chipix Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει εφαρμογή χρονομέτρου (απλό, αντίστροφη μέτρηση κλπ.) για 3230; Ευχαριστώ :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 εδω βρισκεται το αρχειο οδηγιων ανοιγματος του 3230 υπηρξε αρκετη ζητηση και σκεφτηκα να το βαλω καπου .Με τον καιρο θα μπουν και αλλα. Πως θα το βρω το αρχειο; Στην σελιδα που εχεις βαλει δεν υπαρχει τιποτα.Που παω για να το βρω;;; Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πως θα το βρω το αρχειο; Στην σελιδα που εχεις βαλει δεν υπαρχει τιποτα.Που παω για να το βρω;;; Η σελιδα που ανοιγει εχει πιο κατω ενα πλαισιο καφε χρωματος.Εκει λεει το ονομα του αρχειου , τον τυπο αρχειου, το μεγεθος και διπλα κανεις κλικ για downloand.Το εχω δοκιμασει πατωντας πανω στην δικη σου παραθεση! Αν εχει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα,θα ηθελα να ξερω. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Πως θα το βρω το αρχειο; Στην σελιδα που εχεις βαλει δεν υπαρχει τιποτα.Που παω για να το βρω;;; Μηπως φταιει ο browser που χρησιμοποιεις? Εγω παντως και με ΙΕ και με FireFox το βλεπω το αρχειο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Μπαταρία: 2,5 μέρες στα χέρια μου με φούλ χρήση και αρκετό σκάλισμα. SMS: εννοείται ότι στέλνουμε ελληνικά με 160 χαρακτήρες. Προβλήματα: αρκετοί αναφέρουν ξαφνικά reboot του κινητού. Το δικό μου έχει κάνει ένα μόνο. Kαλά τα λέτε και με δελεάζετε... :D Να κάνω και μια τελευταία, αλλά κρίσιμη ερωτησούλα;;; Το κινητό υποστηρίζει εφαρμογές office; :worry: Ειδικά για το word ψιλοκαίγομαι... Αν δεν υπάρχει υποστήριξη από το εργοστάσιο, υπάρχει κάποια free εφαρμογή, η οποία όμως να είναι και 100% σίγουρη στη λειτουργία της; :worry: Sorry κι όλας που σας πρίζω, αλλά η υποστήριξη word είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για 'μενα! ;) Σας ευχαριστώ και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Kαλά τα λέτε και με δελεάζετε... :D Να κάνω και μια τελευταία, αλλά κρίσιμη ερωτησούλα;;; Το κινητό υποστηρίζει εφαρμογές office; :worry: Ειδικά για το word ψιλοκαίγομαι... Αν δεν υπάρχει υποστήριξη από το εργοστάσιο, υπάρχει κάποια free εφαρμογή, η οποία όμως να είναι και 100% σίγουρη στη λειτουργία της; :worry: Sorry κι όλας που σας πρίζω, αλλά η υποστήριξη word είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για 'μενα! ;) Σας ευχαριστώ και πάλι! :) Υπαρχει το quickOffice που ειναι δωρεαν σαν viewer για word/exel/powerpoint αρχεια. Και η εκδοση pro που πρεπει να πληρωσεις και σου δινει τη δυνατοτητα να τα επεξεργαστεις κι'ολας. Μην αγχωνεσαιι ομως, υπαρχουν site που εχουν το pro "δωρεαν" :rolleyes: Στην αρχη μου κρατουσε απο μπαταρια το πολυ 1,5 μερα γιατι το ειχα πεθανει στο σκαλισμα(παιχνιδια, εφαρμογες..)τωρα με νορμαλ χρηση μετα απο 5 μηνες μου κραταει απο 2 εως 2,5 μερες. Ειναι μεχρι να στρωσει στην αρχη η μπαταρια. Ελπιζω να μην το θες και για mp3 γιατι σε αυτο τον τομεα απογοητευει με τον μονοφωνικο του ηχο...Οχι οτι δεν ακουγονται, αλλα αν βαλεις να ακουσεις το ραδιο θα καταλαβεις τη διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Εχω βαλει στην ιστοσελιδα μου τις διευθυνσεις για να κατεβασετε εφαρμογες,καθως και την ονομαστικη λιστα αυτων. Καλο κουραγιο στους νεοτερους ! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komatias2001 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδια 3 ερωτησεις,θα σας φανουν βλακωδεις αλλα...ψαρι βλεπετε... Πως κανω να παιζουν στο τηλεφωνο εφαρμογες που δεν ειναι σε *.sis? Κατεβασα κατι παιχνιδια και εφαρμογες που εχουν μεσα αρκετους φακελους,ολα εχουν κ ενα φακελο "META-INF" και ειναι γεματα κατι αρχεια class. Αυτα πως θα τα κανω να τρεχουν; Και 2η ερωτηση:Τα αρχεια sis τα κανω εγκατασταση στη καρτα,μετα την εγκατασταση αν τα σβησω θα παρουσιαστει κανενα προβλημα στην εφαρμογη; Και 3η ερωτηση:Αν θελω να βγαλω ενα προγραμμα που εχω εγκαταστησει,πως το ξε-εγκαθιστω; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδια 3 ερωτησεις,θα σας φανουν βλακωδεις αλλα...ψαρι βλεπετε... Πως κανω να παιζουν στο τηλεφωνο εφαρμογες που δεν ειναι σε *.sis? Κατεβασα κατι παιχνιδια και εφαρμογες που εχουν μεσα αρκετους φακελους,ολα εχουν κ ενα φακελο "META-INF" και ειναι γεματα κατι αρχεια class. Αυτα πως θα τα κανω να τρεχουν; Και 2η ερωτηση:Τα αρχεια sis τα κανω εγκατασταση στη καρτα,μετα την εγκατασταση αν τα σβησω θα παρουσιαστει κανενα προβλημα στην εφαρμογη; Και 3η ερωτηση:Αν θελω να βγαλω ενα προγραμμα που εχω εγκαταστησει,πως το ξε-εγκαθιστω; Ευχαριστω Αλλαζεις την καταληξη του αρχειου απο *.zip ή *.rar σε *.jar και κανεις την εγκατασταση κανονικα οπως και στα *.sis. Οταν λες να τα σβησεις απο που να τα σβησεις;;Αν τα εχεις στειλει με Bluetooth τοτε ναι το εισερχομενο μηνυμα με το προγραμμα μπορεις να το σβησεις. Απο την διαχειρηση εφαρμογων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komatias2001 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 asymvivastos Χιλια ευχαριστω,και για την ταχυτητα της απαντησης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 lew na balw antivirus. poio mou prwtinete? kapoio link me full download. epsaksa sto ip-fone.org alla perisotero mperdeutika. to 1 douleue to allo oxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Καλημέρα παιδιά... Έκανα hard format, και από τότε δεν μπορώ να τρέξω jar αρχεία - δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Μου βγάζει σφάλμα εγκατάστασης -1. Γιατί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 lew na balw antivirus. poio mou prwtinete? kapoio link me full download. epsaksa sto ip-fone.org alla perisotero mperdeutika. to 1 douleue to allo oxi. Δεν εχω σου προτεινω καποιο antivirus,απλα θα σου πω καλυτερα να μην βαλεις γιατι κανει το κινητο πολυ αργο!Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσεχεις λιγακι! ;) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Αχ...να είχε stereo mp3 player - το ξέρω ότι έχω κολλήσει, αλλά τότε, για εμένα θα ήταν το τέλειο κινητό... Πάντως για την τιμή του είναι πραγματικά αξιόλογο. Τώρα για την μπαταρία και για 2,5 μέρες δεν νομίζω. Εγώ έχω 2 μπαταρίες για να είμαι σίγουρος πως δεν θα με αφήσει ποτέ, και το φορτίζω κάθε ημέρα. Τώρα σε ότι αφορά τα reboot, εγώ έχω πάνω από 90 εφαρμογές, άρα περιμένω και κάποια reboot... Μιας και έχεις πολλές εφαρμογές φίλε μου και δείχνεις να το κατέχεις το άθλημα, να σε ρωτήσω (και όποιος άλλος ξέρει θα του είμαι υπόχρεος): εγκατέστησα πρόσφατα το "Contacts Transfer", το οποίο είναι ένα εκπληκτικό προγραμματάκι που κάνει ό,τι λέει το όνομά του: μεταφέρεις τις επαφές σου ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μέσω IR ή bluetooth. Το καλύτερο που κάνει είναι το εξής: μπορείς να τις κάνεις export to file είτε στην κάρτα, είτε στο τηλέφωνο. Μέχρι εδώ, καλά. Στην πράξη όμως, και στο 3230 συγκεκριμένα, το πρόγραμμα μου κάνει το εξής: "ζιππάρει" με κάποιο τρόπο τις επαφές, και την ώρα που πάει να σώσει το συμπιεσμένο αρχείο που έφτιαξε στην κάρτα, σταματάει στο 99% χωρίς να προχωράει άλλο, όση ώρα κι αν το άφησα το ίδιο μου έκανε. ΔΟκίμασα να το σώσω στο τηλέφωνο, τα ίδια. Το αρχείο που προσπαθεί να φτιάξει είναι ένα με κατάληξη .z, φαίνεται στον filexplorer, αλλά έχει μηδενικό μέγεθος (προφανώς γιατί η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί). Το έχει κανείς το προγραμματάκι αυτό? Όποιος το θέλει του το στέλνω, pm με τα e-mail σας. Θα ήθελα να ξέρω γιατί δεν δουλεύει στο 3230, αφού στο 6600 φίλου δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Σημερα ανεβασα στην ιστοσελιδα μου την λιστα και τα πρωτα link απο τα 551 παιχνιδια που κατα καιρους εχω ανεβασει.Σταδιακα θα μπουν και τα υπολοιπα 4 link και ακομη μια ομαδα απο την λιστα των εφαρμογων. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 εχω το κινητο αρκετο καιρο και ειναι πολυ καλο.ενα εκνευριστικο εχει ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ρε παιδια.μιλαμε slow motion! και δεν εχω "φορτωσει" το κινητο μου.εχω γυρω στισ 5 εφαρμογες,αλλα και απο τοτε που το πηρα αργο ηταν.και να φανταστειτε ο βασικος λογος που αλλαξα βιαστικα ο κ700 ηταν οτι ηταν αργο!!!!το 3230 ειναι χειροτερο!!αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Το Contact Guide v. 2.12 είναι καλό κι ακόμα καλύτερο το Contacts Manager 1.04 που είναι πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Μηπως φταιει ο browser που χρησιμοποιεις? Εγω παντως και με ΙΕ και με FireFox το βλεπω το αρχειο... Toν Firefox 1.0.6 χρησημοποιω. Το βρηκα τελικα το αρχειο την προηγουμενη φορα που πηγα δεν υπηρχε το πλαισιο για να το κατεβασεις Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 εχω το κινητο αρκετο καιρο και ειναι πολυ καλο.ενα εκνευριστικο εχει ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ρε παιδια.μιλαμε slow motion! και δεν εχω "φορτωσει" το κινητο μου.εχω γυρω στισ 5 εφαρμογες,αλλα και απο τοτε που το πηρα αργο ηταν.και να φανταστειτε ο βασικος λογος που αλλαξα βιαστικα ο κ700 ηταν οτι ηταν αργο!!!!το 3230 ειναι χειροτερο!!αυτα... Εγω δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα. Μηπως το εχεις παρακουρασει το κινητο;; Ενα soft format δεν θα εβλαπτε :shifty: :shifty: Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε ποια ρημαδα γραμμη ειναι ενεργοποιημενη καθε φορα?κατι παμπαλαια ερικσον το ειχαν αλλα το 3230(να το χεσ... που ειναι και smart...) kai το κ700 δεν το δειχνουν.υπαρχει καμμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 υπαρχει καποιος τροπος να βλεπουμε ποια ρημαδα γραμμη ειναι ενεργοποιημενη καθε φορα?κατι παμπαλαια ερικσον το ειχαν αλλα το 3230(να το χεσ... που ειναι και smart...) kai το κ700 δεν το δειχνουν.υπαρχει καμμια λυση? οταν λες << γραμμη >> τι εννοεις ? Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Μιας και έχεις πολλές εφαρμογές φίλε μου και δείχνεις να το κατέχεις το άθλημα, να σε ρωτήσω (και όποιος άλλος ξέρει θα του είμαι υπόχρεος): εγκατέστησα πρόσφατα το "Contacts Transfer", το οποίο είναι ένα εκπληκτικό προγραμματάκι που κάνει ό,τι λέει το όνομά του: μεταφέρεις τις επαφές σου ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μέσω IR ή bluetooth. Το καλύτερο που κάνει είναι το εξής: μπορείς να τις κάνεις export to file είτε στην κάρτα, είτε στο τηλέφωνο. Μέχρι εδώ, καλά. Στην πράξη όμως, και στο 3230 συγκεκριμένα, το πρόγραμμα μου κάνει το εξής: "ζιππάρει" με κάποιο τρόπο τις επαφές, και την ώρα που πάει να σώσει το συμπιεσμένο αρχείο που έφτιαξε στην κάρτα, σταματάει στο 99% χωρίς να προχωράει άλλο, όση ώρα κι αν το άφησα το ίδιο μου έκανε. ΔΟκίμασα να το σώσω στο τηλέφωνο, τα ίδια. Το αρχείο που προσπαθεί να φτιάξει είναι ένα με κατάληξη .z, φαίνεται στον filexplorer, αλλά έχει μηδενικό μέγεθος (προφανώς γιατί η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί). Το έχει κανείς το προγραμματάκι αυτό? Όποιος το θέλει του το στέλνω, pm με τα e-mail σας. Θα ήθελα να ξέρω γιατί δεν δουλεύει στο 3230, αφού στο 6600 φίλου δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ. Φίλε μου... Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το ξέρω. Μπορείς να χρησημοποιήσεις το Contacts Manager το οποίο παίζει τέλεια. Στείλε pm με το email σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Παλικαρια προς δικια σας διευκολυνση ΟΛΕΣ οι εφαρμογες της Psiloc που βγηκαν σπασμενες στο iphone δοκιμαστηκαν & δουλευουν α ψο γα ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Eimai ki egw pleon enas kainurios user tis neas syskevis tis nokia alla exw ki egw provlima me ta sms pu eixa stin mmc tu 7610 mu. Par'olo pu ekana install to msvdriveE k to etrexa meta den anoigan kan ta sms k kolusan. Me restart tis syskevis anoigan kanonika men alla oxi auta tis mmc alla tu tilefwnu. Mporei kapoios na mu pei ti prepei na kanw, please? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Eimai ki egw pleon enas kainurios user tis neas syskevis tis nokia alla exw ki egw provlima me ta sms pu eixa stin mmc tu 7610 mu. Par'olo pu ekana install to msvdriveE k to etrexa meta den anoigan kan ta sms k kolusan. Me restart tis syskevis anoigan kanonika men alla oxi auta tis mmc alla tu tilefwnu. Mporei kapoios na mu pei ti prepei na kanw, please? Καλοριζικο φιλε μου Ακολουθησε τις οδηγιες του φιλου songless_bird http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=994278#post994278 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=999074#post999074 -------------------------------------------------------------------- Αν δεν κανω λαθος οσοι εχετε το 3230 ,το εχετε με software version v 3.0510.0 . Aπο οτι διαβασα κυκλοφορησε η εκδοση v 3.0517.1 . Δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στο νουμερο :worry: .Εαν βρω κατι παραπανω θα σας ενημερωσω. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts