kodorevi8ulis Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδια εχω παρει το mi band με τα πολυχρωμα led και αγορασα μια εφαρμογη την Mi band tools αλλα οσο και να προσπαθω να βαλω αλλο χρωμα led σε καθε εφαρμογη αυτο μονο ενα χρωμα αναβει ειτε εχω μηνυμα στο messenger ειτε κληση....μηπως απλα δεν κανει τιποτα η εφαρμογη αυτη? την εχει κανεις? είσαι σίγουρος ότι αγόρασες το band με τα πολύχρωμα ; κι εγώ το mi band tools έχω , μια χαρά λειτουργεί με το κανονικό το πρόγραμμα έχεις χρώματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πάντως τα πολύχρωμα Led βοηθούν στο να βλέπεις ποια εφαρμογή έχει ειδοποίηση. Προσωπικά έχω ροζ το viber, μπλε το fb messenger και πράσινο το WhatsApp. Πολύ απλά ξέρω τι μήνυμα έχω. Δεν είναι τσίρκο και σίγουρα δεν σε βλέπει άλλος για να έχεις τέτοιες αναστολές. Φιλε μου με ποια εφαρμογη εχεις βαλει αλλο χρωμα σε καθε ενα που θελεις? γιατι με το mi band tools εγω δεν μπορω να το ρυθμισω... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είσαι σίγουρος ότι αγόρασες το band με τα πολύχρωμα ; κι εγώ το mi band tools έχω , μια χαρά λειτουργεί με το κανονικό το πρόγραμμα έχεις χρώματα ; ναι ειναι η πολυχρωμη εκδοση, αφου φαντασου με την mi fit εφαρμογη εχει μια επιλογη γενικα τη χρωμα θελεις να εχει και το εχω μπλε, απλα ειναι μπλε για ολα και δεν μου δινει επιλογη να βαλω σε καθε μια εφαρμογη αλλο χρωμα, ενω η mi band tools που εχει αυτην την δυνατοτητα και μπαινω και οριζω αλλο χρωμα σε καθε εφαρμογη και το εχει παρει κανονικα, στην πραξη οταν χτυπαει εχει σε ολα ενα χρωμα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 ναι ειναι η πολυχρωμη εκδοση, αφου φαντασου με την mi fit εφαρμογη εχει μια επιλογη γενικα τη χρωμα θελεις να εχει και το εχω μπλε, απλα ειναι μπλε για ολα και δεν μου δινει επιλογη να βαλω σε καθε μια εφαρμογη αλλο χρωμα, ενω η mi band tools που εχει αυτην την δυνατοτητα και μπαινω και οριζω αλλο χρωμα σε καθε εφαρμογη και το εχει παρει κανονικα, στην πραξη οταν χτυπαει εχει σε ολα ενα χρωμα...:O στο αππ του mi band (το κανονικό) τα έχεις απενεργοποιημένα ; π.χ. app notifications off , vibrate when sms received off και στο mi band tools έχω ορίσει χρώματα για εφαρμογές (fb , viber messenger , sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 στο αππ του mi band (το κανονικό) τα έχεις απενεργοποιημένα ; π.χ. app notifications off , vibrate when sms received off και στο mi band tools έχω ορίσει χρώματα για εφαρμογές (fb , viber messenger , sms το ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο αππ του mi band (το κανονικό) τα έχεις απενεργοποιημένα ; π.χ. app notifications off , vibrate when sms received off και στο mi band tools έχω ορίσει χρώματα για εφαρμογές (fb , viber messenger , sms το to καταφερα αλλα παρατηρω πως μετα απο λιγο η εφαρμογη κλεινει και ετσι και με παρουν τηλεφωνο δεν ανταποκρινεται το mi band...πρεπει να ειναι ανοιχτη στην μνημη του τηλεφωνου δηλαδη... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει τυχει σε αλους αυτο? να πρεπει να μενει ανοιχτη στην μνημη του τηλεφωνου η εφαρμογη και να δουλευει μονο ετσι το mi band? περναει λιγη ωρα και παρατηρω στην μπαρα των εφαρμογων πως εχει κλεισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ναι θα το κλεινει η βλακεία για την μπαταρία, εγώ το έχω βάλει να μην κλείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδιά θέλω να το πάρω και γω.μπορειτε να μου προτείνετε από που να το πάρω για να μη πέσω σε κλώνο;και από εξωτερικό μπορώ ...θα το συνδέσω με iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εγώ το πήρα από banggod μαζί με κάποια άλλα προϊόντα της xiaomi. Ήρθαν όλα original, με την αρχική συσκευασία τους. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ευρώπη ειναι αυτο;Ευρώπη θέλω για πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δυστυχώς είναι κατάστημα Κίνας. Έχει και ευρωπαϊκές αποθήκες αλλά έχουν λίγα προϊόντα και όχι το Mi band 1s. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Στο skroutz έχουν το απλό 20 ευρώ.καπου άκουσα ότι υπάρχει mi band πρώτης και δεύτερης γενιάς.ισχυει;επειδή θα το πάρω μάλλον απο Ελλάδα εδώ να προσέξω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Υπάρχει το mi band χωρίς αισθητήρα καρδιακων παλμών που στην πρώτη του έκδοση είχε χρωματιστά led και στη δεύτερη λευκά. Το mi band 1s έχει αισθητηρα καρδιακων παλμών και λευκά led. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Στην εφαρμογη στα alarm μ αρεσει που εχει ολοκληρο reminder οτι αν εχεις ξυπνησει δε χτυπανε. Επειδη αυτο δε παιζει με τη καμμια και ενω εχει καταγραψει οτι ο υπνος τελειωσε το smart alarm βαραρι κανονικα μηπως φταιει τιποτα αλλο? Δε βγαζω ακρη, και αν δε το κλεισω χειροκινητα συνεχιζει αυτο μεχρι να περασει η καθορισμενη ωρα Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Υπάρχει το mi band χωρίς αισθητήρα καρδιακων παλμών που στην πρώτη του έκδοση είχε χρωματιστά led και στη δεύτερη λευκά. Το mi band 1s έχει αισθητηρα καρδιακων παλμών και λευκά led. Πολύ σωστά. Απλά προσοχή σε νέους αγοραστές γιατί η δεύτερη έκδοση του πρώτου miband αναφέρεται από πολλά καταστήματα ως "miband 2" - το οποίο δεν έχει τον αισθητήρα καρδιακών παλμών, και μπορεί να μπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Στο skroutz έχουν το απλό 20 ευρώ.καπου άκουσα ότι υπάρχει mi band πρώτης και δεύτερης γενιάς.ισχυει;επειδή θα το πάρω μάλλον απο Ελλάδα εδώ να προσέξω κάτι; To 1S (με Heart Rate δηλ) στα $26 http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Miband-1S-2015-Xiaomi-IP67-Bluetooth-4-0-Smartband-Fitness-Bracelet-for-Android4-4-Xiaomi-Redmi-Note-2-Mi4-Mi3---iOS-Phones---Black-357888.html Μεταφορικά δεν έχει, αλλά υπολόγισε 25 ημερολογιακές ημέρες για να το λάβεις Δες αν λειτουργεί και το κουπόνι 4OFF1S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Στο gearbest το έχει 19$ το 1s. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Στο gearbest το έχει 19$ το 1s. Τότε gearbest εννοείται ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τότε gearbest εννοείται Είναι πλέον σε χαμηλή τιμή, που κάποιος ακόμα και αν δεν είναι σίγουρος για το πόσο χρήσιμο τελικά θα είναι, μπορεί να το πάρει για δοκιμή :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Τότε gearbest εννοείται ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι πλέον σε χαμηλή τιμή, που κάποιος ακόμα και αν δεν είναι σίγουρος για το πόσο χρήσιμο τελικά θα είναι, μπορεί να το πάρει για δοκιμή :-) Ναι ρε ****το αλλα δεν το έχουν σε καμία ευρωπαϊκή αποθήκη και εγώ δεν είμαι τόσο της υπομονής γιαυτο θέλω να το πάρω η απο Ελλάδα η Ευρώπη.το 1s δηλαδή ειναι πιο καινούριο απο το απλό;φέτος βγήκε;και ειναι καλύτερο να φανταστώ;ποιο ειναι που είχε προβληματάκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ναι ρε ****το αλλα δεν το έχουν σε καμία ευρωπαϊκή αποθήκη και εγώ δεν είμαι τόσο της υπομονής γιαυτο θέλω να το πάρω η απο Ελλάδα η Ευρώπη.το 1s δηλαδή ειναι πιο καινούριο απο το απλό;φέτος βγήκε;και ειναι καλύτερο να φανταστώ;ποιο ειναι που είχε προβληματάκια; To 1S είναι που έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών Στο skroutz.gr το έχει €45 https://www.skroutz.gr/s/8160534/Xiaomi-Mi-Band-1S-Black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πως πάει η κατανάλωση μπαταρίας του κινητού με αυτο όλη μέρα συνδεδεμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Πως πάει η κατανάλωση μπαταρίας του κινητού με αυτο όλη μέρα συνδεδεμένο ; Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά στο ελληνικό miui αναφέρουν ότι το bluetooth είναι χαμηλής κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Όσο το είχα δεν είδα μεγάλες διαφορές... 1-2% την ημέρα; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Πως πάει η κατανάλωση μπαταρίας του κινητού με αυτο όλη μέρα συνδεδεμένο ; Δεν έχει σχεδόν καμία επιβάρυνση. Και να φανταστείς εκτός της mi fit χρησιμοποιώ και την εφαρμογή mi band notify για ωριαία καταγραφή των καρδιακων παλμών και για ειδοποιήσεις εφαρμογών. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Στη επίσημη εφαρμογή έχω ενεργές τις ειδοποιήσεις για τις κλήσεις, και σαν έξτρα έχω βάλει το Google messenger και το Viber. Με ειδοποιεί σε όλα εκτός του Viber. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Έχω το 1S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Όσοι πήρατε την τελευταία αναβαθμιση της κινεζικης εφαρμογής που βγήκε πριν λίγες μερες, σας αναβαθμίστηκε και το firmware? Γιατί στο 1s που έχω δεν έγινε αναβάθμιση firmware και μου φάνηκε λίγο περίεργο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ουτε σε μενα εγινε αναβαθμιση στο 1S. Επίσης δε ξερω τι διαφορες εχει η τελευταια εκδοση, δε παρατηρησα κατι. Με τις ειδοποιήσεις δε βγαζω ακρη. Αλλες φορες ειδοποιεί αλλες οχι. Οτι κατσει. Μαυρη μαγεια..... ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει σχεδόν καμία επιβάρυνση. Και να φανταστείς εκτός της mi fit χρησιμοποιώ και την εφαρμογή mi band notify για ωριαία καταγραφή των καρδιακων παλμών και για ειδοποιήσεις εφαρμογών. Σε μενα το 1S τρωει περιπου 5%/μερα ολα ενεργοποιμενα εκτος απο ειδοποιηση για κλησεις και αρκετο hr Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts