taliban Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 κάτι παίζει όντως με το συγκεκριμένο site και σε εμένα δεν λειτουργεί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Δεν δοκίμασα από browser πρώτα. Θενκς. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 το avckub αναβαθμιστηκε πλήρως! άλλο σαιτ έγινε ομόρφυνε αλλά χάλασε το Tapatalk. δεν ξέρω εάν το φτιάξουν Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Ναι, έχει μια δυο μέρες που δεν μπαίνει με ταπαταλκ Ελπίζω να το διορθώσουν, παρόλο που το νέο σιτε είναι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Αν βγει αυτό, βγήκε και το xda, σιγά σιγά θα μπαίνουμε μόνο για το myphone, ειδικά το xda μεγάλο πλήγμα... Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 το avckub αναβαθμιστηκε όπως έπρεπε το myphone έχει μείνει πολύ πίσω. παρά πολύ.. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Αν βγει αυτό, βγήκε και το xda, σιγά σιγά θα μπαίνουμε μόνο για το myphone, ειδικά το xda μεγάλο πλήγμα... Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχουν δεκάδες φόρουμ που δουλεύουν το Tapatalk. Οπότε εξαρτάται και από την χρήση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 το avckub αναβαθμιστηκε πλήρως! άλλο σαιτ έγινε ομόρφυνε αλλά χάλασε το Tapatalk. δεν ξέρω εάν το φτιάξουν Sent from my SM-A315G using Tapatalk από ότι φαίνεται από τα συμφραζόμενα μάλλον θα το προσπαθήσουν , τώρα για το τελικό αποτέλεσμα ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 απο το avclub: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_v Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Όλα οκ με το avclub στο tapa. Mολις μπήκα κανονικά. Στάλθηκε από το ASUS_X00GD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Έχετε πρόβλημα με το myphone στο Tapatalk; Έκανε logout και δεν μ' αφήνει να κάνω login. Βγάζει μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης στους servers του Tapatalk. Με άλλα forum δεν έχω πρόβλημα! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Έχετε πρόβλημα με το myphone στο Tapatalk; Έκανε logout και δεν μ' αφήνει να κάνω login. Βγάζει μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης στους servers του Tapatalk. Με άλλα forum δεν έχω πρόβλημα! Κάτι πρέπει να αλλάξανε στο φόρουμ τις τελευταίες 3-4 ημέρες. Εμένα στον όπερα για παράδειγμα μου ζητάει συνέχεια login κάθε λίγο και λιγάκι.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Απο χθες μου λεει "αν θελω να παρακολουθω τα φορουμ μεσω login στο tapa". Και καπου εκει κολλαει Να τονισω πως ειμαι μονιμα συνδεδεμένος δε ολα τα φιρουμ που παρακολουθω, με τους κωδικους του ταπα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Κανένα πρόβλημα με έκδοση 8.8.6 Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 8.8.11 έκδοση δεν δουλευει στο myphone Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 8.8.11 έκδοση δεν δουλευει στο myphone Κι εγώ αυτή έχω, και μόλις κατάφερα να συνδεθώ. Όποτε προσπαθούσα, με ρωτούσε αν θέλω να συνδεθώ με το username μου χωρίς να μου δίνει άλλη επιλογή, πατούσα Ναι, και αποτύγχανε. Αυτή τη φορά μού έβγαλε επιλογή για Όχι, το πάτησα, και έβαλα ξανά από την αρχή username και password, και συνδέθηκε. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Με 8.8.16 κάνετε αποσύνδεση και σύνδεση ξανά και δουλεύει κανονικά. Είχε πρόβλημα όντως, δεν έμπαινε ούτε από browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Και σε εμένα δεν συνδέεται στο myphone μέσω Tapatalk. Δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής, μέχρι πρότινος δούλευε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Και σε εμένα δεν συνδέεται στο myphone μέσω Tapatalk. Δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής, μέχρι πρότινος δούλευε.log out και ξανά log in σ εμένα έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Κανένα πρόβλημα με έκδοση 8.8.6 σωστος, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Σήμερα που δοκίμασα πάντως έφτιαξε μόνο του. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Μια από τα ίδια, έφτιαξε από μόνο του σήμερα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Και μένα τα ίδια.Πέρυσι μέχρι και email έστειλα στην tapatalk για να διορθώσουν κάποια σφάλματα.Οι άνθρωποι πρόθυμοι μου είπαν να πω τους του myphone να ανανεωσουν πρώτα την πλατφορμα τους γιατί είναι παλιά.Μαντεψτε τι.Δε μου απάντησαν καν.Ελλαδαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Κανένα θέμα στο myphone στο ταπα.και μπαίνω κάθε μέρα. Android 10, 8.8.11 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Κανένα θέμα στο myphone στο ταπα.και μπαίνω κάθε μέρα. Android 10, 8.8.11 Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΠριν 2 ημέρες ηταν το πρόβλημα. Τωρα όλα δουλεύουν οκ ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts