SERS1612 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Ναι.Από τα 17 θέματα σε 5 φορουμς, έρχονται σωστά στην λίστα subscribe (χρονικά) τα 14.3 τοπικ ξεφεύγουν κ εχω συμβιβαστεί. Βλεπω οτι υπάρχουν ποστ σε αυτά, απο τις ειδοποιήσεις στην κουρτίνα. TapaΣου μιλάω για το συγκεκριμένο forum. Θέματα που παρακολουθείς και προσωπικά μηνύματα. Έγραψες ότι δουλεύει μια χαρά... Αυτό ρωτάω... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Σου μιλάω για το συγκεκριμένο forum. Θέματα που παρακολουθείς και προσωπικά μηνύματα. Έγραψες ότι δουλεύει μια χαρά... Αυτό ρωτάω... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια αυτό το φόρουμ, 5 θέματα ναι, 1 οχιTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Τι δεν καταλαβαίνεις???Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradinn62 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 (edited) δεν μου έχει έρθει ακόμα το update, δεν ξέρω αν παίζει τέτοιο πράγμα (περί απόσυρσης μιας αναβάθμισης δηλαδή) όμως με αυτά που διάβασα ας παραμείνει ως έχει. 🙂 192.168.1.1 panorama charter Edited July 31, 2022 by saradinn62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 δεν μου έχει έρθει ακόμα το update, δεν ξέρω αν παίζει τέτοιο πράγμα (περί απόσυρσης μιας αναβάθμισης δηλαδή) όμως με αυτά που διάβασα ας παραμείνει ως έχει. Δηλαδή;;; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Σας έχει πετάξει κι εσάς από το Tapatalk, και δεν μπορείτε να συνδεθείτε, ή είμαι μόνο εγώ; Έκανα την εφαρμογή uninstall έχω την Pro), την εγκατέστησα ξανά, μου ζητάει και πάλι login, όμως μετά από περίπου μισό λεπτό μού βγάζει authentication error. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Σας έχει πετάξει κι εσάς από το Tapatalk, και δεν μπορείτε να συνδεθείτε, ή είμαι μόνο εγώ; Έκανα την εφαρμογή uninstall έχω την Pro), την εγκατέστησα ξανά, μου ζητάει και πάλι login, όμως μετά από περίπου μισό λεπτό μού βγάζει authentication error.Ειναι πρόβλημα του τάπα με τους σερβερς τουΤο γραφουν κ χρήστες στο φορουμ του.Σιγά σιγά αρχιζουν να λειτουργουν κ να φορτώνουν άμεσα κάποια φορουμ που παρακολουθώ. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Κάθε φορά που τρέχω το Tapatalk, με κάνει logout στο myphone, και πρέπει να κάνω login.Το κάνει και σ' εσάς;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Κάθε φορά που τρέχω το Tapatalk, με κάνει logout στο myphone, και πρέπει να κάνω login.Το κάνει και σ' εσάς;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ProΠοτε δεν μου το έχει κάνει, σε κανένα από τα φόρουμ που παρακολουθώ Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Κάθε φορά που τρέχω το Tapatalk, με κάνει logout στο myphone, και πρέπει να κάνω login.Το κάνει και σ' εσάς;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ProΣε ios το κάνει. Σε ios το τρέχεις; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Κάθε φορά που τρέχω το Tapatalk, με κάνει logout στο myphone, και πρέπει να κάνω login.Το κάνει και σ' εσάς;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ProΝαι, άρχισε να το κάνει μετά την αλλαγή που έγινε στο myphone να ζητάει email για log in. Αλλά όχι κάθε φορά που το τρέχω, περίπου ανά μία ή δύο ημέρες. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Σε ios το κάνει. Σε ios το τρέχεις; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, σε Android.Ναι, άρχισε να το κάνει μετά την αλλαγή που έγινε στο myphone να ζητάει email για log in. Αλλά όχι κάθε φορά που το τρέχω, περίπου ανά μία ή δύο ημέρες. Sent from my Nothing Phone (1) using TapatalkΆρα δεν είμαι ο μόνος.Εκνευριστικό...Ευχαριστώ.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Σε μένα εδώ και πολύ καιρό δεν ανανεώνονται τα subscriptions..Καμία λύση υπάρχει? Εκκαθάριση δεδομένων απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση εκκαθάριση.cache έχουν γίνει όλα και δε γίνεται τπτ.Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 22 ώρες πριν, karajim80 said: Σε μένα εδώ και πολύ καιρό δεν ανανεώνονται τα subscriptions.. Καμία λύση υπάρχει? Εκκαθάριση δεδομένων απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση εκκαθάριση.cache έχουν γίνει όλα και δε γίνεται τπτ. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ είχα το ίδιο. Τους έστειλα μαιλ και διορθώθηκε. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Και εγώ είχα το ίδιο. Τους έστειλα μαιλ και διορθώθηκε.Στο support του Tapatalk έστειλες email? Και πως το διόρθωσαν αυτό σε μεμονωμένο χρήστη?Εγώ δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις σε κανένα φόρουμ εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Εσάς σας έρχονται ειδοποιήσεις? Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Στο support του Tapatalk έστειλες email? Και πως το διόρθωσαν αυτό σε μεμονωμένο χρήστη?Εγώ δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις σε κανένα φόρουμ εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Εσάς σας έρχονται ειδοποιήσεις? Sent from my Nothing Phone (1) using TapatalkΝαι. Έρχονται.Τους ειχα γραψει γιατι δεν λαμβανα ειδοποιήσεις (απ ολα τα φορουμ που παρακολουθώ).Μετά η καρτέλα subscription δν ειχε ενημέρωση. Τους ξανάγραψα.Τους γράφεις με το μαιλ που το εχεις κατεβάσει απο το play και το προβλημα που υπαρχει. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Ναι. Έρχονται.Τους ειχα γραψει γιατι δεν λαμβανα ειδοποιήσεις (απ ολα τα φορουμ που παρακολουθώ).Μετά η καρτέλα subscription δν ειχε ενημέρωση. Τους ξανάγραψα.Τους γράφεις με το μαιλ που το εχεις κατεβάσει απο το play και το προβλημα που υπαρχει. TapaΟΚ, thanks. Θα δοκιμάσω να τους στείλω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Καλησπέρα. Με την τελευταία 8.8.39 αναβάθμιση, στα αδιάβαστα μηνύματα πλέον δε μου βγάζει την άσπρη κάθετη χοντρή παύλα.Είμαι σε Android 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Καλησπέρα. Με την τελευταία 8.8.39 αναβάθμιση, στα αδιάβαστα μηνύματα πλέον δε μου βγάζει την άσπρη κάθετη χοντρή παύλα.Είμαι σε Android 13.Δεν έχω τέτοιο θέμα με τις ίδιες εκδόσεις Android και εφαρμογής. Στο κάνει σε όλα τα φόρουμ? Αν όχι, δες μήπως στο συγκεκριμένο φόρουμ σου έχει γίνει log out και χρειάζεται log in. Στο myphone συχνά πυκνά κάνει log out. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Δεν έχω τέτοιο θέμα με τις ίδιες εκδόσεις Android και εφαρμογής. Στο κάνει σε όλα τα φόρουμ? Αν όχι, δες μήπως στο συγκεκριμένο φόρουμ σου έχει γίνει log out και χρειάζεται log in. Στο myphone συχνά πυκνά κάνει log out. Sent from my Nothing Phone (1) using TapatalkΝαι,σε όλα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Παλιά θυμάμαι υπήρχε ρύθμιση να αλλάξουμε μέγεθος γραμματοσειράς, τώρα δεν τη βρίσκω, χάνω κάτι?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 κάθε φορά που μπαίνω τώρα τελευταία απο το tapatlk μου ζητάει να συνδεθώ ( με mail και κωδικό) ενώ τις προηγούμενες φορές με το που άνοιγα την εφαρμογή, ήμουν μέσα χωρίς να κάνω τίποτα. Συμβαίνει και σε εσας? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Παλιά θυμάμαι υπήρχε ρύθμιση να αλλάξουμε μέγεθος γραμματοσειράς, τώρα δεν τη βρίσκω, χάνω κάτι?Δεν την θυμάμαι αυτη την επιλογή κάθε φορά που μπαίνω τώρα τελευταία απο το tapatlk μου ζητάει να συνδεθώ ( με mail και κωδικό) ενώ τις προηγούμενες φορές με το που άνοιγα την εφαρμογή, ήμουν μέσα χωρίς να κάνω τίποτα. Συμβαίνει και σε εσας?Έχεις μπει με το username ή το μαιλ σου? Με τις αλλαγές του φορουμ μου το εκανε κ εμένα. Κανε λογκιν με το μαιλ σου αντι για το ονομα χρηστηTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 7 minutes ago, coulis said: Δεν την θυμάμαι αυτη την επιλογή Έχεις μπει με το username ή το μαιλ σου? Με τις αλλαγές του φορουμ μου το εκανε κ εμένα. Κανε λογκιν με το μαιλ σου αντι για το ονομα χρηστη Tapa με το mail κάνω login και προχθές και χθές και πάλι τα ίδια. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 με το mail κάνω login και προχθές και χθές και πάλι τα ίδια.Τι να πω, μπαίνω κανονικά Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts