spiv4 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλημέρα σας μηπως ξέρετε εαν είναι συμβατο με το Xiaomi Redmi Note 4G? ευχαριστώ Όχι απλά συμβατό,νομίζεις πώς φτιάχτηκε γιαυτό, τρόπος του λέγει. Γενικά το miband είναι 100% συμβατό με τα xiaomi smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδια μια ερώτηση, μπορεί το Mi band να φορεθεί το μέσα έξω στο βραχιολάκι του? Δηλαδή η μαυρη πλευρά με το logo να είναι ορατή πάνω στο χέρι και η ασημένια με τα led από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γινεται αλλα δεν ''κουμπωνει''/εφαρμοζει σωστα και παραμοφωνει το λουρακι και δεν εχει ομορφο αποτελεσμα. http://www.ixbt.com/mobile/xiaomi-mi-band/mi-9-600.jpg Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κατάλαβα.. Σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδια μολις παρελαβα. Ποιο app δινει τις περισσότερες δυνατότητες και ειναι πιο παραμετροποιησιμο; Το default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Κατέβασε την tweaked εφαρμογή που υποστηρίζει και notifications. Σε κάθε εφαρμογή βάζεις εσύ και τι χρώμα led θέλεις να ανάβει. Θα βρεις το link μερικές σελίδες πιο πίσω. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Κατέβασε την tweaked εφαρμογή που υποστηρίζει και notifications. Σε κάθε εφαρμογή βάζεις εσύ και τι χρώμα led θέλεις να ανάβει. Θα βρεις το link μερικές σελίδες πιο πίσω. Εμένα αυτό με το χρώμα του led (όταν το κοιτάω σαν ρολόι για να δω πορεία βημάτων) έχει bug και αλλάζει πάντα μόνο του σε πορτοκαλί ενώ το βάζω πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Αυτό που λέω είναι για όταν πχ χτυπάει το viber να δονεί το band και να ανάβει. Στην αρχή μπλε όπως κάθε φορά και μετά στο χρώμα που εσύ ορίζεις. πχ viber ροζ fb Messenger μπλε κλπ. Για να σου δείχνει τα βήματα εγώ το έχω κυανό και όντως έτσι το δείχνει. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Αυτό που λέω είναι για όταν πχ χτυπάει το viber να δονεί το band και να ανάβει. Στην αρχή μπλε όπως κάθε φορά και μετά στο χρώμα που εσύ ορίζεις. πχ viber ροζ fb Messenger μπλε κλπ. Για να σου δείχνει τα βήματα εγώ το έχω κυανό και όντως έτσι το δείχνει. Ναι γράψε λάθος στο bold που έκανα! Εμένα έχει φάει κόλλημα και δεν κρατάει το χρώμα που του βάζω για τα βήματα και το αλλάζει πάντα σε πορτοκαλί. Αυτό γίνεται και με τις 3 τελευταίες tweaked εφαρμογές που δοκίμασα μέχρι τώρα. Ελάχιστο το κακό βέβαια! :) Το χρώμα στα notifications των εφαρμογών δεν το δοκίμασα καθώς δεν με απασχολεί αφού μόνο η δόνηση με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Καλησπέρα. Παρήγγειλα και εγώ το εν λόγω gadget. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το επίπεδο ακτινοβολίας. Γνωρίζω ότι το επιπεδο ακτινοβολίας μέσω Bluetooth είναι χαμηλό, αλλά δεδομένου ότι θα είναι σε συνεχή επαφή με το σώμα, με ενδιαφέρει αν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν βρισκόμαστε σε επαφή ή κοντά σε μικρά παιδιά. Edited April 20, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα. Παρήγγειλα και εγώ το εν λόγω gadget. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια πληροφορία για το επίπεδο ακτινοβολίας. Γνωρίζω ότι το επιπεδο ακτινοβολίας μέσω Bluetooth είναι χαμηλό, αλλά δεδομένου ότι θα είναι σε συνεχή επαφή με το σώμα, με ενδιαφέρει αν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν βρισκόμαστε σε επαφή ή κοντά σε μικρά παιδιά. Υπάρχουν είδη ακτινοβολίας πολύ ισχυρότερα απο το bluetooth μέσα στο σπίτι μας , όπως φούρνος μικροκυμάτων ή router ή ακόμα χειρότερα κινητό τηλέφωνο. Για κίνδυνο σε μικρά παιδια νομίζω πως δεν υπαρχει θέμα, καλό εινα όμως να το ψαξεις ποιο βαθια , στελνοντας ίσως και κάποιο mail στην xiaomi. Για συνεχή επαφή με το δέρμα έχω διαβασει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, από την άλλη δεν υπάρχει κάποια έρευνα που να δίνει στοιχεία για μακροχρόνια χρήση. Η επιλογή (και το search..:) ) δικια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά κατέβασα το notification app. Τι διάφορα έχει απο το tweaked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 παρήγγειλα από tinydeal στα 16.80 και λογικά σε κανά μήνα θα το έχω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Από αμαζον σε 2 βδομάδες ήταν εδώ με τιμή παραπλησια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Από αμαζον σε 2 βδομάδες ήταν εδώ με τιμή παραπλησια Χωρίς μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ψιλόofftopic αλλά μόλις το είδα και :wacko: Διαθέσιμο το Mi band και στην Ελλάδα από την εταιρία που εισάγει κάποια κινέζικα κινητά. Τιμή του band...... 34€ και στα ανταλλακτικά λουράκια τιμή μόνο..... 9€. Τιμές υπερδιπλάσιες και υπερτετραπλάσιες.... Μετά σε λένε να αγοράζεις από Ελλάδα για να τονώσεις την ελληνική οικονομία.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ψιλόofftopic αλλά μόλις το είδα και :wacko: Διαθέσιμο το Mi band και στην Ελλάδα από την εταιρία που εισάγει κάποια κινέζικα κινητά. Τιμή του band...... 34€ και στα ανταλλακτικά λουράκια τιμή μόνο..... 9€. Τιμές υπερδιπλάσιες και υπερτετραπλάσιες.... Μετά σε λένε να αγοράζεις από Ελλάδα για να τονώσεις την ελληνική οικονομία.... :X ΦΠΑ, Έξτρα φόροι, Προσωπικό (μισθοί κτλπ), εγγύηση 2 έτη κτλπ κτλ τα συγκρίνεις με αυτά του κινέζου; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 ΦΠΑ, Έξτρα φόροι, Προσωπικό (μισθοί κτλπ), εγγύηση 2 έτη κτλπ κτλ τα συγκρίνεις με αυτά του κινέζου; Εγγύηση στο ... miband δεν το σχολιάζω. Όλα αυτά τα ξέρω, έχω κάποια σχέση με το αντικείμενο των οικονομικών. Αλλά δεν ανταποκρίνονται στο πολλαπλάσιο της τιμής. Πόσο μάλλον όταν αγοράζουν σε τιμές χονδρικής. Τελοσπάντων ας μην το συνεχίσουμε. Το είπα και ενημερωτικά παράλληλα αν κάποιος το θέλει να το πάρει από Ελλάδα. Υγ: Ήθελα να ήξερα αν η Xiaomi που βασίζεται στην εικόνα της σχετικά low cost εταιρίας αν γνωρίζει και τι θα έλεγε αν έβλεπε αυτές τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Χωρίς μεταφορικά; 18.50 μαζί με μεταφορικά.... Κοίταξε στο Amazon. Co. UK Μια ερώτηση. Το Bluetooth χρειάζεται μόνο για να συγχρονίζει σωστά; οκ και για τις ειδοποιήσεις. Για πόσο καιρό όμως κρατάει δεδομένα;;;; δλδ αν κάνω μερρς7να ανοίξω Bluetooth θα είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Πρέπει να συγχρονίσεις μια φορά μέσα σε δέκα μέρες,αλλιώς χάνει τα δεδομένα μέχρι τον τελευταίο συγχρονισμό. Το miband σου προτείνει τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. Τα δεδομένα μένουν για πάντα στο Mi cloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 btw, είδα νέα έκδοση Mi Fit 1.4.452 στο apkmirror, όχι όμως και στο play store...λογικά θα βγει και επίσημα σε 1-2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εμένα μια μέρα μπλόκαρε και δυστυχώς έχασα δεδομένα τριών ημερών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 εαν χρησιμοποιεις bluetooth ακουστικο, μπορει ταυτοχρονα το Mi να ειναι συνδεδεμενο και να δεχεται τις ειδοποιησεις απο το κινητο; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 εαν χρησιμοποιεις bluetooth ακουστικο, μπορει ταυτοχρονα το Mi να ειναι συνδεδεμενο και να δεχεται τις ειδοποιησεις απο το κινητο; Ναι κανονικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts