lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Εγώ δεν έχω διαφημίσεις αλλά μάλλον είμαι vip επειδή την έχω από παλιά; δεν ξέρω, αλλά διαφημίσεις δεν είχα ποτέ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είσαι vip εσύ γι αυτό. Παιδιά επειδή γύρισα σε παλιά έκδοση θυμηστε μου λίγο τι πρέπει να επιλέξω για να μου δείχνει με γκρι χρώμα τα διαβασμένα θέματα και pm Edit: το βρήκα. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 22, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Μαρίνα, πας ρυθμίσεις-unread handling και τικάρεις τη πρώτη επιλογή με το gray out Edited July 22, 2017 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μαρίνα, πας ρυθμίσεις-unread hanling και τικάρεις τη πρώτη επιλογή με το grey out Έψαχνα πόση ώρα και δν το έβλεπα! Μόλις το βρήκα σ ευχαριστώ!! :) Τι μπορούμε να κάνουμε για τις διαφημίσεις που είναι γεμάτο; Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Είμαι vip και δεν έχω τέτοιο θέμα. Με κάποια εφαρμογή για κόψιμο διαφημίσεων ίσως ή με κάποια "σωστή" έκδοση του tapatalk ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Είμαι vip και δεν έχω τέτοιο θέμα. Με κάποια εφαρμογή για κόψιμο διαφημίσεων ίσως ή με κάποια "σωστή" έκδοση του tapatalk ;) Πριν είχα "σωστή" έκδοση... Μπορει να μην είχα διαφημίσεις αλλά μου κρασαρε υπερβολικά μετα από κάποιο διάστημα. Προσπαθούσα να μπω 5 φορές και τα κατάφερνα μια! Έκλεινε η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Adguard από την επίσημη σελίδα τους και τέλος η διαφήμισεις παντού, δωρεάν για ένα χρόνο! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Adguard από την επίσημη σελίδα τους και τέλος η διαφήμισεις παντού, δωρεάν για ένα χρόνο! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει λήξει αυτό.... Το κοίταξα χθες και δεν ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μήπως έφτιαξαν τις καρτέλες στην τελευταία έκδοση; Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) Όταν κάνεις μια παράθεση σε κάποιο μήνυμα ακόμα και αν ΔΕΝ υπάρχει φωτογραφία μέσα στο μήνυμα που παραθέτεις βγαίνει μια άσχετη φωτογραφία μέσα. Και στην ουσία βλέπουμε συνέχεια γεωγραφίες μέσα σε όλα τα μηνύματα που γίνονται παράθεση Αυτό συμβαίνει μόνο στο myphone? Γιατί σε άλλα φόρουμ μέχρι στιγμής δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως δεν έτυχε βέβαια. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αυτό συμβαίνει μόνο στο myphone αυτό? Γιατί σε άλλα φόρουμ δεν είδα συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως επέτυχε βέβαια. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Θα σε γελάσω. Μόνο στο myphone μπαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αυτό συμβαίνει μόνο στο myphone? Γιατί σε άλλα φόρουμ μέχρι στιγμής δεν είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως δεν έτυχε βέβαια. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν ανεβάζεις ένα screenshot να δούμε τι εννοείς; Εμένα για δυσλειτουργία του Τάπα μου μοιάζει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Έχω και εγώ αυτό το θέμα με τις άκυρες εικόνες προηγούμενων post ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) Δεν ανεβάζεις ένα screenshot να δούμε τι εννοείς; Εμένα για δυσλειτουργία του Τάπα μου μοιάζει.Εννοώ οτι αυτό το πρόβλημα που αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ με άκυρες φώτο σε παραθέσεις το παρατήρησα μέχρι στιγμής μόνο στο myphone και όχι σε άλλα φόρουμ. Τουλάχιστον σε αυτά που παρακολουθώ εγώ. Για εμένα προς το παρόν το πρόβλημα αυτό, όπως και άλλα συγκεκριμένα που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν με μη εμφάνιση μηνυμάτων κλπ, οφείλονται στο ότι το myphone έχει εδώ και χρόνια σταματήσει να υποστηρίζει το tapatalk. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα προβλήματα με το tapatalk εμφανίζονται στο myphone. Η εφαρμογή εξελίσσεται και όπως πάει η δουλειά σε φόρουμ όπως το myphone που δεν ακολουθούν τις εξελίξεις θα δυσκολευόμαστε να τη χρησιμοποιούμε στο μέλλον. Επίσης παρατήρησα ότι πολλές φορές δεν πάει στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα, ελπίζω να το διορθώσουν γρήγορα γιατί μόλις πριν λίγες εκδόσεις το διόρθωσαν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Με την σημερινή αναβάθμιση από το play, φαίνεται πως λύνονται τα προβλήματα με τις εικόνες και το τελευταίο μη αναμενόμενο μήνυμα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Με την σημερινή αναβάθμιση από το play, φαίνεται πως λύνονται τα προβλήματα με τις εικόνες και το τελευταίο μη αναμενόμενο μήνυμα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk σορυ αν γινομαι κουραστικος απλα μου ειναι απαραιτητο. Μήπως έφτιαξαν τις καρτέλες στην τελευταία έκδοση; Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στην 7.0.6 που έχω δεν έχει διορθωθεί ακόμα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στην 7.0.6 που έχω δεν έχει διορθωθεί ακόμα. μας βλεπω μονιμα σε απαρχαιομενες εκδοσεις.. θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μάριε, έχω την 5.7.2 black and white και έχω ησυχάσει. Ούτε lags, ούτε διαφημίσεις, ούτε μπερδεμένες φωτογραφίες και πάνω απ' όλα μαύρο φόντο παντού. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μάριε, έχω την 5.7.2 black and white και έχω ησυχάσει. Ούτε lags, ούτε διαφημίσεις, ούτε μπερδεμένες φωτογραφίες και πάνω απ' όλα μαύρο φόντο παντού. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ αυτην εχω σε λευκό ομως με κουραζει το μαύρο. Ελεγα αν το φτιαχναν να πάω στη καινούργια γιατί κάποτε ειναι λίγο αργή στο φόρτωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μάριε, έχω την 5.7.2 black and white και έχω ησυχάσει. Ούτε lags, ούτε διαφημίσεις, ούτε μπερδεμένες φωτογραφίες και πάνω απ' όλα μαύρο φόντο παντού. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου την βρίσκουμε φίλε αυτή την έκδοση; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 σορυ αν γινομαι κουραστικος απλα μου ειναι απαραιτητο. Μήπως έφτιαξαν τις καρτέλες στην τελευταία έκδοση; Θενκς Ποιο είναι το πρόβλημα με τις καρτέλες? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Googlare το φίλε μου. Ούτε εγώ θυμάμαι που την είχα βρει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Που την βρίσκουμε φίλε αυτή την έκδοση; ONEPLUS A3003 Στους χδα πρέπει να υπαρχει Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Googlare το φίλε μου. Ούτε εγώ θυμάμαι που την είχα βρει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτους χδα πρέπει να υπαρχει Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!Οκ, ευχαριστώ ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στη νέα έκδοση μπορεί να φτιάξανε να πηγαίνει σωστά στο τελευταίο αναγνωσμένο μήνυμα, αλλά ακόμη μου πετάει ξεκάρφωτες φωτογραφίες στις παραθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts