ntinoscrypton Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Σταμάτησε το tapatalk τις ενημερώσεις; Εμένα στο playstore δίπλα από την εφαρμογή μου βγάζει retired .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Σταμάτησε το tapatalk τις ενημερώσεις; Εμένα στο playstore δίπλα από την εφαρμογή μου βγάζει retired .. Σε μένα δε λέει. Έχει τα κλασικά κατάργηση εγκατάστασης και άνοιγμα. Εκτός κ αν το δείξει μετά (έκδοση 5.7.2) Edited April 1, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Και σε μένα το ίδιο, για την ίδια έκδοση. Uninstall και open εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Σταμάτησε το tapatalk τις ενημερώσεις; Εμένα στο playstore δίπλα από την εφαρμογή μου βγάζει retired .. H παλια εφαρμογη tapatalk pro v4.6.2 γραφει retired και σε εμενα, καποια στιγμη σταματησε αυτη η εφαρμογη και ηρθε η εφαρμογη tapatalk Forums & interests και σημερα εχουμε φτασει στην εκδοση 5.7.2 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 H παλια εφαρμογη tapatalk pro v4.6.2 γραφει retired και σε εμενα, καποια στιγμη σταματησε αυτη η εφαρμογη και ηρθε η εφαρμογη tapatalk Forums & interests και σημερα εχουμε φτασει στην εκδοση 5.7.2 Έχω μείνει πίσω δηλαδή! Σευχαριστώ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πάντως γύρισα σήμερα δοκιμαστικά στην παλιά καλή 4.9.5 και το φόρτωμα των νέων ποστ στο άνοιγμα είναι πολύ πιο γρήγορο από την τελευταία 5.7.2 που μπαίνεις στο ένα φόρουμ και μπορεί να κάνει και 2 δευτερόλεπτα να ανανεώσει τα ποστ, ποια διαβάστηκαν, τα νέα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Πάντως γύρισα σήμερα δοκιμαστικά στην παλιά καλή 4.9.5 και το φόρτωμα των νέων ποστ στο άνοιγμα είναι πολύ πιο γρήγορο από την τελευταία 5.7.2 που μπαίνεις στο ένα φόρουμ και μπορεί να κάνει και 2 δευτερόλεπτα να ανανεώσει τα ποστ, ποια διαβάστηκαν, τα νέα κλπ Δεν ισχύει αυτό που λες. Μπορεί να φταίει το κινητό σου ή το ίντερνετ σου. Σε μένα φορτώνει σφαίρα η τελευταία έκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες. Μπορεί να φταίει το κινητό σου ή το ίντερνετ σου. Σε μένα φορτώνει σφαίρα η τελευταία έκδοση. Κοίτα στο βίντεο όταν πατάω το myphone δείχνει τα τοπικς αλλά αργεί λίγο να τα ανανεώσει. https://mega.nz/#!XRhxQKpK!W48KI26RIk3SHRqCNJMK3v3j85SR_e6FqMjpSx0pOC0 Αυτό το κάνει σε όλα τα φόρουμ που η λίστα των τοπικς έχει αλλάξει/ ανανεωθεί κλπ από την τελευταία φορά που είχα μπει να τα διαβάσω. Κινητό με 3 γιγα ραμ καλό επεξεργαστή με 4g καλό το έκανε και με άλλα μου κινητά.με την 4.9.5 δεν το κάνει.άπαξ και δείξει τα τοπικς είναι ενημερωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Δεν ισχύει αυτό που λες. Μπορεί να φταίει το κινητό σου ή το ίντερνετ σου. Σε μένα φορτώνει σφαίρα η τελευταία έκδοση. Κοίτα στο βίντεο όταν πατάω το myphone δείχνει τα τοπικς αλλά αργεί λίγο να τα ανανεώσει. https://mega.nz/#!XRhxQKpK!W48KI26RIk3SHRqCNJMK3v3j85SR_e6FqMjpSx0pOC0 Αυτό το κάνει σε όλα τα φόρουμ που η λίστα των τοπικς έχει αλλάξει/ ανανεωθεί κλπ από την τελευταία φορά που είχα μπει να τα διαβάσω. Κινητό με 3 γιγα ραμ καλό επεξεργαστή με 4g καλό το έκανε και με άλλα μου κινητά.με την 4.9.5 δεν το κάνει.άπαξ και δείξει τα τοπικς είναι ενημερωμένα. Ναι, αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ σε 3 κινητά, οπότε δεν είναι λόγω του κινητού. Αλλά εντάξει, δεν συμβαίνει πάντα και μιλάμε για το πολύ 1 δευτερόλεπτο όταν συμβαίνει, οπότε δεν είναι λόγος αυτός κάποιος να μην χρησιμοποιεί την νεώτερη έκδοση η οποία είναι καλύτερη σε όλα. Edited April 1, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Εμένα στην 5.7.5 πάει σφαιρατο πάντως. ------#EDIT :::λάθος! 5.7.2 ειναι!!!!!-------- Edited April 1, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι, αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ σε 3 κινητά, οπότε δεν είναι λόγω του κινητού. Αλλά εντάξει, δεν συμβαίνει πάντα και μιλάμε για το πολύ 1 δευτερόλεπτο όταν συμβαίνει, οπότε δεν είναι λόγος αυτός κάποιος να μην χρησιμοποιεί την νεώτερη έκδοση η οποία είναι καλύτερη σε όλα. Ναι εντάξει συμφωνώ απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το διορθώνουν! Θα τους στείλω το βίντεο να το καταλάβουν καλύτερα. Εμένα στην 5.7.5 πάει σφαιρατο πάντως. 5.7.2 εννοείς μάλλον,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι εντάξει συμφωνώ απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το διορθώνουν! Θα τους στείλω το βίντεο να το καταλάβουν καλύτερα. 5.7.2 εννοείς μάλλον,ε; Ναι σωστά!!!! Δικό μου λάθος. 5.7.2 εννοώ. Δεν το πρόσεξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις ένα πρόβλημα με τα links που αργεί κάπως να τα ανοίξει; Έχω ad away με white list αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Έχει παρατηρήσει κάνεις ένα πρόβλημα με τα links που αργεί κάπως να τα ανοίξει; Έχω ad away με white list αν παίζει κάποιο ρόλο. Σε μένα δεν αργεί. Κάνει 2 δευτερόλεπτα αν εννοείς αυτό! Χωρίς ad και τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι τόσο περίπου διαρκεί και σε εμένα. Πετάγεται ένα παράθυρο που λέει φόρτωση και έπειτα ανοίγει το link. Αυτό εμφανίστηκε στις τελευταίες εκδόσεις αφού παλαιότερα δεν υπήρχε. Δείχνει σαν επεξεργάζεται τα links προτού καταλήξει να τα ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ναι τόσο περίπου διαρκεί και σε εμένα. Πετάγεται ένα παράθυρο που λέει φόρτωση και έπειτα ανοίγει το link. Αυτό εμφανίστηκε στις τελευταίες εκδόσεις αφού παλαιότερα δεν υπήρχε. Δείχνει σαν επεξεργάζεται τα links προτού καταλήξει να τα ανοίξει. Ναι και σε μένα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτό που αργεί να ανοίγει τα λινκ, μάλλον συμβαίνει γιατί κάνει resolving χωρίς να το βλέπουμε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Και τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Διαβάζει να δει τι είδους λινκ είναι για να σου ανοίξει το αναδυόμενο παράθυρο με τις σωστές εφαρμογές για να διαλέξεις. Καθυστερεί βέβαια λίγο παραπάνω από ότι άλλες εφαρμογές. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Τι βλέπω; Βγάζει πάλι την υπογραφή του Tapatalk στο myphone; Όχι πως έγινε τίποτα, απλά μου έκανε λίγο εντύπωση. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 8, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τεστ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk edit: οντως την βγαζει! αλλαξε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μακάρι κάποια στιγμή να υποστηρίξει πλήρως το tapatalk το myphone!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μακάρι κάποια στιγμή να υποστηρίξει πλήρως το tapatalk το myphone!!! Δηλαδή; Τι δεν υποστηρίζει τώρα; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Δηλαδή; Τι δεν υποστηρίζει τώρα; Live to ride, ride to live Ειδοποιήσεις ας πούμε δεν υποστηρίζει!! Όταν έχεις ανά προσωπικό μήνυμα ή κάποιος απάντησε με παράθεση σε σχόλιο σου ή όταν υπάρχει νέο σχόλιο στα θέματα που παρακολουθείς!!! Πρέπει να μπαίνεις να βλέπεις χειροκίνητα!!! Μόνο όταν έχεις μήνυμα στο τσατ βλέπεις ειδοποίηση με εικονίδιο πάνω στην μπάρα των ειδοποιήσεων. Edited April 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τις έχω βγάλει εδώ και πολύ καιρό, αλλά παλιότερα δεν είχε; Για απαντήσεις σε θέματα που παρακολουθείς κτλ; 6-9 μήνες πριν; Το άλλαξαν;; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts