ilka71 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 έβαλα την 8.8.8 για να ανοίγει το ρημάδι το myphone αλλά προσπαθώ να ανεβάσω φώτο και τις περισσότερες φορές βγάζει upload failed! επίσης όντα να δείξει την λίστα με τα θέματα στο myphone (αλλά και σε άλλα φόρουμ) μπορεί να κάνει κάτι 45 δευτερόλεπτα!! καμία άλλη έκδοση καλύτερα έχετε; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 έβαλα την 8.8.8 για να ανοίγει το ρημάδι το myphone αλλά προσπαθώ να ανεβάσω φώτο και τις περισσότερες φορές βγάζει upload failed! επίσης όντα να δείξει την λίστα με τα θέματα στο myphone (αλλά και σε άλλα φόρουμ) μπορεί να κάνει κάτι 45 δευτερόλεπτα!! καμία άλλη έκδοση καλύτερα έχετε; Sent from my SM-A315G using TapatalkΕγώ με την 8.8.7 που κατέβασα από το apkmirror είμαι κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Εγώ με την 8.8.7 που κατέβασα από το apkmirror είμαι κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτην κατέβασα αλλά μου έλεγε για πληρωμή ενώ έχω ήδη την pro (αλλά δεν δουλεύει το myphone) Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Εγώ έχω μείνει στην 8.8.6 και κατήργησα τις ενημερώσεις. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Εγώ έχω μείνει στην 8.8.6 και κατήργησα τις ενημερώσεις. Γιαυτό ακριβως εχω μεινει στην 7.3.6vip κ ειμαι κομπλέ ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 έβαλα την 8.8.8 για να ανοίγει το ρημάδι το myphone αλλά προσπαθώ να ανεβάσω φώτο και τις περισσότερες φορές βγάζει upload failed! επίσης όντα να δείξει την λίστα με τα θέματα στο myphone (αλλά και σε άλλα φόρουμ) μπορεί να κάνει κάτι 45 δευτερόλεπτα!! καμία άλλη έκδοση καλύτερα έχετε; Sent from my SM-A315G using TapatalkΚαι σε εμένα το ίδιο κάνει αλλά ανεβαίνει με τη δεύτερη προσπάθεια Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 (edited) τελικά το πρόβλημα με τις φώτο δεν γίνεται σε άλλα φόρουμ τώρα που το τσέκαρα καλύτερα.. άρα είναι μια ακόμα βλακεια του myphone στο Tapatalk Sent from my SM-A315G using Tapatalk Edited July 30, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 έβαλα την 8.8.8 για να ανοίγει το ρημάδι το myphone αλλά προσπαθώ να ανεβάσω φώτο και τις περισσότερες φορές βγάζει upload failed! επίσης όντα να δείξει την λίστα με τα θέματα στο myphone (αλλά και σε άλλα φόρουμ) μπορεί να κάνει κάτι 45 δευτερόλεπτα!! καμία άλλη έκδοση καλύτερα έχετε; Sent from my SM-A315G using TapatalkΜε την 8.5.0 που έχω βάλει παίζει καλά Sent from my SM-G991B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Σας έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις (push notifications)? Δεν μιλαω για το myphone αλλα για αλλα φορουμ. Εδω κ μια εβδομαδα, δεν έρχονται ειδοποιήσεις, οτι εκδοση και να εγκαταστήσω. ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Εμένα με την 8.8.7 που έχω βάλει δε μπορώ να συνδεθώ στο Tapatalk και μου βγάζει "Σφάλμα Δικτύου, δοκιμάστε αργότερα" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Εμένα με την 8.8.7 που έχω βάλει δε μπορώ να συνδεθώ στο Tapatalk και μου βγάζει "Σφάλμα Δικτύου, δοκιμάστε αργότερα"Mε 7.3.6, 8.8.7 και 8.8.8 συνδέεται κανονικά σε ολα τα φορουμ. Ειδοποιήσεις δεν μου έρχονται πλεον (εκτος του myphone που δεν έρχονταν ποτέ) ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Έβαλα την 8.8.5 και είναι εντάξει τώρα. Πως γίνεται να μη μου το εμφανίζει στη λίστα εφαρμογών για αναβάθμιση; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ειδοποιήσεις σου έρχονται? ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ειδοποιήσεις σου έρχονται? ----------- Tapa Τις έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις. Απο τη λίστα των ενημερώσεων με ενδιαφέρει μήπως γίνεται να το αφαιρέσω, γιατί διαφορετικά σίγουρα θα το κάνω ενημλερωση κατά λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Τις έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις. Απο τη λίστα των ενημερώσεων με ενδιαφέρει μήπως γίνεται να το αφαιρέσω, γιατί διαφορετικά σίγουρα θα το κάνω ενημλερωση κατά λάθος.Απεγκατασταση και εγκατασταση με την εφαρμογή apk-signer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haibison.apksigner ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Παιδιά με το Tapatalk έχουμε κάποια εξέλιξη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Παιδιά με το Tapatalk έχουμε κάποια εξέλιξη;;;Τίποτα απολύτως... Ευτυχώς παίζουν ακόμη οι παλιές εκδόσεις Στάλθηκε από το M2007J22G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Παιδιά με το Tapatalk έχουμε κάποια εξέλιξη;;;Μόνο με παλιές εκδόσεις. Την προηγούμενη βδομάδα κατά λάθος έκανα update την εφαρμογή, και το κατάλαβα μόνο όταν τις επόμενες ώρες σταμάτησε να ανοίγει το forum.... Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 δυστυχώς μέ την αναβάθμιση παπαλα το Tapatalk,κάποια έκδοση που να λειτουργεί ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Χωρίς Tapatalk είναι ένας λόγος να μην ξανά μπω στο myphone, θέλω να πιστεύω ότι θα το φτιάξουν. 4 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Τουλάχιστον και χωρίς Tapatalk, είναι πιο άνετο από πριν για περιήγηση με browser. Σίγουρα όμως κι εγώ θα ήθελα υποστήριξη για Tapatalk, η έστω μια ξεχωριστή εφαρμογή. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Δεν είναι κακό. Αν διορθωθούν τα bugs, πιστεύω θα το συνηθίσουμε εύκολα. Καλό θα ήταν να υπήρχε και το tapatalk (η δυνατότητα να σου δείχνει τα θέματα που έχεις απαντήσει είναι μεγάλη διευκόλυνση), αλλά τουλάχιστον, όπως ειπώθηκε,είναι εύκολο στην πλοήγηση και από τον browser του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Ωραία και ευκολοχρηστη η νέα εμφάνιση, όμως πρέπει να ξαναυποστηριχτει το ταπαταλκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η νέα μορφή. Υπάρχει δυνατότητα τουλάχιστον να είναι σε μαύρο χρώμα; 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 21 minutes ago, snapp said: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η νέα μορφή. Υπάρχει δυνατότητα τουλάχιστον να είναι σε μαύρο χρώμα; Σε λιγες μερες θα γινει και αυτο απο οσο διαβασα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts