fertis Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Και πως θα καταλάβω αν έπαθε κάτι; Κατευθείαν το έβαλα σε σκιερό μερος και όλα λειτουργούν κανονικά, πλην της φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Δεν υπάρχει διαγνωστικό. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καθε φορα που το βαζω στην τσεπη μου, σε καθε βημα που κανω, τραβαει κει ενα σκρινσοοτ! Οχι οτι με απασχολει αυτο γιατι τα σβηνω μετα, αλλα το κινητο στην περιοχη της καμερας ζεσταινεται αρκετα! Εχει βρει καποιος φιλος τροπο για να απενεργοποιησω την δυνατοτητα αυτη? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ρυθμίσεις >Gesture Control > Screen On Gesture. Απενεργοποίησε την δυνατότητα για screenshot με 3 δάχτυλα. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ρυθμίσεις >Gesture Control > Screen On Gesture. Απενεργοποίησε την δυνατότητα για screenshot με 3 δάχτυλα. Σε ευχαριστω! Ηταν ηδη στο οφ, αλλα μαλλον ... κοροιδευε! Την εκανα λοιπον ον και αμεσως παλι οφ και... επιασε!!!! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σε ευχαριστω! Ηταν ηδη στο οφ, αλλα μαλλον ... κοροιδευε! Την εκανα λοιπον ον και αμεσως παλι οφ και... επιασε!!!! :) Μα καλά, που τα βρήκες 3 δάχτυλα εκεί??? :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μα καλά, που τα βρήκες 3 δάχτυλα εκεί??? :lol: :p αστα φιλε.... εχω φωτογραφισει ολες τις τσεπες μου απο μεσα, δεκαδες φορες! Δυστυχως οσες φορες και να τις κοιταζω, λεφτα δεν διακρινονται σε καμια!:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Έχει δει κανείς διαθεσιμότητα το κινητό σε λευκό; δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Δεν υπάρχει διαγνωστικό. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Κατανοητό. Το κινητό δεν φόρτιζε με τίποτα ανοιχτό από τον φορτιστή τοίχου και το καλώδιο που είχε στο κουτί όταν το είχα πάρει. Άλλαξα καλώδιο και φορτίζει κανονικότατα, οπότε μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire7184 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Που βρισκω φορτιστη και το καλωδιο του αλλα πληρωμη με paypal?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gigenis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Που βρισκω φορτιστη και το καλωδιο του αλλα πληρωμη με paypal?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε φορτιστή τηλεφώνου, αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε τον ίδιο δες εδω Είναι χωρίς το καλώδιο, αλλά καλώδιο βρίσκεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με τηλέφωνα και υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Στα sites γράφουν οτι θέλουν. Δεν είναι αυτός ο αυθεντικός φορτιστής στο link που έβαλες. Κι ας γράφουν αυτοί το αντίθετο. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το κινητό έβγαλε wireless update V05. Να την κάνω? Έχω φωτογραφίες και προγράμματα μέσα, θα χαθούν; Το root; Αξίζει η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το κινητό έβγαλε wireless update V05. Να την κάνω? Έχω φωτογραφίες και προγράμματα μέσα, θα χαθούν; Το root; Αξίζει η αναβάθμιση; Το τελευταίο είναι το V08. Μου φαίνεται χάνεις το root. Γενικά μαλλον καλύτερη είναι η τελευταία έκδοση. Για τα άλλα προγράμματα δε ξέρω, αλλά καλό είναι να κάνεις back up. Λίγο άργησε να σου βγάλει την αναβάθμιση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Δεν εχω ιδεα πως να κανω μπακαπ, δεν με τρελαινουν τα προγραμματα ιδιαιτερα αλλα οι φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σύνδεσέ το με τον υπολογιστή σου. Θα το αναγνωρίσει σαν αποθηκευτικό χώρο και θα μπορέσεις να τραβήξεις τα αρχεία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanggel Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Εδώ κ λίγες μέρες μόλις κάνω διπλό χτυπηματακι στη οθόνη για να την ενεργοποιήσω, κατι τριζει από μέσα και από δοκιμες που έκανα το τριξιμο ερχεται απο ψιλά, γυρω γύρω από την καμερα και τις θήκες των SIM. Εχει παρατηρησει κανεις άλλος κάτι τέτοιο? τι προτείνετε σαν λύση? Να επιχειρήσω να το ανοίξω να δω μήπως λασκαρε καμια βιδούλα ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Εδώ και μερικές μέρες το S200 μιας φίλης δεν φορτίζει καλά γιατί έχει χαλάσει η υποδοχή από δική της κακή χρήση. Δηλαδή σταματάει ξεκινάει και θέλει πολύ προσπάθεια, ακόμα και να το κρατάς σφιχτά, για να φορτίσει. Υπάρχει κάπου στη Αθήνα (Κέντρο ή Κησισσό) να μου προτείνετε για επισκευή σωστή και οικονομική; Λογικά με αντικατάσταση της micro USB θύρας το πρόβλημα θα λυθεί. Τι κόστος μπορεί να έχει αυτή η βλάβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παρε ένα καλώδιο υσβ φόρτισης και σφιξε το ελαφρά με μια λεπτή πενσα ή τσιμπίδα. Έτσι βουλευτικά εγώ και κάνει επαφή, χαλασα όμως το δικό του καλώδιο και μερικά ακόμα από εβαυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmar Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Δευτερα ή τριτη περιμενω το δικο μου!!! Τι πρεπει να προσεξω να κανω αναβαθμισεις? Να ρωτησω επειδη ο αντρας μου κανει χαμαλικι δουλεια μηπως ξερετε με ποιο κινητο ταιρνιαζει να παρω μια θηκη για δωρο? Πηραμε 2 ενα για εμενα ενα για εκεινον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δευτερα ή τριτη περιμενω το δικο μου!!! Τι πρεπει να προσεξω να κανω αναβαθμισεις? Να ρωτησω επειδη ο αντρας μου κανει χαμαλικι δουλεια μηπως ξερετε με ποιο κινητο ταιρνιαζει να παρω μια θηκη για δωρο? Πηραμε 2 ενα για εμενα ενα για εκεινον Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν θέλει αναβάθμιση θα στη ζητήσει μόνο του, θα το καταλάβεις. Βάλε και ένα launcher της προκοπής (π.χ apex ή nova) και είσαι έτοιμη. Θήκες πάρε από Πακιστανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 καλησπέρα. εχθές ξαφνικά ενώ είχα ανοιχτό το wifi όπως πάντα μου εμφανίζει μια διαφήμιση για μια εφαρμογή σχετικά με εξοικονόμηση μπαταρίας. πατάω πάνω δεξία το x για κλείσιμο και μόλις επανέρχομαι στην αρχική οθόνη , βλέπω ότι είχε κατεβάσει ένα παιχνίδι απο μόνο του. το σερνω και το πάω στον κάδο πανω πανω. μετά απο λίγο ξανακατέβασε από μόνο του μια αλλη εφαρμογη το omni swipe. αυτο ζηταγε αδεια για εγκατάσταση. κάθε φορά που πάταγα deny μου το ξαναεμφάνιζε οτι χρειάζεται άδεια για εκγαστάσταση και πάλι τα ίδια. εκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και ενω για μια μέρα ήταν όλα όπως πριν φυσιολογικά ξαναεμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα με ακριβώς την ίδια σειρά και τις ίδιες εφαρμογές. γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω??? V02 rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Και ξαφνικά bootloop. Ο φίλος μου στον οποίο έδωσα τη συσκευή μου είπε ότι ξαφνικά από χθες το τηλέφωνο δεν μπαίνει καθόλου στο μενού κάνοντας συνεχείς επανεκκινήσεις, ή αν καμιά φορά μπει κρατάει μόνο για 2 λεπτά και ξανά τα ίδια. Έχει τύχει σε άλλον; Πού οφείλεται; Τι κάνουμε τώρα; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Αν και δεν είδα και πολύ ενδιαφέρον παραθέτω κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα. Αφού πήρα το κινητό στα χέρια μου διαπίστωσα ότι το bootloop σταματούσε όταν έβγαζα τη μπαταρία και περνούσε κανένα δεκάλεπτο (για να κρυώσει ίσως το τμήμα ανάμεσα στην κάμερα και τη μπαταρία το οποίο ζεμάταγε κατά το bootloop). Μετά λειτουργούσε κανονικά για κάμποση ώρα αλλά αν έκανα το λάθος να του κάνω restart ξεκινούσε πάλι τα ίδια. Μερικές φορές ξεκινούσε να τα κάνει και χωρίς restart, έτσι μόνο του. Φαίνεται ότι κατά την φόρτωση του συστήματος κάτι δεν πάει καλά, αλλά γιατί μετά από 10 λεπτά ξεκινάει κανονικά; Προσπάθησα να βρω την V08 για να την περάσω ξανά αλλά δεν την βρήκα. Έτσι φλάσαρα την V05 rooted που είχα βρει παλαιότερα. Και εκεί που νόμιζα ότι ήμουν ΟΚ και πάλι bootloop. Γιατί πάλι; Μετά είδα ότι κάποια δεδομένα δεν είχαν διαγραφεί (γλώσσα ελληνικά, συνδέθηκε στο router μου κλπ). Μετά μπήκα σε recovery και έκανα full wipe. Μετά προσπάθησα να περάσω την V08 OTA αλλά μόλις ξεκίνησε την εγκατάσταση μου έβγαλε: "Your system is damaged. The wireless update is disabled." Και τώρα; Τι συμβαίνει; Μπορώ να το κάνω unroot από την επιλογή του SU και να δοκιμάσω ξανά update; Κυκλοφορεί κάπου η V08 μήπως μπορέσω να την φλασάρω με το Flash Tool; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;:help: Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Στο needrom κοίταξες; Εκεί συνήθως βρίσκεις ότι ΡΟΜ κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts