Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο δεν το γνωρίζω που λες.Ισως ειναι ετσι.Απλα ειναι σπαστικο να μην μπορεις ναλλαξεις κατι το οποιο μπορουσες να το κανεις σε κινητο παλαιοτερης "γενιας".

αν ειναι ετσι ειναι σιγουρα σπαστικο. :O

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ δε μπορείς να αλλάξεις τις συντομεύσεις του joystick. Έχει τις επαφές και στο <κάτω> και στο <enter> του joystick. Και θα σου δίνει επιλογή να βάλεις στα soft keys προγράμματα που εγκαθιστάς??? Πολλά ζητάμε από τη μαμά Nokia... :wacko:

Κι εκεί που λες ότι έχει περιορισμούς το τηλέφωνο και ψάχνεις για κάτι καλύτερο σε Symbian (λογικά σε κάποιο 3rd Edition), το ψάχνεις λίγο και βρίσκεις ότι στα πιο νέα μοντέλα λείπουν πιο πολλά πράγματα, όχι μόνο σε εφαρμογές τρίτων, αλλά και σε "έτοιμες" λειτουργίες που ακόμα και στο "ταπεινό" OS7 υπάρχουν. Και όλα αυτά χωρίς καμία βάσιμη αιτιολογία. Ρε ήμαρτον... :X

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά έλεος πια, στο 7610 μου όχι μονό τις εντολές από τα 2 soft keys μπορείς να αλλάξεις αλλά και τις εντολές από το κεντρικό πλήκτρο δηλαδή το αριστερά/δεξιά το πάνω/κάτω και το enter!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ρε παιδιά έλεος πια, στο 7610 μου όχι μονό τις εντολές από τα 2 soft keys μπορείς να αλλάξεις αλλά και τις εντολές από το κεντρικό πλήκτρο δηλαδή το αριστερά/δεξιά το πάνω/κάτω και το enter!

ηρεμησε, δεν ειπαμε τιποτα :)

Με προοπτική αλλαγής μοντέλου έχω μερικές ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει.

1) Υπάρχει τρόπος τα μηνύματα να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης με "κάποιο" τρόπο ώστε να μεταφερθούν σε άλλο τηλέφωνο.

2) Αν το για το 1) η απάντηση είναι όχι μπορούν μεσω bluetooth ή με άλλο τρόπο να περαστούν σε άλλη S60 συσκευή

3) Αν γίνει αναβάθμιση στη SE τα μηνύματα χάνονται;;;;

Ευχαριστώ :) :) :)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Με προοπτική αλλαγής μοντέλου έχω μερικές ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει.

1) Υπάρχει τρόπος τα μηνύματα να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης με "κάποιο" τρόπο ώστε να μεταφερθούν σε άλλο τηλέφωνο.

2) Αν το για το 1) η απάντηση είναι όχι μπορούν μεσω bluetooth ή με άλλο τρόπο να περαστούν σε άλλη S60 συσκευή

3) Αν γίνει αναβάθμιση στη SE τα μηνύματα χάνονται;;;;

Ευχαριστώ :) :) :)

Γίνετε να αποθηκεύεις τα μηνύματα σου στην επέκταση μνήμης θα πας στα μηνύματα Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Άλλο -> Μνήμη σε χρήση και επιλέγεις Memory card!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Γίνετε να αποθηκεύεις τα μηνύματα σου στην επέκταση μνήμης θα πας στα μηνύματα Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Άλλο -> Μνήμη σε χρήση και επιλέγεις Memory card!
Δεν είναι ακριβώς έτσι...το 3230 είναι από τις εξαιρέσεις που δεν έχουν αυτή την επιλογή. Για να μπορέσουν να αποθηκευτούν τα μηνύματα στην κάρτα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή msvdriveE, η οποία σε ορισμένους έχει παρουσιάσει προβλήματα... :wacko:

Ωπος τα λεει ο @theka_2003 αν θελεις να το δοκιμασεις κατεβασε το απο εδω :)

http://www.rapiduploader.com/980041

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά ευχαριστώ πολύ.

Απ ότι καταλαβαίνω μάλλον χλωμό:cry: είναι να τα περάσω σε αλλή συσκευή και να μην τα χάσω η γίνεται:worry:

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Πες μου ακριβος τι θελεις να κανεις και θα σου πω :rolleyes:

Πες μου ακριβος τι θελεις να κανεις και θα σου πω :rolleyes:

Θα ήθελα να περάσω τα μηνύματα που έχω αποθηκεύσει στο 3230 σε άλλη νεότερη S60 συσκευή. Γίνεται;;; και αν ναι σε ποιά;

Αν κάνω αναβάθμιση στην έκδοση λογισμικού τα μηνύματα που έχω αποθηκεύσει χανονται;

Ευχαριστώ :)

Θα ήθελα να περάσω τα μηνύματα που έχω αποθηκεύσει στο 3230 σε άλλη νεότερη S60 συσκευή. Γίνεται;;; και αν ναι σε ποιά;

Αν κάνω αναβάθμιση στην έκδοση λογισμικού τα μηνύματα που έχω αποθηκεύσει χανονται;

Ευχαριστώ :)

Παρε με ενα fileman το φακελο mail με copy μεσα απο το c\system\ και καντον paste σε ενα μερος μεσα στην καρτα σου (ακομη καλητερα κρατα αυτο το φακελο και στο pc) μετα την αναβαθμιση πηγενε και βαλτον ξανα στην θεση του αφου πιο πριν με ενα fileman θα σβησεις τον καινουριο που εχει διμιουργιθει η σε οποια αλλη σησκευη Nokia S60 1st, 2nd Edition! Ελπιζω να βοηθισα :)

Παρε με ενα fileman το φακελο mail με copy μεσα απο το c\system\ και καντον paste σε ενα μερος μεσα στην καρτα σου (ακομη καλητερα κρατα αυτο το φακελο και στο pc) μετα την αναβαθμιση πηγενε και βαλτον ξανα στην θεση του αφου πιο πριν με ενα fileman θα σβησεις τον καινουριο που εχει διμιουργιθει η σε οποια αλλη σησκευη Nokia S60 1st, 2nd Edition! Ελπιζω να βοηθισα :)

Κατάλαβα

ευχαριστώ πολύ gianpithio :) :) για την απάντηση.

Τώρα ακόμη κάτι

Το έχεις δοκιμάσει εσύ η κάποιος άλλος και λειτουργεί;

Αν το κάνω όπως λες από το 3230 στο Ν70 Θα δουλέψει;

Θα δουλέψει αλλά θέλει προσοχή στη επικόλληση μετά στο καινούριο κινητό!

Το έχεις δοκιμάσει εσύ η κάποιος άλλος και λειτουργεί;

Το εχω δοκιμασει δεν θα εχεις προβλημα :)

• 1 month later...

Υπαρχει καποια λυση ωστε το ημερολογιο να δειχνει σωστα?

Σημετα ειναι Τεταρτη 7/3/07 αλλα μου δειχνει ως μερα Τριτη.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

@ntanny αυτο σου το εκανε απο τοτε που αγορασες το κινητο η τορα τελευτεα? :)

Το κανει σε ολα τα 3230? :confused:

@ntanny αυτο σου το εκανε απο τοτε που αγορασες το κινητο η τορα τελευτεα? :)

Το κανει σε ολα τα 3230? :confused:

Κλεινει 2 χρονια που το εχω στα χερια μου.Δεν το εχω ξαναδει με τετοιο προβλημα.Οποτε μαλλον τωρα τελευταια.

Στα 2 χρονια συζητησεων εδω, δεν εχει αναφερθει παρομοιο περιστατικο.

Και δεν βρηκα καποια ρυθμιση για αλλαγη στο μενου.

Προχωρησα σε αναβαθμιση μια και ειχα καιρο να πω μια καλημερα στα παιδια του club.

Η νεοτερη εκδοση ειναι η v.5.0625.0 27/6/06 RM-51

Τι νεοτερο εχει δεν ξερω,ουτε ρωτησα.

Παντως η ημερα-ημερομηνια ηρθαν στα ισα τους.Δεν ειχαν ξαναδει τετοια ασυμβατοτητα !

Παντως η ημερα-ημερομηνια ηρθαν στα ισα τους.Δεν ειχαν ξαναδει τετοια ασυμβατοτητα !

Τελος καλο, ολα καλα :)

Χαιρετώ το φόρουμ!!!Λοιπόν χθες βράδυ βγήκα έξω και το κινητό καταλάθος ήπιε λιγο τσιπουρακι παραπάνω.Τι να κανεις,βλεπεις βρεθηκαν διπλα διπλα κινητό-ποτήρι.Το σκούπισα όσο μπορούσα και τα λοιπά,αλλα τι να μαζέψεις εκείνη την ώρα.Το έβαλα στην τσέπη και μετα από λιγο βλέπω ότι έχει σβήσει.Παω να το ανοίξω σβήνει.Λεω από μπαταρια μπορεί ναναι.Οταν γύρισα σπίτι και πήγα να το βγάλο παίζει ναχε κολλήσει η δόνηση και έτρεμε ολόκληρο το κινητο!!!Το ανοιξα να μαζεψω τα αμάζευτα αλλα στην τελική τπτ.Αλλα βλέπω το κιν ανοίγει,ήχοι ακούγονται,Bluetooth δουλέυει γιατί περασα τώρα τις επαφές μου,αλλα η οθόνη δίχνει από την ώρα που ανοίγει ένα άσπρο φόντο και τπτ αλλο.(Όλα τα παραπάνω γίναν με μηχανικό τρόπο).Εχει κανεις ιδέα τι μπορεί ναναι???Εγώ λεω η οθόνη αλλα τι να χει????Any help???Eυχαριστώ που ακούσατε τον πόνο μου!!!! :P :P :P
tempelis :cool:

Χαιρετώ το φόρουμ!!!Λοιπόν χθες βράδυ βγήκα έξω και το κινητό καταλάθος ήπιε λιγο τσιπουρακι παραπάνω.Τι να κανεις,βλεπεις βρεθηκαν διπλα διπλα κινητό-ποτήρι.Το σκούπισα όσο μπορούσα και τα λοιπά,αλλα τι να μαζέψεις εκείνη την ώρα.Το έβαλα στην τσέπη και μετα από λιγο βλέπω ότι έχει σβήσει.Παω να το ανοίξω σβήνει.Λεω από μπαταρια μπορεί ναναι.Οταν γύρισα σπίτι και πήγα να το βγάλο παίζει ναχε κολλήσει η δόνηση και έτρεμε ολόκληρο το κινητο!!!Το ανοιξα να μαζεψω τα αμάζευτα αλλα στην τελική τπτ.Αλλα βλέπω το κιν ανοίγει,ήχοι ακούγονται,Bluetooth δουλέυει γιατί περασα τώρα τις επαφές μου,αλλα η οθόνη δίχνει από την ώρα που ανοίγει ένα άσπρο φόντο και τπτ αλλο.(Όλα τα παραπάνω γίναν με μηχανικό τρόπο).Εχει κανεις ιδέα τι μπορεί ναναι???Εγώ λεω η οθόνη αλλα τι να χει????Any help???Eυχαριστώ που ακούσατε τον πόνο μου!!!! :P :P :P

Πήγαινε το στην Nokia.

Παρακάλα να έπαθε ζημιά μόνο η οθόνη σου...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν εχεις αδικο!Περασα απο το Νοκια κλαμπ αλλα δεν ξέρω τι κόλπα έχουν κανει και τα Σαββατα δεν ανοίγουν.Τουλάχιστον στη Θεσ/νικη!!!Μακαρι ναναι μικρο το κακο!
tempelis :cool:

Χθες ανοιγω το κινητο και δουλευε μια χαρα μετα απο λιγο δεν ειχε φωτισμο η οθονη,το χτυπαω λιγο στο χερι μου και ξανα δουλεψε μετα απο ωρες μετα εσβησε εντελως η οθονη το ξανα χτυπαω το κινητο και εβγαζε μονο ασπρο φοντο,παλι μερικες φορες δεν εχει φωτισμο η οθονη και με κανα χτυπημα επανερχετε σε λευκο φοντο.

Ανοιγω το κινητο και εντοπιζω οτι το προβλημα ειναι στην οθονη πανω αριστερα σε ενα σημειο,αλλα δεν μπορω να το διορθωσω.

Μηπως σας εχει κανει και σε σας κατι παρομοιο?θα χρειαστω μηπως αλλαγη στην οθονη?

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Τελος καλο, ολα καλα :)

Τωρα που διαβασα το προβλημα του tempelakou:)(καιρο ειχα να σε δω),αναρωτιεμαι αν η ασυμφωνια μερας-ημ/νιας ηταν αποτελεσμα....

1)Επεσε ουισκακι (ΕΝΥΔΡΕΙΟ περιοχη Ευοσμου)

2)Μετα απο λιγο επεσε και κατω !

Την ωρα που βγαινει ο σαλεπσης για δουλεια,που να εβλεπα αν ειχε γινει ζημια μετα απο ξεφαντωμα ?

Το ευτυχημα ηταν οτι δουλευε κανονικα σε ολα τα αλλα.

:pΘεωρουσα το τσιπουρο καθαρο tempelako.Λες να αρχησαν οι νοθειες?

Μια βολτα στο club θα την συνηστουσα.Η συσκευη μπορει να μην εχει stereo ηχο,καμερα μονο 1,2 mpxs και κατι αλλο ισως,αλλα μεχρι στιγμης ανταποκρινεται σε πολλες απαιτησεις.