tsiftsism Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Μόλις τσέκαρα και μου φόρτωσε κανονικά εκεί όλα τα subscribed μου. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΜόλις το κοίταξα και μου το άνοιξε, απλά καθυστερημένα. Πριν από μισή ώρα δεν το άνοιγε. Δεν ξέρω τι φταίει. Σ' ευχαριστώ. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Τελικά ρε παιδιά μια αξιοπρεπή έκδοση για ανδροιντ 10 υπάρχει? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Η 5.7.2 παίζει στο 10? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Η 5.7.2 παίζει στο 10? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε στην 9 δεν παίζει. Δεν λειτουργούν τα push notifications, με αποτελεσμα να μην σου έρχεται ηχος - ειδοποίηση. Θα πρεπει να μπαίνεις σε καθε φορουμ που παρακολουθείς για να δεις αν υπάρχει καποιο νεο ποστ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Μόλις ήρθε νέο update σε 8.8.5. Τελικά ρε παιδιά μια αξιοπρεπή έκδοση για ανδροιντ 10 υπάρχει? Same Sh1t...Different Day Για εμένα χρησιμοποίησε την έκδοση που προτείνουν οι δημιουργοί του για να δουλεύει σωστά, δηλαδή την τελευταία διαθέσιμη. Εκτός του ότι είναι η καλύτερη για εμένα, με παλαιότερες εκδόσεις θα έχεις θέματα με νεώτερες εκδόσεις Android. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 1, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Τελικά ρε παιδιά μια αξιοπρεπή έκδοση για ανδροιντ 10 υπάρχει? Same Sh1t...Different DayΕκτός από τα ω push notifications, τι άλλο δεν σου παίζει δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μόλις μπαίνω στο myphone κρασάρει.Ενώ σε αλλά φόρουμ δεν έχω κανένα πρόβλημα πλην των ειδοποιήσεων δλδ που δεν δουλεύουν από την έκδοση 9. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μόλις μπαίνω στο myphone κρασάρει.Ενώ σε αλλά φόρουμ δεν έχω κανένα πρόβλημα πλην των ειδοποιήσεων δλδ που δεν δουλεύουν από την έκδοση 9. Same Sh1t...Different DayΣε ποια έκδοση της εφαρμογής αναφέρεσαι που έχει αυτά τα προβλήματα? Την τελευταία/πρόσφατες ή πιο παλιές εκδόσεις? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 5.7.2 δούλευα και στην 9.Δεν με ενδιέφεραν οι ειδοποιήσεις.Τώρα έχω θέμα εδώ και γενικά δεν με αφήνει να κατεβάσω κάποια φωτο που θα δω. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 5.7.2 δούλευα και στην 9.Δεν με ενδιέφεραν οι ειδοποιήσεις.Τώρα έχω θέμα εδώ και γενικά δεν με αφήνει να κατεβάσω κάποια φωτο που θα δω. Same Sh1t...Different Day Εντάξει, η έκδοση είναι αρχαία, λογικό να υπάρχουν προβλήματα με νεώτερες εκδόσεις Android. Γιατί δεν βάζεις την τελευταία έκδοση του Tapatalk? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 5.7.2 δούλευα και στην 9.Δεν με ενδιέφεραν οι ειδοποιήσεις.Τώρα έχω θέμα εδώ και γενικά δεν με αφήνει να κατεβάσω κάποια φωτο που θα δω. Same Sh1t...Different DayΚαλά μας κάνεις πλάκα; Έχεις την απαίτηση οποιαδήποτε εφαρμογή που φτιάχτηκε για 2-3 γενιές λογισμικού πριν να παίζει καλά με το τελευταίο Android; Και μου αρέσει που το γράφεις και με στυλ ότι φταίει η εφαρμογή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Δεν σου κάνω καμία πλάκα ούτε γράφω με στυλ φιλτατε.Μια ερώτηση έκανα.Αν δεν μπορείς ή ακόμη καλύτερα αν δεν θέλεις να την απαντήσεις,πολύ απλά μην το κάνεις.Ρώτησα ποιά έκδοση δουλεύει αξιοπρεπώς.Και στην έκδοση εννιά υποτίθεται ότι δεν δουλεύει η 5.7.2 αλλά εμένα με βόλευε μια χαρά.Μήπως έπρεπε κι εκεί να την σβήσω γιατί ήταν παλιά?Τεσπα.Κάποια που να δουλεύει σωστά έστω και χωρίς ειδοποιήσεις έχετε να μου προτείνετε? Ξέρω ότι ένα φτιάχνουν και δέκα χαλανε με κάθε αναβάθμιση γι'αυτό δεν άλλαζα έκδοση τόσα χρόνια.. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) Σου προτείναμε τις τελευταίες εκδόσεις, δουλεύουν μια χαρά. Εντάξει, η έκδοση που έχεις είναι αρχαία, έχουν αλλάξει πολλά μετά από τόσα χρόνια. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 2, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 στη 5.7 2 όμως δεν έχει διαφημίσεις γι'αυτό έχουμε μείνει σε αυτήν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 στη 5.7 2 όμως δεν έχει διαφημίσεις γι'αυτό έχουμε μείνει σε αυτήν......Βάλε ένα adblocker και δεν θα έχεις διαφημίσεις. Υπάρχουν πολλές free και open source εφαρμογές όπως το blokada και το Netguard. Και δεν θα έχεις διαφημίσεις σε καμία σχεδόν εφαρμογή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Παίδες άλλαξε τίποτα στο Tapatalk; Είμαι με την 8.8.6 και μετά από καιρό είδα σήμερα ένα notification από XDA να εμφανίζεται στο status bar κανονικά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Παίδες έχει κανείς άλλος με το Tapatalk πρόβλημα? Δεν ανοίγει κανένα φόρουμ από χτες το πρωί. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Παίδες έχει κανείς άλλος με το Tapatalk πρόβλημα? Δεν ανοίγει κανένα φόρουμ από χτες το πρωί.Τα ιδια και σε μένα αλλά από σήμερα το πρωί άρχισε να λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Τα ιδια και σε μένα αλλά από σήμερα το πρωί άρχισε να λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Ναι, σήμερα λειτουργεί. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Εγώ χθες είχα πρόβλημα μόνο με το myphone. Σε άλλο forum που παρακολουθώ έμπαινα κανονικά. Τώρα μπαίνω και σε myphone χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Μπήκε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Ολα οκ Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Κανένα θέμα χτες σε όσα φόρουμ δοκίμασα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 (edited) Αναιρώ την πιο πανω απάντησή μου. Αυτη τη στιγμη, δεν λειτουργει τιποτα. Χθες τουλαχιστον έμπαινε με δυσκολια σε μερικά Edit: Ξαναέστρωσε Edited October 6, 2020 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Κάθε μέρα μπαίνω my phone. Δεν είχα, ούτε έχω θέματα. Τελευταία επίσημη από play store φοραω Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts