junglist Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Και μεχρι εχθες πως χτυπαγε το ξυπνητηρι ενω βρισκοταν στην ιδια φαση;δηλαδη κλειστο το κινητο, αυτο δεν καταλαβενω Κάτσε να καταλάβω.. Χθες είχες κλειστό το κινητό, εντελώς, και το ξυπνητήρι χτυπούσε κανονικά; Μας τρολαρεις φίλε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 ξερει κανεις πως ανεβαζουμε τον ηχο στο ηχειου του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gas_Gas Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Λοιπον παιδια έβαλα και εγω την lolipop σε γενικες γραμμές δεν έχει μεγάλες διαφορές με την kitkat εμφανισιακα . Στην αρχη μου ειχε καποια lag αλλα πλεον φαινεται να εχει στρωσει. Επισης ισως και η μπαταρια να κραταει λιγο λιγοτερο, αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω δει κατι ενοχλητικο. Επισης εχω την εντυπωση οτι η οθονη ειναι λιγο πιο φωτεινη. Παντως στο Antutu βγαζει 44.000. Αναθεωρω μαλλον δεν δουλευει η αυτοματη φωτεινοτητα. Edited July 4, 2015 by Gas_Gas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) επιβεβαιωνω και εγω , το κινητο εχει ξυπνητηρι και με power off, κανει εκκινηση ενα λεπτο πριν αλλα χτυπαει μονο μια φορα προφανως λογω bug , ακομη βλεπω οτι και το wifi δεν ανοιγει στην εκκινηση, λεπτομέρεια βεβαια. Edited July 4, 2015 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 ειναι αεροδρομιο το δικο μου επιτελους οποτε την αλλη εβδομαδα θα σας πρηξω!μακαρι να μην σας χρειαστω και να βγαλω ακρη αλλα ολο και κατι θα εχω απορια! Πότε έκανες παραγγελία ? γτ εμένα εχουν περάσει 15 μέρες και ακόμα δεν εχει εμφανιστή στο 17track >< Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Πότε έκανες παραγγελία ? γτ εμένα εχουν περάσει 15 μέρες και ακόμα δεν εχει εμφανιστή στο 17track >< Το δικο μου παντως με παραγγελια 19/06 λογικα, απο οτι καταλαβαινω, περασε απο Ολλανδια και βρισκεται σε φαση μεταφορας στην Ελλαδα!!! Ξερει κανεις απο αυτους που εχουν παραλαβει ποτε περιπου θα ερθει κρινοντας απο την φαση που βρισκεται τωρα?? Edited July 4, 2015 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 "Junglist" μιλα καλυτερα σε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelos83 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (MEIZU M1 NOTE) ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ. Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 να ρωτησω κ εγω που θελω να παρω το meizu κατι οταν ειναι κλειστο το κινητο το ξυπνητηρι δε χτυπαει?? το thl w200s που εχω χτυπαει με κλειστο το κινητο και αμεσως μετα ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Επιβεβαιώνω ότι το ξυπνητήρι χτυπάει με κλειστό το κινητό, χωρίς κάποιο πρόβλημα.:) Μην γράφετε κεφαλαία. Όσοι ψάχνουν το θέμα των μεταφορών να πάνε στο κατάλληλο τόπικ.15 μέρες δεν λένε κάτι.Περίμενα 50 μέρες να παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Πρώτη φορά ακούω να γίνεται αυτό με το ξυπνητήρι με Android κινητό. Οπότε άκυρο το τρολαρισμα που νόμιζα ότι έκανε ο Eduardo. Το παίρνω πίσω φιλαράκο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Νέο ατομικό ρεκόρ. Μόνο wifi με μια κάρτα sim. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το δικο μου παντως με παραγγελια 19/06 λογικα, απο οτι καταλαβαινω, περασε απο Ολλανδια και βρισκεται σε φαση μεταφορας στην Ελλαδα!!! Ξερει κανεις απο αυτους που εχουν παραλαβει ποτε περιπου θα ερθει κρινοντας απο την φαση που βρισκεται τωρα?? Λογικα μεσα στην βδομαδα θα ειναι εδω! Καθε φορα που εφευγε απο Ολλανδια μεσα σε 4-5 ημερες το εβλεπα αεροδρομιο..... Καποιες φορες ακομη και την επομενη μερα. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Γεια στη παρέα... Το έχω κάνει επαναφορά και θέλω να βάλω το play store. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει; Το link που το ειχα βάλει τη προηγουμενη φορά δε δουλευει. Και... νομιζω οτι ειναι καλο να μπει στη πρωτη σελιδα ενας συνδεσμος για αυτο το λογο, δηλαδη πως να κανουμε εγκατασταση το play store Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Γεια στη παρέα... Το έχω κάνει επαναφορά και θέλω να βάλω το play store. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει; Το link που το ειχα βάλει τη προηγουμενη φορά δε δουλευει. Και... νομιζω οτι ειναι καλο να μπει στη πρωτη σελιδα ενας συνδεσμος για αυτο το λογο, δηλαδη πως να κανουμε εγκατασταση το play store Ευχαριστω Πήγαινε στο μαρκετ της meizu και κάνε αναζήτηση για Google installer. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Πήγαινε στο μαρκετ της meizu και κάνε αναζήτηση για Google installer. Συγνώμη ρε παιδιά αν δε καταλαβαίνω κάτι... Πηγαίνω στο Κέντρο Εφαρμογών της Meizu που έχει σαν εικονίδιο ένα μπλε τσαντάκι. Εκεί όταν πληκτρολογώ Google installer δε μου βγάζει τον installer. Μου βγάζει το Play store που δεν εγκαθίσταται και κάποιες άλλες εφαρμογές της Google. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Συγνώμη ρε παιδιά αν δε καταλαβαίνω κάτι... Πηγαίνω στο Κέντρο Εφαρμογών της Meizu που έχει σαν εικονίδιο ένα μπλε τσαντάκι. Εκεί όταν πληκτρολογώ Google installer δε μου βγάζει τον installer. Μου βγάζει το Play store που δεν εγκαθίσταται και κάποιες άλλες εφαρμογές της Google. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο περισσότερο; Κάτι κάνεις λάθος. Δοκίμασε σκέτο installer και το βγάζει πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Το βρήκα το σκασμένο. Κάτι είχα κάνει λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (MEIZU M1 NOTE) ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ. Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τι εκδοση ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια στη παρέα... Το έχω κάνει επαναφορά και θέλω να βάλω το play store. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει; Το link που το ειχα βάλει τη προηγουμενη φορά δε δουλευει. Και... νομιζω οτι ειναι καλο να μπει στη πρωτη σελιδα ενας συνδεσμος για αυτο το λογο, δηλαδη πως να κανουμε εγκατασταση το play store Ευχαριστω Μπες στο app strore της meizu και κατεβασε google installer.Μετα εγκατεστησε το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Πρώτη φορά ακούω να γίνεται αυτό με το ξυπνητήρι με Android κινητό. Οπότε άκυρο το τρολαρισμα που νόμιζα ότι έκανε ο Eduardo. Το παίρνω πίσω φιλαράκο. Οκ,ολα καλα junglist. Παντος το ξυπνητηρι σημερα κ εχθες δουλεψε,ολα ενταξει :) Το θεμα με το internet δεν εχω λυσει ακομα,ειτε απο δεδομενα ειτε απο wifi ξαφνικα δεν κατεβαζει και διχνει 0 k/s :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Οκ,ολα καλα junglist. Παντος το ξυπνητηρι σημερα κ εχθες δουλεψε,ολα ενταξει :) Το θεμα με το internet δεν εχω λυσει ακομα,ειτε απο δεδομενα ειτε απο wifi ξαφνικα δεν κατεβαζει και διχνει 0 k/s :( Αυτό μου το κάνει Και μένα με το 3G. Με το Wi-Fi όμως ποτέ δεν είχα θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Τι εκδοση ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες στο app strore της meizu και κατεβασε google installer.Μετα εγκατεστησε το playstore. επειδη το παραλαμβανω απο λεπτο σε λεπτο κανω λογαριασμο στο meizu store κατεβαζω το google installer και μετα το playstore πως?το βρισκω σαν apk και το περναω η το εχει το meizu store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 επειδη το παραλαμβανω απο λεπτο σε λεπτο κανω λογαριασμο στο meizu store κατεβαζω το google installer και μετα το playstore πως?το βρισκω σαν apk και το περναω η το εχει το meizu store? Δεν χρειάζεται να κανεις αμέσως λογαριασμό στο Meizu Store. Κατεβάζεις google installer, αφού κατέβει κάνεις κλικ πάνω του, το εγκαθιστάς και θα εμφανιστούν όλα δια μαγείας :) Είναι πολύ απλό, μην αγχώνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Δεν χρειάζεται να κανεις αμέσως λογαριασμό στο Meizu Store. Κατεβάζεις google installer, αφού κατέβει κάνεις κλικ πάνω του, το εγκαθιστάς και θα εμφανιστούν όλα δια μαγείας :) Είναι πολύ απλό, μην αγχώνεσαι πιο πολυ αγχωνομαι που δεν ηρθε ο ταχυδρομος!συνηθως κατα τις 11 ερχεται!:lol: για να κανω root ομως πρεπει να κανω λογαριασμο αν καταλαβα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 πιο πολυ αγχωνομαι που δεν ηρθε ο ταχυδρομος!συνηθως κατα τις 11 ερχεται!:lol: για να κανω root ομως πρεπει να κανω λογαριασμο αν καταλαβα καλα To root γίνεται πατώντας απλά ένα κουμπάκι. Αυτό βρίσκεται στο υπομενού που εμφανίζεται αφού έχεις κάνει λογαριασμό flyme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts