songless_bird Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Παρεπιπτόντως, αν αγόρασα το 3230 πέρισυ τον Απρίλιο, τι εγγύηση έχω??? Ένα χρόνο ή μήπως παραπάνω??? Απο 1 Απριλιου η Nokia δινει για ολες τις συσκευες της 2 χρονια εγγυηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Απο 1 Απριλιου η Nokia δινει για ολες τις συσκευες της 2 χρονια εγγυηση. Α, ΟΚ. Thanks a lot :) Μήπως αυτό το ανακοίνωσε την 1η Απριλίου και είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ??? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Α, ΟΚ. Thanks a lot :) Μήπως αυτό το ανακοίνωσε την 1η Απριλίου και είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ??? :lol: :lol: :lol: Πρωταπριλιατικο ειναι για εμας που σαν καλοι πελατες της nokia το αγορασαμε οταν βγηκε....Δηλαδη 10 μερες νωριτερα και χασαμε 1 χρονο επιπλεον εγγυηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Πρωταπριλιατικο ειναι για εμας που σαν καλοι πελατες της nokia το αγορασαμε οταν βγηκε....Δηλαδη 10 μερες νωριτερα και χασαμε 1 χρονο επιπλεον εγγυηση... Και φαντάσου ότι εδώ στην πόλη μου, την χρονική στιγμή που ήθελα να το αγοράσω, δεν υπήρχε στο τοπικό Nokia Shop και το πήρα από το Γερμανό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το κλειδωμα της καρτας ισως ειναι μεμονωμενο προβλημα .Εχεις σκεφτει την περιπτωση να φταιει και ο card reader σου? :what: Τελικα η σκεψη σου μηπως και εφταιγε ο reader,βγηκε αληθινη.Ακουμπισα 25 ευρω και τωρα ολα γινονται κανονικα.(Σκεφτομαι αν ειναι ωρα να πουλησω την αλλη καρτα:cool:). Αλλα ειναι τρελο αυτο.Ενω ο παλιος την ανοιγε και την διαβαζε κανονικα,δεν εκανε μεταφορες αρχειων. Περασα απο το Nokia club και ρωτησα για το νεο firmware.Ειχε ενημερωση μονο μεχρι 9-3-06.Κοιταξε στο site και βρηκε οτι υπαρχει νεοτερη.Θα την κατεβασει και αυριο ισως θα παω για να την περασει. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 paidia prwtinete mou ta top 20 app kai top 20 games gia to 3230. anupomono.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 paidia prwtinete mou ta top 20 app kai top 20 games gia to 3230. anupomono.thanks ρε παιδια το 3230 εμος φιλου μου στα καλα του καθουμενου κλεινει,και οταν πατας το κουμπι να ανοιξει διχνει μονο μια ασπρη οθονη και τιποτα αλλο με τα απο λιγω κλεινει το φως και μαζι και το κινητο.εχει την πρωτη αναβαμιση.με αναβαθμιση απο την νοκια λυνεται ετσι?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 ρε παιδια το 3230 εμος φιλου μου στα καλα του καθουμενου κλεινει,και οταν πατας το κουμπι να ανοιξει διχνει μονο μια ασπρη οθονη και τιποτα αλλο με τα απο λιγω κλεινει το φως και μαζι και το κινητο.εχει την πρωτη αναβαμιση.με αναβαθμιση απο την νοκια λυνεται ετσι?? λογικα ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 λογικα ναι :) καλα γιατι να το επαθε αυτο ετσι στα ξαφνικα??δεν ειχε εγκαταστισει τιποτα αυτη την εβδομαδα,που να ειναι επικυνδινο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 καλα γιατι να το επαθε αυτο ετσι στα ξαφνικα??δεν ειχε εγκαταστισει τιποτα αυτη την εβδομαδα,που να ειναι επικυνδινο ανοιξε το χωρις καρτα μνημης, αλλιως καν'του ενα φορματ, ξερεις εσυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 εκανα και εγω αναβαθμιση αλλα οταν με καλουν ενα μπιπ ακουγεται και οχι 2 διαδοχικα! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 paidia prwtinete mou ta top 20 app kai top 20 games gia to 3230. anupomono.thanks tipota kalo...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 ανοιξε το χωρις καρτα μνημης, αλλιως καν'του ενα φορματ, ξερεις εσυ :p τα εχω κανει ολα και τιποτα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 τα εχω κανει ολα και τιποτα και μνημη τηλεφωνου και καρτα εκανες φορματ; τοτε νοκια σοπ δυστυχως :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 paidia prwtinete mou ta top 20 app kai top 20 games gia to 3230. anupomono.thanks έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από εφαρμογές κυρίως. Μια βόλτα στο thread των εφαρμογών κλπ θα σου δώσει πολλές ιδέες!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 και μνημη τηλεφωνου και καρτα εκανες φορματ; τοτε νοκια σοπ δυστυχως :O και εγω αυτο του ειπα.και μακρια απο το 6630 μου:lol: :lol: :ninja: :chair: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 εκανα και εγω αναβαθμιση αλλα οταν με καλουν ενα μπιπ ακουγεται και οχι 2 διαδοχικα! Φιλε μου τι να σου πω? Εμενα σε ολους τους ηχους κανει 2 μπιπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Φιλε μου τι να σου πω? Εμενα σε ολους τους ηχους κανει 2 μπιπ... Και το φικο μου 1 κανει,οποτε σκεφτομαι μηπως και το δικο σου αγοραστηκε καπου απο δυτικα....:D ...... ξερεις......σιουρδανισταν!!! Για αναβαθμιση δεν πηγα μια και ξυπνησα μεσημερι. Οσο για το κλεισιμο που ανεφερε ο φιλος μας,παρα τις 2 αναβαθμισεις,καποιες φορες το κανει ακομη.Το αποδιδω στον μικρο επεξεργαστη. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Και το φικο μου 1 κανει,οποτε σκεφτομαι μηπως και το δικο σου αγοραστηκε καπου απο δυτικα....:D ...... ξερεις......σιουρδανισταν!!! Για αναβαθμιση δεν πηγα μια και ξυπνησα μεσημερι. Οσο για το κλεισιμο που ανεφερε ο φιλος μας,παρα τις 2 αναβαθμισεις,καποιες φορες το κανει ακομη.Το αποδιδω στον μικρο επεξεργαστη. Δυτικα το αγορασα :p Αλλα επιμενω. Οταν με καλουν κανει 2 μπιπ σε συνοδεια με τη δονηση :) Στα sms ενα μπιπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Δυτικα το αγορασα :p Αλλα επιμενω. Οταν με καλουν κανει 2 μπιπ σε συνοδεια με τη δονηση :) Στα sms ενα μπιπ. ποτε σας τα κανει αυτα τα "μπιπ" ρε παιδια? Εγω δεν έχω ακουσει τιποτα τετοιο εδω και 2 μηνες που το έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Changes/improvements made from MCU SW v 4.0537.0 to v 5.0604.0: - Call and network management - Displaying names with similar numbers improved - Eventhandling when interacting with some switchboards improved - SIM - Displaying service provider name improved - Displaying help texts for fax modem and PoC menu improved - Functioning of vibra during headset is plugged improved - Functioning of visual radio improved - Operator list updated αν υπαρχει και κατι αλλο παρακαλω συμπληρωστε. Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scientist Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω για κανένα smartphone σε καλή τιμή και το 3230 που το είδα σε έναν ξάδερφο μου φαίνετε αρκετά καλό. Πωλείται ακόμα γιατί στο Πλαίσιο πχ δεν το βλέπω. Παράθεση Το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ήταν το 1998 το Philips Genie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 πωλειται κανονικα. στο site δε το βλεπεις; καποια δεν τα εχει, αναμενομενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω για κανένα smartphone σε καλή τιμή και το 3230 που το είδα σε έναν ξάδερφο μου φαίνετε αρκετά καλό. Πωλείται ακόμα γιατί στο Πλαίσιο πχ δεν το βλέπω. Στα καταστήματα της TIM υπάρχει ακόμη και με τιμή 320 Ευρω περίπου. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Στα καταστήματα της TIM υπάρχει ακόμη και με τιμή 320 Ευρω περίπου. 320 το πηρα και εγω πριν ενα χρονο περιπου απο ΤΙΜ,μου φενετε λιγο τσιμπιμενη η τιμη,ισως να δεις και αλλου! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts