nsbc Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 δεν ειναι απαραιτητο να εχει κανεις card reader,με την προϋπόθεση οτι εχει στον υπολογιστη του υπερυθρες.μπορεις μεσω της διαχειρησης αχειων στα εργαλεια κ επιλεγοντας ληψη μεσω υπερυθρων να τα λάβεις κατευθείαν στην κάρτα mmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 δεν ειναι απαραιτητο να εχει κανεις card reader,με την προϋπόθεση οτι εχει στον υπολογιστη του υπερυθρες.μπορεις μεσω της διαχειρησης αχειων στα εργαλεια κ επιλεγοντας ληψη μεσω υπερυθρων να τα λάβεις κατευθείαν στην κάρτα mmc.Ναι αλλα πόση ώρα θα κάνεις να στείλεις ενα mp3 πχ με υπέρυθρες; :wacko: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Ναι αλλα πόση ώρα θα κάνεις να στείλεις ενα mp3 πχ με υπέρυθρες; :wacko: Γυρω στα 20 λεπτα!!LOOOL! :lol: :lol: Ενω με εναν card reader το πολυ 20 δευτερολεπτα. ;) ;) Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Εγω παλι 8α προτεινα καλωδιακι το οποιο ειναι επισης ευχρηστο&γρηγορο Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 και ενα bluetooth κανει τι δουλεια του κια γρηγορα μαλιστα. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 παιδες γεια χαρα φανταζομαι αρκετοι με ξερετε :) επειδη δεν παρακαλουθησα αρκετο καιρο τις διαφορες ειδησεις λογω δυστυχως καποιων προβληματων υγειας :( εχω μεινω λιγο πισω Στο θεμα μας εχω τωρα ενα 3230 και ειπα προχθες να βαλω καποια προγραμματα στην 32 καρτα του. Μεταξυ αυτων εβαλα το IrRemote ενα που το βαζεις 3 φορες με restart κλπ πιθανοτατα οχι τελευταια version :O Το ανοιξα και ηταν μια χαρα. μετα βαζω το worldclock το οποιο και αυτο ανοιγε :D Παω χθες να ανοιξω το IrRemote και τιποτε απολυτως . τοτε θυμηθυκα οτι κατι ειχε γινει με τις version Psiloc κλπ. Διαβαζω το read του ΙrRemote και καπου ελεγε να τρεξεις το RRO.exe το οποιο ελεγε οταν προσπαθησα οτι απαγορευεται κλπ :O Μετα παω να ανοιξω το worldclook το οποιο πλεον δεν ανοιγει ουτε αυτο λεει ομως οτι η εφαρμογη εκλεισε :mad: προσπαθησα να σας πω ολα τα βηματα που εκανα και τωρα για βοηθηστε φιλοι μου τον Μεγαλο :rolleyes: να λυση το προβλημα -δεν εχω τον χρονο παιδια να ψαξω μηνων απουσιας σελιδες Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caution Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Προγραμματάκι που να μας ξυπνάει με το ραδιόφωνο από το ηχείο με τα handsfree πάνω) παίζει; Ξέρετε κλασικό ραδιοξυπνιτηρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 παιδες γεια χαρα φανταζομαι αρκετοι με ξερετε :) επειδη δεν παρακαλουθησα αρκετο καιρο τις διαφορες ειδησεις λογω δυστυχως καποιων προβληματων υγειας :( εχω μεινω λιγο πισω Στο θεμα μας εχω τωρα ενα 3230 και ειπα προχθες να βαλω καποια προγραμματα στην 32 καρτα του. Μεταξυ αυτων εβαλα το IrRemote ενα που το βαζεις 3 φορες με restart κλπ πιθανοτατα οχι τελευταια version :O Το ανοιξα και ηταν μια χαρα. μετα βαζω το worldclock το οποιο και αυτο ανοιγε :D Παω χθες να ανοιξω το IrRemote και τιποτε απολυτως . τοτε θυμηθυκα οτι κατι ειχε γινει με τις version Psiloc κλπ. Διαβαζω το read του ΙrRemote και καπου ελεγε να τρεξεις το RRO.exe το οποιο ελεγε οταν προσπαθησα οτι απαγορευεται κλπ :O Μετα παω να ανοιξω το worldclook το οποιο πλεον δεν ανοιγει ουτε αυτο λεει ομως οτι η εφαρμογη εκλεισε :mad: προσπαθησα να σας πω ολα τα βηματα που εκανα και τωρα για βοηθηστε φιλοι μου τον Μεγαλο :rolleyes: να λυση το προβλημα -δεν εχω τον χρονο παιδια να ψαξω μηνων απουσιας σελιδεςΦιλε μου κατεβασε το ir remote απο εδω http://www.aivanet.com/viewtopic.php?t=2371&start=210 ειναι η τελευταια εκδοση και δεν θελει καμμια διαδικασια και αν μπορεις δες σε μια η δυο σελιδες πιο πισω και θα βρεις και το world traveller και το worldmate αν μπορει να αντικαταστησει το worldclock :O Περαστικα Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Panayoti φιλε σ'ευχαριστω για την πληροφορια, πλην ομως εχω ηδη παει και κατεβασει τις εφαρμογες που αναφερεις , αλλα το ερωτημα μου ειναι τι πρεπει να κανω πριν απο το να τις εγκαταστησω , εννοω δεν πρεπει πρωτα να σβησω τις προηγουμενες :!: Και πως αληθεια θα τις σβησω, και εννοω οτι μονο απο την διαχειριση εφαρμογων αλλα και πως θα σβησουν τα πιθανα καταλοιπα που εχουν αφησει -ισως και στο registry :wacko: για πειτε μου παιδες Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Συγνωμη εαν 8α σε στεναχωρισω αλλα προτινεται ολικο format του κινητου σου για να απαλαχ8εις απο τις οποιες συνεπειες εχουν οι παλιες(κακιες)version της Psiloc..δοξα το 8εο οι καινουριες&σπασμενες δεν 8ελουν κανενα τετοιο κολπακι Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Παιδια S.O.S πρεπει να παω αυριο το κινητο μου για σερβις μιας &το αριστερο του joystick δεν πιανει κα8ολου αλλα πρεπει να χω χασει την αποδειξη απο την βοδαφον. Εχει επιχειρησει να το κανει κανεις χωρις αποδειξη?Μπορουν να δουν αυτοι οτι το χω αγορασει νομιμα&ειναι στην εγγυηση? Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 μπορεις να πας εκει που το αγορασες και να τους πεις οτι θες μια αποδειξη αγορας γιατι την original την εχασες.το εχω κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ρε παληκαρια,δεν μπορω να κανω format στο κινητο μου! :mad: :mad: Ενω την πρωτη φορα που το ειχα προσπαθησει,εγινε αμεσψς,τωρα δεν κανει τιποτα.Αντιθετως,ανοιγει κανονικα χωρις να γραφει "formating"! :angry: :angry: Μου εχει ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα!!@@!!@@!! PS:Τα κουμπια που πατω δεν ειναι "*"+"3"+"κοκκινο κουμπι" και το ανοιγω?? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 μπορεις να πας εκει που το αγορασες και να τους πεις οτι θες μια αποδειξη αγορας γιατι την original την εχασες.το εχω κανει Εμα το 8εμα ειναι να μην πηγαινα μεχρι εκει....καποιος ειχε πει απτο emei οτι μπορουν να το καταλαβουν....η λα8ος εκανα? :O Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Εμα το 8εμα ειναι να μην πηγαινα μεχρι εκει....καποιος ειχε πει απτο emei οτι μπορουν να το καταλαβουν....η λα8ος εκανα? :O Oχι φιλε μου δεν εκανες λαθος ,θα τσεκαρουν το ΙΜΕΙ. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 kanw search gia na brei suskeues bluetooth se mia kafeteria kai briski polles. praspatho na steilo kati kai zitaei kodiko. uparxei kanena programa pou na steleni xwris na xreiazete kwdiko mipos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 pws ginete na paikso ngage games to 3230. to kserw oti exei erwtithi polles fores alla an ginete na na mas eksugite me apla bimata. ti emulator xreiazete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 PS:Τα κουμπια που πατω δεν ειναι "*"+"3"+"κοκκινο κουμπι" και το ανοιγω??Αντι για κόκκινο πάτα το πράσινο κουμπί ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 pws ginete na paikso ngage games to 3230. to kserw oti exei erwtithi polles fores alla an ginete na na mas eksugite me apla bimata. ti emulator xreiazete? Τσεκαρεις το Αναλογο θεμα Παιχνίδια N-Gage σε όλα τα κινητά Series 60 που εχει δημιουργηθει για αυτον τον σκοπο. Το βρισκεις απο τον πασιγνωστο πια ***ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ *** Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Εαν ξερετε που ειναι&το σερβις της νοκια 8α σας ημουν υποχρεος Σας ευχαριστω νερβους&ilka71 Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 εγω το πηγα συγγρου ειναι ενα απο τα κεντρικα νομιζω.ειναι στο ρευμα προς παραλια περιπου 200 μετρα μετα το σημειο που η συγγρου γινεται "μεγαλη".αν πας με αμαξι μολις μεγαλωσει η συγγρου πιασε δεξια και πηγαινε σιγα σιγα και θα δεις ενα ισογειο καταστημα ολο τζαμαρια που λεει νοκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Ρε παληκαρια,δεν μπορω να κανω format στο κινητο μου! :mad: :mad: Ενω την πρωτη φορα που το ειχα προσπαθησει,εγινε αμεσψς,τωρα δεν κανει τιποτα.Αντιθετως,ανοιγει κανονικα χωρις να γραφει "formating"! :angry: :angry: Μου εχει ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα!!@@!!@@!! PS:Τα κουμπια που πατω δεν ειναι "*"+"3"+"κοκκινο κουμπι" και το ανοιγω?? Ρε παιδια,τι να κανω??ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ! :cry: :cry: Το δοκιμασα μαλιστα και με τον αδερφο μου,ο οποιος παταγε τα 2 κουμπια και εγω τα αλλα 2,αλλα και παλι τζιφος.. Το σπαστικο ειναι πως,οταν το ειχα κανει 1η φορα,δεν το χρειαζομουν και απλα το εκανα να δω αν πιανει.Και τωρα που το θελω απεγνωσμενα με γραφει στα αρχι**α του! :mad: Υπάρχει αλλος τροπος?Mannually(εννοω σβηνοντας αρχεια μεσω explorer)? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 orone αντι για το κοκκινο πατα το πρασινο μαζι με τα "*" + "3". :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 orone αντι για το κοκκινο πατα το πρασινο μαζι με τα "*" + "3". :) το δοκιμασα και αυτο αλλα Τ.Π.(τον που*ο) Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Εαν ξερετε που ειναι&το σερβις της νοκια 8α σας ημουν υποχρεος Σας ευχαριστω νερβους&ilka71 στο φαληρο: αγ. αλεξανδρου & αφροδιτης 39, αν σε βολευει. @orone, πατα με διαφορετικη σειρα τα κουμπια καθε φορα μπας και πιασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts