CRISPAF77 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Εδώ είναι Ποστ 3663 Ο.Κ. ευχαριστω πολυ.Ηταν καμουφλαρισμενο παντως φιλε μου :lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Παιδιά έχει άλλος θέμα με το Hangouts στην 4.5.6Α; Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις, μόλις βγω από την εφαρμογή. Έχω ανοιχτά όλα τα σχετικά permissions. Καμία άλλη ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Βγήκε η 4.5.7Α-C beta http://firmware.meizu.com/Flyme/preview/M71/4.5.7A-C/20151013041130/d3r4u7/update.zip Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Βγήκε η 4.5.7Α-C beta http://firmware.meizu.com/Flyme/preview/M71/4.5.7A-C/20151013041130/d3r4u7/update.zip Ξέρουμε τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με την προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Παιδιά έχει άλλος θέμα με το Hangouts στην 4.5.6Α; Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις, μόλις βγω από την εφαρμογή. Έχω ανοιχτά όλα τα σχετικά permissions. Καμία άλλη ιδέα; Και γω το είχα και έχω σε όλες τις λολι. Όλα ανοιχτά ακόμα κ το whitelist στο clean. Είναι bug στη ρομ Έκανα απεγκατασταση κ ξανά εγκατάσταση μόνιμα κλειδωμένο στα recent και κάπως έρχονται. Edited October 14, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ξέρουμε τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με την προηγούμενη; Δεν είδα changelog κάπου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Όσοι περάσαμε την Ι πάνω σε κινέζικη μπορούμε να περάσουμε απλά το apk search από την Α στην Ι για να έχει τη λειτουργία αναζήτησης προς τα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmaragko Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Γεια σε όλους. Έχω περάσει πριν 1-2 μήνες τη 4.5.5Α. Αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με διάφορα apps (meridian player, tunein radio κ.α.). Στα περισσότερα δε βρήκα κάποια λύση και απλά άλλαξα application ή χρησιμοποίησα το αντίστοιχο της Flyme. Αυτή τη περίοδο προσπαθώ να βάλω κάποιο sports tracker. Έχω δοκιμάσει strava, endmondo, Runtastic. Κανένα όμως δε λειτουργεί σωστά, με το που κλείσω την οθόνη το app σταματάει να λειτουργεί. Δοκίμασα να βάλω τα apps στη whitelist και να τους δώσω permissions στο Security, αλλα δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Γεια σε όλους. Έχω περάσει πριν 1-2 μήνες τη 4.5.5Α. Αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με διάφορα apps (meridian player, tunein radio κ.α.). Στα περισσότερα δε βρήκα κάποια λύση και απλά άλλαξα application ή χρησιμοποίησα το αντίστοιχο της Flyme. Αυτή τη περίοδο προσπαθώ να βάλω κάποιο sports tracker. Έχω δοκιμάσει strava, endmondo, Runtastic. Κανένα όμως δε λειτουργεί σωστά, με το που κλείσω την οθόνη το app σταματάει να λειτουργεί. Δοκίμασα να βάλω τα apps στη whitelist και να τους δώσω permissions στο Security, αλλα δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Μπορώ να σχολιάσω μόνο για τα music apps. Tune in Radio Pro και Poweramp παίζουν μια χαρά με όποια ρομ δοκίμασα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Το Ota update γιατί δεν λειτουργεί πλέον; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Προσπαθώ να κατεβασω app μεσω playstore στις 4.5.6A-4.5.7A και δείχνει ασυμβατοτητα.Την βοήθεια σας παρακαλώ. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Προσπαθώ να κατεβασω app μεσω playstore στις 4.5.6A-4.5.7A και δείχνει ασυμβατοτητα.Την βοήθεια σας παρακαλώ. Όλα μια χαρά εδώ. Κάνε update το Google Installer απο το App center. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Όλα μια χαρά εδώ. Κάνε update το Google Installer απο το App center. Εχω την 2.0.2 version Installer ηδη και μου δινει αδυναμια στο downloading φιλε μου. Να ενημερωσω πως και στην 4.5.7Α beta ειναι και παλι κλειδωμενο το bootloader οποτε downgrade δεν εχει ουτε εδω :cry: Edited October 16, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Όλα μια χαρά εδώ. Κάνε update το Google Installer απο το App center. Το έκανα και το ξανά έκανα ...ξανά έκανα install το Google installer εκανα και clean data και restart αλλά τίποτα .Βάζω τον λογαριασμό μου τον περνάει και μόλις πάω να περάσω ενα app αυτό τα δικά του...τίποτα.Downgrade πουθενά και η αλήθεια είναι πως με χει ξενερωσει ή όλη υπόθεση οχι τίποτα άλλο αλλά μ αρέσει το ρημαδι σα κινητό. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το έκανα και το ξανά έκανα ...ξανά έκανα install το Google installer εκανα και clean data και restart αλλά τίποτα .Βάζω τον λογαριασμό μου τον περνάει και μόλις πάω να περάσω ενα app αυτό τα δικά του...τίποτα.Downgrade πουθενά και η αλήθεια είναι πως με χει ξενερωσει ή όλη υπόθεση οχι τίποτα άλλο αλλά μ αρέσει το ρημαδι σα κινητό. Περίεργο. Δεν θυμάμαι άλλον να είχε τέτοιο πρόβλημα με play store. Τα άλλα Google apps όπως gmail, contacts, calendar δουλεύουν με sync κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το έκανα και το ξανά έκανα ...ξανά έκανα install το Google installer εκανα και clean data και restart αλλά τίποτα .Βάζω τον λογαριασμό μου τον περνάει και μόλις πάω να περάσω ενα app αυτό τα δικά του...τίποτα.Downgrade πουθενά και η αλήθεια είναι πως με χει ξενερωσει ή όλη υπόθεση οχι τίποτα άλλο αλλά μ αρέσει το ρημαδι σα κινητό. Πέρνα την 6Ι δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το έκανα και το ξανά έκανα ...ξανά έκανα install το Google installer εκανα και clean data και restart αλλά τίποτα .Βάζω τον λογαριασμό μου τον περνάει και μόλις πάω να περάσω ενα app αυτό τα δικά του...τίποτα.Downgrade πουθενά και η αλήθεια είναι πως με χει ξενερωσει ή όλη υπόθεση οχι τίποτα άλλο αλλά μ αρέσει το ρημαδι σα κινητό. Αφού δεν το κάνει το Google installer(που θα έπρεπε), Δοκίμασε χειροκίνητα μήπως δουλέψει ως εξής:Πας εφαρμογές,βρήσκεις τα google play services και τα βγάζεις οποιασδήποτε έκδοσης έχεις τώρα, εκτός της 8.1.18 (2272748-248) την οπoία θα βρείς εδώ http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-8-1-18-2272748-248-android-apk-download/ και πατάς να κατέβει(! download και install:X). Aυτή η έκδοση δουλεύει άψογα και στην 4.5.6Α και τώρα στην 4.5.7Α σε μένα.Μετά στό play store πρέπει να κάνεις Force stop καί clear data να αναγκαστεί να σου ζητήσει τον λογαριασμό σου στο google. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψε μετά από παίδεμα στην προ-προηγούμενη έκδοση και έκτοτε δουλεύει τέλεια. Nαί μου το έκανε κι εμένα ανάμεσα σε κάποιες αλλαγές και το έψαξα τότε... Υ.Γ.Φυσικά εάν έχεις τώρα αυτήν την έκδοση των play services και δεν παίζει το πλέι στορ δεν γνωρίζω κάτι άλλο.Μην απογοητεύεσαι όμως, είμαι σίγουρος ότι γίνεται η δουλειά επιμένοντας με: google installer,(ο εύκολος τρόπος όπως πρότεινε κι ο junglist ) σωστά services,και λογαριαμό google-sync.Κι εγώ την 2.0.2 του google installer έχω και δουλεύει δοκιμασμένα. Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ήμουν ευτυχισμένος κάτοχος και εγώ του κινητού για περίπου ενα μηνα ώσπου μια βροχερή μέρα διαπίστωσα οτι δεν γνώριζε μπάνιο(βουτιά σε αθάνατη ελληνική λακουβα δίχως θήκη):shock: αποφάσισα να πάω σε g3 η σε microsoft αλλά το μετανιωσα. Με μια πρόχειρη ματια διαπίστωσα πως είναι αρκετά δυσεύρετο σαν μεταχειρισμενο στην ελληνική αγορά.για αυτό οποιος\οποια θέλει να το δώσει ενα pm θα με έκανε χαρούμενο!!!!συγνώμη για το :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Παιδιά έβαλα την 4.5.7Α-C beta πάνω από την 4.2.0.3 και τώρα δεν ανοίγει η συσκευή. Έχει μείνει σε μια μαυρη οθόνη κ δεν ανάβει με τίποτα. Καμια ιδέα; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Παιδιά έβαλα την 4.5.7Α-C beta πάνω από την 4.2.0.3 και τώρα δεν ανοίγει η συσκευή. Έχει μείνει σε μια μαυρη οθόνη κ δεν ανάβει με τίποτα. Καμια ιδέα; Σελιδα 101 σχόλιο #1510 μην αγχώνεσαι ολα γίνονται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δοκίμασα να πατήσω το volume+ και το power αλλά δεν εμφανίζεται logo. Όταν δεν είναι στην μπρίζα δεν δείχνει σημάδια ζωης. Όταν είναι στην μπρίζα κάθε 8 δευτερόλεπτα που κρατάω το power, ανάβει το home κουμπί για μισό δευτερόλεπτο και σβήνει. Η οθόνη μαύρη. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiropitas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά , Είμαι με την 4.2.0.5U ακριβώς όπως πήρα το κινητό πριν κανα τρίμηνο. έχει μια βδομάδα οταν με πέρνουν τηλέφωνο χτυπαει αλλα δεν μου εμφανίζει την κλήση και δεν μπορώ να απαντήσω παρα μόνο αν περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα(Μπορεί και 15). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Μόνο στο fastboot μπορώ να μπω. Καμια ιδέα; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μόλις εντόπισα εγκατεστημένη μια κινέζικα με ένα πράσινο εικονακι που λέγεται Anzhi. Απορώ πώς μπήκε στο κινητό με την 4.5.6Α και βλέπω ότι έχει διάφορα μέσα, αλλά δεν βγάζω άκρη. Καμία ιδέα κανείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά , Είμαι με την 4.2.0.5U ακριβώς όπως πήρα το κινητό πριν κανα τρίμηνο. έχει μια βδομάδα οταν με πέρνουν τηλέφωνο χτυπαει αλλα δεν μου εμφανίζει την κλήση και δεν μπορώ να απαντήσω παρα μόνο αν περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα(Μπορεί και 15). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Μόνο με restore θα φτιάξει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts