Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω άλλη κάρτα και ούτε σκοπεύω να αγοράσω.

Πως έχετε κολλήσει στο οτι ντε και καλά φταίει η κάρτα SD;

Εδώ σας λέω πως όταν το παθαίνει κάνει 3 λεπτά να ζητήσει τα pins των καρτών SIM.

Ενώ όταν ξεκινάει σωστά τα ζητάει στο πρώτο δευτερόλεπτο.

Το βλέπετε να έχει καμμία σχέση με την SD;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ορίστε...

Για να μου φύγει κι εμένα η απορία έβγαλα την SD και άρχισα να κάνω reboots.

Έκανε 2 σωστά και στο τρίτο έκανε πάλι το πρόβλημα.

Άρα δεν φταίει η SD.

Μάλλον κάτι τα έχει παίξει στην συσκευή μου.

Το πιο πιθανό νομίζω είναι ο επεξεργαστής.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Ανέφερα σε προηγούμενο μου σχόλιο ότι εμφανίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα της καθυστέρησης κατά την εκκίνηση από τη στιγμή που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κάρτα microsd. δεν λέω ότι ευθύνεται η χρήση της κάρτας microsd, αλλά τόσο καιρό που δεν χρησιμοποιούσα δεν εμφανιζόταν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

edit :

αγόρασα προστασία οθόνης vikuiti (την φθηνή, την κόκκινη, υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι στο ebay).

προτείνω να μην πάρει κανείς την συγκεκριμένη. χάλια μαύρα. παραμένει παντού λίπος των δακτύλων, θαμπάδες, μέχρι και το δακτυλικο μου αποτύπωμα φαίνεται ξεκάθαρα. ναι μεν πιο σκληρή και καλύτερης ποιότητας από την αρχική προστασία οθόνης που ήταν περασμένη αρχικά στην συσκευή, αλλά τι να την κάνω όταν καθαρίζω την οθόνη πάνω στη μπλούζα μου και δεν φεύγουν οι θαμπάδες; ενώ με την αρχική έφευγαν. ίσως οι άλλοι 2 τύποι είναι πολύ καλύτεροι (επαναλαμβάνω, πήρα την κόκκινη, την φθηνή) . από την συγκεκριμένη, μακριά.

Edited by NeOSL

Ανέφερα σε προηγούμενο μου σχόλιο ότι εμφανίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα της καθυστέρησης κατά την εκκίνηση από τη στιγμή που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κάρτα microsd. δεν λέω ότι ευθύνεται η χρήση της κάρτας microsd, αλλά τόσο καιρό που δεν χρησιμοποιούσα δεν εμφανιζόταν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κι εγώ να επαναλάβω πως το πρόβλημα το δικό μου είναι αυτό που συμβαίνει μετά την καθυστερημένη εκκίνηση και όχι η ίδια η καθυστερημένη εκκίνηση.

Επιβεβαίωσα πάντως πως δεν φταίει η SD.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Το εχω 5 μερες τι προβλημα να εχει η μπαταρια το κινητο φορτιζει κανονικα.Ειναι σαν να λητουργει συνεχεια οταν το εχω στο τσαντακι μου υπερθερμενετε απο κατι και κανει μπιπ μπιπ και βγαζει την ενδειξη η μπαταρια εχει υπερθερμανθη βγαλτε την.

Μήπως κάποια βαριά εφαρμογή Έχει κολλήσει και τρέχει συνέχεια και σου προκαλεί αυτό το πρόβλημα;

Δοκίμασες να κάνεις ένα factory reset?

Edited by diplo

Κι εγώ να επαναλάβω πως το πρόβλημα το δικό μου είναι αυτό που συμβαίνει μετά την καθυστερημένη εκκίνηση και όχι η ίδια η καθυστερημένη εκκίνηση.

Επιβεβαίωσα πάντως πως δεν φταίει η SD.

Δοκίμασε και με άλλη rom πως πάει.

εχει ασχοληθει κανεις για ανταλλακτικη οθονη ; καθως μιας γνωστη το εκανε θρυψαλα δωστε κανα site η οτιδηποτε αλλο
LeEco Le max 2 [x820]

Guest gigenis
εχει ασχοληθει κανεις για ανταλλακτικη οθονη ; καθως μιας γνωστη το εκανε θρυψαλα δωστε κανα site η οτιδηποτε αλλο

http://vifocal.com/lcd-display-touch-screen-assembly-replacement-for-cubot-s200-smartphone.html

ή

http://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Cubot-S200-LCD-Screen-Replacement-Touch-Screen-Assembly-For-Cubot-S200-Mobile-Cell-Phones/401461_32280253531.html

Δοκίμασε και με άλλη rom πως πάει.

Γιατί υπάρχει άλλη ROM; Εκτός αν εννοείς να κάνω downgrade την official.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Παιδια σε ποιο site υπαρχει η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη;

Ευχαριστω

Μη ψάχνεις την πιο φτηνή τιμή...

Ψάξε το πιο αξιόπιστο site...

Παιδια σε ποιο site υπαρχει η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη;

Ευχαριστω

http://www.kimovil.com/

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Για καποια νεα ROM ουτε λογος ετσι !

σε αυτο το θεμα το αφησαν στην τυχη του το τηλεφωνο ....

Edited by geioannou

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την V8;

Αφού είναι απροβλημάτιστη ποιος ο λόγος να βγάλουν νέα ROM;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν, παράδειγμα το θέμα του ίντερνετ μέσω δικτύου που χάνεται αρκετά συχνά και θέλει κλείσιμο και ξανά άνοιγμα για να λυθεί. Αν δεν είσαι σε περιοχή με σωστή λήψη το πρόβλημα είναι πολύ έντονο.

και εκτος του θεματος δικτυου εγω θα πω "κομμάτια να γινει" αφου με ανοιγμα κλεισιμο διορθώνεται.

σε εμενα δεν δουλευει σωστα το VPN και το HOT spot

Τόσους μήνες έπρεπε να είχε βγει μια αναβάθμιση. Οι πρώτες βγήκαν γρήγορα και σχεδόν όλες μαζί. Δε ξέρω κατά πόσο το υποστηρίζουν ακόμα το μοντέλο αυτό οι Κινέζοι... Πάντως το θέμα του internet το έχω λύσει με χρήση mi-fi. Hotspot δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί.

Όσο το δουλεψα(1 μηνα εντατικα)δεν είχα προβλήματα με το mobile internet με vodafone και μια εβδομάδα με cosmote(οπου εκεί τα data ηταν απόλαυση)!

Τώρα είναι στα χέρια της γυναίκας και ξεκουράζεται :p

Το πρόβλημα που είχα με την μη απόκριση της συσκευής μετά από καθυστερημένο reboot φαίνεται πως διορθώθηκε.

Ο ένοχος (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) μάλλον ήταν για άλλη μια φορά το Lucky Patcher.

Μετά από αναβάθμιση του όλα δείχνουν να λειτουργούν όπως πρέπει.

Έχω κάνει περίπου 10 reboot τις 3 τελευταίες μέρες και το πρόβλημα δεν έχει ξαναεμφανιστεί.

Χρειάζομαι μερικές ημέρες ακόμη για να το επιβεβαιώσω 1000%.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Το πρόβλημα που είχα με την μη απόκριση της συσκευής μετά από καθυστερημένο reboot φαίνεται πως διορθώθηκε.

Ο ένοχος (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) μάλλον ήταν για άλλη μια φορά το Lucky Patcher.

Καλά νέα λοιπόν!

Θύμισέ μας, αν θέλεις, τι άλλο σου είχε κάνει το L.P. (σα να θυμάμαι κάποιο παλιότερο post σου, αλλά με ένα -λίγο πρόχειρο- ψάξιμο που έκανα δεν μπόρεσα να το βρω...)

Μου κράσαρε το Real Racing 3.

Αλλά έχω βρει άκρη με αυτό...

Έχω λυσσάξει με αυτό το Real Racing 3.

Δεν είναι δυνατόν να τρέχει άψογα τον πρώτο αγώνα και να κρασάρει αμέσως μετά από αυτόν.

Τι στα διάλα του φταίει;

Λοιπόν... Η "ένοχη" εφαρμογή βρέθηκε...

Δυστυχώς το lucky patcher έφταιγε.

Μόλις το απεγκαταστήσω σταματάει το κρασάρισμα.

Μόλις το ξαναεγκαταστήσω ξαναρχίζει το κρασάρισμα.

Άρα 100% ευθύνεται αυτό.

Το κακό όμως είναι οτι το χρειάζομαι και το lucky patcher.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Έχετε καμμιά ιδέα;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Εγώ έχω αφαιρέσει (με το Autostarts) *όλα* τα events με τα οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει το Lucky Patcher, οπότε ο μόνος τρόπος να ξεκινήσει είναι να το τρέξω ο ίδιος (αν και όποτε το χρειαστώ). Έτσι δε με έχει ενοχλήσει ποτέ.

Βέβαια, απ' ό,τι έχω δει, για κάποια από τα 'σπασίματα' που κάνει χρειάζεται να τρέξει αυτόματα και να παρεμβληθεί (αν κατάλαβα καλά από κάτι που διάβαζα) στην έναρξη της 'πειραγμένης' εφαρμογής, προκειμένου να δουλέψει σωστά το patch. Οκ, αυτό προτίμησα να το θυσιάσω - δεν είχα συναντήσει κάποιο πρόβλημα μεν, αλλά δε μου άρεσε η ιδέα μια εφαρμογή... αγνώστου πατρός να αποκτά τέτοια δικαιώματα...

Δοκίμασε κι εσύ, αν θέλεις, κάτι τέτοιο. Είναι, νομίζω, μια καλή συμβιβαστική λύση για να έχουμε και το σκύλο γερό, και την πίτα χορτάτη... ε... ή το ανάποδο τέλος πάντων!

(το έγραψα στην αρχή κατά λάθος και... δε μου πήγε να το διορθώσω! :))