zananiro Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Νέα αναβάθμιση σε 8.1.3 στο playstore. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 λοιπον, εκανα μια διερευνηση, καμια εκδοση δεν ειναι καλη τελικα, ή συμβατη με το myphone αν προτιματε, απο την εκδοση 6.6 και μετα ξεκιναει το προβλημα με τις παραθεσεις του myphone, αλλα αν πας πιο πισω δεν εμφανιζονται τα twitter embedded posts! 6.5 τρεχω τωρα, δεν εχει προβλημα με myphone, αλλα για να δω τα tweets πρεπει να πατησω προβολη web! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ναι αλλά στη pro που έχουμε αγορασμένη μερικοί,δεν μπορούμε να γυρίσουμε σε παλαιότερη έκδοση. Τόσο δύσκολο είναι να υποστηρίξουν tapatalk εδώ στο myphone άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Φυσικά και μπορείς, pro έχω κι εγώ, τις δοκιμές τις έκανα με την άλλη έκδοση και μάλιστα την έκανα και sign για να μην φαίνεται στο play store όσο για το εδώ, προφανώς δεν τους ενδιαφέρει και δεν ασχολούνται, θα είχαν ασχοληθεί άμα ήταν, προφανώς επίσης θέλει αναβάθμιση το απαρχαιωμένο plugin που τρέχει το φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Φυσικά και μπορείς, pro έχω κι εγώ, τις δοκιμές τις έκανα με την άλλη έκδοση και μάλιστα την έκανα και sign για να μην φαίνεται στο play store όσο για το εδώ, προφανώς δεν τους ενδιαφέρει και δεν ασχολούνται, θα είχαν ασχοληθεί άμα ήταν, προφανώς επίσης θέλει αναβάθμιση το απαρχαιωμένο plugin που τρέχει το φόρουμ το έχουν αναφέρει εδώ και πολύ καιρό ότι έχουν σταματήσει την υποστήριξη για λόγους ασφαλείας.......τώρα ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι δεν έχω καταλάβει ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 ε, εντάξει, και καλά ότι θα μας πάρουν τα passwords, έτσι λένε κι οι άλλοι στο insomnia και στο adsl, τουλάχιστον εδώ υπάρχει, κάτι είναι κι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Νέο update 8.1.4, νομίζω εγινε πιο γρήγορο σε απόκριση σε σχέση με πριν. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Τώρα που το δοκίμασα σίγουρα είναι ένα κλικ πιο γρήγορο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 ναι αλλά ακόμα τώρα που δοκίμασα πάλι βγαίνουν άσχετες φωτο ανάμεσα στα ποστ! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 ναι αλλά ακόμα τώρα που δοκίμασα πάλι βγαίνουν άσχετες φωτο ανάμεσα στα ποστ! Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΤο έχουμε γράψει δεκάδες φορές, το γράφουμε ακόμα μια: αυτό συμβαίνει μόνο στο myphone, το οποίο έχει σταματήσει εδώ και καιρό την υποστήριξη του Tapatalk. Σε όλα τα άλλα φόρουμ δεν υπάρχει αυτό το θέμα που αναφέρεις! Άρα εκτός και αν δείξουν καλή διάθεση οι developers του Tapatalk να ασχοληθούν με ένα και μόνο φόρουμ, δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί άμεσα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 ναι εντάξει γιαυτό και εδώ μείνει στην 7.4.0 pro που έχω αγοράσει! απλά ενίοτε δοκιμάζω και τις απλές εκδόσεις γιατί προχωράνε (ενώ η pro έχει μείνει από τον Σεπτέμβριο) Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές, το γράφουμε ακόμα μια: αυτό συμβαίνει μόνο στο myphone, το οποίο έχει σταματήσει εδώ και καιρό την υποστήριξη του Tapatalk. Σε όλα τα άλλα φόρουμ δεν υπάρχει αυτό το θέμα που αναφέρεις! Άρα εκτός και αν δείξουν καλή διάθεση οι developers του Tapatalk να ασχοληθούν με ένα και μόνο φόρουμ, δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί άμεσα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές, το γράφουμε ακόμα μια: αυτό συμβαίνει μόνο στο myphone, το οποίο έχει σταματήσει εδώ και καιρό την υποστήριξη του Tapatalk. Σε όλα τα άλλα φόρουμ δεν υπάρχει αυτό το θέμα που αναφέρεις! Άρα εκτός και αν δείξουν καλή διάθεση οι developers του Tapatalk να ασχοληθούν με ένα και μόνο φόρουμ, δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί άμεσα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούν οι developers του tapatalk, του myphone πρέπει να ασχοληθούν να αναβαθμίσουν το plugin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούν οι developers του tapatalk, του myphone πρέπει να ασχοληθούν να αναβαθμίσουν το pluginΤου myphone, πέρα βρέχει... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καλημέρα να ρωτήσω λίγο, τους τελευταίους μήνες και βλέπω lag στο scroll στο myphone με 5 διαφορετικές συσκευές που το δοκίμασα, το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καλημέρα να ρωτήσω λίγο, τους τελευταίους μήνες και βλέπω lag στο scroll στο myphone με 5 διαφορετικές συσκευές που το δοκίμασα, το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανένα lag σε κινητό και τάμπλετ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Κανένα lag σε κινητό και τάμπλετ. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΤι έκδοση χρησιμοποιείς; εγώ χρησιμοποιώ την 7.3 Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Τι έκδοση χρησιμοποιείς; εγώ χρησιμοποιώ την 7.3 Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚινητό που το έχω πρόχειρο, 8.1.2 σε Android 9 Αλλά δεν έχει να κάνει. Όλες τις εκδόσεις έχω δοκιμάσει και ποτέ δεν είχα lag. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εμένα και στο mate 10 pro, poco f1, p20 pro όλες οι εκδόσεις ακόμα και οι καινούριες έχουν lag στο scroll με Android pie και δεν νομίζω να φταίνε οι συσκευές γιατί στο fb, chrome, xda labs πάνε μπάλα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εμένα και στο mate 10 pro, poco f1, p20 pro όλες οι εκδόσεις ακόμα και οι καινούριες έχουν lag στο scroll με Android pie και δεν νομίζω να φταίνε οι συσκευές γιατί στο fb, chrome, xda labs πάνε μπάλα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε την ίδια έκδοση δοκίμασες σε όλες τις συσκευές; Βαλε και καμία άλλη έκδοση Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Έχω δοκιμάσει και άλλες και πιο παλιές και την καινούρια 8.1.4 αλλά τίποτα παντού τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ούτε εγώ έχω θέμα Έκδοση 8.1.4 σε android 9 με Xperia XZ1 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτό το tapatalk πρέπει να είναι η χειρότερη εφαρμογή EVER! Εκτός των διαφόρων που κάνει και που κατά καιρούς και τα updates είναι για.. μην πω τι... πρόσφατα ανακάλυψα και για κάτι άλλο που ευθυνόταν: έπιανε χώρο 6,35GB (ναι gigabytes) στην κρυφή μνήμη!!! Ξεκίνησα πριν μερικές βδομάδες να δω γιατί ο εσωτερικός χώρος του κινητού μου (32GB) είχε πέσει κάτω από 1GB και ψάχνοντας διάφορα και ενώ ήμουν ένα βήμα πριν το factory reset (μήπως είχε σκουπίδια) ανακάλυψα αυτό! Τσεκάρετε και εσείς στο δικό σας κινητό..όποιος μπορεί. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 (edited) Αυτό το tapatalk πρέπει να είναι η χειρότερη εφαρμογή EVER! Εκτός των διαφόρων που κάνει και που κατά καιρούς και τα updates είναι για.. μην πω τι... πρόσφατα ανακάλυψα και για κάτι άλλο που ευθυνόταν: έπιανε χώρο 6,35GB (ναι gigabytes) στην κρυφή μνήμη!!! Ξεκίνησα πριν μερικές βδομάδες να δω γιατί ο εσωτερικός χώρος του κινητού μου (32GB) είχε πέσει κάτω από 1GB και ψάχνοντας διάφορα και ενώ ήμουν ένα βήμα πριν το factory reset (μήπως είχε σκουπίδια) ανακάλυψα αυτό! Τσεκάρετε και εσείς στο δικό σας κινητό..όποιος μπορεί.Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσα χρόνια τη χρησιμοποιώ. Και είναι από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ πάρα πολύ. 212mb βλέπω πιάνει σύνολο στον εσωτερικό χώρο. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited February 5, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτό το tapatalk πρέπει να είναι η χειρότερη εφαρμογή EVER! Εκτός των διαφόρων που κάνει και που κατά καιρούς και τα updates είναι για.. μην πω τι... πρόσφατα ανακάλυψα και για κάτι άλλο που ευθυνόταν: έπιανε χώρο 6,35GB (ναι gigabytes) στην κρυφή μνήμη!!! Ξεκίνησα πριν μερικές βδομάδες να δω γιατί ο εσωτερικός χώρος του κινητού μου (32GB) είχε πέσει κάτω από 1GB και ψάχνοντας διάφορα και ενώ ήμουν ένα βήμα πριν το factory reset (μήπως είχε σκουπίδια) ανακάλυψα αυτό! Τσεκάρετε και εσείς στο δικό σας κινητό..όποιος μπορεί. Και μένα δεν πιάνει πολύ, 73 MB. Κάτι άλλο παίζει. Μήπως αποθηκεύεις κάτι άλλο-άσχετο- σε κάποιο υποφάκελο του Tapatalk; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 45mb εμενα η 6.5 που τρεχω, συμφωνω με @rtifosi, αλλα και τις φωτογραφιες σε εξωτερικο φακελο τις αποθηκευει, την επομενη φορα που θα στο κανει, ψαξε να δεις τι ειναι αυτα τα αρχεια, αν μπορεις οπως λες... δεν ξερω αν εισαι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts