Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα σε βάλει στο απόσπασμα και σιγά σιγά θα πυροβολάει ποιό κοντά σου!!! :lol:

Μη ξεχάσω να πω οτι οι περισσότερες εφαρμογές είναι χαζομάρες (και τα παιχνίδια)...

Θα δείξει.

Πάντως εφαρμογές και παιχνίδια υπάρχουν και καλά και κακά.Ότι υπάρχει στο android,υπάρχει και στο ios και win.8

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στον υπολογιστή πως θα το συνδέσω; Βάζω το USB στο κινητό και στον υπολογιστή, κάνει αναζήτηση για οδηγούς αλλά δεν το εμφανίζει ποτέ.

Στο κινητό γράφει πως Συνδέθηκε ως χώρος αποθήκευσης USB και Συνδέθηκε ο εντοπισμός σφαλμάτων.

Στον υπολογιστή πως θα το συνδέσω; Βάζω το USB στο κινητό και στον υπολογιστή, κάνει αναζήτηση για οδηγούς αλλά δεν το εμφανίζει ποτέ.

Στο κινητό γράφει πως Συνδέθηκε ως χώρος αποθήκευσης USB και Συνδέθηκε ο εντοπισμός σφαλμάτων.

πατάς στο κινητό σου πάνω στο "Συνδέθηκε ως χώρος αποθήκευσης USB " και μετά κάτω κάτω "ενεργοιηση αποθηκευτικού χώρου"

Μανώλης

Τελευταίο θέμα που θέλω να αναφέρω είναι αυτό του wifi. Τόσο στην v05 όσο και στην v08, κατά την διάρκεια του σερφαρίσματος, σταματάει η ανταλλαγή δεδομένων με τον router. Δεν χάνεται το wifi connection (στα wifi settings φαίνεται "connected" το κινητό). Ψάχνοντας στο google φαίνεται ότι αυτό είναι ένα γενικότερο bug του kitkat και υπάρχουν αρκετές αναφορές... όπως π.χ. εδώ http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/howto-wifi-drop-caused-sign-to-wifi-t2862509

Στο ίδιο το τηλέφωνο, για να επανέλθει το internet αρκεί να κλείσεις και να ανοίξεις το wifi.

Δοκίμασα 3 διαφορετικά routers και στα 3 είχα το ίδιο πρόβλημα.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο που πραγματικά πετάει σε σχέση με το iphone4s που έχω. Αν κάποιος έχει αντιμετοπίσει το πρόβλημα με το wifi και έχει βρει λύση ας την μοιραστεί μαζί μας.

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα οχι συνεχεια μια δυο φορες μου το εκανε σημερα και αλλη μια χθες

Επανερχεται αμμεσα με restart στην λειτουργια wifi του κινητου

Μολις τωρα που εστελνα μηνυμα μου το ξανακανε

Καλησπερα και απο μενα, παρελαβα και εγω τελικα σημερα με παραγελια απο 22/11...... To κινητο με εχει εκπληξει θετικα και στην τιμη που το πηραμε ειναι αχτυπητο. Δεν εχω αναβαθμισει, και μετα απο ωρες wifi on, δεν ειδα τα προβληματα που παρουσιαζουν στους υπολοιπους....

Το μονο που με χαλαει αρκετα ειναι το ηχειο του και τα ακουστικα (φθηνιαρικα γαρ) ως προς την ποιοτητα και οχι τοσο για την ενταση. Αληθεια το εχει δοκιμασει κανεις με καλυτερα ακουστικα?. Η καμερα του ενω την περιμενα χειροτερη, ειναι τουλαχιστον ανω του μετριου σε εσωτερικους χωρους.

Τι εφαρμογες εχετε οι περισσοτεροι? (με προηγουμενη συσκευη ενα ταπεινο xperia mini δεν γνωριζω και πολλα απο τις επιλογες του android).

Kαλοδουλευτο σε ολους παιδες.

Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα , με την απεργία τω οδηγών είναι 3η μέρα στο αεροδρόμιο και κάθετε :what: Log υπάρχει πουθενά τι φτιάχνουν αυτές οι rom ?Υπάρχει κάνα link για την v8 η είναι ota απο την v5 και μετά? Έχω μπερδευτεί γενικά γιατί δεν λέει στο site της Cubot τι φτιάχνει το κάθε update όπως έκανε με το s168.
Mi Note 3

απο V05, V08 εαν γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων παει σε V02 ?

Καλημερα. Οχι δεν παει πισω. Παραμενει εκει που ειναι.

Αναφορικα με το wifi να πω οτι χτες συνεχισα τις δοκιμες. καπου διαβασα οτι το προβλημα του wifi drop υπαρχει σε μη κλειδωμενα δικτυα. Δοκιμασα λοιπον με wap2 αλλα και παλι το προβλημα παραμενει. Στην συνεχεια εγκατεστησα το FXR wifi fix το οποιο φαινεται για την ωρα οτι εχει λυσει το πριβλημα μιας και εχουν ηδη περασει 13 ωρες και το κινητο δεν εχει χασει την συνδεση του. Θα το παρακολουθω και θα σας ενημερωσω.

Οχι δεν παει πισω. Παραμενει εκει που ειναι.

3-4 σελιδες πιο πισω καποιος εκανε αναφορα στο οτι downgrade μπορει να γινει. δεν το επιβεβαιωνεις αυτο !

Καλημέρα σε όλους,

σήμερα επιτέλους παρέλαβα κι εγώ το κινητό (μετά από 55 μέρες!!!!). Πρώτη εντύπωση θετικότατη (να μην τα ξαναγράφουμε).

Θα ήθελα κάποιες βοήθειες από τους πιο ειδικούς. Έχει έρθει με την έκδοση 02 και όχι root απ' ότι έχω καταλάβει.

Πρώτη μέτρηση στο Antutu 18600. Σχετικά με τις αναβαθμίσεις (05 & 08), επειδή κάποιοι χρήστες ανέφεραν κάποια προβληματάκια, αν τις κάνω πως μπορώ να επανέλθω στην αρχική ? Και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά. ;)

pappao

Έχει έρθει με την έκδοση 02 και όχι root απ' ότι έχω καταλάβει.

Είσαι σίγουρος?

Σχετικά με τις αναβαθμίσεις (05 & 08), επειδή κάποιοι χρήστες ανέφεραν κάποια προβληματάκια, αν τις κάνω πως μπορώ να επανέλθω στην αρχική ? Και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους ?

Πέραν των εμφανών διαφορών (εμφάνιση, launcher και δυνατότητα root), όλα τα άλλα είναι bug fixes τα οποία δε θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Μπορείς να επαναφέρεις (υποβαθμίσεις) το κινητό στην έκδοση 02 ή 05, με το SP Flash Tool (όπως έκανα εγώ για παράδειγμα), αλλά ΠΑΝΤΑ με δική σου ευθύνη.

Οχι δεν παει πισω. Παραμενει εκει που ειναι.

Άλλο το factory restore (επαναφορά εργοστασιακών) και άλλο το downgrade (υποβάθμιση).

Και ξαναερωτώ τους συμφορουμίτες: Η έκδοση 05 πως τα πάει με το battery drain?

Edited by hcross

In the land of the Holy

The Devil runs free

Καλημέρα σε όλους,

σήμερα επιτέλους παρέλαβα κι εγώ το κινητό (μετά από 55 μέρες!!!!). Πρώτη εντύπωση θετικότατη (να μην τα ξαναγράφουμε).

Εγώ πάντως από παραγγελία 22/11/2014 Ακόμα δεν φάνηκε καν στο αεροδρόμιο.

Dispute and claim

Πως μπορώ να ξέρω αν μου το έστειλαν rooted??? παραγγελία από Geabest..Δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο superuser..

Να αναβαθμίσω σε V05 που μου έβγαλε?? Θα βελτιωθεί η λειτουργία σε κάτι ουσιαστικό ή θα βγάλει τίποτα κινεζιές??

Ενημέρωση: Μόλις εγκατέστησα το root checker, όπως διαβάζω πιο πανω, και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω root πρόσβαση, δηλαδή αν κατάλαβα καλά ότι δεν είναι ρουταρισμένη η συσκευή...Αρα αναβαθμίζω σε V05 και ακολουθως σε V08??? Θα βελτιωθεί καθόλου η μπαταρία (από το 100% πεφτει σχετικά γρήγορα στα πρώτα στάδια..)

Edited by estiakos
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Πως μπορώ να ξέρω αν μου το έστειλαν rooted??? παραγγελία από Geabest..Δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο superuser..

Να αναβαθμίσω σε V05 που μου έβγαλε?? Θα βελτιωθεί η λειτουργία σε κάτι ουσιαστικό ή θα βγάλει τίποτα κινεζιές??

Ενημέρωση: Μόλις εγκατέστησα το root checker, όπως διαβάζω πιο πανω, και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω root πρόσβαση, δηλαδή αν κατάλαβα καλά ότι δεν είναι ρουταρισμένη η συσκευή...Αρα αναβαθμίζω σε V05 και ακολουθως σε V08??? Θα βελτιωθεί καθόλου η μπαταρία (από το 100% πεφτει σχετικά γρήγορα στα πρώτα στάδια..)

η μπαταρια ειναι αριστη μην την φοβασαι!μπορει καποιες φορες να δειχνει πεφτει γρηγορα αλλες φορες κολλαει στο ιδιο σημειο.αλλα ειναι πολυ καλη!ισως θελει καλιμπραρισμα!κινεζιες δεν σου βγαζει.το κινητο ειναι σαν ευρωπαικο!

Είσαι σίγουρος?

Ναι, έκανα chek.

Πέραν των εμφανών διαφορών (εμφάνιση, launcher και δυνατότητα root), όλα τα άλλα είναι bug fixes τα οποία δε θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Μπορείς να επαναφέρεις (υποβαθμίσεις) το κινητό στην έκδοση 02 ή 05, με το SP Flash Tool (όπως έκανα εγώ για παράδειγμα), αλλά ΠΑΝΤΑ με δική σου ευθύνη.

Ωραία, και πως μπορώ να κρατήσω αντίγραφο την συγκεκριμένη έκδοση ? Ή απλά κατεβάζω από τη σελιδα της Cubot την πρώτη έκδοση της rom ? Root γίνονται και οι δύο ή μόνο η 05?

Σ' ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. ;)

pappao

Συγνώμη,

Το καλιμπραρισμα πως γίνεται??Υπάρχει σχετική εφαρμογή ή απαιτεί τιποτα επιδεξιες χακεριες??

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Ή απλά κατεβάζω από τη σελιδα της Cubot την πρώτη έκδοση της rom ?

Εγώ κατέβασα από εδώ την rooted rom και την flashαρα.

Root γίνονται και οι δύο ή μόνο η 05?

Απ' ότι είπανε άλλα μέλη, ναι, γίνεται. Βασικά κατεβάζεις rooter rom, όπως στο παραπάνω link. Διάβασε τα posts από #579 εως και #580.

Edited by hcross

In the land of the Holy

The Devil runs free

τη πατάω να μη δοναει όταν γραφω sms σε κάθε γραμμα?

Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Android (πάτα πάνω στις μπάρες δεξιά) -> Δόνηση κατά το πάτημα πλήκτρων

Παιδιά το πήρε κι ενας φιλος μου και εχει το πρόβλημα με τα ακουστικά.όταν τα συνδέει ακουγεται ήχος και απο ακουστικά και απο ηχείο.Έχει δοκιμασει 2 ζευγάρια ακουστικών και το ίδιο.Τι παίζει τώρα εδω?Αλλαγή? ή υπάρχει καποιος μπακαλέ τρόπος?

Το ιδιο κανει και σε εμενα μονο οση ωρα ακουγεται το ringtone μιλας και ακους μονο απο τα ακουστικα. Αλλαγη σε τι;; Ειναι καποιο θεμα στον κωδικα . Αν το καταλαβουν θα το διορθωσουν με update.

Ηρθε και σε εμενα σημερα. Δεν εκανα update.

Τα πιο πολλα τα εχουν πει τα παιδια πιο πισω. Εγω θα πω μονο ενα. Αν και εχουν περασει αρκετα κινητα τον τελευταιο καιρο κατω απο το κατοσταρικο στα χερια μου ειναι με διαφορα το καλυτερο προς το παρρον. Ειδικα στα 80 κατι που κοστιζει.

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Παιδιά το πήρε κι ενας φιλος μου και εχει το πρόβλημα με τα ακουστικά.όταν τα συνδέει ακουγεται ήχος και απο ακουστικά και απο ηχείο.Έχει δοκιμασει 2 ζευγάρια ακουστικών και το ίδιο.Τι παίζει τώρα εδω?Αλλαγή? ή υπάρχει καποιος μπακαλέ τρόπος?

Υπάρχουν 2 είδη βυσμάτων (βλ. φωτογραφία) μήπως και τα 2 ακουστικά που χρησιμοποίησε είναι παλαιού τύπου (υπάρχει ανταπτοράκι μέσω ebay για χρήση παλαιών ακουστικών).

Επιπλέον, δοκίμασε να βάλει το βύσμα στην υποδοχή μέχρι τέρμα ή μόλις αισθάνθηκε ότι κούμπωσε το άφησε έτσι; (μη βάλει πολύ δύναμη και κάνει καμία ζημιά)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα . Τώρα το ξεζουμίζω και αύριο θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου.

Άποψή σας ειναι να κάνω τα updates από την Cubot ή να μείνω στην V02 ;

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein