zananiro Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε. Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προς το καλύτερο, έχει βελτιωθεί πολύ η εφαρμογή από την έκδοση 4 και μετά. Bugs εννοείται ότι θα υπάρχουν μετά από κάθε μεγάλη έκδοση. Θυμηθείτε τι χαμός έγινε όταν πρωτοβγηκε η 5. Και εγώ θεωρώ την 6.3.3 από τις πιο buggy εκδόσεις άλλα δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου, θα τα διορθώσουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε. Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προς το καλύτερο, έχει βελτιωθεί πολύ η εφαρμογή από την έκδοση 4 και μετά. Bugs εννοείται ότι θα υπάρχουν μετά από κάθε μεγάλη έκδοση. Θυμηθείτε τι χαμός έγινε όταν πρωτοβγηκε η 5. Και εγώ θεωρώ την 6.3.3 από τις πιο buggy εκδόσεις άλλα δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου, θα τα διορθώσουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Συμφωνώ με αυτό και δεν επίσης να προσθέσω ότι δεν το έχουν όλοι οι χρήστες τέτοια προβλήματα. Πχ σε μένα δεν έχασε τίποτα από φόρουμ, ούτε έκανε άλλα τρελά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Και μόνο που σε βγάζει ένα μύνημα πριν κάθε φορά που ανοίγεις ένα θέμα, για μένα είναι σημαντικό. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν σαν επιλογή. Στην ουσία δεν είχα άλλο σοβαρό πρόβλημα, αλλά το μην θέλω να αναβαθμίσω, συμβαίνει για πρώτη φορά, από όλες τις εφαρμογές που έχω. Το τέλος του κόσμου φυσικά και δεν ήρθε. Εδώ μιλάμε για εφαρμογές. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ούτε εγώ έχω το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Και μόνο που σε βγάζει ένα μύνημα πριν κάθε φορά που ανοίγεις ένα θέμα, για μένα είναι σημαντικό. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν σαν επιλογή. Στην ουσία δεν είχα άλλο σοβαρό πρόβλημα, αλλά το μην θέλω να αναβαθμίσω, συμβαίνει για πρώτη φορά, από όλες τις εφαρμογές που έχω. Το τέλος του κόσμου φυσικά και δεν ήρθε. Εδώ μιλάμε για εφαρμογές. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τι μήνυμα σου βγάζει κάθε φορά που την ανοίγεις? Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Κάθε φορά που ανοίγεις το play store υπάρχει ενημέρωση. Αν είσαι root υπάρχει λύση, αν όχι προσέχεις μην το πατήσεις κατά λάθος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Κάθε φορά που ανοίγεις το play store υπάρχει ενημέρωση. Αν είσαι root υπάρχει λύση, αν όχι προσέχεις μην το πατήσεις κατά λάθος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Α οκ, έτσι όπως το εγραψες νόμιζα πετάει μήνυμα η εφαρμογή κάθε φορά που την ανοίγεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Κάθε φορά που ανοίγεις το play store υπάρχει ενημέρωση. Αν είσαι root υπάρχει λύση, αν όχι προσέχεις μην το πατήσεις κατά λάθος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Λίγο off topic ερώτηση!! Εκτός απ' το titanium backup, υπάρχει άλλος τρόπος να μη φαίνεται η εφαρμογή στο play για ενημέρωση; Με το titanium γίνεται, αλλά μετά από επανεκκίνηση ξαναεμφανίζονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Κατεβάζετε το zipsigner> choose in/out (το apk) > sign file. Και κάνετε εγκατάσταση το αρχείο που δημιουργείται. Και τέλος το άγχος για update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ωραίος, μπράβο ρε φίλε :-D Μια χαρά όλα πλέον. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Κατεβάζετε το zipsigner> choose in/out (το apk) > sign file. Και κάνετε εγκατάσταση το αρχείο που δημιουργείται. Και τέλος το άγχος για update.. Θα βολέψει πολλούς αυτό. Πάντως και εγώ κανένα πρόβλημα με την τελευταία έκδοση. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 τι ανακαλυψα εντωμεταξυ: το tapatalk, τουλαχιστον στην 5.7.2 που χρησιμοποιουμε καποιοι, αν/οταν γινει restore μεσα απο titanium (μετα απο αλλαγη rom) δεν παιζουν οι push ειδοποιησεις του!! σχετικα εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2518958 λογω του οτι χρησιμοποιει ενα token/αρχειο για να στειλει push ειδοποιησεις, το οποιο to titanium δεν το παιρνει backup η λυση ειναι να κανετε clean data, ανοιγμα του tapatalk, login (για να δημιουργηθει το αρχειο), κλεισιμο του tapatalk και restore απο το titanium backup, αυτο για οποιον το χρειαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε. Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προς το καλύτερο, έχει βελτιωθεί πολύ η εφαρμογή από την έκδοση 4 και μετά. Bugs εννοείται ότι θα υπάρχουν μετά από κάθε μεγάλη έκδοση. Θυμηθείτε τι χαμός έγινε όταν πρωτοβγηκε η 5. Και εγώ θεωρώ την 6.3.3 από τις πιο buggy εκδόσεις άλλα δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου, θα τα διορθώσουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σε έχει διαγράψει η εφαρμογή κατ‘ εξακολούθηση από thread ή forum; Έχει ένα bug με το τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα εδώ και τόσες εκδόσεις το οποίο δεν το έχουν λύσει; Αν είσαι τυχερός και δεν σου προσκαλεί πρόβλημα η εφαρμογή, μπράβο. Αλλά πολλοί άλλοι, μεταξύ τους και εγώ, με την τελευταία αναβάθμιση, περνάμε πιο πολύ χρόνο τελευταία ψάχνοντας τα διαγραμμένα threads παρά να διαβάζουμε και να γράφουμε. Αυτό δεν είναι κάτι καλύτερο, είναι κάτι χειρότερο, για μένα. Ε δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά συνέχεια. Όποιος λοιπόν θέλει, κατεβάζει τη παλιά έκδοση και βλέπει τις διάφορες. Κάτι που μπορεί να φαίνεται ανούσιο αλλά για μένα είναι σχετικά σημαντικό: επειδή χρησιμοποιώ μόνιμα το night mode θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το "αναβαθμισμένο" ui στο page counter. Το πρώτο είναι το παλιό και το δεύτερο το καινούριο.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161224/cfa4cbf76787b01784ea11a1734e375b.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161224/5c6c6eeaad7920ca7c049e8ec4ad7cd7.jpg Ας κρίνει ο καθένας ποιο είναι το πιο διακριτό-λειτουργικό. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edited December 24, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Σε έχει διαγράψει η εφαρμογή κατ‘ εξακολούθηση από thread ή forum; Έχει ένα bug με το τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα εδώ και τόσες εκδόσεις το οποίο δεν το έχουν λύσει; Αν είσαι τυχερός και δεν σου προσκαλεί πρόβλημα η εφαρμογή, μπράβο. Αλλά πολλοί άλλοι, μεταξύ τους και εγώ, με την τελευταία αναβάθμιση, περνάμε πιο πολύ χρόνο τελευταία ψάχνοντας τα διαγραμμένα threads παρά να διαβάζουμε και να γράφουμε. Αυτό δεν είναι κάτι καλύτερο, είναι κάτι χειρότερο, για μένα. Ε δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά συνέχεια. Όποιος λοιπόν θέλει, κατεβάζει τη παλιά έκδοση και βλέπει τις διάφορες. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Ναι με έχει διαγράψει μια φορά από σχεδόν όλα τα forum που έκανα follow, το έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ, όπως ανέφερα επίσης ότι η 6.3.3 είναι από τις πιο buggy εκδόσεις. Μέχρι στιγμής δεν είναι deal breaker για εμένα, μπορεί σε άλλους να δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα. Αν γίνουν τα bugs deal breaker ή αν δεν τα διορθώσουν σύντομα, τότε θα ψάξω πιο σταθερή έκδοση. Προς το παρόν όμως, παρά τα bugs τη θεωρώ καλύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις γιατί είναι περισσότερο εύχρηστη και με πολύ καλύτερο ui. Επίσης παλαιότερες εκδόσεις μπορούμε να χρησιμοποιούμε μέχρι ενός σημείου, από κάποιο σημείο και μετά πολλά φόρουμ δεν είναι συμβατά με παλαιότερες εκδόσεις, οπότε πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις έστω και αν μερικά πράγματα δεν μας αρέσουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited December 25, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εεεεε καλά τώρα τόσο σημαντικό είναι να είναι ευανάγνωστο σε τι νούμερο σελίδα είσαι μα τι λέμε τώρα; και γω στο μαύρο το δουλεύω και μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Κατεβάζετε το zipsigner> choose in/out (το apk) > sign file. Και κάνετε εγκατάσταση το αρχείο που δημιουργείται. Και τέλος το άγχος για update.. Εγω το έκανα αυτό αλλά δε συνδέεται μέσω Facebook μετά. Τι φάση; Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εγω το έκανα αυτό αλλά δε συνδέεται μέσω Facebook μετά. Τι φάση; Sent from my Galaxy s7 gold Δεν ξέρω. Δεν χρησιμοποιώ Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Δεν ξέρω. Δεν χρησιμοποιώ Facebook. Ουτε μεσω gmail εκανε συνδεση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εγώ μπαίνω με λογαριασμό tapatalk. Αλλά δεν μου ακούγεται λογικό να μην μπαίνει με gmail ή facebook. Δοκίμασε ξανά. Σβήσε το tapatalk, κατέβασε την έκδοση που θες, καν' την sign με το zipsigner και μετά κάνε εγκατάσταση τη signed έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εγώ μπαίνω με λογαριασμό tapatalk. Αλλά δεν μου ακούγεται λογικό να μην μπαίνει με gmail ή facebook. Δοκίμασε ξανά. Σβήσε το tapatalk, κατέβασε την έκδοση που θες, καν' την sign με το zipsigner και μετά κάνε εγκατάσταση τη signed έκδοση. Μια χαρά μπαίνει με GMAIL. Έτσι μου δουλεύει σε όλες τις συσκευές που έχω εδώ και χρόνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εεεεε καλά τώρα τόσο σημαντικό είναι να είναι ευανάγνωστο σε τι νούμερο σελίδα είσαι μα τι λέμε τώρα; και γω στο μαύρο το δουλεύω και μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφόσον υπάρχει η ένδειξη της σελίδας, νομίζω ότι καλό θα ήταν να είναι ευανάγνωστο, έχω άδικο; Δεν είναι κάτι το φοβερό, είναι δευτερεύον, και αν, αλλά δείχνει το πόσο πολύ προσέχουν τις αναβαθμίσεις τους. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εφόσον υπάρχει η ένδειξη της σελίδας, νομίζω ότι καλό θα ήταν να είναι ευανάγνωστο, έχω άδικο; Δεν είναι κάτι το φοβερό, είναι δευτερεύον, και αν, αλλά δείχνει το πόσο πολύ προσέχουν τις αναβαθμίσεις τους. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή. Όλα αυτά που μας ενοχλούν είναι δευτερεύων και αν. Είναι λεπτομέρειες που και αυτές θα διορθωθούν πιστεύω αλλά πολύ γκρίνια Ρε παιδιά γιατί δεν βάζετε καμία άλλη καλύτερη εφαρμογή; γιατί απλά αυτή είναι η καλύτερη και βελτιώνετε. Άλλοι μένουν σε παλαιότερες αναβαθμίσεις οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή. Όλα αυτά που μας ενοχλούν είναι δευτερεύων και αν. Είναι λεπτομέρειες που και αυτές θα διορθωθούν πιστεύω αλλά πολύ γκρίνια Ρε παιδιά γιατί δεν βάζετε καμία άλλη καλύτερη εφαρμογή; γιατί απλά αυτή είναι η καλύτερη και βελτιώνετε. Άλλοι μένουν σε παλαιότερες αναβαθμίσεις οκ. Μα έχω γυρίσει σε παλιότερη έκδοση γιατί "τα δευτερεύοντα προβλήματα" είναι λυμένα, δεν υπάρχουν... Γκρινιάζουμε γιατί η πλειοψηφία των προβλημάτων αυτών ΔΕΝ υπήρχε παλιότερα και παρουσιάστηκαν τα περισσότερα τώρα. Μου φαίνεται ότι ώρες ώρες δεν παρακολουθείτε την κουβέντα και μπαίνετε και γράφετε έτσι... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τελικά ρε παιδιά με τις διαφημίσεις στην τελευταία έκδοση βρέθηκε λύση? Με adaway εμένα συνεχίζει να έχει διαφημίσεις κανονικότατα. Τι έχουν κάνει εκεί στο tapatalk? :confused: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τελικά ρε παιδιά με τις διαφημίσεις στην τελευταία έκδοση βρέθηκε λύση? Με adaway εμένα συνεχίζει να έχει διαφημίσεις κανονικότατα. Τι έχουν κάνει εκεί στο tapatalk? :confused: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εγώ με 6.3.3 που είναι η τελευταία δεν έχω κανένα θέμα. Μόνο adaway έχω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts