Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν φτάσεις το στόχο το band δονείται και αναβοσβήνει τα λαμπάκια.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν κάνεις την κίνηση να κοιτάξεις το mi band όπως θα έκανες με ένα ρολόι, τότε ανάβουν τα led και σου δείχνουν πόσο από τον ημερήσιο στόχο σου έχεις ολοκληρώσει. Απλώς θέλει λίγο απότομη κίνηση, τουλάχιστον στο δικό μου.

Δοκιμάζοντας απότομα την κίνηση σαν να βλέπω την ώρα, δεν συγκινείται το δικό μου. :p

Εμένα πάντως ούτε το παλιό που είχα, ούτε το 1s που εχω τώρα νιώθει κάτι όταν κάνω αυτή την κίνηση που λέτε.

The day is my enemy, the night my friend

Δεν πιάνει πάντα την κίνηση. Νομίζω ήθελε να κάνεις μεγάλες κινήσεις, σαν ρομπότ ένα πράγμα για να το καταλάβει... Από την άλλη μερικές φορές στην οδήγηση σε στροφές το έπιανε και άναβε... :lol:

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Όταν κάνεις την κίνηση να κοιτάξεις το mi band όπως θα έκανες με ένα ρολόι, τότε ανάβουν τα led και σου δείχνουν πόσο από τον ημερήσιο στόχο σου έχεις ολοκληρώσει. Απλώς θέλει λίγο απότομη κίνηση, τουλάχιστον στο δικό μου.

Εμένα μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν κάνω τη κίνηση του ρολογιού, απλά θέλει λίγο απότομα να το κάνεις!Όμως τι σημαίνει αυτο που ανάβουν μια φορά τα λεντακια για λίγα δευτερόλεπτα?Επίσης αν φτάσω το στόχο μου κάνει κάτι διαφορετικό?

Xiaomi Mi Mix 3

Εμένα μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν κάνω τη κίνηση του ρολογιού, απλά θέλει λίγο απότομα να το κάνεις!Όμως τι σημαίνει αυτο που ανάβουν μια φορά τα λεντακια για λίγα δευτερόλεπτα?Επίσης αν φτάσω το στόχο μου κάνει κάτι διαφορετικό?

Είναι το σημείο που βρίσκεσαι σε σχέση με το καθημερινό σου στόχο. 1/3, 2/3 και ολόκληρο (1 λαμπάκι, 2 λαμπάκια ή και τα 3 λαμπάκια). Όταν συμπληρώσεις τον στόχο σου δονείται και αναβοσβήνουν και τα 3 λαμπάκια.

(αυτά τουλάχιστον ισχύουν στο πρώτο band, αλλά δεν φαντάζομαι να άλλαξε κάτι στο νέο)

Λίαν επιεικώς απαράδεκτο να μην μετράει ύπνο κατά τη διάρκεια τής ημέρας. Εγώ που δουλεύω 7 ημέρες συνεχόμενα βάρδια νύχτα, ουσιαστικά θα δείχνει ότι δεν κοιμήθηκα για αυτες τις ημέρες, αφού πέφτω για ύπνο το πρωί!

Αν θυμάμαι καλά μια απο τις εφαρμογές επι πληρωμής mI band tools έχει επιλογή "take a nap", εκεί ίσως μετράει τον ύπνο , δε το εχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια αλλά κάποιο παιδί είχε αναφέρει ότι μετράει...
Xiaomi Mi Mix 3

Όχι δεν καταγραφεί ύπνο στο band tools. Απλά έχει μια επιλογή nap που είναι ενα γρήγορο ξυπνητήρι.
Kill with Power !!!

• 2 weeks later...
Ποιά εφαρμογή για ειδοποιήσεις είναι καλύτερη για μη ρουταρισμενο κινητό? Έβαλα ένα mifit μονταρισμενο Που βρήκα αλλά δεν μπορώ να βάλω ειδοποιήσεις για μηνύματα .Μόνο για κλήσεις

Ποιά εφαρμογή για ειδοποιήσεις είναι καλύτερη για μη ρουταρισμενο κινητό? Έβαλα ένα mifit μονταρισμενο Που βρήκα αλλά δεν μπορώ να βάλω ειδοποιήσεις για μηνύματα .Μόνο για κλήσεις

Επειδή ούτε εμένα με ειδοποιεί για οτιδήποτε πέρα των κλήσεων, χρησιμοποιώ το Mi Band Notify & Fitness που είναι free (υπάρχει και η Pro που την αγοράσεις, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Επειδή ούτε εμένα με ειδοποιεί για οτιδήποτε πέρα των κλήσεων, χρησιμοποιώ το Mi Band Notify & Fitness που είναι free (υπάρχει και η Pro που την αγοράσεις, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1

Το δοκιμασα και αυτο που αναφερεις αλλα τιποτα! Ενω στις ρυθμισεις το παταω και λειτουργει η δονηση μολις λαβω μνμ τζιφος! Το τηλ ειναι ενα samsung A5 . Εκτος αμα μου ξεφευγει καμια ρυθμιση!

Το δοκιμασα και αυτο που αναφερεις αλλα τιποτα! Ενω στις ρυθμισεις το παταω και λειτουργει η δονηση μολις λαβω μνμ τζιφος! Το τηλ ειναι ενα samsung A5 . Εκτος αμα μου ξεφευγει καμια ρυθμιση!

έχεις δώσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις για τις δύο εφαρμογές? εκτός από την ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων μέσα από την εκάστοτε εφαρμογή, πρέπει να τις δώσεις και πρόσβαση από τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων του κινητού σου. στο A5 δεν ξέρω που είναι, αλλά λογικά κάπου στο ρυθμίσεις-ειδοποιήσεις θα το βρεις...

εβαλα να με ειδοποιει οταν μου στελνουν κατι στο μεσεντζερ και παρατηρισα οτι χτιπισε μονο με μια ειδοποιηση και οταν μου εστελαν αλλα μηνυματα ηταν νεκρο χωρις να κανει κατι φταιει οτι οι εφαρμογες ειναι κατεβασμενες απο playstore και οχι απο το miui ? και εκτος απο το mi fit ποιο προγραμμα απο playstore προτεινετε που να δουλευει σωστα και να μετραει και υπνο και κατα την διαρκεια της μερας εκτος απο την νυχτα mi band tools η Mi Band Notify & Fitness ?

έχω παραγγείλει το 1s αλλά η συσκευή μου είναι 4.2.2, υπάρχει εφαρμογή που να δουλεύει με το mi band σε android 4.2.2;

Νομίζω πως θέλει απο 4.3 και επάνω για να λειτουργήσει το my band και bt 4.0..Στο λέω Γιατί πήρα με το αλλο και δεν δεχόταν Ούτε την εφαρμογή..Τελικά αγοράσαμε και τηλέφωνο και δούλεψε..4.2.2 είχε το παλιο και πήραμε το αλλο mi band

Φιλικά Γιώργος

εβαλα να με ειδοποιει οταν μου στελνουν κατι στο μεσεντζερ και παρατηρισα οτι χτιπισε μονο με μια ειδοποιηση και οταν μου εστελαν αλλα μηνυματα ηταν νεκρο χωρις να κανει κατι φταιει οτι οι εφαρμογες ειναι κατεβασμενες απο playstore και οχι απο το miui ? και εκτος απο το mi fit ποιο προγραμμα απο playstore προτεινετε που να δουλευει σωστα και να μετραει και υπνο και κατα την διαρκεια της μερας εκτος απο την νυχτα mi band tools η Mi Band Notify & Fitness ?

Έχω την εντύπωση ότι δεν χτυπάει ξανά, επειδή υπάρχει ήδη το notification και τα νέα μηνύματα δεν δημιουργούν νέο notification, ώστε να το εντοπίσει η εφαρμογή και να δονηθεί το band. Να είμαι ειλικρινής, θα κάτσω να το παρατηρήσω πως αντιδράει το δικό μου, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς και θα ενημερώσω σε δεύτερο χρόνο.

Έχω την εντύπωση ότι δεν χτυπάει ξανά, επειδή υπάρχει ήδη το notification και τα νέα μηνύματα δεν δημιουργούν νέο notification, ώστε να το εντοπίσει η εφαρμογή και να δονηθεί το band. Να είμαι ειλικρινής, θα κάτσω να το παρατηρήσω πως αντιδράει το δικό μου, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς και θα ενημερώσω σε δεύτερο χρόνο.

ευχαριστω φιλε μου σημερα παρελαβα και το ψαχνω ,κατεβασα το mi fit τωρα απο store του mi και εχει και εχει παραπανω επιλογες απο το playstore καταλαθος εβαλα οτι κοιμηθηκα χτες 6 ωρες και το κρατησε στην μνημη μπορω καπως να σβησω το ιστορικο ?και κατι αλλο στην αρχη μου ελεγε να βαλω βαρος και υψος αλλα ηταν λιβρες και το υψος καπως αλλιως μπορω να τα ρυθμισω κ αυτα ? περιμενω νεοτερα

Στην έκδοση του Play Store υπήρχαν κανονικά τα εκατοστά και τα κιλά. Ίσως από τις ρυθμίσεις μπορείς να αλλάξεις τις μονάδες από imperial σε metric.

εχω το 1s ειναι λογικο στην πρωτη μερα δοκιμής να παει η μπαταρια στο 93%?το φορτησα 2ώρες περιπου μεχρι να αναψουν τα 3 λευκά λεντακια είναι ok η επρεπε να το αφησω κ αλλο στην πρωτη φορτηση?καπου ειδα οτι όταν φορτησει γινονται πρασινα τα λεντ ειναι τα παλια μοντελα ? Edited by reborn1

Όχι στο παλιο πρασινιζε.Στα επόμενα και στο 1s Όχι..Μπορεί να μην γέμισε πλήρως ,στο απλό πανω απο 3% την μέρα πολύ δύσκολα θα χασεις

Φιλικά Γιώργος