fertis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν σύρω την οθόνη, έχει επιλογές για wifi, bluetooth, συνδ. δεδομένων-γενικές και λειτουργία πτήσης. Η τελευταία επιλογή είναι το Χρονικό όριο και το μέγιστο είναι 1 λεπτό. Υπάρχει περίπτωση αυτό να πάει πάνω από λεπτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν σύρω την οθόνη, έχει επιλογές για wifi, bluetooth, συνδ. δεδομένων-γενικές και λειτουργία πτήσης. Η τελευταία επιλογή είναι το Χρονικό όριο και το μέγιστο είναι 1 λεπτό. Υπάρχει περίπτωση αυτό να πάει πάνω από λεπτό; Ρυθμίσεις /προβολή /απουσία δραστηριότητας και επιλέγεις όσο θες Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν σύρω την οθόνη, έχει επιλογές για wifi, bluetooth, συνδ. δεδομένων-γενικές και λειτουργία πτήσης. Η τελευταία επιλογή είναι το Χρονικό όριο και το μέγιστο είναι 1 λεπτό. Υπάρχει περίπτωση αυτό να πάει πάνω από λεπτό; Ρυθμίσεις--προβολή --απουσία δραστηριότητας Καταραμένη αγκύλωση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Εχετε να προτείνετε καποια καλη θήκη για το κινητο?? Κατα προτίμηση κάποια δερμάτινη και να έχει κάποιο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος?? Εχω δεί αυτά τα στυλ: http://www.aliexpress.com/item/New-item-Fasion-for-Cubot-S200-Leather-Wallet-bag-case-Flip-PU-protective-Case-Back-Cover/32245531204.html http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Cubot-S200-leather-case-flip-cover-in-Litchi-texture-for-5-0Inch-S200-in/32256277884.html http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-fashion-view-window-quality-pu-leather-add-tpu-soft-case-flip-for-cubot-s200/32230742295.html Έχει πάρει κανείς κάποια απο τις παραπάνω να μας πει γνώμες??? Edited January 23, 2015 by estiakos Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εχετε να προτείνετε καποια καλη θήκη για το κινητο?? Κατα προτίμηση κάποια δερμάτινη και να έχει κάποιο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος?? Εχω δεί αυτά τα στυλ: http://www.aliexpress.com/item/New-item-Fasion-for-Cubot-S200-Leather-Wallet-bag-case-Flip-PU-protective-Case-Back-Cover/32245531204.html http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Cubot-S200-leather-case-flip-cover-in-Litchi-texture-for-5-0Inch-S200-in/32256277884.html Έχει πάρει κανείς κάποια απο τις παραπάνω να μας πει γνώμες??? Οι περισσότεροι περιμένουν μια τέτοιου στυλ χωρίς όμως να έχει το αυτοκόλλητο πίσω. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Moλις παρελαβα 2 απο geekbuying (καλα, η συσκευασια ειναι να παιζεις μπαλα). Ακομα το δοκιμαζω, αλλα το κινητο ειναι πολυυυ πανω απο τις προσδοκιες μου, τρεχει νερο, φοβερη οθονη, υψηλη φωτεινοτητα, παρα πολυ καλη αποκριση.. Ποιοτητα κατασκευης που δεν περιμενα.. Καλυτερη πχ απο THL που ειναι καλη μαρκα Roid κανε update σε v08 βαλε ενα launcher της προκοπης και θα δεις και καλυτερη μπαταρια. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Απλα το ζητησα ρουταρισμενο και ηρθε αρουταριστο. Οποτε θα κανω και τα updates παρολο που δε θα το κρατησω.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 tempered έχουμε τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Roid κανε update σε v08 βαλε ενα launcher της προκοπης και θα δεις και καλυτερη μπαταρια. δηλαδη το update σε V8 να θεωρηθεί μονοδρομος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Ρυθμίσεις--προβολή --απουσία δραστηριότητας Καταραμένη αγκύλωση :lol: Ρυθμίσεις /προβολή /απουσία δραστηριότητας και επιλέγεις όσο θες Ευχαριστώ. Με update στην 08 το κινητό έχει διαφορά τεράστια ως προς την μπαταρία. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο προς το παρόν, όμως από εκεί που μου κρατούσε μια 17-20 ώρες με 3g και αρκετή χρήση με την 02 τώρα κρατάει άνετα 24ωρο μιας και λόγω δουλειάς χρειάζομαι viber 24/24 και κλήσεις. Το δικό μου το τηλέφωνο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα με το wifi. Ενός φίλου συνδέεται κανονικά αλλά δεν μπαίνει πουθενά, ενώ έχει σήμα κανονικά φουλ κλπ. Αν το αφήσει λίγο, συνδέεται και μπαίνει και μετά από λίγο ξανά τα ίδια. Παίζει να είναι ελαττωματικό; Πως μπορώ να το τσεκάρω; Edited January 23, 2015 by fertis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το vroot είναι πλέον αυτό http://irootdownload.com/. Εγκαθιστά κινέζικο root apk οπότε αμέσως μετά το rootαρισμα πάμε στο play και εγκαθιστούμε το superuser του chainfire, έτσι φεύγει το κινέζικο ρουτ. Επίσης για καλό και για κακό κάνουμε απεγκατάσταση το iroot από το pc για τυχόν ιούς (κατά την εγκατάσταση έχουμε απενεργοποιημένο το antivirus). Γιατι τωρα δε μου εγκαθιστα το apk στο κινητο; Εχω βαλει unknown sources.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ευχαριστώ. Με update στην 08 το κινητό έχει διαφορά τεράστια ως προς την μπαταρία. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο προς το παρόν, όμως από εκεί που μου κρατούσε μια 17-20 ώρες με 3g και αρκετή χρήση με την 02 τώρα κρατάει άνετα 24ωρο μιας και λόγω δουλειάς χρειάζομαι viber 24/24 και κλήσεις. Το δικό μου το τηλέφωνο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα με το wifi. Ενός φίλου συνδέεται κανονικά αλλά δεν μπαίνει πουθενά, ενώ έχει σήμα κανονικά φουλ κλπ. Αν το αφήσει λίγο, συνδέεται και μπαίνει και μετά από λίγο ξανά τα ίδια. Παίζει να είναι ελαττωματικό; Πως μπορώ να το τσεκάρω; Δοκίμασε Wi-fi με διάφορες συσκευές για να είσαι απόλυτα σίγουρος. Αν με όλες έχει πρόβλημα τότε είσαι σίγουρος. Αλλιώς είναι θέμα ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Γιατι τωρα δε μου εγκαθιστα το apk στο κινητο; Εχω βαλει unknown sources.. Βάλε και usb debug στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές :) Αντε πάρτε και ενα tempered glass http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Tempered-glass-protective-case-screen-protector-film-for-Cubot-S200-Cell-Phone/32274858791.html Απεργία έχουν τα ΕΛ.ΤΑ ρε ? Το δικό μου μπήκε ελλάδα την Δευτέρα και ακόμα έμεινε : ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 06:31 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Edited January 23, 2015 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmem Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Βάλε και usb debug στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές :) Αντε πάρτε και ενα tempered glass http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Tempered-glass-protective-case-screen-protector-film-for-Cubot-S200-Cell-Phone/32274858791.html Απεργία έχουν τα ΕΛ.ΤΑ ρε ? Το δικό μου μπήκε ελλάδα την Δευτέρα και ακόμα έμεινε : ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 06:31 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Δεν εχουν απεργια, τσεκαρε καλυτερα με τα ΕΛΤΑ της περιοχης σου. Μπορει να μην το σκαναραν σε καποιο σταδιο η' να εμεινε πισω. Την ιδια μερα εγινε αφιξη σε μενα και παρελαβα σημερα(στην Δραμα), χθες βραδυ ηταν στο κεντρο διαλογης Θεσσαλονικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Απεργία έχουν τα ΕΛ.ΤΑ ρε ? Το δικό μου μπήκε ελλάδα την Δευτέρα και ακόμα έμεινε : ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 19-01-2015 06:31 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) για την ακρίβεια εχει ερθει απο την Κυριακη 18 του Μηνου, αλλα επιεικώς λεμε 19 μιας και ειναι η επομενη εργασιμη. αφου εγω σημερα δεν ειχα καποιο νεο, πηγα απο το κεντρο διαλογης των ΕΛΤΑ στην περιοχη μου να ρωτησω, αλλα δεν ειχαν τιποτα νεότερο και εκει. απο τριτη δηλαδη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 [off topik] Ειχαν απεργια οι οδηγοι και γιαυτο το λογο υπαρχει τεραστια συσωρευση εισερχομενων στο Ελ.Βενιζελος . Υπομονη εδω χωρις απεργια και κολλανε απο 2-5 μερες στο αεροδρομιο Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι για το cubot 2015-01-19 08:19, Arrived at overseas (Country code: GR) [/off topik] Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Κατεβασα το ιροοτ που προτινουν οι φιλοι σε προηγουμενες σελιδες (και απο τα δυο λινγκ), προκειμενου ρουταρω γιατι βλαστημησα απο τις διαφημισεις. Μεχρι και βιντεακι με σποτακι του μικρου Αλεξη, κατεβηκε! Ομως το αποτελεσμα ειναι το Αντιβαιρους να παρει φωτια, ο χρομ να καταστραφει, το ιδιο η επιφανεια εργασιας, το πισι να σβησει και εγω ακομη να ψαχνομαι! Μα καλα, σε κανενα αλλο δεν συνεβει το ιδιο να προειδοποιησει? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ειτε ενεργοποιημενο ειτε ου, η ζημια γινεται! Εγω εχω το καρπεσκυ, πληρωμενο. Ακομη τρεχω. Και βεβαια, ροοτ , παπαλα! :X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Κατεβασα το ιροοτ που προτινουν οι φιλοι σε προηγουμενες σελιδες (και απο τα δυο λινγκ), προκειμενου ρουταρω γιατι βλαστημησα απο τις διαφημισεις. Μεχρι και βιντεακι με σποτακι του μικρου Αλεξη, κατεβηκε! Ομως το αποτελεσμα ειναι το Αντιβαιρους να παρει φωτια, ο χρομ να καταστραφει, το ιδιο η επιφανεια εργασιας, το πισι να σβησει και εγω ακομη να ψαχνομαι! Μα καλα, σε κανενα αλλο δεν συνεβει το ιδιο να προειδοποιησει? Σε αυτό που ανέβασα εγώ ( http://www.easybytez.com/1g213x2h3yks ) δεν νομίζω να σου χτυπάει καν το antivirus Το άλλο το κατέβασα σε ένα λάπτοπ με κλειστά antivirus και όταν τα άνοιξα τα έβαλα να κάνουν scan και βρήκαν άκουσον άκουσον 361 απειλές Edited January 23, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εγω το απενεργοποιησα (AVG), κατεβασα το iroot, αλλα οταν το ανοιγω, ανοίγει ενα text αρχειο και ενα παράθυρο που μενει κενο και τπτ αλλο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδιά η ζελατίνα στην οθόνη πρέπει να υπάρχει? Προστετεύει απο σκονες κτλπ? Γτ εγινε βλακεια με την ήδη υπάρχουσα,και δυσκολευομαι να βαλω την κην καινουρια.να το αφησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδιά η ζελατίνα στην οθόνη πρέπει να υπάρχει? Προστετεύει απο σκονες κτλπ? Γτ εγινε βλακεια με την ήδη υπάρχουσα,και δυσκολευομαι να βαλω την κην καινουρια.να το αφησω? Είναι δικό σου θέμα. Αν δε σε πειράζει με το πέρασμα του καιρού να γεμίσει γρατσουνιές το αφήνεις. Όσο και να προσέχεις κάτι δε γλιτώνεις φθορές. Προσπάθησε να βάλεις ελαστικά γάντια μίας χρήσης, και με την βοήθεια μιας πιστωτικής ή ανάλογης κάρτας να το κολήσεις και να βγάλεις τον αέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Εγώ πάντως δεν έχω βάλει ποτέ Antivirus στο pc. Μονο adblocks και windows defender. Οταν εγκατέστησα το iroot μου έβαλε δύο προγραμματάκια τα οποία αφαίρεσα μετά και απο τότε δεν έχω κανένα θέμα στο PC. Το έχω ακόμα πάνω στο PC περιμένοντας το Cubot το οποίο μόλις είδα οτι ξεκόλλησε απο το Ε. Βενιζέλος. Edited January 24, 2015 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Εγώ πάντως δεν έχω βάλει ποτέ Antivirus στο pc. Έχε υπόψιν σου ότι μπορεί να μολυνθείς με ιό ακόμη και με απλή περιήγηση σε οποιοδήποτε site χωρίς καν να κάνεις download αρχείων. sorry για το offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Με ψησες Νικηφόρε :) Ε λογικά μόλις τελειώσω το root θα το σουτάρω το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts