junglist Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εγώ Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν και δεν δίνουν το Lollipop σε εμάς. Αφού Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το Μ2 με Lollipop περασμένο. Άρα το έχουν έτοιμο το νέο λειτουργικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εγώ Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν και δεν δίνουν το Lollipop σε εμάς. Αφού Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το Μ2 με Lollipop περασμένο. Άρα το έχουν έτοιμο το νέο λειτουργικό. Εδω δεν έχουν δώσει ακομη μια stable lollipop για το mx4. Υπομονη... Πήρε ένας φίλος το κινητό και έχει θέμα με την εισαγωγή του Gmail. Πάει να βάλει το Mail του και του βγάζει το μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Ρε παιδιά αυτο το πρόβλημα εχει απαντηθεί πεντακόσιες φορές ήμαρτον δλδ. Εντωμεταξύ δε μπορω να καταλάβω γιατι δεν μαζεύονται στη πρωτη σελίδα οι απαντήσεις για αυτα τα θεματακια. Εχει γινει κουραστικο αυτο το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 οτι και "διορθωσεις" να εκαναν, που για μενα δεν υπαρχει καν λογος υπαρξης m2 note, με το κεντρικο κουμπι που εβαλαν ουτε καν, μεγαλη πατατα, παλι το m1 θα επαιρνα, οσο για τις αναβαθμισεις δεν θα υπαρχει θεμα, ακομα παιρνει αναβαθμισεις το mx2 Μεγαλη πατατα δεν λες τπτ. Τι εκαναν δλδ; εβαλαν ενα κουμπι που εγω προσωπικα προτιμώ το δικο μου, εβαλαν χειροτερο επεξεργαστη απο το δικο μας( στο 1.3 αντι του 1.7 που εχουμε εμεις) επειδη πιανει περισσότερα 4g δίκτυα (με αυτα που εχουμε εμεις μια χαρα δουλεύει, μεχρι να τα αλλάξουνε θα έχουμε αλλάξει 5 τηλ) και για να παρει sd χανεις τη μια σιμ, οποτε δεν εχεις δικαρτο τηλ. Το μονο θετικο που έκαναν είναι ότι εβαλαν το power button στο πλάι αλλά πάλι εφόσον το κλειδωνω απο το home button δεν με νοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μεγαλη πατατα δεν λες τπτ. Τι εκαναν δλδ; εβαλαν ενα κουμπι που εγω προσωπικα προτιμώ το δικο μου, εβαλαν χειροτερο επεξεργαστη απο το δικο μας( στο 1.3 αντι του 1.7 που εχουμε εμεις) επειδη πιανει περισσότερα 4g δίκτυα (με αυτα που εχουμε εμεις μια χαρα δουλεύει, μεχρι να τα αλλάξουνε θα έχουμε αλλάξει 5 τηλ) και για να παρει sd χανεις τη μια σιμ, οποτε δεν εχεις δικαρτο τηλ. Το μονο θετικο που έκαναν είναι ότι εβαλαν το power button στο πλάι αλλά πάλι εφόσον το κλειδωνω απο το home button δεν με νοιαζει. +9999999999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Δεν το ακουμπάω το power button , εκτός από restart που κάνω 1 φορά την.βδομάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μεγαλη πατατα δεν λες τπτ. Τι εκαναν δλδ; εβαλαν ενα κουμπι που εγω προσωπικα προτιμώ το δικο μου, εβαλαν χειροτερο επεξεργαστη απο το δικο μας( στο 1.3 αντι του 1.7 που εχουμε εμεις) επειδη πιανει περισσότερα 4g δίκτυα (με αυτα που εχουμε εμεις μια χαρα δουλεύει, μεχρι να τα αλλάξουνε θα έχουμε αλλάξει 5 τηλ) και για να παρει sd χανεις τη μια σιμ, οποτε δεν εχεις δικαρτο τηλ. Το μονο θετικο που έκαναν είναι ότι εβαλαν το power button στο πλάι αλλά πάλι εφόσον το κλειδωνω απο το home button δεν με νοιαζει. +++++ Συμπληρώνω ότι από ότι είδα το M2 Note δεν έχει και gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Άρα μόλις έβγαλαν ενα πολύ χειρότερο τηλέφωνο ως αναβάθμιση του m1 note απο τι λέτε όλοι; Και για ποιο λόγο έγινε αυτό; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Άρα μόλις έβγαλαν ενα πολύ χειρότερο τηλέφωνο ως αναβάθμιση του m1 note απο τι λέτε όλοι; Και για ποιο λόγο έγινε αυτό; Ειλικρινα οσο και αν κοιταξα δεν βρισκω λογο υπαρξης του m2 note. Ακομα και η μπαταρια μικροτερη ειναι. Μολις αναβαθμιστουμε και εμεις σε android 5 απλα δεν θα υπαρχει μετρο συγκρισης.μαλιστα μολις εμαθα οτι θα βγαλουνε το m2 note ειχα βρει και ατομο να του πουλησω το δικο μου για να το παρω, αλλα μολις ειδα τα spec την εκανα με ελαφρα... Edited June 2, 2015 by helloween83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Ειλικρινα οσο και αν κοιταξα δεν βρισκω λογο υπαρξης του m2 note. Ακομα και η μπαταρια μικροτερη ειναι. Μολις αναβαθμιστουμε και εμεις σε android 5 απλα δεν θα υπαρχει μετρο συγκρισης Απο τι καταλαβαίνω έχει κόψει ορισμένα πράγματα ώστε να ρίξει λίγο τι τιμή..μάλλον θα ήταν καλύτερα μια ονομασία του τύπου m1 note lite... http://www.phonearena.com/news/Meizu-M2-Note-Blue-Charm-Note-2-vs-M1-Note-specs-and-size-comparison_id69972 http://www.fudzilla.com/news/mobile/36879-mediatek-officially-launched-mt6753-octa-core Edited June 2, 2015 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Απο τι καταλαβαίνω έχει κόψει ορισμένα πράγματα ώστε να ρίξει λίγο τι τιμή..μάλλον θα ήταν καλύτερα μια ονομασία του τύπου m1 note lite... http://www.phonearena.com/news/Meizu-M2-Note-Blue-Charm-Note-2-vs-M1-Note-specs-and-size-comparison_id69972 Ακριβως αυτο αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θεωρείται ο διαδοχος του m1 note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Δεν το ακουμπάω το power button , εκτός από restart που κάνω 1 φορά την.βδομάδα. Έλα ντε. Και εγώ τα ίδια. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Απο τι καταλαβαίνω έχει κόψει ορισμένα πράγματα ώστε να ρίξει λίγο τι τιμή..μάλλον θα ήταν καλύτερα μια ονομασία του τύπου m1 note lite... http://www.phonearena.com/news/Meizu-M2-Note-Blue-Charm-Note-2-vs-M1-Note-specs-and-size-comparison_id69972 http://www.fudzilla.com/news/mobile/36879-mediatek-officially-launched-mt6753-octa-core Τι ορισμένα.. Τα πιο βασικά. Έχει χειρότερο cpu και vga. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μία απορία: Πως ενεργοποιείται η απόκρυψη αριθμού; (εννοώ μέσα από τη συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μία απορία: Πως ενεργοποιείται η απόκρυψη αριθμού; (εννοώ μέσα από τη συσκευή) Δυστηχως δεν υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη στο flyme. Ισως στο μελλον το βαλουν. Παντως το #31# το ξερεις ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δυστηχως δεν υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη στο flyme. Ισως στο μελλον το βαλουν. Παντως το #31# το ξερεις ετσι; Ναι αυτό το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα ένα Link για αγορά του Μ1 και του M2 από κάποιο "αξιόπιστο" site με καλές τιμές? αν θεωρείται spam ας σβηστεί..απλά επειδή είδα πολλά link με πωλήσεις στις προηγούμενες σελίδες και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. ευχαριστώ :) Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα ένα Link για αγορά του Μ1 και του M2 από κάποιο "αξιόπιστο" site με καλές τιμές? αν θεωρείται spam ας σβηστεί..απλά επειδή είδα πολλά link με πωλήσεις στις προηγούμενες σελίδες και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. ευχαριστώ :) Vickmall... Το meizu m1 note.... Το 2 ακόμα δε βγήκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε να αλλάξουμε τα default notification icons ; Πχ για playstore έχει μια φούσκα σαν να εδώ μήνυμα. Γίνεται με κάποιον τρόπο να αλλάξει; Ευχαριστώ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε να αλλάξουμε τα default notification icons ; Πχ για playstore έχει μια φούσκα σαν να εδώ μήνυμα. Γίνεται με κάποιον τρόπο να αλλάξει; Ευχαριστώ Θέμα launcher είναι Αλλάζεις και βάζεις άλλο icons theme μαζί . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Γνωρίζει κανείς εάν μπορούμε να αλλάξουμε τα default notification icons ; Πχ για playstore έχει μια φούσκα σαν να εδώ μήνυμα. Γίνεται με κάποιον τρόπο να αλλάξει; Ευχαριστώ Έχει διάφορα θέματα στην εφαρμογή Personalize τα οποία έχουν διαφορετικά κουμπάκια, εικονιδιάκια κτλ Έχει αρκετά free αλλα και με πληρωμή. Κατέβασε κανα δυο να τα δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα ένα Link για αγορά του Μ1 και του M2 από κάποιο "αξιόπιστο" site με καλές τιμές? αν θεωρείται spam ας σβηστεί..απλά επειδή είδα πολλά link με πωλήσεις στις προηγούμενες σελίδες και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω. ευχαριστώ :) Εγω αγορασα απο δω στα 160€.Εχω παρει και το mx4 κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html?u=163443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εγω αγορασα απο δω στα 160€.Εχω παρει και το mx4 κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html?u=163443 Το έχεις παραλάβει? Είναι το fdd lte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εγω αγορασα απο δω στα 160€.Εχω παρει και το mx4 κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html?u=163443 Η καλύτερη τιμή μέχρι τώρα. Το κινητό άριστο και αν δεν έχει κάποιο hw θέμα απλά δεν παίζεται. Η flyme τα έχει όλα και ,υποκειμενικό, δεν την αλλαζεις. Πρωην κάτοχος coolpad f2 και nexus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Θέμα launcher είναι Αλλάζεις και βάζεις άλλο icons theme μαζί . ειμαι με nova launcher και εχω επιλεγμενο icon pack. μιλαω παντα για τις εικονιτες στην status bar Έχει διάφορα θέματα στην εφαρμογή Personalize τα οποία έχουν διαφορετικά κουμπάκια, εικονιδιάκια κτλ Έχει αρκετά free αλλα και με πληρωμή. Κατέβασε κανα δυο να τα δοκιμάσεις δεν υπαρχει καποιος τροπος μεσω flyme tools να μην εμφανιζονται τα defaults του flyme; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Επειδη πολυ ρωτάτε πως αλλαζουμε themes ή icons. Η διαδικασία δεν ειναι και πολυ ξεκάθαρη, αλλα γινεται μεσα από την εφαρμογή personalize (v. 2.1.0) στην οποια υπαρχουν αρκετές κινεζιες που μπερδευουν... [ATTACH]61653[/ATTACH] Ωστόσο η διαδικασία ειναι η ακόλουθη: Μολις ανοιξουμε την εφαρμογη επιλεγουμε αναζήτηση (η δευτερη επιλογη απο δεξια, στο κατω μέρος που μοιάζει με μεγεθυντικό φακο) εν συνεχεια επιλεγουμε theme και μετά κατεβαζουμε οσα θέλουμε. Υπαρχουν πολλα free. [ATTACH]61654[/ATTACH] Ολα τα themes που κατεβαζουμε μπορουμε να τα βρουμε πατωντας το κατω δεξιά εικονιδιακι που μοιάζει με ανθρωπάκι και εν συνεχεία επιλέγοντας "theme". [ATTACH]61657[/ATTACH] Eκει θα βρούμε ολα τα themes που εχουμε και μπορουμε είτε να κανουμε πλήρη εγκατάσταση του theme είτε μερική. Πχ αν θελουμε να εγκαταστησουμε μονο τα icons απενεργοποιουμε όλες τις επιλογές που υπάρχουν στο κάτω μερος και αφήνουμε ενεργοποιημενο μονο την επιλογή "3rd part", πατάμε "apply", και επιλέγουμε "apply mixed theme". Αν θελουμε πληρη πατάμε "apply whole". Mε λιγο ψάξιμο και ενασχοληση με την εφαρμογη θα μπορουμε να κατεβασουμε και να εγκαταστησουμε αντιστοιχα wallpaper και ringtones. Γενικά μπερδευουν τα κινέζικα της εφαρμογης αλλα με λιγη υπομονη και εξοικείωση βγαίνει άκρη Edited June 4, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts