Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν μόλις εγκατέστησα την 4.5.1Α (και όχι όπως λανθασμένα γράφουν την 3.5.1Α), εν συνεχεία μου έβγαλε update σε 4.5.3Α το οποίο και έκανα. Προφανώς λοιπόν όλο αυτό το δίμηνο δεν μας έρχονται αναβαθμίσεις για φτιάχνουν τη Lollipop.

Προς το παρόν αυτά που παρατηρώ είναι ότι:

- έχει φύγει η εφαρμογή των επαφών και πλέον η πρόσβαση στις επαφές γίνεται από την εφαρμογή των κλήσεων,

- η κάμερα δείχνει να δουλεύει κανονικά,

- η δόνηση δεν δουλεύει (το οποίο δε με ενοχλεί και πολύ μιας και έχω δόνηση στο καρπό από το νέο μου pebble time :p), από την άλλη όμως ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την αυξανόμενη ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις, πλέον χτυπάει δυνατά από το πρώτο κουδούνισμα,

- με κύλιση προς τα πάνω δεν ξεκλειδώνει η οθόνη (το οποίο είναι λίγο σπαστικό) ωστόσο με διπλό χτύπημα ανοίγει,

- βρήκα επιλογή για περισσότερες ρυθμίσεις σχετικά με την εξοικονόμηση μπαταρίας μέσα στην εφαρμογή "ασφάλεια",

- στο Antutu Benchmark 64-bit v5.7.1 μου έβγαλε σκορ 44.000,

- ακόμα δεν έχω κάνει root τη συσκευή

Κατά τ'άλλα δείχνει να δουλεύει οκ. Για ότι άλλο εντοπίσω θα σας ενημερώσω συντόμως.

Φίλε περιμένουμε ανατροφοδότηση όσον αφορά την μπαταρία. Αυτό που λέγανε ότι η κιτκατ δεν αφήνει το 64bit να δείξει τη δύναμή του αληθεύει? Το νιώθεις πλέον ακόμα πιο γρήγορο?

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Offtopic

Εγω διάβασα ότι ειναι πολυ καλη άσχετα με τα λεφτά που δίνεις. Δηλ ειχα πάρει το jiayu s3 advanced και για τα λεφτά του 180 ευρω η κάμερα ήταν ψιλοχαλια. Αν ειναι να ειναι το ιδιό ή χειρότερη τότε να το ξεχασω

Η κάμερα του S3 3GB είναι πάρα πολύ καλή :confused:

Άρα έρχεται επίσημα η LP από μέρα σε μέρα.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασυνες.

Ελπίζω να μην χαλάσουν τίποτα, γιατί μέχρι στιγμής είμαι 95% ευχαριστημένος (εκτός του θέματος με το BT headset).

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν μόλις εγκατέστησα την 4.5.1Α (και όχι όπως λανθασμένα γράφουν την 3.5.1Α), εν συνεχεία μου έβγαλε update σε 4.5.3Α το οποίο και έκανα. Προφανώς λοιπόν όλο αυτό το δίμηνο δεν μας έρχονται αναβαθμίσεις για φτιάχνουν τη Lollipop.

Προς το παρόν αυτά που παρατηρώ είναι ότι:

- έχει φύγει η εφαρμογή των επαφών και πλέον η πρόσβαση στις επαφές γίνεται από την εφαρμογή των κλήσεων,

- η κάμερα δείχνει να δουλεύει κανονικά,

- η δόνηση δεν δουλεύει (το οποίο δε με ενοχλεί και πολύ μιας και έχω δόνηση στο καρπό από το νέο μου pebble time :p), από την άλλη όμως ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την αυξανόμενη ένταση στις εισερχόμενες κλήσεις, πλέον χτυπάει δυνατά από το πρώτο κουδούνισμα,

- με κύλιση προς τα πάνω δεν ξεκλειδώνει η οθόνη (το οποίο είναι λίγο σπαστικό) ωστόσο με διπλό χτύπημα ανοίγει,

- βρήκα επιλογή για περισσότερες ρυθμίσεις σχετικά με την εξοικονόμηση μπαταρίας μέσα στην εφαρμογή "ασφάλεια",

- στο Antutu Benchmark 64-bit v5.7.1 μου έβγαλε σκορ 44.000,

- ακόμα δεν έχω κάνει root τη συσκευή

Κατά τ'άλλα δείχνει να δουλεύει οκ. Για ότι άλλο εντοπίσω θα σας ενημερώσω συντόμως.

Διαφορές - προσθήκες στο Ui έγιναν;

:thanks:

Offtopic

Η κάμερα του S3 3GB είναι πάρα πολύ καλή :confused:

Που την ειδες καλή ;;; Το έχεις και το λες αυτό;; Το πρωΐ τρώγεται...το βράδυ ή σε εσωτερικό χωρο δεν βλέπεται απλά!!!! Σκοτεινό το βιντεο και απόχρωση του πορτοκαλι.Και οι φωτο κιτρινωπες και αυτες. Δεν μιλάω για το πρωι επαναλαμβάνω. Το πρωι και το χειρότερο κινητό βγαζει. Δεν ξέρω με lollipop αν καλυτερέψε.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Aν ξερει κανεις καποιον που να αναλαμβανει να ανοιξει μ1 νοτε ..θα με ενδιεφερε να το μαθω.

Προτιμηση στη θεσαλλια..αλλα θα βολευτω και με σειρα προτιμησης θεσσαλονικη-αθηνα.

Αν απαγορευεται διαφημισεις ..σε πμ.

Sorry αν ρωταω σε λαθος νημα..αλλα ειναι ψιλοεπειγον...

Aν ξερει κανεις καποιον που να αναλαμβανει να ανοιξει μ1 νοτε ..θα με ενδιεφερε να το μαθω.

Προτιμηση στη θεσαλλια..αλλα θα βολευτω και με σειρα προτιμησης θεσσαλονικη-αθηνα.

Αν απαγορευεται διαφημισεις ..σε πμ.

Sorry αν ρωταω σε λαθος νημα..αλλα ειναι ψιλοεπειγον...

τι σου επαθε??σου χαλασαν οι σιμ να υποθεσω??

Φίλε περιμένουμε ανατροφοδότηση όσον αφορά την μπαταρία. Αυτό που λέγανε ότι η κιτκατ δεν αφήνει το 64bit να δείξει τη δύναμή του αληθεύει? Το νιώθεις πλέον ακόμα πιο γρήγορο?

Α, μπαίνεις σε βαθιά νερά εσύ και δεν είμαι τόσο ειδικός. Εμένα μου φαίνεται πολύ νορμάλ πάντως στη λειτουργία. Δεν έχει προκύψει κανένα θέμα όλη μέρα και αν δεν είχε αυτούς θέμα με τη δόνηση, θα μου φαινόταν stable. Από μπαταρία ειναι νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα. Την παρακολουθώ...

τι σου επαθε??σου χαλασαν οι σιμ να υποθεσω??

Ναι...γρατζουνιστηκαν και ειναι για πεταμα. (πηγαν ηδη).

Με νεα sim απλα δεν αναγνωριζεται. Βασικα ειναι σαν μην την βλεπει. Βγαζει not sim detected κλπ..

Αν εχει βγαλει κανεις ακρη παλιοτερα με κινεζομαγαζα και ποια ειναι η σωστη διαδικασια για να τελειωσω μια ωρα/μερα νωριτερα θα το εκτιμουσα δεοντως.

Σα ταμπλετακι το εχω..Απογοητευση στο μεγιστο.:(

Με νεα sim απλα δεν αναγνωριζεται. Βασικα ειναι σαν μην την βλεπει. Βγαζει not sim detected κλπ..

Αν εχει βγαλει κανεις ακρη παλιοτερα με κινεζομαγαζα και ποια ειναι η σωστη διαδικασια για να τελειωσω μια ωρα/μερα νωριτερα θα το εκτιμουσα δεοντως.

τις σιμ τις ειχες κοψει μονος σου?γιατι να ξερεις επρεπε να εχεις παρει κομμενες κατευθειαν απο τον παροχο σου!!δυστυχως ελαχιστο κενο να υπαρχει τα ξεριζωνει ολα!!!αμα πιανουν τα χερια σου ανοιξε το μονος σου και με κολλητηρι φτιαξτες αλλιως μονο σαν ταμπλετακι δυστυχως!!κριμα παντως

Μια βοήθεια αν θέλετε παρακαλώ.

Μια φίλη αγόρασε το M1 από vickmall και έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές και δεν δουλεύει το playstore.

Μου το έδωσε να της το φτιάξω αλλά παρατηρώ ότι το λειτουργικό (fly me) είναι διαφορετικό από το δικό μου (Jiayu S3).

Οι ερωτήσεις μου είναι :

1. Εσείς πώς βγάλατε τις κινέζικες εφαρμογές ;

2. Γιατί το playstore δεν συνδέεται ; (μου βγάζει μήνυμα : "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση" Προέκυψε πρόβλημα επικοινωνίας με τους διακομιστές Google.

Διαβάζοντας το νήμα κάποιος είπε ότι η έκδοση Α δεν έχει κινεζιές. Αληθεύει ; Πώς μπορώ να την περάσω ;

Επίσης επειδή έχω στα χέρια μου τους 2 ανταγωνιστές (Meizu M1 & Jiayu S3) αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορώ να απαντήσω.

Μια φίλη αγόρασε το M1 από vickmall και έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές και δεν δουλεύει το playstore.

Μου το έδωσε να της το φτιάξω αλλά παρατηρώ ότι το λειτουργικό (fly me) είναι διαφορετικό από το δικό μου (Jiayu S3).

Οι ερωτήσεις μου είναι :

2. Γιατί το playstore δεν συνδέεται ; (μου βγάζει μήνυμα : "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση" Προέκυψε πρόβλημα επικοινωνίας με τους διακομιστές Google.

Διαβάζοντας το νήμα κάποιος είπε ότι η έκδοση Α δεν έχει κινεζιές. Αληθεύει ; Πώς μπορώ να την περάσω ;

Επίσης επειδή έχω στα χέρια μου τους 2 ανταγωνιστές (Meizu M1 & Jiayu S3) αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορώ να απαντήσω.

Διάβασε παλιότερα ποστ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή δεν παίζουν οι sim σε άλλη συσκευή; Δοκίμασες να τις βάλεις αλλού;

Οι ερωτήσεις μου είναι :

Επειδή δεν φταις εσύ και σε έχωσε η φιλενάδα, θα σου δώσω μερικά tips.

Καταρχήν ροοταρεις μέσα από τις ρυθμίσεις, φτιάχνοντας account στην Meizu.

Έπειτα βάζεις το google installer και εγκαθιστας από εκεί τα Google play services, store κλπ.

Τέλος με Rootappdelete κάνεις freeze ή disable Ο,τι δεν χρειάζεσαι.

Για λεπτομέρειες κοίτα στο google ή ψάξε εδώ στην αναζήτηση.

Amazon Fire stick 4k max

Διάβασε παλιότερα ποστ

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να ανανεώσει το 1ο post με link σε χρήσιμες πληροφορίες. Εκτός αν θεωρείτε ότι ο καθένας έχει το χρόνο να διαβάζει 196 σελίδες από τις οποίες οι περισσότερες αφορούν από ποιο μαγαζί να αγοράσουμε και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει.

Επειδή δεν φταις εσύ και σε έχωσε η φιλενάδα, θα σου δώσω μερικά tips.

Ευχαριστώ junglist.

Edited by Dimitris
Ευχαριστώ

Καλημέρα παίδες. Γνωρίζει κανείς τι είναι το κέλυφος που μου εμφανίζει εδώ και αν μπορώ να το διαγράψω τόσο αυτό (γιατί μου πετούσε μήνυμα για να δώσω έγκριση) και επίσης στο δεύτερο screenshot αυτό που έχει κάτι κινέζικα και γράφε sim1...
#never settle down

Οι ερωτήσεις μου είναι :

1. διαβασε ποστ 723

Για τις κινεζιες υσχυει οτι εαν ειναι εκδοση U σου βγαζει οταν ανοιγει το τηλ κινεζικα+ενα 4G ...μεσα θα εχεις κινεζικες εφαρμογες τις οποιες τις κανεις απεγκατασταση κανονικα.

Εαν του περασεις την Α θα φυγει το κινεζικο Intro και θα λεει MEIZU ... μεσα ομως θα εχεις παλι κινεζικες εφαρμογες (8 περιπου) που τις κανεις απεγκατασταση κανονικα . Εαν το κανεις πρεπει να περαεσεις και το google service( εγω το περασα κατευθειαν στο τηλ το google service σαν apk και το ετρεξα) / το google play θυμισου οτι θελει επανεκινηση τηλεφωνου για να δουλεψει.

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Καλημέρα παίδες. Γνωρίζει κανείς τι είναι το κέλυφος που μου εμφανίζει εδώ και αν μπορώ να το διαγράψω τόσο αυτό (γιατί μου πετούσε μήνυμα για να δώσω έγκριση) και επίσης στο δεύτερο screenshot αυτό που έχει κάτι κινέζικα και γράφε sim1...

Για το πρώτο, δεν φαίνεται ύποπτο, αλλά έχω αγγλικό μενού και δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς.

Για το 2ο, απλά Δεν το πειράζεις.

Είναι ο διαχειριστής της sim.

Υπάρχει και εφαρμογή μέσα στο κινητό αν δεις.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω 3 ερωτήσεις και ελπίζω/πιστεύω να μην έχουν απαντηθεί στο παρελθόν.

1) Το "αναγκαστική απόδοση gpu" τι συνίσταται να το έχουμε, on ή off?

2) Ειμαι στην .05Α και εχω κανει και root. Σε περίπτωση που θελήσω να αλλάξω ρομ θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξω να κάνω αποσύνδεση από τον λογαριασμό της flyme ώστε να μην έχω πρόβλημα?

3)Θέλω η επόμενη εγκατάσταση ρομ να είναι όσο πιο "καθαρή" γίνεται, να διαγράψω όλα τα τραγούδια/εικόνες, ακόμα και τυχόν άδειους φακέλους που υπάρχουν. Αν πριν την εγκατάσταση συνδέσω το κινητό στο pc και διαγράψω ότι βρω, περνώντας μόνο το update.zip (η εγκατάσταση θα γίνει από recovery) είναι ασφαλές ή πάω για brick?

UPDATE: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Replacement-Parts-for-Meizu-M1-Note-SIM-Card-SD-Card-Reader-Connector-Junctor-Repair-Parts/622139_32329699392.html

Ενα λινκ που ελπίζω να βοηθήσει κάποιους...

Edited by aggeloszog

Έχει παρατηρήσει άλλος ότι ή οθόνη αφήνει δαχτυλιες έντονες σε σχέση με άλλες συσκευές;

Όχι τα ίδια είναι, αν όχι καλύτερα από το Nexus 4 που είχα πριν.

Και μην ξεχνάμε ότι έχει Gorilla 3 το Μ1.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω 3 ερωτήσεις και ελπίζω/πιστεύω να μην έχουν απαντηθεί στο παρελθόν.

1) Το "αναγκαστική απόδοση gpu" τι συνίσταται να το έχουμε, on ή off?

2) Ειμαι στην .05Α και εχω κανει και root. Σε περίπτωση που θελήσω να αλλάξω ρομ θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξω να κάνω αποσύνδεση από τον λογαριασμό της flyme ώστε να μην έχω πρόβλημα?

3)Θέλω η επόμενη εγκατάσταση ρομ να είναι όσο πιο "καθαρή" γίνεται, να διαγράψω όλα τα τραγούδια/εικόνες, ακόμα και τυχόν άδειους φακέλους που υπάρχουν. Αν πριν την εγκατάσταση συνδέσω το κινητό στο pc και διαγράψω ότι βρω, περνώντας μόνο το update.zip (η εγκατάσταση θα γίνει από recovery) είναι ασφαλές ή πάω για brick?

UPDATE: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Replacement-Parts-for-Meizu-M1-Note-SIM-Card-SD-Card-Reader-Connector-Junctor-Repair-Parts/622139_32329699392.html

Ενα λινκ που ελπίζω να βοηθήσει κάποιους...

Εδώ τίποτα? Ειδικά η ερώτηση 1 νομίζω θέλει απάντηση του τύπου ναι/οχι...Τελοσπάντων ευχαριστώ..

Εδώ τίποτα? Ειδικά η ερώτηση 1 νομίζω θέλει απάντηση του τύπου ναι/οχι...Τελοσπάντων ευχαριστώ..

1) δε ξέρω. Είδα καλύτερα score στο antutu νομίζω στο ΟΝ.

2) Δεν έχει σημασία, μετά το πέρασμα μιας ρομ με clear data πήγαινε ξανά κάνε log in. Αν είναι το ίδιο acount απλά θα το δεχθεί.

3) καααααπου έχει clear data και επιλογή format sd card και διαγραφεί τα πάντα, καλύτερα καντο έτσι. Νομίζω ψάξε about phone - >storage

Ερώτηση προς τους ειδικούς της φωτογραφίας.

Βλέποντας δείγματα από συμφορουμίτες, βλέπω ότι φωτογραφίες που βγαίνουν βράδυ με hdr είναι αρκετά φωτείνες.

Αυτό πως το καταφέρνετε;Εμένα το μόνο που φαίνεται είναι η μαύρη μαυρίλα.

Ποιό app χρησιμοποιείτε και ποιές ρυθμίσεις;:)

Ερώτηση προς τους ειδικούς της φωτογραφίας.

Βλέποντας δείγματα από συμφορουμίτες, βλέπω ότι φωτογραφίες που βγαίνουν βράδυ με hdr είναι αρκετά φωτείνες.

Αυτό πως το καταφέρνετε;Εμένα το μόνο που φαίνεται είναι η μαύρη μαυρίλα.

Ποιό app χρησιμοποιείτε και ποιές ρυθμίσεις;:)

Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα φίλε μου.

Μιλάμε για Manual Mode

Γενικά και χοντρικά για να βγάλεις καλή φωτογραφία βράδυ και χωρίς φλας όπως αυτές των παιδιών που είδες

πρέπει αρχικά να έχεις την κάμερα σταθερή (και δεν εννοώ σταθερή με το χέρι)

Έπειτα όσο αυξάνεις το ISO, τόσο φωτεινότερη βγαίνει αλλά το κακό είναι ότι έχει περισσότερο θόρυβο όσο το αυξάνεις.

Μετά παίζει ρόλο το Shutter Speed, για νύχτα προτιμάς τη μεγαλύτερη τιμή πχ 10s. Αν βάλεις το 1/500 είναι για να βγάζεις κινούμενα αντικείμενα σε φωτεινές συνθήκες.

Τέλος δίνεις λίγη παραπάνω φωτεινότητα πχ +2 για να φωτίσει λίγο τη φωτό.

Αυτά σε γενικές γραμμές, δοκίμασε τα, παίξε λίγο πάνω - λίγο κάτω , μέχρι να βρεις αυτό που σου αρέσει στο μάτι