apostolos84 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ρε παίδες ανεβάστε λέμε ένα βίντεο να πάρουμε κ εμείς μια γεύση εδώ στο forum!προσωπικά Δεν με καλύπτουν τα βίντεο του YouTube!θέλω ελληνικά χέρια να το παρουσιάζουν!Δεν είναι τόσο δύσκολο!Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Η έκδοση που θα είναι presale θα είναι η international http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Η έκδοση που θα είναι presale θα είναι η international http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=84 Λες δηλαδή να έχει τον snapdragon? Αν ισχύει, μάλλον δε θα το πάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά συγνώμη αλλά επειδή είμαι άσχετος και ούτε κατάλαβα από δω, ούτε βρήκα κάποια άκρη ακόμα, μπορείτε να με βοηθήσετε? Έχω θέμα και δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές από gmail. Τι πρέπει να κάνω ή τι να ελέγξω για να το καταφέρω επιτέλους? Το κινητό μου φοράει την A version, του την έβαλα με το που ήρθε δηλαδή (ήρθε κλασικά με U). Ευχαριστώ. :) Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο μίλησα πριν από λίγο με vickmall και αναφέροντας του για την πτώση της τιμής του 32 Gb μου είπαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα πέσει και η τιμή και για εκείνο με τα 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Λες δηλαδή να έχει τον snapdragon? Αν ισχύει, μάλλον δε θα το πάρω.. MTK6572 θα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά συγνώμη αλλά επειδή είμαι άσχετος και ούτε κατάλαβα από δω, ούτε βρήκα κάποια άκρη ακόμα, μπορείτε να με βοηθήσετε? Έχω θέμα και δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές από gmail. Τι πρέπει να κάνω ή τι να ελέγξω για να το καταφέρω επιτέλους? Το κινητό μου φοράει την A version, του την έβαλα με το που ήρθε δηλαδή (ήρθε κλασικά με U). Ευχαριστώ. :) Φόρα την U και ξαναπέρνα την A χωρις να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων... μετά θα περάσεις Google installer με το οποιο θα βάλεις το Playstore. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Aπό ό,τι έψαξα στο νήμα η international version (εφόσον έχει τον mtk cpu) θα διαφέρει μόνο στην ρομ από τις κινέζικες όπου θα έχει preinstalled το play store και πλήρες ελληνικό μενού. Επίσης θα παίρνει πιο αργά updates και δεν θα μπορούμε να βάλουμε πχ την Α ρομ γιατί θα έχει κλειδωμένο bootloader. Αυτά ισχύουν μόνο ως προς τις διαφορές τους τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά συγνώμη αλλά επειδή είμαι άσχετος και ούτε κατάλαβα από δω, ούτε βρήκα κάποια άκρη ακόμα, μπορείτε να με βοηθήσετε? Έχω θέμα και δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές από gmail. Τι πρέπει να κάνω ή τι να ελέγξω για να το καταφέρω επιτέλους? Το κινητό μου φοράει την A version, του την έβαλα με το που ήρθε δηλαδή (ήρθε κλασικά με U). Ευχαριστώ. :) Το play store κλπ google apps τα πέρασες μόνος μέσω του google installer ή ήταν ήδη περασμένα; Εγώ τα πέρασα μόνος και τα contracts μου βγήκαν αυτόματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το play store κλπ google apps τα πέρασες μόνος μέσω του google installer ή ήταν ήδη περασμένα; Εγώ τα πέρασα μόνος και τα contracts μου βγήκαν αυτόματα. Να σου κανω μια ερώτηση; αν σε κάποιον δεν μπαίνουν με τίποτα οι επαφές από το Gmail. Δεν μπορεί να τις περάσει σε flyme Account και να τις έχει και εκει; βλέπω μερικούς πολεμανε και δεν τους βγαίνει. Παίζει να κανουν κάποιο λάθος στα απλά βήματα; Δηλαδή. Αν κάνεις μια επαναφορά την συσκευή, χάνονται εντελώς τα Google services; Πρέπει να μην δεν έχεις καν Google services για να πας από την U στην A και να τα βάλεις τότε για να δουλέψουν; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το play store κλπ google apps τα πέρασες μόνος μέσω του google installer ή ήταν ήδη περασμένα; Εγώ τα πέρασα μόνος και τα contracts μου βγήκαν αυτόματα. Play Store ήταν ήδη περασμένο εξ'αρχής. Θα το βαλαν στο vick οταν το ανοίξαν να δουν ότι δουλεύει. Τα υπόλοιπα (όσα πέρασα τεσπα) google apps τα πέρασα εγώ. Δηλαδή προτείνετε να διαγράψω ότι google έχω, να φλασάρω U, να ξαναφλασάρω Α και να τα περάσω μόνος χειροκίνητα όλα εγώ μετά? Και μετά? Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Λες δηλαδή να έχει τον snapdragon? Αν ισχύει, μάλλον δε θα το πάρω.. MTK6572 θα εχει πως αλλαζουν οι καιροι:lol: πριν κανα χρονο ακουγαν mediatek και τρεχαν οι περισσοτεροι, σημερα ακους οτι αν δεν εχει mediatek και εχει snapdragon δεν θα το παρω :p αστειευομαι βεβαια καθως ο mt 6572 ειναι πιο δυνατος απο τον snap 615 και πλεον η mediatek δεν εχει και τιποτα να ζηλεψει απο την qualcomm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_lateralus Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αναλυτικό review από το gsmarena http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-review-1232.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 πως αλλαζουν οι καιροι:lol: πριν κανα χρονο ακουγαν mediatek και τρεχαν οι περισσοτεροι, σημερα ακους οτι αν δεν εχει mediatek και εχει snapdragon δεν θα το παρω :p αστειευομαι βεβαια καθως ο mt 6572 ειναι πιο δυνατος απο τον snap 615 και πλεον η mediatek δεν εχει και τιποτα να ζηλεψει απο την qualcomm Στο θέμα διαχείρισης της μπαταρίας όμως, μάλλον έχουμε δρόμο ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Στο θέμα διαχείρισης της μπαταρίας όμως, μάλλον έχουμε δρόμο ακόμα... Κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει η μπαταρία του Μ1 ΝΟΤΕ. 10 ώρες χρήσης, στο 85% με 3G και έβγαλε 5 ώρες SOT, με υπόλοιπο ακόμα 13% μπαταρίας. Φωτεινότητα στο αυτόματο. 2 κάρτες ενεργές μόνιμα. Ποιο άλλο κινητό βγάζει τέτοια νούμερα; Play Store ήταν ήδη περασμένο εξ'αρχής. Θα το βαλαν στο vick οταν το ανοίξαν να δουν ότι δουλεύει. Τα υπόλοιπα (όσα πέρασα τεσπα) google apps τα πέρασα εγώ. Δηλαδή προτείνετε να διαγράψω ότι google έχω, να φλασάρω U, να ξαναφλασάρω Α και να τα περάσω μόνος χειροκίνητα όλα εγώ μετά? Και μετά? Φίλε ξήλωσε το και πέρνα το μόνος όπως εγώ. Σε μένα δεν με έκανε καν login στο account μου το Play store του vick. Να σου κανω μια ερώτηση; αν σε κάποιον δεν μπαίνουν με τίποτα οι επαφές από το Gmail. Δεν μπορεί να τις περάσει σε flyme Account και να τις έχει και εκει; βλέπω μερικούς πολεμανε και δεν τους βγαίνει. Παίζει να κανουν κάποιο λάθος στα απλά βήματα; Δηλαδή. Αν κάνεις μια επαναφορά την συσκευή, χάνονται εντελώς τα Google services; Πρέπει να μην δεν έχεις καν Google services για να πας από την U στην A και να τα βάλεις τότε για να δουλέψουν; Δες τι προτείνω παραπάνω. Καλύτερα να τα περάσεις μόνος να είσαι σίγουρος Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπέρα! ερώτηση προς τους κατόχους: ποιο είναι για σας το μεγαλυτερο μειονέκτημα-έλλειψη του m1 note? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπέρα! ερώτηση προς τους κατόχους: ποιο είναι για σας το μεγαλυτερο μειονέκτημα-έλλειψη του m1 note? Ευχαριστώ Για μένα η κάρτα sd. Αν και καλύπτεται τώρα με τη προσφορά που βγήκε το 32αρι. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 επειδη το διαβασα παραπανω, ο επεξεργαστης που φοραει ειναι ο 6752 (οχταπυρηνος) και οχι ο 6572 (διπυρηνος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια σε θεματα aftersales έχει κανένας εμπειρία από Gearbest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καμια φορα μενει ανοιχτο το φωτάκι απο το home button και απλα δε μπορω να χρησημοποιησω το κινητο για καποια λεπτα .Μετα απο λιγο ανοιγει μονο του και μου ζηταει τα πινς σαν να το εκλεισα (δεν εχω αλλαξει καμια ρομ ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν εχει καποιο τροπο αυτο το κινητο να το κανεις απενεργοποιηση αν κολησει για καποιο λογο? Επειδη η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη το λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν εχει καποιο τροπο αυτο το κινητο να το κανεις απενεργοποιηση αν κολησει για καποιο λογο? Επειδη η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη το λεω! Πάτησε συνεχόμενα το power button για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει η συσκευή Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Πάτησε συνεχόμενα το power button για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει η συσκευή Α! δουλευει οπως τα pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Α! δουλευει οπως τα pc! Όπως όλα τα Android κινητά εδώ και 5 χρόνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όπως όλα τα Android κινητά εδώ και 5 χρόνια. Αλλο εννοώ βρε,αν στο κινητο που ειχα για καποιο λογο κολλούσε και δεν δουλευε το power button,εβγαζα την μπαταρια και μετα επανεκινηση! Σ'αυτο πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts