patrickdrd Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Εμένα και αυτό που κατέβασα πάλι ότι δεν έχω δίκτυο μου λέει ... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είναι παλιά κι αυτή, από τον Απρίλιο, θα βγάλουν νέα έκδοση είπαν, για την ώρα μόνο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 δεν θα ξανά γίνει είπαν, μόνο με την εφαρμογή τους πλέονΠωω τι λες τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Μου έστειλε mail το Tapatalk για προσφορά συνδρομής :D Το έχω χρόνια αγορασμένο με το παλιό σύστημα "πληρωμή VIP εφάπαξ" Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Σιγά με τέτοιες τιμές μη τους τα δώσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Καλά, ειδικά τώρα που το xda δεν υπάρχει στο Tapatalk. By the way, η αντίστοιχη εφαρμογή του xda ψιλοχάλια μου φαίνεται, καθόλου εύχρηστη. Αυτή που είχαν παλαιότερα ήταν αρκετά καλύτερη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος, αλλά η μηνιαία συνδρομή βγαίνει σχεδόν μισή τιμή από την ετήσια με την έκπτωση 20%. Γιατί κάποιος να επιλέξει την ετήσια; Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Καί εγώ την έχω αγοράσει παλιά δεν μπόρεσα να την κάνω πάλι VIP. Κάποιος που τό έκανε; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Καλά, ειδικά τώρα που το xda δεν υπάρχει στο Tapatalk. By the way, η αντίστοιχη εφαρμογή του xda ψιλοχάλια μου φαίνεται, καθόλου εύχρηστη. Αυτή που είχαν παλαιότερα ήταν αρκετά καλύτερη. και πολυ βαριά μου φαίνεται εμένα, μπα, μόνο από browser οπότε το θυμάμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Τέλος οι παλιές εκδόσεις για το myphone; είχα την 6.5 και δεν με αφήνει, ζητάει σύνδεση κλπ, με τη 8.8.11 μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Μ' αυτά και μ' αυτά το tapatalk για μένα είναι παρελθόν. Κάποτε είχε νόημα υπάρξεις και η απόκτηση του (σαν Premium) ήταν λογική και ξεκάθαρη, τώρα με τις δυνατότητες των φυλλομετρητων δεν μου χρειάζεται, οπότε οι προγραμματιστές του μπορούν να ...ξεφουσκώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Τέλος οι παλιές εκδόσεις για το myphone; είχα την 6.5 και δεν με αφήνει, ζητάει σύνδεση κλπ, με τη 8.8.11 μια χαρά Τι εννοείς, τις παλιές εκδόσεις του Tapatalk; Γιατί εγώ έχω την "απαρχαιωμένη" 5.7.2 και μπαίνω μια χαρά στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Γιατί εγώ έχω την "απαρχαιωμένη" 5.7.2 και μπαίνω μια χαρά στο myphone. H 5.7.2 ήταν η κορυφαία έκδοση του Tapa. Δύστυχος μετά από αυτή δεν έχει βγάλει άλλη, έτσι ολοκληρωμένη. Και για να απαντήσω και στο θέμα, έφυγα από την 5.7.2 και είμαι σε πρόσφατες εκδόσεις, διότι λόγω αναβάθμισης android, δεν έρχονταν ειδοποιήσεις από τα φόρα που παρακολουθώ, διότι δεν υποστηρίζεται πλέον το "push notification" στις παλιές εκδόσεις. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 ναι, σωστος, αυτο το παρατηρησα κι εγω, οπως το οτι με πεταγε εξω με την 6.5 που ημουνα στο ενα nougat, οποτε το αναβαθμισα κι αυτο (μετα το 10αρι), εχω την 6.5 σε ενα τελευταιο nougat :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω ξενερώσει αφάνταστα,που σταμάτησε η υποστήριξη του xda.Ξενέρωσα τόσο πολύ που σπάνια να μπω πλέον στο xda.Αληθεια απο που μπαίνετε πλέον εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Απλά δεν μπαίνουμε, καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Από desktop/laptop, σπάνια πλέον. Δεν βολεύει (εμένα) ούτε η mobile έκδοση του site, ούτε η εφαρμογή τους. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Η εφαρμογή για εμένα ούτε καν δουλεύει..Γραψτε σχόλια όλοι όπως εγώ στο playstore,μπας και ξαναδώσουν υποστήριξη στο tapatalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 νομίζω δεν μπορούν να δώσουν εξαιτίας του καλουπιου που διάλεξαν για το φόρουμ τους, φτηνό μεν, αλλά χωρίς υποστήριξη για tapatalk δε, δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Είπαν τίποτα για την εφαρμογή;Μου βγάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Λοιπόν βρήκα τι φταίει!Αν έχετε adaway, πατήστε "αρχεία καταγραφής dns" ξεκινήστε, μετά τρέξτε την εφαρμογή xda,ξαναμπειτε στο adaway, πατήστε stop και όλα αυτά τα hosts που θα εμφανισει τικαρετε τα,ωστε να τα πάει στην white list.Επενεκκινηση και έτοιμοι!!!(Με αυτό τον τρόπο κάνεις whitelist τα hosts οποιασδήποτε εφαρμογής η παιχνιδιού αν τη μπλοκάρει το adaway και δε τρέχει σωστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Λοιπόν βρήκα τι φταίει!Αν έχετε adaway, πατήστε "αρχεία καταγραφής dns" ξεκινήστε, μετά τρέξτε την εφαρμογή xda,ξαναμπειτε στο adaway, πατήστε stop και όλα αυτά τα hosts που θα εμφανισει τικαρετε τα,ωστε να τα πάει στην white list.Επενεκκινηση και έτοιμοι!!!(Με αυτό τον τρόπο κάνεις whitelist τα hosts οποιασδήποτε εφαρμογής η παιχνιδιού αν τη μπλοκάρει το adaway και δε τρέχει σωστά)Έτσι όμως χάνεις και το μπλοκάρισμα διαφημίσεων σε άλλες εφαρμογές. Σωστά; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Αν έχουν αυτά τα ίδια hosts,ναι.Δε ξέρω τι παίχτηκε, ενώ δούλεψε κάποια δευτερόλεπτα, πάλι τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Λοιπόν η λύση εβρέθη! Στο adaway απενεργ. την επιλογή "Ενεργοποίηση του διακομιστή ιστοσελιδων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Σας λειτουργεί το AVclub στο Tapatalk; Σε εμένα εδώ και κάνα 2 ημέρες όχι. Χωρίς να προηγηθεί κάποια αναβάθμιση. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Μήπως έχει θέμα/θέματα γενικώς το avclub; απ'το browser πήγα να μπω και μου έβγαλε internal server error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts