Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το μονο που δεν καταλαβα ειναι γιατι λεει το review οτι δεν εχει βγει international και unicom version?? Δηλαδη αυτο που δινουν τα μαγαζια ( πχ vickmall) τι ειναι??

Και γω μόλις το διάβασα και παραξενευομαι.

Τι στέλνουν τότε τα μαγαζιά αν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα για Ευρώπη;

Επίσης εφόσον κοστίζει 169$, γιατί το πουλάνε στα 210$+ ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο το rejected ειναι λιγο μυστηριο. να και τα δικα μου βηματα:

2015-02-02 08:03:19

SINGAPORE

到港 rrive at Airport

2015-02-02 08:02:04

HONGKONG

离港 Depart from Airport

2015-02-02 08:00:47

HONGKONG

出货 Depart from facility

2015-02-02 07:59:22

HONGKONG

到达 Arrive at facility

2015-01-31 03:38:46

Shipment ready

2015-01-30 23:15:07

Lan Guang,Shenzhen,China

货物到达作业中心 Shipment arrived at facility

2015-01-30 23:15:07

Lan Guang,Shenzhen,China

操作完成 Shipment operation completed

2015-01-30 18:04:17

货物电子信息已经收到 Shipment information received

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οντως ειναι λιγο περιεργο, παντως οσες φορες ειχα συναλλαγες με vickmall ειναι ακρως επαγγελματιες, δεν νομιζω να λενε βλακειες, δηλαδη να στελνουν κινητο που δεν λειτουργει ελλαδα

Το τελευταιο διαστημα, παρα πολλες περιπτωσεις με συσκευες με ενσωματωμενη μπαταρια, απορριπτονται απο το τελωνειο και γυριζουν πισω στο μαγαζι. Το μαγαζι μετα, το πιο πιθανο, ξαναστελνει το τηλεφωνο με αλλη εταιρεια. Αλλα φανταστειτε ποση καθυστερηση ειναι ολο αυτο. Μπορει να περασουν 15 μερες απο την παραγγελια και το τηλ. να ειναι ακομη Κινα.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ντάξει αν συνέβη αυτό, κυριολεκτικά μας γ@$&*#ε...

Αν είναι δυνατόν να απορρίπτονται λόγω ενσωματωμένης μπαταρίας. Ότι πιο ηλίθιο θα μπορούσα να ακούσω πραγματικά (no offence στον συμφορουμίτη φυσικά ούτε και αμφισβητώ την απάντηση του, στα ταχυδρομεία και τα τελωνεία τους αναφέρομαι). Και στην τελική κλεισμένο μέσα στο κουτί του είναι και συσκευασμένο μαζί με άλλα πράγματα σε πακέτο. Που ξέρουν ότι έχει ενσωματωμένη μπαταρία? Πραγματικά είναι ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει!

Και τώρα, αν όντως συνέβη αυτό, άντε να ξεμπλέξουμε.. Που θα ξεμπλέξουμε αλλα σε πόσο χρόνο είναι το θέμα.

www.brightsideofficial.com

USB Host (φλασακια κλπ) εχει? μιας και δεν παιρνει καρτα μνημης....

Και δεν βλεπω υποστηριξη απο κοινοτητα (needrom κλπ)....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αν είναι δυνατόν να απορρίπτονται λόγω ενσωματωμένης μπαταρίας. Ότι πιο ηλίθιο θα μπορούσα να ακούσω πραγματικά (no offence στον συμφορουμίτη φυσικά ούτε και αμφισβητώ την απάντηση του, στα ταχυδρομεία και τα τελωνεία τους αναφέρομαι). Και στην τελική κλεισμένο μέσα στο κουτί του είναι και συσκευασμένο μαζί με άλλα πράγματα σε πακέτο. Που ξέρουν ότι έχει ενσωματωμένη μπαταρία? Πραγματικά είναι ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει!

Και τώρα, αν όντως συνέβη αυτό, άντε να ξεμπλέξουμε.. Που θα ξεμπλέξουμε αλλα σε πόσο χρόνο είναι το θέμα.

Μιληστε αμεσα με το μαγαζι που αγορασατε. Το κακο ειναι οτι οταν ειδοποιηθουν οι κινεζοι οτι το τηλεφωνο δεν περασε τελωνειο, δεν στελνουν κατευθειαν αλλη συσκευη , αλλα περιμενουν γιια να ξαναστειλουν την ιδια. Μεγαλη καθυστερηση. Οσο για το αν ειναι ηλιθια αποφαση η οχι δεν ξερω. Αυτοι επικαλουνται λογους ασφαλειας και θελουν το τηλεφ. ξεμονταρισμενο.

Εχει αναφερθει αυτο πολλες φορες στο φορουμ γενικοτερα.

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εγώ τους έστειλα mail χθες και μου απαντήσανε ότι όλα είναι εντάξει, να μην ανησυχώ και ότι το πακέτο έχει φτάσει στο singapore post...μου στείλανε και φωτογραφίες του πακέτου μου. Για να δούμε!

Και μάλλον είναι όλα οκ αφού τώρα βλέπω αυτό στο τράκινγκ

Edited by zio10
..κάτι μαγικό!

Εγώ τους έστειλα mail χθες και μου απαντήσανε ότι όλα είναι εντάξει, να μην ανησυχώ και ότι το πακέτο έχει φτάσει στο singapore post...μου στείλανε και φωτογραφίες του πακέτου μου. Για να δούμε!

Και μάλλον είναι όλα οκ αφού τώρα βλέπω αυτό στο τράκινγκ

Και γω αυτο βλεπω. Οτι ειναι οκ.

Δεν έχει να κάνει αν είναι ηλίθιο ή όχι φίλε.

Έχει βγει τέτοια οδηγία πάνω από χρόνο και το ξέρουν τα μαγαζιά και όσοι από εμάς αγοράζουμε συσκευές με μπαταρίες τόσο καιρό από έξω.

Είναι και θέμα τύχης. Άλλα τα σταματάνε και άλλα όχι.

Το θέμα είναι αν όντως είναι αυτός ο λόγος που το μπλοκαρανε το πακέτο.

Amazon Fire stick 4k max

για βάλτε κανα link που το διαβάσατε αυτό ?γιστί εγώ έχω πάρει 5 κινητά με ενσωματωμένη μπαταρία και όλα μια χαρά ήρθαν , κάποια έκαναν 10 μέρες κάποια μήνα αλλά όλα ήρθαν ....

Παιδιά δεν έστειλα mail επειδή ήθελα να μιλήσω άμεσα με τη Σελινα στο τσατ σήμερα και θα έστελνα αν δεν την έβρισκα. Οπότε είπα να κάνω ένα ποστ στο τοπικ του vickmall εδώ στο φόρουμ.

Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι, επικοινώνησαν με 4px και σήμερα το πρωί απαντήσαν στο ποστ μου εδώ, καθησυχάζοντας με ότι όλα είναι οκ και ότι το δέμα μου περιμένει να ταξιδέψει προς Ελλάδα. Άψογοι πραγματικά! Γενικά το customer support τους βάζει τα γυαλιά σε πάρα πολλούς. Θα τους ξαναεμπιστευτώ με κλειστά μάτια.

Σόρρυ και για το αν μετέφερα τα νεύρα μου εδώ, απλά χθες το είδα και τρελάθηκα λίγο. Το χρειάζομαι πραγματικά το κινητό όταν φύγω από Ελλάδα. Anyway, όλα good οπότε περιμένουμε και μετά αυτή την μικρή 'αναποδιά' να μας έρθει να κάνουμε και ένα mini review των πρώτων ημερών χρήσης. :) Ευχαριστώ πολύ παίδες για όλη την βοήθεια μέχρι τώρα σε ότι χρειάστηκα, μιας και noobας και παρθένος σε παραγγελίες από Κίνα. Πρώτο μου android επίσης όταν με το καλό έρθει.

Παιδιά δεν έστειλα mail επειδή ήθελα να μιλήσω άμεσα με τη Σελινα στο τσατ σήμερα και θα έστελνα αν δεν την έβρισκα. Οπότε είπα να κάνω ένα ποστ στο τοπικ του vickmall εδώ στο φόρουμ.

Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι, επικοινώνησαν με 4px και σήμερα το πρωί απαντήσαν στο ποστ μου εδώ, καθησυχάζοντας με ότι όλα είναι οκ και ότι το δέμα μου περιμένει να ταξιδέψει προς Ελλάδα. Άψογοι πραγματικά! Γενικά το customer support τους βάζει τα γυαλιά σε πάρα πολλούς. Θα τους ξαναεμπιστευτώ με κλειστά μάτια.

Σόρρυ και για το αν μετέφερα τα νεύρα μου εδώ, απλά χθες το είδα και τρελάθηκα λίγο. Το χρειάζομαι πραγματικά το κινητό όταν φύγω από Ελλάδα. Anyway, όλα good οπότε περιμένουμε και μετά αυτή την μικρή 'αναποδιά' να μας έρθει να κάνουμε και ένα mini review των πρώτων ημερών χρήσης. :) Ευχαριστώ πολύ παίδες για όλη την βοήθεια μέχρι τώρα σε ότι χρειάστηκα, μιας και noobας και παρθένος σε παραγγελίες από Κίνα. Πρώτο μου android επίσης όταν με το καλό έρθει.

τελος καλο,ολα καλα,εφοσον εγραφε πως παρεληφθηκε στο σαιτ της singpost δεν υπηρχε προβλημα.

για βάλτε κανα link που το διαβάσατε αυτό ?γιστί εγώ έχω πάρει 5 κινητά με ενσωματωμένη μπαταρία και όλα μια χαρά ήρθαν , κάποια έκαναν 10 μέρες κάποια μήνα αλλά όλα ήρθαν ....

Όπως έγραψα δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει η οδηγία, θα κολλάνε τα πάντα στο τελωνείο.

Μπορεί όμως να τύχει σε κάποιον.

Όταν εσύ λες ενσωματωμένη, δηλαδή και τα 5 κινητά σου είχαν μη αποσπωμενη μπαταρία; Από το ίδιο κατάστημα τα πήρες;

Amazon Fire stick 4k max

Εγω παντος απο τον Αυγουστο περιμενω ακομη να μου ερθει μια μπαταρια που παρηγγειλα απο το DX για το THL T6s,μου εστειλαν 2 φορες και τις 2 το πακετο δεν εφτασε ποτε και πριν απο εναν μηνα μου ξαναστειλαν για τριτη φορα παλι και ακομη περιμενω,να χαθηκαν και τα τρια πακετα λιγο απιθανο το κοβω,μαλλον λεω βλεπουν οτι ειναι μπαταρια και επιστρεφουν το πακετο στο DX!

Οτι και καλά τι δηλαδή, θα μπορούσαν να είναι και βόμβες οι σκέτες μπαταρίες ή οι συσκευές που τις έχουν ενσωματωμένες? Γιατί αυτές που τις έχουν αποσπώμενες δεν θα μπορούσε να είναι δηλαδή? Κάθε ηλεκτρονική συσκευή μ'αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε να είναι και πάει μετά κατέρρευσε το καπιταλιστικό σύστημα. :p

Ντάξει υπερβολή προφανώς αλλά θα σίγουρα θα μπορούσαν να εφαρμόσουν κάποιο σύστημα για να αποφύγουν τέτοια φαινόμενα αν όντως συμβαίνουν, που απ'ότι φαίνεται συμβαίνουν.

ξεκινησε σημερα και η δικη μου παραγγελια με το 32αρι... Ελπιζω να προλαβει να βγει απ την Κινα προτου παυσουν να λειτουργουν τα παντα λογω διακοπων.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

ξεκινησε σημερα και η δικη μου παραγγελια με το 32αρι... Ελπιζω να προλαβει να βγει απ την Κινα προτου παυσουν να λειτουργουν τα παντα λογω διακοπων.

Αν παρήγγειλες σήμερα... Χλωμό πολύ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

παιδια καλησπερα.εχω το κινητο εδω και δυο ημερες,δεν εχω προλαβη να το ψαξω ακομα.σε ασπρο το εχω.ειναι πολυ ομορφο πολυ ελαφρυ και πολυ λεπτο σε σχεση με το thl t11 που ητανε πιο λεπτο.αυτα μεχρι στιγμης

παιδια καλησπερα.εχω το κινητο εδω και δυο ημερες,δεν εχω προλαβη να το ψαξω ακομα.σε ασπρο το εχω.ειναι πολυ ομορφο πολυ ελαφρυ και πολυ λεπτο σε σχεση με το thl t11 που ητανε πιο λεπτο.αυτα μεχρι στιγμης

Γράψε και κάτι περισσότερο όταν βρεις χρόνο :)

..κάτι μαγικό!

Καλορίζικο φιλε,το 3g και το 4g δουλευουν;

δηλαδη ειναι η ιδια εκδοση;

http://prntscr.com/64nj0p

Edited by Papapap
Συνεχόμενα μηνύματα

το 3g σιγουρα δουλευει αλλα το 4g δεν ξερω ακομα.βεβαια δεν χρησιμοποιω τιποτα απο τα δυο.τα παιχνιδια δουλευουν.η μπαταρια με λιγη χρηση θα παω για 3 ημερες.το gps με το sygic που δικιμασα τωρα δουλευει μια χαρα.την καμερα δεν την εχω χρησιμοποιηση ακομα.κατι αλλο ρωτηστε

Αφού δουλεύει το 3g, άρα θα δουλεύει και το 4g. Για να μας φύγει και αυτό το 'άγχος'.

Αν και προσωπικά αφού με διαβεβαίωσε η Selina ότι δεν θα χει κανένα θέμα με τα δίκτυα της Ευρώπης και είδα και ότι στα σπεκς τα νούμερα των συχνοτήτων που μπορεί να δουλέψει στα δίκτυα gprs, wcma, fdd-lte, περιλαμβάνονται και αυτά που δουλεύουν τα δίκτυα στην Ελλάδα (και άρα την υπόλοιπη Ευρώπη?) δεν με απασχόλησε ξανά. Τους εμπιστεύομαι στο vick δεν λένε ψέματα. Αλλά πλέον μπορούμε να είμαστε απόλυτα ήσυχοι και επί αυτού. :)

Το δικό μου πέταξε ήδη από Σινγκαπούρη προς Ελλάδα. Άντε να φτάσει ο πανέμορφος κινεζούλης μου :O

...κατι αλλο ρωτηστε

Έτσι από περιέργεια να ρωτήσω απο που το πήρες και πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Εγώ το έχω παραγγείλει απο vickmall με sg post, είμαι στη 14η μέρα και ακόμα δεν έχει μπει Ελλάδα, πιστεύω ωστόσο οτι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να το έχω.

Σε σχέση με τη συσκευή τώρα, να ρωτήσω αν έχεις δοκιμάσει αν έχει 3G λειτουργεί και στις δυο sim; Δεν εννοώ ταυτόχρονα βέβαια, αλλά αν μπορείς να αναλλασεις το 3G μεταξύ των sim.

Edited by mitsre

Έτσι από περιέργεια να ρωτήσω απο που το πήρες και πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Εγώ το έχω παραγγείλει απο vickmall με sg post, είμαι στη 14η μέρα και ακόμα δεν έχει μπει Ελλάδα, πιστεύω ωστόσο οτι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να το έχω.

Σε σχέση με τη συσκευή τώρα, να ρωτήσω αν έχεις δοκιμάσει αν έχει 3G λειτουργεί και στις δυο sim; Δεν εννοώ ταυτόχρονα βέβαια, αλλά αν μπορείς να αναλλασεις το 3G μεταξύ των sim.

Απο οσο εχω διαβασει δεν μπορει να κανει εναλλαγη μεσα απο τα μενου. Πρεπει να βγαλεις τις SIM και να τις αλλαξεις θεση στο tray.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

απο φιλο που εχει Mx4 Pro/Mx4/M1 Note.. :lol:

To NOTE M1 έχει μπαταρία +25/30% πιο πολύ σε σχέση με το Mx4...

να ειναι αυτος λογος για το downgrade?

δεν νομιζω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

απο φιλο που εχει Mx4 Pro/Mx4/M1 Note.. :lol:

To NOTE M1 έχει μπαταρία +25/30% πιο πολύ σε σχέση με το Mx4...

να ειναι αυτος λογος για το downgrade?

δεν νομιζω.

σιγουρα οχι αλλα ειναι λογος αμα εχεις το mx4 να παρεις και το m1 note οπως εκανα εγω :lol: