mplevris Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η SIM στο προηγουμένο κινητό (HTC Trophy 7) λειτουργούσε χωρίς αλλαγή μεγέθους. Με το S200 δεν μπορούσα να την τοποθετήσω πουθενά. Πήγα από cosmote, δεν την κόβουν μου είπαν(!) και με έστειλαν στον Γερμανό. Λόγω κόσμου κλπ, μου την έκοψε μια κοπέλα σε micro sim όπως μου είπε και αφού έφυγα(δεν είχα το κινητό μαζί), έρχομαι σπίτι και βλέπω έκπληκτος ότι μπαίνει μόνο στην SIM2. Άνοιξε κανονικά το κινητό και μπαίνει με δεδομένα, όμως πρέπει να κάνω κάποια γκάφα και να μην μπορώ να την βάλω στην 1. Αν έχει κάποιος την διάθεση να βοηθήσει, θα χαρώ πολύ. Εννοείς ότι σου δουλεύει το 3G me τη sim 2; Στην sim 1 δεν μπορείς να βαλεις micro sim παρά μόνο με αντάπτορα σαν αυτόν http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/adapter-micro-sim-to-sim-inos/prod4250856pp/ Edited January 13, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα απο το μενού των δικτύων κινητής να διαλέξεις ποια SIM θέλεις να χρησιμοποιείς για 3G??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μόνο το 1ο slot υποστηρίζει 3G Άρα μόνο η κάρτα που θα τοποθετηθεί εκεί θα συνδέεται με 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κακώς την έκοψες αφού έχεις μόνο μία. Δες τα post 453 έως 455 και θα καταλάβεις πώς μπαίνει Κατάλαβα, έκανα γκάφα και την έκοψα. Προς το παρόν θα την αφήσω στην SIM2 μιας και τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά. Οπότε πάω και βγάζω την SIM πάλι σε κανονικό μέγεθος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Κατάλαβα, έκανα γκάφα και την έκοψα. Προς το παρόν θα την αφήσω στην SIM2 μιας και τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά. Οπότε πάω και βγάζω την SIM πάλι σε κανονικό μέγεθος. Ευχαριστώ. παρε εναν ανταπτoρα Micro sim to normal sim στο Skroutz , ebay πιο φτηνα θα σου ερθει και θα μπορεις να την βαζεις σε Micro Και κανονικη θυρα (αν βγάλεις καινούργια κάρτα sim το κόστος είναι 5 ευρώ) http://i.imgur.com/yJPKnJL.jpg ή φτιαξε εναν μονος σου ή Αν έχεις ένα καλό ψαλίδι και πιάνουν λίγο τα χέρια σου θα γλυτώσεις 5 ευρώ. Έχω κόψει 4 σιμ και όλες λειτουργούν τέλεια. Με βάση αυτόν τον οδηγό: http://www.thechinacellphone.com/micro_sim_template.pdf http://4.bp.blogspot.com/_3fcmn11BYHw/TFaQRHSHogI/AAAAAAAACLI/ICmAkpfT6KM/s1600/Cut_SIM_to_MicroSIM.JPG θα τυπώσεις σε χαρτί το υπόδειγμα. Μετά θα βάλεις την σιμ και προσεκτικά θα σχηματίσεις με ένα μαρκαδόρο τις γραμμές πάνω στην σιμ κρατώντας σφικτά τη σιμ πάνω στο χαρτί (πάνω σε ένα τραπέζι) και με το άλλο χέρι θα βάλεις ένα χάρακα για να πάρεις τις γραμμές. Μετά αφού κάνεις τις γραμμές θα πάρεις την σιμ στο χέρι σου και με το ψαλίδι θα κάνεις το κόψιμο σε όλες τις γραμμές. Κόβε ένα τσικ πιο έξω για να μην κόψεις κατά λάθος πιο μέσα και δοκιμάζεις μέχρι να μπαίνει άνετα (για να μπορεί να βγαίνει κιόλας). Το πλαστικό της σιμ είναι αρκετά μαλακό για ένα καλό ψαλίδι. Edited January 13, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Και με το κομμάτι που του αφαίρεσαν αν το κρατησε γίνεται.εγώ έτσι έχω την πρώτη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcross Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Η κοπέλα μου είναι κάτοχος του κινητού εδώ και μια βδομάδα κοντά, και του έχω αλλάξει τα φώτα. Θεωρώ πως είναι μια αξιοπρεπέστατη συσκευή (και παραπάνω) για τα χρήματά του. Ένα μείον κατ' εμέ είναι το αυξημένο βάρος (λόγω μεγάλης μπαταρίας και μεταλλικού πλαισίου). Πάμε σιγά σιγά στα ζητήματα - θέματα που προέκυψαν: 1) Updates Όπως έχετε διαπιστώσει πολλοί, από την έκδοση Z49W5_CQ_CUBOT_G_S200_V02, έχουν βγεί άλλες 2. Έκανα τις αναβαθμίσεις και πήρε πόδι (όπως είναι λογικό) το root. Flashαρα την αρχική έκδοση, δοκίμασα πολλούς τρόπους (OTA Rootkeeper, SuperSU Survival Mode) για να διατηρηθεί το root, αλλά μάταια. Επίσης, δοκίμασα να rootάρω τις νέες εκδόσεις (συγκέκριμένα την V08, βαρέθηκα να ασχοληθώ με την ενδιάμεση), επίσης μάταια. Συμπέρασμα: όσοι θέλετε root, προς το παρόν, μένετε στην Z49W5_CQ_CUBOT_G_S200_V02 (διορθώστε με αν κάνω λάθος). 2) Συνέπειες των updates: Με την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση (V08), η ποιότητα/ένταση του μικροφώνου χάλασε/μειώθηκε. Μόνο με την χρήση hands free η ομιλία ήταν άνετη. Με την υποβάθμιση του λειτουργικού στην αρχική έκδοση, λύθηκε το πρόβλημα. Αν τυχόν είμαι ο μόνος που έχει αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Παράθεση In the land of the Holy The Devil runs free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σε μένα ο ήχος είναι το ίδιο καλός και στην v08,το μονο σπαστικό είναι ο καινούργιος launcher(πιο απλός)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Επίσης υπάρχει και η root V05 και όχι μόνο στην V02 όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcross Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Σε μένα ο ήχος είναι το ίδιο καλός και στην v08,το μονο σπαστικό είναι ο καινούργιος launcher(πιο απλός)! Μιλάω για την ποιότητα του μικροφώνου (το πως σε ακούει η άλλη πλευρά δηλαδή). Αν αναφέρεσαι στο ίδιο, τότε έχουμε παράδοξο. Επίσης υπάρχει και η root V05 και όχι μόνο στην V02 όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Αναφέρεσαι σε image για flashάρισμα ή μέσω OTA και μετά rootάρισμα? Επίσης, πως τα πάει με το battery drain η V05? Edited January 13, 2015 by hcross Παράθεση In the land of the Holy The Devil runs free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Με SP tools φλασάρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για ακουστικα-hands free τι να κοιταξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πιστεύω υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για ακουστικά!! ψάξε λίγο στο φορουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Παρέλαβα (επιτέλους) μετά από 55 μέρες το S200 από το γκήαρμπεστ, στα 68 ευρώ μου βγήκε (κουπόνια και bug του mobile site τους). Εντυπώσεις : σε σχέση με το s168 υπερτερεί σε όλα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά και των δύο συσκευών. Hardware : Κάμερες , WiFi, bt, GPS, οθόνη, ηχεία και μικρόφωνο, ραδιόφωνο, μπαταρία... όλα λειτουργούν σε άριστη κατάσταση. Έκαναν ποιοτικό έλεγχο στο εργοστάσιο και στο κατάστημα, μάλλον. Software : Ήρθε με v02 unrooted, έγινε αναβάθμιση σε v05 και καπάκια σε v08. Εγκατέστησα Nova launcher, SwiftKey, chompsms , και όλες τις εφαρμογές μου που με ακολουθούν στις Android συσκευές. Όλα καλά, κιχ! δεν έβγαλε. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ο γρήγορος χρόνος που επανέρχεται σε λειτουργία μετά από απενεργοποίηση συσκευής. Παρατήρησα ότι δεν καθαρίζει εφαρμογές που είχα τρέξει πριν την απενεργοποίηση, παραμένουν στο background, οπότε μούφα απενεργοποίηση κάνει. Επιπλέον : Η θήκη σιλικόνης απλά γελοία, προστατεύει μόνο τα πλαϊνά και το πίσω μέρος της συσκευής. Εννοώ ότι ΔΕΝ αγκαλιάζει ούτε καν τα bezels της οθόνης για να της παρέχει προστασία. Αναμένω κι εγώ για μια θήκη της προκοπής ή tampered glass protector (αν ποτέ βγει). Το double tap του home button και της οθόνης (για κλείδωμα/ξεκλείδωμα αντίστοιχα) με τον Nova λειτουργεί κανονικά. Δεν δοκίμασα hotKnot. Screenshot τραβάμε με 3 τρόπους, διαλέξτε : Power on/off button ΚΑΙ volume down ταυτόχρονα, κρατάμε πατημένο το power on/off button ΚΑΙ έχει επιλογή, από τις ρυθμίσεις για gestures ενεργοποίηση ρύθμισης να σερνουμε 3 δάκτυλα στην οθόνη. Τέλος, τα ακουστικά που ήρθαν παρέα (είμαι από τους "τυχερούς" του pre-sell) της πλάκας είναι αλλά την κάνουν την δουλειά τους. Edit : notification leds και φωτιζόμενα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος της οθόνης δεν υπάρχουν. 2 στα 2 επιτυχία είχαν οι αγορές από το προαναφερθέν κατάστημα, παρόλα τα προβλήματα καθυστέρησης που έτυχαν, προσωπικά θα το τιμήσω άλλη μια φορά. Edited January 14, 2015 by NeOSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παρελαβα σημερα το κινητο ,για λογαριασμο φιλου. Το κινητο ειναι αψογο σε ολα! Το παρελαβα ρουταρισμενο,αλλα οταν κανω εγκατασταση καποιο προγραμμα,μου πεταει ενα παραθυρο με κινεζικα,για να δωσω αδεια στο προγραμμα.Μπορω να βαλω το superSU και να σβησω αυτο το κινεζικο (360root) ? Δοκιμασα,κανει εγκατασταση αλλα δεν φαινεται πουθενα το superSU. Τι κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Πιστεύω φίλε δεν είσαι root.έτσι ήρθε και το δικό μου.υποθέτω με την εφαρμογή αυτή ίσως να γινότανε αλλά με τα κινέζικα δεν έβγαλα άκρη και το έσβησα.άλλωστε μετά το έκανα τις αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ρουτ ειναι.Αφου εχω περασει το adAway και το εδωσα δικαιωματα ρουτ και μου ανοιγει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Λες να ήμουν και εγώ;μπα δεν ήμουν το τσεκαρισα.έχεις super user; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 το Superuser ή το usersu δεν το έχει. Δικαιώματα δίνω απο το 360 root,απο ενα παράθυρο που πετάγεται. Αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω. Οτι παταω,δεν δίνει μόνιμα αδεια για να ανοίγει και έτσι μπαινω στο 360root,στην πρωτη επιλογή αριστερά και δίνω σε κάθε πρόγραμμα μονιμη αδεια για να ανοίγει,πατώντας το πρασινο χρωμα στο μενού του. Κοίταξα και με το root checker και είναι ρουταρισμενο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pajoee Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλημέρα στην παρέα, Κάτοχος και εγώ ενός S200 εδώ και δύο μέρες. Προέρχομαι από το "αντίπαλο" στρατόπεδο μιας και μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισα να αφήσω στην άκρη το iphone 4s που έχω και να δοκιμάσω το περιβάλλον android. Η παραγγελία έγινε στις 10/12/2014 από το gearbest και η τιμή που χρεώθηκα ήταν 81 ευρώ (cubot s200 λευκό). Παραλαβή από ΕΛΤΑ στις 12/1/2015. (πέσαμε στην απεργία των φορτηγών ΕΛΤΑ). Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική. Στιβαρή κατασκευή, καλής ποιότητας πλαστικά και διαστάσεις που θέλουν συνήθεια αν προέρχεσαι από αρκετά μικρότερο τηλέφωνο όπως εγώ. Το πίσω κάλυμμα της μπαταρίας με την δερμάτινη εμφάνιση έχει καλή αίσθηση. Μου φάνηκε βέβαια λίγο εύθραυστο καθώς το ξεκούμπωνα αλλά τελικά μάλλον δεν έχει πρόβλημα. Από την μπροστινή μεριά είχε ένα screen protector από το οποίο αφαίρεσα την προστατευτική διαφάνεια. Από την πίσω μεριά είχε την προστατευτική θήκη (διαφανές πλαστικό) η οποία μάλλον χαλάει την συνολική πολύ καλή εντύπωση του κινητού οπότε δεν την τοποθέτησα. Η μπαταρία ήταν στο 60% κατά την πρώτη εκκίνηση. Η οθόνη μου φάνηκε εξαιρετική. Μεγάλη, φωτεινή, με πολύ καλές γωνίες θέασης. Ο χειρισμός εύκολος και άμεσος καθώς τόσο η αφή όσο και τα πλήκτρα λειτουργούν απροβλημάτιστα. Παίζοντας λίγο με την έκδοση V02 που φόραγε πάνω μου ήρθε ειδοποίηση για update. Αναβάθμισα σε V05 και σχεδόν αμέσως σε V08. Στην συνέχεια προχώρησα σε εγκατάσταση εφαρμογών κτλ. Στο κινητό τοποθέτησα κάρτα microsim 4g της cosmote (αυτή που έβγαλα από το iphone4s). Την έβαλα στην υποδοχή της SIM2. Στην υποδοχή της SIM1 δεν έχω βάλει τίποτα. Παρατήρησα ότι στο κινητό πάνω πάνω ανάβει κανονικά το σήμα 3G. Ανοίγοντας και το data, δίπλα στο σήμα 3G εμφανίστηκε ένα ακόμα μικρότερο σύμβολο το οποίο στην αρχή ήταν H+ και μετά έγινε 3G και αυτό. Το ookla speedtest που δοκίμασα μου έβγαλε ταχύτητα 3Mbit download/2Mbit upload. Επαναλαμβάνω ότι η κάρτα sim είναι τοποθετημένη στο slot 2. Δεν ξέρω αν αυτό που μου βγάζει είναι πραγματικό 3G ή όχι... πάντως νόμιζα ότι το 3G λειτουργεί μόνο στο slot 1. Επόμενο θέμα ήταν αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω και έχει να κάνει με την ένταση του μικροφώνου. Είχα παράπονα ότι με ακούν χαμηλά και όχι και τόσο καλά. Έκανα downgrade λοιπόν στην version V05 και φαίνεται ότι το πρόβλημα διορθώθηκε μερικώς αλλά και πάλι χρειάζεται να μιλάω ένα κλικ πιο δυνατά από όσο έχω συνηθίσει. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ασφαλή συμπεράσματα, απλά το αναφέρω εδώ για την περίπτωση που το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος. Τελευταίο θέμα που θέλω να αναφέρω είναι αυτό του wifi. Τόσο στην v05 όσο και στην v08, κατά την διάρκεια του σερφαρίσματος, σταματάει η ανταλλαγή δεδομένων με τον router. Δεν χάνεται το wifi connection (στα wifi settings φαίνεται "connected" το κινητό). Ψάχνοντας στο google φαίνεται ότι αυτό είναι ένα γενικότερο bug του kitkat και υπάρχουν αρκετές αναφορές... όπως π.χ. εδώ http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/howto-wifi-drop-caused-sign-to-wifi-t2862509 Στο ίδιο το τηλέφωνο, για να επανέλθει το internet αρκεί να κλείσεις και να ανοίξεις το wifi. Δοκίμασα 3 διαφορετικά routers και στα 3 είχα το ίδιο πρόβλημα. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο που πραγματικά πετάει σε σχέση με το iphone4s που έχω. Αν κάποιος έχει αντιμετοπίσει το πρόβλημα με το wifi και έχει βρει λύση ας την μοιραστεί μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο που πραγματικά πετάει σε σχέση με το iphone4s που έχω. Αν κάποιος έχει αντιμετοπίσει το πρόβλημα με το wifi και έχει βρει λύση ας την μοιραστεί μαζί μας. Γεια σου φίλε.Με το wifi den έχω θέμα εγώ,το είχα μιαμιση ώρα και κατέβαζα 1,50 GB παιχνίδι με ανοιχτές σελίδες στον Chrome Και όλα καλα.Αυτο που ηθελα να ρωτήσω,ποια η αλλαγή με την αναβαθμιση? Εγώ την απέρριψα γιατι ειμαι καλυμμενος με τα τωρινα δεδομενα και φοβάμαι στην τελική μήπως χαλάσει κάτι.Ειχε διαφορά στο λογισμικό,λειτουργικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Όπως προείπαν οι φίλοι άλλαξαν τον launcher. Και βάλαν κάτι ποιό απλό που προσωπικά το προτιμώ. Εμένα μου εξαφάνισε το play store και το έβαλα χειροκίνητα. Έχω ένα θεματάκι με το bluetooth. Με ένα ηχειάκι που έχω κάνει διακοπές και χάνει το σήμα συνέχεια...τι να πώ ...όταν χρησιμοποιώ εφαρμογές το κάνει ποιό συχνά. Το ηχείο το δοκίμασα και με άλλο κινητό και δεν έχει θέμα... :wacko: Γενικά σαν πρώτη επαφή με android τα έχω πάρει στο κρανίο που όλες οι εφαρμογές θέλουν άσχετες/υπερβολικές προσβάσεις. Έλεος!! τι σε νοιάζει που είμαι και ποιοί είναι στις επαφές μου για..ένα ξυπνητήρι??? και δε κλείνουν ακόμα και αν τις κλείσεις χειροκίνητα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pajoee Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αλλάζει ο luncher όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. Στα αρνητικά είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις την εικόνα του lock screen και γενικά υπάρχουν λιγότερες επιλογές παραμετροποίησης. Στα θετικά είναι ότι το κινητό κλειδώνει με διπλό tap στο κεντρικό κουμπί, υπάρχουν πιο πολλές επιλογές για τα gestures και στην αρχική σελίδα υπάρχει εικονίδιο που σε πάει κατευθείαν στις εφαρμογές. Επίσης τα εικονίδια στην V08 μου άρεσαν πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μάλιστα.Εγώ που δεν εκανα αναβαθμιση,παίζει να αναγκαστώ σε καποιο διαστημα να την κανω απο την εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Θα σε βάλει στο απόσπασμα και σιγά σιγά θα πυροβολάει ποιό κοντά σου!!! :lol: Μη ξεχάσω να πω οτι οι περισσότερες εφαρμογές είναι χαζομάρες (και τα παιχνίδια)... Edited January 14, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts