ο maksnogin ειχε ζητησει καποιους να τον βοηθησουν για τα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ενώ είμαι rooted μόνη ρθει μέσω ota η τελευταία beta. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ενώ είμαι rooted μόνη ρθει μέσω ota η τελευταία beta. Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Ήρθε πάνω από ροοτ!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Προβλήματα έφερε σε εμένα. Δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Όταν κλείνει το πληκτρολόγιο εμφανίζεται στην notification bar το τελευταίο σβησμενο notification και φεύγει ακαριαια. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Έβαλα την μπετα της 1/3 και ολα κομπλέ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Έβαλα την μπετα της 1/3 και ολα κομπλέ. Βάλε την τελευταία μπέτα 8/3 Είναι καλύτερη στα σημεία από την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Βάλε την τελευταία μπέτα 8/3 Είναι καλύτερη στα σημεία από την προηγούμενη. Προφανώς την είχε πριν και την έβγαλε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μήπως γνωρίζει κανείς εαν γίνεται να έχω onscreen navigation bar; ωραίο και το κεντρικό αλλά υο βαρέθηκα λιγουλάκι :P Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εγώ στις τελευταίες δύο beta παιδιά είχα θέμα κάποιες φορές στην πρώτη sim.. Κάνω επανεκκίνηση και είναι κομπλέ μετά.. Απλά καμιά φορά δείχνει ότι δεν την διαβάζει όχι συχνά 2-3 φορές το έχει κάνει σε 1,5 μήνα Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Βάλε την τελευταία μπέτα 8/3 Είναι καλύτερη στα σημεία από την προηγούμενη. Η συγκεκριμένη μου δημιούργησε πρόβλημα. Πηγα μια πίσω και ολα κομπλέ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts