mitsre Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 μολις παρελαβα και εγω το κινητο εκανα upgrade και ολα τα καλα!!1 βεβαια εχω μια απορια γιατι γραφει στο κουτι TD-LTE??ξερω οτι αυτο για για κινα και οτι εδω δεν θα παιζουν 3g και 4g ΑΛΛΑ εμενα παιζουν κανονικα τα δικτυα!! Δε ξερω και εγω για ποιο λόγο, αλλα ενω οι συσκευές ειναι FDD-LTE, στα κουτιά γραφουν TD-LTE. Οπότε μη δίνετε πολυ σημασία στο κουτί και εννοείτε οτι οταν παραγγέλνετε συσκευές θα πρέπει να κοιτάτε να ειναι FDD-LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγω fdd—lte τους ειπα και ευτυχως αυτο εστειλαν,μονο το κουτι ειναι αλλο.παντως δυσκολα να εστελναν αλλο απο ευρωπη ηρθε και συγκεκρινενα ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγω παλι με τα μηνυματα δε μπορω να βγαλω ακρη..κατεβασα εφαρμογες οπως chompSMS κτλπ, τις εβαλα προεπιλεγμενες εφαρμογες, καταφερα εστειλα μηνυματα με 160 χαρακτηρες...Αλλα δε μπορω να λαβω μηνυματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) σε περιπτωση μιας βλαβης μπορεις να το στειλες σε καταστημα εδω ελλαδα ή υποχρεωτικα πισω κινα ? Edited June 13, 2015 by member123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Καλησπέρα κοιτούσα στο aliexpress για την αγορά του M1 όταν έπεσε το μάτι μου σε κάποιες πωλήσεις του M2 Note να ρισκάρω να το αγοράσω η είναι μούφα και να περιμένω να εμφανιστεί πιο επίσημα επί Ευρώπης? link : http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/342812_32362546465.html Latest News (4-6-2015) , As far as we know ,the stock price will be expensive in China ,so we just updated the price . 1-- This is New Model, do not know exact situation 2-- It preselling ,maybe still need wait about 20 days to get stock 3--About color issue ,do not know what color will be released at first batch 4--We will update more eaxt information in your order below if you order it 5--Some Bundle with Nillkin Case : Default Color : Black 6-- It is China Version ,not International Version ,Meizu company only release China Version in China Στα tips^^ λέει τα παρακάτω και αναφέρεται ως China Version και όχι International Version ενώ στα specification στα δίκτυα ισχύουν κανονικά αυτά που αναγράφονται στην Ελλάδα. Το 1 και 6 με παραξένεψαν από τα παραπάνω. Edited June 13, 2015 by THANOSJ3 Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Καλησπέρα κοιτούσα στο aliexpress για την αγορά του M1 όταν έπεσε το μάτι μου σε κάποιες πωλήσεις του M2 Note να ρισκάρω να το αγοράσω η είναι μούφα και να περιμένω να εμφανιστεί πιο επίσημα επί Ευρώπης? link : http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/342812_32362546465.html Latest News (4-6-2015) , As far as we know ,the stock price will be expensive in China ,so we just updated the price . 1-- This is New Model, do not know exact situation 2-- It preselling ,maybe still need wait about 20 days to get stock 3--About color issue ,do not know what color will be released at first batch 4--We will update more eaxt information in your order below if you order it 5--Some Bundle with Nillkin Case : Default Color : Black 6-- It is China Version ,not International Version ,Meizu company only release China Version in China Στα tips^^ λέει τα παρακάτω και αναφέρεται ως China Version και όχι International Version ενώ στα specification στα δίκτυα ισχύουν κανονικά αυτά που αναγράφονται στην Ελλάδα. Το 1 και 6 με παραξένεψαν από τα παραπάνω. Το m1 είναι καλύτερο του m2 που λάθος όνομα έχει... Θα έπρεπε να λέγεται m1 note lite edition.. Οπότε τραβά για το m1 note Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Το m1 είναι καλύτερο του m2 που λάθος όνομα έχει... Θα έπρεπε να λέγεται m1 note lite edition.. Οπότε τραβά για το m1 note εκτός και αν δεν σε φτάνουν τα 32GB και δεν σε πειράζουν οι ελαφρά χειρότερες επιδόσεις. ftfy :) (10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εγω παλι με τα μηνυματα δε μπορω να βγαλω ακρη..κατεβασα εφαρμογες οπως chompSMS κτλπ, τις εβαλα προεπιλεγμενες εφαρμογες, καταφερα εστειλα μηνυματα με 160 χαρακτηρες...Αλλα δε μπορω να λαβω μηνυματα... Το chompsms ζητάει δικαιώματα root για να διαβάζει τα μηνύματα.Μήπως δεν έχεις κάνει root στο κινητό; Προχθές το εγκατέστησα και λειτουργεί φυσιολογικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το chompsms ζητάει δικαιώματα root για να διαβάζει τα μηνύματα.Μήπως δεν έχεις κάνει root στο κινητό; Προχθές το εγκατέστησα και λειτουργεί φυσιολογικότατα. Τι σχέση έχουν τα δικαιώματα ροοτ με το ότι δεν μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Σχετικά με τα SMS, όλοι θα χάνετε sms, χωρίς ίσως να το καταλάβετε, αν βάλετε άλλη εφαρμογή μηνυμάτων πέραν από την build in. Ο λόγος? Διότι, η ενσωματωμένη εφαρμογή χωρίζει τα εισερχόμενα σε 2 κατηγορίες και όταν βάζετε άλλη από πάνω τα μηνύματα που θα πήγαιναν στα notifications χάνονται. Δεν ξέρω τι ποσοστό απώλειας υπάρχει αλλά εγώ το είχα παρατηρήσει όταν είχα άλλες (δοκίμασα διάφορες) εφαρμογές για SMS. Η λύση είναι, είτε συμβιβάζεστε με αυτήν που έχει το flyme ή root unistall την ενσωματωμένη και εγκατάσταση άλλη. Αν το ψάξετε υπάρχουν αναφορές και στο meizu forum αλλά και αλλού. Δεν έχω κρατήσει τα λινκς αλλά τα είχα βρει όταν αντιμετώπισα το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 χθες εμενα σταματησε να λειτουργει η 1η sim slot μονο η 2η παιζει!!δοκιμασα και αλλες καρτες τπτ!!εκανα dispute στο paypal και ελπιζω να λυθει το προβλημα μου και να μου στειλουν τα λεφτα πισω αφου το κινητο το παρελαβα παρασκευη 5 το απογευμα και εκανα dispute σαββατο την ιδια ωρα περιπου!εχει καμια ιδεα κανεις γιατι μπορει να σταματησε να παιζει??λετε να χαλασε κανενα πινακι μεσα στην sim slot??παντως οσο αφορα το κινητο παει σφαιρα αν και με 2g για ιντερνετ σερνετε χαχαχαχ!!! παρομοια περιστατικα σας εχουν τυχει παιδια??εγω το αγορασα απο honorbuy, ηρθε απο ιταλια και ελπιζω να μου πουν να το στειλω στην ιταλια και οχι σε καμια κινα γιατι θα κανω ενα μηνα να παρω τα λεφτα μου πισω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonehos74 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Και σε μενα φιλε μου το ιδιο δεν φταιει το σιμ τρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 επειδη αυριο ειναι πολυ πιθανο να παραγγειλω το συγκεκριμενο τελικα αν και σκεφτομαι και καποια αλλα ομως δειχνει να εχει προβαδισμα απο fastcardtech απο οτι καταλαβα ειναι οκ ετσι?το θελω ασπρο που ειδα παιζει 4g.εχετε παρει και αλλοι απο εκει χωρις θεματα!απλα δεν τσεκαρω κανενα κουτακι!οι θηκες που δινουν λενε τιποτα η να ψαξω αλλου?αυτοι με τι στελνουν με singpost η NL?σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα κατα 99% αυριο πρωι αν παρω αυτο θα γινει η παραγγελια να μην χανω χρονο,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Και σε μενα φιλε μου το ιδιο δεν φταιει το σιμ τρει.... Και τι μπορει να φταει;;αφου επαιζε και σταματησε να παιζει στα καλα καθουμενα και μαλιστα σε λιγοτερο απο 24ωρες χαχαχα.ας ελπισω οτι θα βγαλω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αν χάλασε το sim tray δεν φτιάχνει εύκολα. Πάντως περίεργο αν χάλασε στα καλά καθούμενα και δεν το ζορισες κάπως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τι να πιεσω βαζεις την καρτα κλεινεις το sim tray και τελος.επαιζε κανονικα και σε μια στιγμη παπαλα.τι αλλαξα σιμ τι αλλαξα θεση τπτ.και να εχει χαλασει αφου ελπιζω να παρω refund ας το φτιαξουν αυτοι.ετσι ηρθε οποτε.....!!!ας ελπισουμε να παρω refund απο το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 χθες εμενα σταματησε να λειτουργει η 1η sim slot μονο η 2η παιζει!!δοκιμασα και αλλες καρτες τπτ!!εκανα dispute στο paypal και ελπιζω να λυθει το προβλημα μου και να μου στειλουν τα λεφτα πισω αφου το κινητο το παρελαβα παρασκευη 5 το απογευμα και εκανα dispute σαββατο την ιδια ωρα περιπου!εχει καμια ιδεα κανεις γιατι μπορει να σταματησε να παιζει??λετε να χαλασε κανενα πινακι μεσα στην sim slot??παντως οσο αφορα το κινητο παει σφαιρα αν και με 2g για ιντερνετ σερνετε χαχαχαχ!!! παρομοια περιστατικα σας εχουν τυχει παιδια??εγω το αγορασα απο honorbuy, ηρθε απο ιταλια και ελπιζω να μου πουν να το στειλω στην ιταλια και οχι σε καμια κινα γιατι θα κανω ενα μηνα να παρω τα λεφτα μου πισω!!! Εγώ το έστειλα Ιταλία για τον ίδιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Να ξαναρωτησω...Καλύτερα να το πάρω με international rom ή με Chinese rom;; και αν με international rom από πού; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Να ξαναρωτησω...Καλύτερα να το πάρω με international rom ή με Chinese rom;; και αν με international rom από πού; Με u ή α ρομ σίγουρα θα το βρεις πιο φτηνά από Κίνα... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εγώ το έστειλα Ιταλία για τον ίδιο λόγο. πηρες τα χρηματα σου πισω,σου εστειλαν αλλο ή το επισκευασαν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τι σχέση έχουν τα δικαιώματα ροοτ με το ότι δεν μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα;. Διάβασε τι λέει στο πόστ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Έχει παιχτεί τίποτα με το κινέζικο App store ; Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση το flyme tools Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 πηρες τα χρηματα σου πισω,σου εστειλαν αλλο ή το επισκευασαν??? Είναι Μιλάνο με προορισμό Udine. Πρεπει να το λάβουν πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Έχει παιχτεί τίποτα με το κινέζικο App store ; Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση το flyme tools Ποια έκδοση έχεις και ποια θες να βάλεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) επεσε παραγγελια απο honorbuy στα 220ευρω.ξερω ξερω πολλα αλλα ΔΕΝ εχω κινητο και βιαζομαι για ενα καλο και αξιοπιστο!!ας ελπισουμε να βγει καλο και να μου κρατησει κανα 2 χρονακια οπως το προηγουμενο(σημειωτεον ακομα θα το ειχα αλλα εσπασε το digitizer και απο τα νευρα μου το εκοψα στην μεση χεχεχε) τωρα για πειτε μου τι να προσεξω με το κινητο?εχω παραγγειλει απο ali αυτη την θηκη http://www.aliexpress.com/item/Brand-Ipaky-Case-For-Meizu-M1-Note-5-5-inch-PC-Frame-Silicone-Case-Cover-for/32303541907.html και ενα tempered glass http://www.aliexpress.com/item/Screen-Protector-MEIZU-M1-NOTE-Premium-Tempered-Glass-0-3mm-Anti-Explosion-anti-Shatter-with-retail/32266974374.html και τα δυο 10 ευρω.τωρα οσο αφορα το software απο που βαζουμε rom??εννοω παντα τις επισημες εκτος και αν ερχοντε με ota!!! επειδη θα το παρω και εγω και μ αρεσει αυτη η θηκη αλλα το aliexpress δεν εχει paypal την εχετε βρει αλλου την συγκεκριμενη θηκη? Edited June 15, 2015 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts