Guest YiorgosA Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Υπάρχει ανάλογη διαδικασία για linux ή για να κάνουμε οποιαδήποτε τροποποίηση (από root μέχρι flash stock) χρειαζόμαστε περιβάλλον win? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εμένα το κινητό είναι απο Ιταλία , μπορώ να του αλλάξω την stock με την Ελληνική ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ναι μπορείς κανονικά. Αλλά για ποιο λόγο!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 ποση ωρα κανει να φλασαριστει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Στο πεδιό country/language ρε παιδια θα βάλουμε ελληνικά; ή αν επειδή το κινητο ειναι από εξωτερικό θα βάλουμε την "καταγωγή" του (πχ εμενα Γερμανικο) Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 παιδιά sos, έχω πρόβλημα. Έχω το g3 32gb και ακολύθησα τη διαδικασία πιστά, όπως αναγράφεται στη 1η σελίδα. Το πρόβλημα είναι στο σημείο που συνδέω το κινητό με τον Υ/Η. Δλδ, ενώ το έχω κλειστό και πατώντας ταυτοχρονα το πάνω κουμπί της έντασης το συνδέω, αλλά ο υπολογιστής δεν το "διαβάζει" με αποτέλεσαμ η οθόνη του κινητού να έχει κολλήσει στο μνμ: FIRMWARE UPDATE, do not unplug the usb connection... Έχω μείνει χωρίς κινητό και δεν ξέρω τι να κάνω!!!! Δοκίμασα να το κλείσω αλλά τίποτα!!!! Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πως μπορώ να κάνω unroot την συσκευή μου ? πρέπει να την στείλω για σερβις .. Έχω την 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 παιδιά sos, έχω πρόβλημα. Έχω το g3 32gb και ακολύθησα τη διαδικασία πιστά, όπως αναγράφεται στη 1η σελίδα. Το πρόβλημα είναι στο σημείο που συνδέω το κινητό με τον Υ/Η. Δλδ, ενώ το έχω κλειστό και πατώντας ταυτοχρονα το πάνω κουμπί της έντασης το συνδέω, αλλά ο υπολογιστής δεν το "διαβάζει" με αποτέλεσαμ η οθόνη του κινητού να έχει κολλήσει στο μνμ: FIRMWARE UPDATE, do not unplug the usb connection... Έχω μείνει χωρίς κινητό και δεν ξέρω τι να κάνω!!!! Δοκίμασα να το κλείσω αλλά τίποτα!!!! Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει.....! Βγάλε μπαταρία τότε... Και δοκίμασε άλλο υπολογιστή γιατί για να μην το διαβάζει, κάτι τρέχει με το pc σου. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Πως μπορώ να κάνω unroot την συσκευή μου ? πρέπει να την στείλω για σερβις .. Έχω την 5.0 Με τον οδηγό που έχει στην πρώτη σελίδα! Το "σωστό" unroot είναι στην ουσία το ξαναπέρασμα του official λογισμικού με το flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ακολουθώ τον οδηγό που έχει παραπάνω , αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο στο τέλος , ενώ πατάω ΟΚ δεν μου βγάζει τπτ . Με το πατημα του volume up και σύνδεση με τον Η/Υ σε βγάζει σε download mode ? Αυτά και ευχαριστώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ακολουθώ τον οδηγό που έχει παραπάνω , αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο στο τέλος , ενώ πατάω ΟΚ δεν μου βγάζει τπτ . Με το πατημα του volume up και σύνδεση με τον Η/Υ σε βγάζει σε download mode ? Αυτά και ευχαριστώ ... Ναι, πατάς παρατεταμένα το volume up και ταυτόχρονα κουμπώνεις το micro usb. Με σβηστό κινητο. Εννοείτε έχεις περασμένους τους drivers στον υπολογιστή σου. Η διαδικασία είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 Αυτά που γράφει στην αρχή θα κανείς, όχι αυτά που λέει πιο μετά για "TOT Method", ελπίζω να μη σου χρειαστούν. Αν δεις και κανένα βίντεο στο YouTube για τη διαδικασία του flash tool, θα σε βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 καλησπερα ως κατοχος του lg g3s min d722 εχω να πω καποια πραγματακια τα οποια ισως μπορουν να σας βοηθησουν εαν το προγραμμα που αναφερει το παιδι παραπανω κρασαρει για καποιο λογο η δεν γινει σωστα η εγκατασταση του λειτουργικο 1. σιγουρευτειται οτι εχετε προσθεσει το προγραμμα στο windows firewall 2. να βαλετε το αρχειο kdz μεσα στον φακελο του προγραμματος οπωςδηποτε 3. να εχετε κατεβασει ολα τα microsoft visual c++ 4. πρεπει οπωςδηποτε να εχετε βαλει το κινητο σας σε download mode Δεν παιζει ρολο εαν το κινητο καπου κολλαει, και παλι μπορειται να περασε ξανα το λειτουργικου μεσω του προγραμματος αυτου, ακρει να μπειτε μεσα σε download mode και να σιγουρευτεται πως εχετε τους drivers και του υπολογιστη σας και του κινητου, δεν ξερω εαν βοηθησα απλως ειχα ενα θεματακι και χωρις να το ψαξω εκανα 2-3 κολπα μονος μου και μπορεσα να εγκατασταση ξανα το λειτουργικο. Ειχε κολλησει στο λογοτυπο της lg και μου κρασαρε το προγραμμα Υ.Γ Επισης μπορειται να πατε στο cmd run με admin rights και να πατησετε sfc /scannow στην περιπτωση που κρασαρει το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδια πως βρισκω την χωρα καταγωγης του κινητου? Στο ιμει μου δινει 06. θελω την κιτκατ γιατι με λολιποπ η μπαταρια δεν... Εχω το 32αρι. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα επειδη θελω να το παω στο service για να μην υπαρχουν ιχνη root πρεπει να κανω cse install ή μας κανει και το απλο περασμα της rom που δεν κανει format παντα με το lgtoolkit εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 τελικα μαλλον το flashtool δεν ισχυει για την 6,βρηκα στο xda ενα τοπο για να περασω ρουταρισμενη την 6 σε kdz αρχειο,αλλα πρεπει να εχω την 5 περασμενη και ρουταρισμενη αλλα το εργαλειο δεν μπορεσε,κολλαει στο 4% οποτε προς το παρων τζιφος:( Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μπορεί να έχει να κάνει με τις ρουταρισμένες... Για εντελώς στοκ μετάβαση δεν νομίζω ότι έχει θέμα. Αφού πέρασαν παιδιά την 6αρα με flashtool. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το κινητό δεν μπορώ να μπω ούτε σε recovery ούτε σε download mode έχει μπρικαρι για τα καλά ο υπολογιστής μου το βλέπει αλλά δεν δέχεται τίποτα ξέρετε κάποιον που να μπορεί να με βοηθήσει η κάποιο κατάστημα service? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Για να βάλω πολωνική ΡΟΜ για το ΜΜ, το κάνω με την ίδια διαδικασία που αναφέρεις στο πρώτο ποστ; Αν ναί, απο που κατεβάζω σίγουρη καθαρή την Πολωνική ΡΟΜ; και πως θα είμαι σίγουρός ότι κάνει για το μοντέλο μου (G3 32GB,FRA) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Θα ηθελα τη βοηθεια σας εχει κολησει το τηλεφωνο στο logo εναρξης ...κανει εγκατασταση 44 εφαρμογων android αλλα δεν ξεκιναει ...και αντε παλι απο την αρχη ...τι να κανω ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relativer777 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Το πιθανότερο για το πρόβλημα με τα 44 apk που εκει κολλάει ειναι ότι έχει δημιουργηθεί συμπλεγμα μεταξύ κάποιων apk ta οποία καταλαμβάνουν την ίδια διεύθυνση στη UI.Η προτεινόμενη λύση ειναι ενα ρεσετ του κινητού για να ξεμπλοκαρει η UI του κινητού σου.Με φιλικούς χαιρετισμούς relativer777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts