three_brothers1 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Άρα είναι θέμα όντως οι ΡΟΜ στο lenovo ε? Από απόδοση κάμερας και βίντεο? "με 2000mhA μπαταρια δεν συνουσιασε κανεις" :lol: αν πας στις προηγουμενες σελιδες θα βρεις photo samples απο μελη του φορουμ.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Θέλει root. Εγώ δεν το έχω κάνει. Κακώς. Το θεωρώ must για όλους τους χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιούν στο 100% το κινητό τους. Και ειδικά όταν μιλάμε για μια διαδικασία που το Μ1 γίνεται πανεύκολα μέσα σε 2 λεπτά. Δηλαδή τι να πούνε και άλλα κινητά που θέλουνε σύνδεση με PC και πέρασμα προγραμμάτων κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Κακώς. Το θεωρώ must για όλους τους χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιούν στο 100% το κινητό τους. Και ειδικά όταν μιλάμε για μια διαδικασία που το Μ1 γίνεται πανεύκολα μέσα σε 2 λεπτά. Δηλαδή τι να πούνε και άλλα κινητά που θέλουνε σύνδεση με PC και πέρασμα προγραμμάτων κλπ. Sony Ericsson Neo V: Σε μία από τις τελευταίες του ROM, προκειμένου να γίνεις root, έπρεπε να ανοίξεις το τηλέφωνο, να το λύσεις μέχρι να φτάσεις στην πλακέτα, και να βραχυκυκλώσεις με συρματάκι 2 ποδαράκια από ένα ολοκληρωμένο!!!!!!!! :dizzy: :lost: :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) ρε παιδια το go keyboard δεν μου αρεσει καθολου υπαρχει καμια προταση για αλλο λειτουργικο πληκτρολογιο , ειχα το swiftkey και ημουν ευχαριστημενος Edited April 3, 2015 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ρε παιδια το go keyboard δεν μου αρεσει καθολου υπαρχει καμια προταση για αλλο λειτουργικο πληκτρολογιο , ειχα το swype και ημουν ευχαριστημενος δεν μπαινει στο meizu to swype?\ δες swiftkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ρε παιδια το go keyboard δεν μου αρεσει καθολου υπαρχει καμια προταση για αλλο λειτουργικο πληκτρολογιο , ειχα το swype και ημουν ευχαριστημενος Δες SwiftKey και fleksy Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παρελαβα και προσπαθω να συνδεθω με το play store αλλα γραφει ασυνατη συνδεση με τους διακομιστες. Το wifi λειτουργει κανονικα και επισης παει να κανει update το play store και μενει στο 0%. Ξερει κανεις τι τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 δεν μπαινει στο meizu to swype?\ δες swiftkey Δες SwiftKey και fleksy Τρέχει σφαίρα το Swype. Μη σας πω καλύτερα και από το Nexus 4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παρελαβα και προσπαθω να συνδεθω με το play store αλλα γραφει ασυνατη συνδεση με τους διακομιστες. Το wifi λειτουργει κανονικα και επισης παει να κανει update το play store και μενει στο 0%. Ξερει κανεις τι τρεχει? Έκανες τη διαδικασία με το google installer από το app store της Meizu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Έκανες τη διαδικασία με το google installer από το app store της Meizu; Βασικα δεν ειναι δικο μου το κινητο, ειναι ενος φιλου οποτε δεν ξερω τι παιζει. Εγω ακομα το περιμενω να ερθει το δικο μου. Τι διαδικασια πρεπει να κανω γιατι δεν εχω παρακολουθησει το νημα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Βασικα δεν ειναι δικο μου το κινητο, ειναι ενος φιλου οποτε δεν ξερω τι παιζει. Εγω ακομα το περιμενω να ερθει το δικο μου. Τι διαδικασια πρεπει να κανω γιατι δεν εχω παρακολουθησει το νημα ακομα. Ξεκινάς αφιερώνοντας 5 λεπτά να διαβάσεις μερικά Posts πριν που έχει περιγραφεί η διαδικασία. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Πάντως για όσα επιβεβαιωμένα προβλήματα έχουν βρεθεί λύσεις, θα ήταν καλό με τη βοήθεια ενός mod να περάσουν στην αρχή του topic. Έτσι δε θα ταλαιπωρούμαστε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Στα 199 πλεον σε vickmall, 189 στο (σιγουρα χειροτερο) fastcardtech..Πέφτει η τιμή, χαλάει η ισοτιμία ευρώ-δολλάριο οπότε έρχεται η μια η αλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ρε παιδια το go keyboard δεν μου αρεσει καθολου υπαρχει καμια προταση για αλλο λειτουργικο πληκτρολογιο , ειχα το swype και ημουν ευχαριστημενος TouchPal ! και free και πάρα πολύ καλό, εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Τρέχει σφαίρα το Swype. Μη σας πω καλύτερα και από το Nexus 4. Το SwiftKey έτρεχε χάλια σε νεξους 4 με πολλά κολλήματα. Το SwiftKey εξαρχης έτρεχε σφαίρα σε moto g 1st gen της γυναίκας μου και τώρα στο meizu. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 TouchPal ! και free και πάρα πολύ καλό, εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Πράγματι πολύ καλό και μου θυμίζει το google keyboard χωρις το σχετικό πρόβλημα που υπάρχει οταν το δουλεύεις με ορθογραφικό έλεγχο στο m1! Άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Βρήκα τρόπο πώς να περάσουμε τα Google Contacts και τον Google Dialer στο κινητό μας. 1. Καταρχήν χρειάζεται να έχετε Root Access στο κινητό 2. Κατεβάστε το zip από εδώ: directmirror.com/griji2bqgvjy/google apk.zip 3. Κάντε Unzip και θα έχετε τα 2 apk που χρειαζόμαστε 4. Αντιγράψτε και τα 2 zip στον φάκελο system/priv-app (εγώ χρησιμοποιώ τον Δωρεάν as explorer) 5. Βάλτε τα permission όπως στην εικόνα http://s10.postimg.org/z3n422rop/7c4c0ad151ac98a333f84372fae3d9ae.jpg 6. Κάντε κλικ στο κάθε apk και επιλέξετε εγκατάσταση 7. (Προαιρετικά) Κάντε Restart Τώρα θα βρείτε 2 Νέα apk στο συρτάρι εφαρμογών : - Phone (με μπλε εικονίδιο ) και - Kk contacts Μπορείτε να κάνετε συντομεύσεις στην αρχική σας επιφάνεια για να τα χρησιμοποιείτε πιο εύκολα. Edited April 5, 2015 by gerstavros2 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Βρήκα τρόπο πώς να περάσουμε τα Google Contacts και τον Google Dialer στο κινητό μας. 1. Καταρχήν χρειάζεται να έχετε Root Access στο κινητό 2. Κατεβάστε το zip από εδώ: directmirror.com/griji2bqgvjy/google apk.zip 3. Κάντε Unzip και θα έχετε τα 2 apk που χρειαζόμαστε 4. Αντιγράψτε και τα 2 zip στον φάκελο system/priv-app (εγώ χρησιμοποιώ τον Δωρεάν as explorer) 5. Βάλτε τα permission όπως στην εικόνα http://s10.postimg.org/z3n422rop/7c4c0ad151ac98a333f84372fae3d9ae.jpg 6. Κάντε κλικ στο κάθε apk και επιλέξετε εγκατάσταση 7. (Προαιρετικά) Κάντε Restart Τώρα θα βρείτε 2 Νέα apk στο συρτάρι εφαρμογών : - Phone (με μπλε εικονίδιο ) και - Kk contacts Μπορείτε να κάνετε συντομεύσεις στην αρχική σας επιφάνεια για να τα χρησιμοποιείτε πιο εύκολα. Τι να πω μπράβο και μόνο που ασχολήθηκες Edited April 5, 2015 by gerstavros2 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 @junglist μπορείς εν τάχει να απαριθμήσεις τα οφέλη από το ροοτ στο συγκεκριμένο κινητό? Ποιες εφαρμογές που απαιτούν ροοτ σου φάνηκαν χρήσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 @junglist μπορείς εν τάχει να απαριθμήσεις τα οφέλη από το ροοτ στο συγκεκριμένο κινητό? Ποιες εφαρμογές που απαιτούν ροοτ σου φάνηκαν χρήσιμες; Νομίζω οποίες είναι χρήσιμες και σε όλες τις άλλες συσκευές. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 @junglist μπορείς εν τάχει να απαριθμήσεις τα οφέλη από το ροοτ στο συγκεκριμένο κινητό? Ποιες εφαρμογές που απαιτούν ροοτ σου φάνηκαν χρήσιμες; Είναι δεκάδες οι λόγοι. Θα σταθώ σε 2,3 μόνο: - μπλοκάρισμα όλων των διαφημίσεων - backup όλων των δεδομένων μέσω Titanium backup - προσθήκη δυνατοτήτων και παραμετροποίηση όπως το παράδειγμα πιο πάνω, ότι μπόρεσα και πέρασα άλλον dialer κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 ενταξει οτι μπορεις να πειραξεις στο τηλεφωνο καλο ειναι, εγω παντως αν και αρρωστος με φλασαρισματα κλπ με τα meizu και την flyme τεινω να γινω πρωην αρρωστος, εχω περασει απο παρα πολλες ρομ, custom και μη, πρωτη φορα πραγματικα δεν με νοιαζει αν θα βγουν custom recovery, roms κλπ η απολυτη ηρεμια :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπέρα ,επειδη ειμαι λιγο ασχετος .Αν περασω την Α ενω εχω U θα χασω τις εφαρμογες μου ή κατι τετοιο ; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν μπορεις να περασεις την "Ι" αν εισαι με Α ή U ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι δεκάδες οι λόγοι. Θα σταθώ σε 2,3 μόνο: - μπλοκάρισμα όλων των διαφημίσεων - backup όλων των δεδομένων μέσω Titanium backup - προσθήκη δυνατοτήτων και παραμετροποίηση όπως το παράδειγμα πιο πάνω, ότι μπόρεσα και πέρασα άλλον dialer κλπ Να προσθέσω οτι αν εισαι root υποστηρίζει exposed και σε συνδιασμο με το flyme tools μπορουμε να παραμετροποιησουμε ακομα περισσότερο τη flyme. Μπλοκαρισμα των διαφημίσεων πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπέρα ,επειδη ειμαι λιγο ασχετος .Αν περασω την Α ενω εχω U θα χασω τις εφαρμογες μου ή κατι τετοιο ; Ευχαριστω Παιδια για άλλη μια φορά είμαι ημι-οφτοπικ και χιλια συγγνώμη γι αυτο. Ειμαι ανάμεσα σε meizu m1 note και mx4...Προσπαθώ να καταλάβω αν τα 80-100$ που κοστίζει παραπάνω το mx4 (200$ το μειζου, 280+ το μχ4 στο FCT) τα αξίζει το mx4 Υπέρ του μχ4: "τετράγωνη οθόνη", μικρότερες διαστάσεις (ιδιαιτερα σε μηκος), μικροτερα frames, μεταλλικη σχεδίαση, καλυτερη καμερα κατα πολυ, καλύτερο antutu score Υπερ του note: καλύτερη σελφι καμερα, 64bit (στο μελλον ισως φανει χρήσιμο), ενδεχομενως καλυτερη αυτονομία (ειδικα με lοllipop που θα "ενεργοποιεί το 64bit), dual sim (δε με αφορα, και 1 σιμ μου φτανει, προς το παρον τουλαχιστον)... Άγνωστα: ποιότητα οθόνης (sharp ips η μια, igzo η αλλη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts