Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε το δικό μου firmware αναβαθμιστηκε αλλά δεν είναι υποχρεωτικό η αναβάθμιση του mi fit να συνοδεύεται με αναβάθμιση του firmware του mi band.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει βρει κανένας καμία 3rd party εφαρμογή για τον ύπνο?

Μου διαβάζει όποτε του έρθει και άμα διαβάσει μου λέει ότι κοιμόμουν για 2 ώρες εκεί που κοιμόμουν 8ωρο. Έχω το 1s με το heart monitor.

Kill with Power !!!

to ξυπνητηρι κανει μονο 5 δονησεις και σταματαει και εσας?δεν χτυπαει συνεχεια μεχρι να το κλεισω καπως?

to ξυπνητηρι κανει μονο 5 δονησεις και σταματαει και εσας?δεν χτυπαει συνεχεια μεχρι να το κλεισω καπως?

1 χρόνο περιπου που φοράω miband, πριν το παλιό και τώρα το 1s, ζήτημα να κατάλαβα το ξυπνητήρι στον υπνο 3-4 φορές. Πάντως σταματάει αυτόματα μόλις και καλά ξυπνήσεις ή σηκωθείς από το κρεβατι. Κάνα 2 φορές έχει τύχει να έχω σηκωθεί και αυτό να χτυπάει.

The day is my enemy, the night my friend

αν περίμενε να το κλείσεις (μέσω προγράμματος) δεν θα είχε και νόημα :)

εχει κανει κανεις μπανιο στο σπιτι,ντουζ με αυτο να μας πει αν οντως αντεχει?

ναι , δεν παθαίνει τίποτα, βέβαια σε άλλους δεν έπαθε και στην θάλασσα , σε μένα στην θάλασσα τα κακάρωσε

οπότε διαλέγεις και παίρνεις , εγώ το βγάζω πλέον και σε μπάνιο

Υπάρχουν άλλες εφαρμογές με καλύτερη υποστήριξη των ειδοποιήσεων. Εγώ χρισμοποιω το mi band tools, αλλά κοστίζει, δείτε παρακάτω για αλλες

http://forum.xda-developers.com/general/accessories/mi-band-xiaomis-fitness-smart-wristband-t2825239/post56311839#post56311839

Edited by firiel
Kill with Power !!!

Καλημέρα,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την λειτουργία παρακολούθησης του ύπνου. Έχω συναντήσει 2 θέματα. Πρώτον ποτέ δεν έχει ανιχνεύσει μεσημεριανό ύπνο, και δεύτερον όταν σηκώνονται από τον βραδυνό και ξανά κοιμάμαι δεν συνεχίζει την καταγραφή. Έχει την ίδια συμπεριφορά σε άλλους;

Έχω το 1s με τους παλμούς με εφαρμογή την έκδοση 1.8.511 από το ελληνικό MIUI φόρουμ

Καλημέρα,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την λειτουργία παρακολούθησης του ύπνου. Έχω συναντήσει 2 θέματα. Πρώτον ποτέ δεν έχει ανιχνεύσει μεσημεριανό ύπνο, και δεύτερον όταν σηκώνονται από τον βραδυνό και ξανά κοιμάμαι δεν συνεχίζει την καταγραφή. Έχει την ίδια συμπεριφορά σε άλλους;

Έχω το 1s με τους παλμούς με εφαρμογή την έκδοση 1.8.511 από το ελληνικό MIUI φόρουμ

Μεσημεριανό ύπνο δεν καταγράφει. Θα πρέπει να το ορίσεις εσύ ότι θα πέσεις για ύπνο μεσημέρι αλλά χρειάζεσαι άλλη εφαρμογή επί πληρωμή. Όσον αφορά το δεύτερο ερωτημα, 1 φορα που το έχω παρατηρησει, οταν σηκωθηκα για κάποια ώρα το βράδυ και μετά ξανακοιμηθηκα το είχε καταγράψει ότι ξύπνησα και ξανακοιμηθηκα. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο πόση ώρα σηκώνεσαι. Και εγώ την ίδια έκδοση εχω, απλώς έχω την stock εφαρμογη, όποτε δεν νομίζω να παίζει ρόλο η εφαρμογή.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι καταγράφει το αν θα σηκωθείς το βράδυ. Και γενικότερα έχει καλή ακρίβεια στο ποτέ κοιμήθηκα και στο πότε ξύπνησα. Κάποιες αστοχίες παρατήρησα όταν ήμουν άρρωστος και ο ύπνος μου ήταν επιφανειακός και διακεκομμένος.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

για το μεσημεριανό ύπνο επιβεβαιώνω και γω ότι δεν καταγράφει.

όσο για το βραδινό, επειδή ουσιαστικά δεν κοιμάμαι σερί κανένα βράδυ λόγω δύο μικρών παιδιών στο σπίτι, μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές το καταγράφει καλά, απλά μερικές φορές αν το ξύπνημα είναι σχετικά πρωί και ο ύπνος που απομένει είναι λίγος ίσως να μην καταγράψει από το ξύπνημα και μετά...

για το μεσημεριανό ύπνο επιβεβαιώνω και γω ότι δεν καταγράφει.

όσο για το βραδινό, επειδή ουσιαστικά δεν κοιμάμαι σερί κανένα βράδυ λόγω δύο μικρών παιδιών στο σπίτι, μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές το καταγράφει καλά, απλά μερικές φορές αν το ξύπνημα είναι σχετικά πρωί και ο ύπνος που απομένει είναι λίγος ίσως να μην καταγράψει από το ξύπνημα και μετά...

ρε παιδιά δεν κάνουμε έρευνα, δεν καταγράφει μεσημεριανό , ούτε απογευματινό ύπνο μη πω .-

βάζεις τα εξτρά προγράμματα που υπάρχουν και "δηλώνεις" τον ύπνο αν θες , για κάποιο λόγο, να καταγράφει και τον μεσημεριανό ύπνο

Μου έκαναν πρόσφατα δώρο το MI Band 1S και το έχω συνδέσει με το Oneplus One.

M' αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής (αναφέρω παρακάτω τα προβλήματα), γνωρίζετε αν δε δουλεύουν όλα τα features σε Marshmallow;

- Η συσκευή δονείται μόνο κατά την κλήση, και όχι και στις 3 εφαρμογές (Evolve SMS, Facebook Messenger, Viber) που έχω επιλέξει

- Δεν μου εμφανίζει ποτέ τους παλμούς μου όταν πηγαίνω στο μενού Heart Rate

- Όταν πηγαίνω Security -> Smart Lock -> Trusted Devices -> Bluetooth δεν μου εμφανίζει την συσκευή έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνω την συσκευή με το Pattern που έχω ορίσει

Ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μου έκαναν πρόσφατα δώρο το MI Band 1S και το έχω συνδέσει με το Oneplus One.

M' αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής (αναφέρω παρακάτω τα προβλήματα), γνωρίζετε αν δε δουλεύουν όλα τα features σε Marshmallow;

- Η συσκευή δονείται μόνο κατά την κλήση, και όχι και στις 3 εφαρμογές (Evolve SMS, Facebook Messenger, Viber) που έχω επιλέξει

- Δεν μου εμφανίζει ποτέ τους παλμούς μου όταν πηγαίνω στο μενού Heart Rate

- Όταν πηγαίνω Security -> Smart Lock -> Trusted Devices -> Bluetooth δεν μου εμφανίζει την συσκευή έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνω την συσκευή με το Pattern που έχω ορίσει

Ευχαριστώ.

1 κ 2. Ποια έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιείς;

3. το smart unlock δεν δουλεύει καν στο lollipop. στην ουσια αυτό που κάνει σε lollipop είναι όταν είναι εντός εμβέλειας το bt, είναι ξεκλείδωτη η συσκευή. πράγμα που δεν είναι καθόλου βολικό. Το proximity unlock που χρησιμοποιείται στην miui(οταν ειναι δλδ κοντά κινητό με mi band σε μικρή απόσταση), δυστυχως δεν δουλεύει πουθενά αλλού.

Ρε παιδιά έχει κάνει κανείς πάνω απο 2 ώρες βαθύ ύπνο?Ολο 1 ώρα και 50 λεπτά μου βγάζει μέχρι 2 ώρες μάξιμουμ..
Xiaomi Mi Mix 3

Πού ξέρετε αν μετράει καλά τον ύπνο ή όχι, αφού κοιμάστε. :p

Εγώ έχω και πάνω από 2.30 ώρες, αναλόγως τη μέρα.

Ξέρετε πώς μπορούμε να βλέπουμε στα γρήγορα πόσο έχουμε διανύσει από το στόχο των βημάτων; Αν έχεις διανύσει τα 2/3 για παράδειγμα, κάπως ανάβουν τα δύο led.

1 κ 2. Ποια έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιείς;

Firmware version: 4.15.12.10

Το τελευταίο update από το Play μού γράφει v1.8.441 από 7/1/2016.

Ρε παιδιά έχει κάνει κανείς πάνω απο 2 ώρες βαθύ ύπνο?Ολο 1 ώρα και 50 λεπτά μου βγάζει μέχρι 2 ώρες μάξιμουμ..

Μου έχει δείξει και 4h07m.

Ο βαθύς ύπνος πρέπει να αντιπροσωπεύει για έναν καλό ύπνο περίπου το 1/3 της συνολικής διαρκείας ύπνου

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εμένα μου βγάζει συνήθως παραπάνω.

Έχω 2:18 λεπτά. Αλλά γενικά τον ύπνο δεν μου τον μετράει καλα

Δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μια ρύθμιση για τον ύπνο (... -> Settings -> Mi Band -> Sleep assistant)

που υποτίθεται ότι μετράει περιοδικά τον παλμό της καρδιάς όταν κοιμάσαι για να είναι πιο ακριβή τα δεδομένα του ύπνου.

...Ξέρετε πώς μπορούμε να βλέπουμε στα γρήγορα πόσο έχουμε διανύσει από το στόχο των βημάτων; Αν έχεις διανύσει τα 2/3 για παράδειγμα, κάπως ανάβουν τα δύο led.

Υποτίθεται ότι κάνεις μια κίνηση με το χέρι σαν να κοιτάζεις την ώρα του ρολογιού.

(έχοντας ορίσει στις ρυθμίσεις σε ποιο χέρι έχεις τη συσκευή)

Εγώ δεν έχω δει τα φωτάκια να ανάβουν πάντως.

Firmware version: 4.15.12.10

Το τελευταίο update από το Play μού γράφει v1.8.441 από 7/1/2016.

Εμένα δείχνει 4.15.11.20 με ίδια έκδοση εφαρμογής

Το 1S έχεις?

Υποτίθεται ότι κάνεις μια κίνηση με το χέρι σαν να κοιτάζεις την ώρα του ρολογιού.

Εγώ τα έχω δει να ανάβουν, αλλά χωρίς να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση, γι' αυτό ρώτησα. :p

Τέλος πάντων, μικρό το κακό μιας και πιο πολύ ήθελα να μάθω με ποια κίνηση ενεργοποιούνται τα φωτάκια, παρά να το χρησιμοποιώ.

Εμένα μου βγάζει συνήθως παραπάνω.

Δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μια ρύθμιση για τον ύπνο (... -> Settings -> Mi Band -> Sleep assistant)

που υποτίθεται ότι μετράει περιοδικά τον παλμό της καρδιάς όταν κοιμάσαι για να είναι πιο ακριβή τα δεδομένα του ύπνου.

Εμένα δείχνει 4.15.11.20 με ίδια έκδοση εφαρμογής

Το 1S έχεις?

Ναι, το 1S.

Τα λαμπάκια εγώ τα έχω δει να αναβοσβήνουν αρκετές φορές (κυρίως όταν φτάνω τα βήματα που έχω βάλει ως όριο), αλλά δεν έχω καταλάβει το πώς ακριβώς λειτουργούν.

Ανάβουν επειδή κάνω κάποια κίνηση του χεριού, ανάβουν τυχαία σε τακτά διαστήματα και απλά τυχαίνει εκείνη την ώρα να κοιτάξω το βραχιόλι.. δεν έχω καταλάβει!

Όταν κάνεις την κίνηση να κοιτάξεις το mi band όπως θα έκανες με ένα ρολόι, τότε ανάβουν τα led και σου δείχνουν πόσο από τον ημερήσιο στόχο σου έχεις ολοκληρώσει. Απλώς θέλει λίγο απότομη κίνηση, τουλάχιστον στο δικό μου.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted