Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και μνημη τηλεφωνου και καρτα εκανες φορματ; τοτε νοκια σοπ δυστυχως :O

τελικα δεν το πηγε σε επισημο νοκια και το πηγε σε αλλο μαγαζι και του ειπαν οτι ειχε ραγιση η οθονη.το κινητο ηταν 2 μηνων και δεν ειχε πεσει ουτε μια φορα.του αλλαξαν την οθονη(χωρις να τον ρωτησουν) και του πειραν 80 ευρω:protest: :chair: :shoot: :rocket: :knife: :kill: :stupid:

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα δεν το πηγε σε επισημο νοκια και το πηγε σε αλλο μαγαζι και του ειπαν οτι ειχε ραγιση η οθονη.το κινητο ηταν 2 μηνων και δεν ειχε πεσει ουτε μια φορα.του αλλαξαν την οθονη(χωρις να τον ρωτησουν) και του πειραν 80 ευρω

Στην πραγματικοτητα τον κλεψανε κανονικα !!!

Σημερα εκανα την αναβαθμιση.Πραγματι το αποτελεσμα στην ληψη φωτος ειναι πολυ καλο.

Επισης (δεν ετυχε να προσεξω παλαιοτερα) ειδα οτι μεσα στο αναλογικο ρολοϊ,εχει και τον αριθμο της μερας του μηνα.

20 λεπτα η διαδικασια και φυσικα χωρις ουτε ενα ευρω, μια και ακομη ειναι στην εγγυηση.Αλλωστε οι αναβαθμισεις ειναι διορθωσεις σφαλματων της μαμας κατασκευαστριας !

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Proxtes piga to kinito sto nokia club sta tampouria gia anavatmisi,to afisa kanena misaoro to pira kai eida version 4.05...???Simera piga sto katastima tou peiraia stin G. Lampraki kai afou koita3e ston ypologisti me enimerose oti den exei neoteri ekdosi!Ti diaolo re paidia,pou to kanete upgrade?

Μια άμεση απάντηση για να μην πάω και κανω φασαρία,

Πήγα σε ΝΟΚΙΑ shop να αλλάξω πρόσοψη στο 3230 μου και παρατήρησα ότι μου άλλαξε μονό το μπροστινό μέρος και το πίσω το άφησε με τις γρατζουνιές και τα έχω πάρει, γι αυτό θέλω να μου πείτε αν έπρεπε να μου αλλάξει και το πίσω μέρος???

Proxtes piga to kinito sto nokia club sta tampouria gia anavatmisi,to afisa kanena misaoro to pira kai eida version 4.05...???Simera piga sto katastima tou peiraia stin G. Lampraki kai afou koita3e ston ypologisti me enimerose oti den exei neoteri ekdosi!Ti diaolo re paidia,pou to kanete upgrade?

Απλα ο υπαλληλος δεν εχει κανει ενημερωση.Μπορει απο τα κεντρικα της Nokia club να κατεβασει την λιστα με τις νεοτερες αναβαθμησεις.Δεν το εκανε ομως.Απο οτι εμαθα η ενημερωση στα κεντρικα εφθασε περιπου 20 Μαρτιου.Απο εκει την κατεβαζουν και αυτοι.

Ειπαμε ,η νεοτερη βγηκε στις 23-1-06 και ειναι η v 5.0604.0 RM-51.

Μια άμεση απάντηση για να μην πάω και κανω φασαρία,

Πήγα σε ΝΟΚΙΑ shop να αλλάξω πρόσοψη στο 3230 μου και παρατήρησα ότι μου άλλαξε μονό το μπροστινό μέρος και το πίσω το άφησε με τις γρατζουνιές και τα έχω πάρει, γι αυτό θέλω να μου πείτε αν έπρεπε να μου αλλάξει και το πίσω μέρος???

Αναλόγως με τις οδηγίες που τους έδωσες έπρεπε να ενεργήσουν οι υπάλληλοι.

Παραδείγματος χάριν εγώ τους είχα πει να αλλάξουν μόνο το μπροστινό μέρος της πρόσοψης της συσκευής,πράγμα το οποίο και έκαναν.

Απλα ο υπαλληλος δεν εχει κανει ενημερωση.Μπορει απο τα κεντρικα της Nokia club να κατεβασει την λιστα με τις νεοτερες αναβαθμησεις.Δεν το εκανε ομως.Απο οτι εμαθα η ενημερωση στα κεντρικα εφθασε περιπου 20 Μαρτιου.Απο εκει την κατεβαζουν και αυτοι.

Ειπαμε ,η νεοτερη βγηκε στις 23-1-06 και ειναι η v 5.0604.0 RM-51.

Οχι περιπου. Στις 20 εφτασε. Και το ειχα παει στις 20 αλλα επειδη το πηγα αργα μου ειπε ο τεχνικος οτι θα το κανει το πρωι. Με το που πηγα να το παρω μου ειπε οτι θα μου το δωσει στις 22 γιατι ηρθε η νεα εκδοση και δεν προλαβαινε να την κατεβασει σε μια μερα και το εστειλε στα κεντρικα στη Θεσσαλονικη. Στις 21 εληξε και η εγγυηση μου...Αυτο θα πει τυχη!!

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Παραδείγματος χάριν εγώ τους είχα πει να αλλάξουν μόνο το μπροστινό μέρος της πρόσοψης της συσκευής,πράγμα το οποίο και έκαναν.

Basika pisteuw pio simantiko einai TI pliroses!An pliroses mono mprostini prosopsi exeis kalos giati pas kai sou bazoun kai thn pisw,alla an pliroses mpros pisw kai sou balan mono mprosta...pare to dikano kai perna apo ekei mia boltoula!:!:

:)

.... η νεα εκδοση και δεν προλαβαινε να την κατεβασει σε μια μερα και το εστειλε στα .....

Λογικο ειναι μια και το πακετο ειναι σχεδον 350 Mb.

Poso plhrwses?

Egw edwsa 25E kai mou alla3an mono to mprosta, alla tha paw tin deutera kai tha tou to skasw stin mouri to thl. ama den mou balei kai to pisw:mad: :mad: !!

Στην πραγματικοτητα τον κλεψανε κανονικα !!!

Σημερα εκανα την αναβαθμιση.Πραγματι το αποτελεσμα στην ληψη φωτος ειναι πολυ καλο.

Επισης (δεν ετυχε να προσεξω παλαιοτερα) ειδα οτι μεσα στο αναλογικο ρολοϊ,εχει και τον αριθμο της μερας του μηνα.

20 λεπτα η διαδικασια και φυσικα χωρις ουτε ενα ευρω, μια και ακομη ειναι στην εγγυηση.Αλλωστε οι αναβαθμισεις ειναι διορθωσεις σφαλματων της μαμας κατασκευαστριας !

νομίζω αυτό με το ρολόι το έκανε και με παλιότερες εκδόσεις. Εμένα που μου ζητάνε να τους το αφήσω καμία μέρα για να μου το ανοίξουν λίγο να το καθαρίσουν (έχει πάρει σκόνη η οθόνη - χωρίς κάποιο προφανή λόγο) εκτός από την αναβάθμιση; α ρε νοκια το μεγαλείο σου!

νομίζω αυτό με το ρολόι το έκανε και με παλιότερες εκδόσεις. Εμένα που μου ζητάνε να τους το αφήσω καμία μέρα για να μου το ανοίξουν λίγο να το καθαρίσουν (έχει πάρει σκόνη η οθόνη - χωρίς κάποιο προφανή λόγο) εκτός από την αναβάθμιση; α ρε νοκια το μεγαλείο σου!

Εντελώς παράλογο να ζητούν το κινητό παραπάνω από μία ώρα για αναβάθμιση και καθάρισμα. Εγώ όταν έβαλα την προηγούμενη έκδοση (4.0537.0) μου το κράτησαν για μιάμιση ώρα για αναβάθμιση και καθάρισμα. Κι αυτό επειδή το Nokia Shop που το έδωσα είναι το μόνο στην πόλη μου και είχε αρκετό κίνηση το συκεκριμένο απόγευμα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

:worry: paidia emena i othoni sinexizei na mou kanei kolpa parolo pou to piga gia service... na tous to pao piso kai na tous valo tis fones??? akomi ena problima: evala to msvDriveE kai eno eixa kapoies ixografiseis kai kati eikones sta minimata mou svistikan ola alla ena meros tis mnimis tou tilefonou einai kateilimeno....den emfanizei kati apothikeymeno stin ekthesi tou tilefonou ektos apo ayta pou eixe apo tin mana tou.....sigekrimena i eleytheri mnimi tou tilefonou einai 4.471 MB anti na einai gyro sta 5.500MB ti na kano gia na sviso ta kateilimena MB xoris na sviso ayta pou eixe apo yin mana tou????

Εντελώς παράλογο να ζητούν το κινητό παραπάνω από μία ώρα για αναβάθμιση και καθάρισμα. Εγώ όταν έβαλα την προηγούμενη έκδοση (4.0537.0) μου το κράτησαν για μιάμιση ώρα για αναβάθμιση και καθάρισμα. Κι αυτό επειδή το Nokia Shop που το έδωσα είναι το μόνο στην πόλη μου και είχε αρκετό κίνηση το συκεκριμένο απόγευμα.

που μένεις? Σε ποιό Nokia shop πας;

που μένεις? Σε ποιό Nokia shop πας;

Πάντως όχι στην Αθήνα. Κάπου στην "επαρχία" :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Hello..Egw exw provlima me to 3230 mou..to pira apo ton kwtsovolo...epeidi den ipirxe mesa sto paketo agoras to pc suite to katevasa...Eixa ena kalwdio DKU-2 apo to nokia 7610 pou eixa prin...to kanw install doulevei...anagnwrizei to kinito kanonika omws otan paw na kanw browse mesa sto kinito mou vgazei to eksis minima "Den itan dinati h oloklirwsi tis diadikasias"...Lew 8a ftaiei to kalwdio isws min tairiazei..Kanw install to bluetooth mou..mia xara to anagnwrizei to kinito..omws pali to idio minima..Kai rwtw twra...Mipws to tilefwno einai kleidwmeno apo ton kwtsovolo?An kapios kserei kati as me voh8isei parakalw..Thnx...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΟ------ ΝΟΚΙΑ 3230 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ??????--------------------- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΟ------ ΝΟΚΙΑ 3230 ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ??????--------------------- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!

1ον: Θέματα και προγράμματα θα βρεις στην τοποθεσία www.iphone-forum.org . Κάνε register και μετά μπορείς να επισκεφθείς την αντίστοιχη σελίδα που αναφέρεται σε εφαρμογές, παιχνίδια και θέματα για Symbian Series60/80/90

2ον: μην γράφεις με κεφαλαία διότι είναι σαν να φωνάζεις.

Hello..Egw exw provlima me to 3230 mou..to pira apo ton kwtsovolo...epeidi den ipirxe mesa sto paketo agoras to pc suite to katevasa...Eixa ena kalwdio DKU-2 apo to nokia 7610 pou eixa prin...to kanw install doulevei...anagnwrizei to kinito kanonika omws otan paw na kanw browse mesa sto kinito mou vgazei to eksis minima "Den itan dinati h oloklirwsi tis diadikasias"...Lew 8a ftaiei to kalwdio isws min tairiazei..Kanw install to bluetooth mou..mia xara to anagnwrizei to kinito..omws pali to idio minima..Kai rwtw twra...Mipws to tilefwno einai kleidwmeno apo ton kwtsovolo?An kapios kserei kati as me voh8isei parakalw..Thnx...

Μου το έχει κάνει κι εμένα μερικές φορές αυτό. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις το καλώδιο και να κάνεις restart σε PC και κινητό. Μετά ξαναδοκίμασε. Λογικά θα δουλέψει. Αν όχι, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

:worry: paidia emena i othoni sinexizei na mou kanei kolpa parolo pou to piga gia service... na tous to pao piso kai na tous valo tis fones??? akomi ena problima: evala to msvDriveE kai eno eixa kapoies ixografiseis kai kati eikones sta minimata mou svistikan ola alla ena meros tis mnimis tou tilefonou einai kateilimeno....den emfanizei kati apothikeymeno stin ekthesi tou tilefonou ektos apo ayta pou eixe apo tin mana tou.....sigekrimena i eleytheri mnimi tou tilefonou einai 4.471 MB anti na einai gyro sta 5.500MB ti na kano gia na sviso ta kateilimena MB xoris na sviso ayta pou eixe apo yin mana tou????

kamia idea kaneis?

akomi ena problima: evala to msvDriveE kai eno eixa kapoies ixografiseis kai kati eikones sta minimata mou svistikan ola alla ena meros tis mnimis tou tilefonou einai kateilimeno....den emfanizei kati apothikeymeno stin ekthesi tou tilefonou ektos apo ayta pou eixe apo tin mana tou.....sigekrimena i eleytheri mnimi tou tilefonou einai 4.471 MB anti na einai gyro sta 5.500MB ti na kano gia na sviso ta kateilimena MB xoris na sviso ayta pou eixe apo yin mana tou????

kamia idea kaneis?

Πριν εγκαταστήσεις το msvDriveE και αρχίσεις να το χρησιμοποιείς, έσβησες τα μηνύματα από τη μνήμη του τηλεφώνου??? Αν όχι, τώρα αυτά τα μηνύματα εξακολουθούν να βρίσκονται στη μνήμη του τηλεφώνου σου και επομένως καταλαμβάνουν χώρο. Επειδή όμως χρησιμοποιείς το msvDriveE δε μπορείς να τα δεις, καθώς το msvDriveE έχει δημιουργήσει το φάκελο E:\system\mail στην κάρτα μνήμης για να αποθηκεύονται τα μηνύματα εκεί και όχι στο κινητό.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το κινητό, να βγάλεις την κάρτα μνήμης και να το ξαναανοίξεις χωρίς την κάρτα. Το κινητό θα επαναφέρει τον κανονικό φάκελο μηνυμάτων και ανοίγοντας την εφαρμογή "Μηνύματα", θα δεις τα παλιά αποθηκευμένα σου μηνύματα. Τώρα μπορείς να αποθηκεύσεις στην Έκθεση τυχόν εικόνες και άλλα αρχεία από τα MMS που είχες και μετά να σβήσεις τα μηνύματα για να μη σου πιάνουν χώρο στην μνήμη του τηλεφώνου. Αν ξαναβάλεις την κάρτα μνήμης στο κινητό (ακόμα και με ανοιχτό το κινητό) και βρεις και πατήσεις άνοιγμα (δε θα γίνει τίποτα, δε θα δεις να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα, απλά θα ξανααρχίσει να λειτοουργεί το msvDriveE), θα αποθηκεύνονται ξανά στην κάρτα τα μηνύματα.

"Hello..Egw exw provlima me to 3230 mou..to pira apo ton kwtsovolo...epeidi den ipirxe mesa sto paketo agoras to pc suite to katevasa...Eixa ena kalwdio DKU-2 apo to nokia 7610 pou eixa prin...to kanw install doulevei...anagnwrizei to kinito kanonika omws otan paw na kanw browse mesa sto kinito mou vgazei to eksis minima "Den itan dinati h oloklirwsi tis diadikasias"...Lew 8a ftaiei to kalwdio isws min tairiazei..Kanw install to bluetooth mou..mia xara to anagnwrizei to kinito..omws pali to idio minima..Kai rwtw twra...Mipws to tilefwno einai kleidwmeno apo ton kwtsovolo?An kapios kserei kati as me voh8isei parakalw..Thnx...

Μου το έχει κάνει κι εμένα μερικές φορές αυτό. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις το καλώδιο και να κάνεις restart σε PC και κινητό. Μετά ξαναδοκίμασε. Λογικά θα δουλέψει. Αν όχι, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει."

Pali ta idia kai me to restart...8a pw se ena filo mou na mou dwsei tin palaioteri ekdosi 6.6 tou pc suite mpas kai doulepsei..ean den doulepsei elpizw na vre8ei kapios na voi8isei...