ilka71 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 γ@μωτη πάλι στην 8 pro εμφανίστηκαν τα άσχετα screenshots!φτουουου! και είχαν εξαφανιστεί στην 7.4.0 τι κάνουν εκεί ρεεεεε! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχει κάποιος την 5.7.2 signed για να μην εμφανίζει την ειδοποίηση στο play store πως υπάρχει αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 γ@μωτη πάλι στην 8 pro εμφανίστηκαν τα άσχετα screenshots!φτουουου! και είχαν εξαφανιστεί στην 7.4.0 τι κάνουν εκεί ρεεεεε! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΔυστυχώς ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μόνο tiles βλέπω ρε συ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Άκυρο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 γ@μωτη πάλι στην 8 pro εμφανίστηκαν τα άσχετα screenshots!φτουουου! και είχαν εξαφανιστεί στην 7.4.0 τι κάνουν εκεί ρεεεεε! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΝαι. Πολύ ενοχλητικό. Στο myphone.gr το κάνει βέβαια. Όχι σε όλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Έχει κάποιος την 5.7.2 signed για να μην εμφανίζει την ειδοποίηση στο play store πως υπάρχει αναβάθμιση; Εδώ έχω φίλε μου την 5.7.2 σε apk "πειραγμένο" για να μη σου ζητάει ενημέρωση στο Google play: https://www.dropbox.com/s/5hctmrmawidtz10/Tapatalk-5.7.2-signed.apk?dl=0 Αν θες έχω και το κανονικό apk.... Δοκίμασε αυτή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 είσαι σε άλλη καρτέλα, πήγαινε στη δεύτερηΜόνο tiles βλέπω ρε συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά μου δείχνει διαθέσιμη ενημέρωση. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Για την 5.7.2 είστε εδώ https://mega.nz/#!pd5F2IRL!IiYlxyUie16U0bC6b3xZYDULb7TmhQjMO5emF1UejFc Διαγραφή τελείως την προηγούμενη. Δεν μου έρχεται ποτέ ενημέρωση Edited September 30, 2018 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ωπ! Ποιος είσαι στο πετρολχεντς;Μόνο tiles βλέπω ρε συ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Την έβαλα την Pro 8 και μια από τα ίδια. Λείπουν τόσα πολλά Ουτε τελείως μαύρο theme τίποτα Πάρτε μερικά screen από 5.7.2 Black theme vip και μου λέτε αν μετά από 3 εκδόσεις έχει αλλάξει προς το καλύτερο η το χειρότερο. Προσωπικά και τελείως μαύρο theme έχω χωρίς root και γενικά ευχαριστημένος είμαι με την τελευταία έκδοση! Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Προσωπικά και τελείως μαύρο theme έχω χωρίς root και γενικά ευχαριστημένος είμαι με την τελευταία έκδοση! Sent from my SM-G960F using Tapatalk Λείπει η προσαρμογή ρε συ είναι τεράστιο αρνητικό. Συν ότι άλλαξαν την εμφάνιση θέλω να έχω σελίδες όχι απλά να σκρολλαρω. Επίσης άλλαξε το dpi είναι τεράστια τα γράμματα 2.5 θέματα σε όλη την οθόνη είναι πάρα πολύ λίγα εγω έχω 8 ολόκληρα αν παρατηρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Προσωπικά και τελείως μαύρο theme έχω χωρίς root και γενικά ευχαριστημένος είμαι με την τελευταία έκδοση! Sent from my SM-G960F using TapatalkΕίσαι ξυνός. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Πάλι τα ίδια! Edit: την έσβησα, έκανα clear data και δοκίμασα ξανά. Φαίνεται μια χαρά. Ευχαριστώ! Edited September 30, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 είσαι σε άλλη καρτέλα, πήγαινε στη δεύτερη Η δεύτερη καρτέλα έχει τα pm. Εγώ θέλω αυτή που φαίνεται στο screenshot σε μορφή λίστας. @Bill33 ο συνονόματός σου είμαι Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Βασικά από ότι βλέπω από τα screenshots μας για κάποιο λόγο έχεις ένα tab λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 είπα κι εγώ ποια pm λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 στο Tapatalk PRO είναι έτσι. δεν είναι σε άλλη καρτέλα.... είσαι σε άλλη καρτέλα, πήγαινε στη δεύτερη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Για την 5.7.2 είστε εδώ https://mega.nz/#!pd5F2IRL!IiYlxyUie16U0bC6b3xZYDULb7TmhQjMO5emF1UejFc Διαγραφή τελείως την προηγούμενη. Δεν μου έρχεται ποτέ ενημέρωση Πολύ καλή αυτήν η έκδοση φίλε , αλλά τα μη αναγνωσμενα με το ζόρι διακρίνονται , υπάρχει τρόπος για περισσότερο φως στην κάθετη παύλα; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 στο Tapatalk PRO είναι έτσι. δεν είναι σε άλλη καρτέλα.... μα κι εγω το pro εχω και τα βλεπω σε στηλη στη δευτερη καρτελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 ποια έκδοση έχεις; 8.0.0(4001331) pro είναι η δικιά μου Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Πολύ καλή αυτήν η έκδοση φίλε , αλλά τα μη αναγνωσμενα με το ζόρι διακρίνονται , υπάρχει τρόπος για περισσότερο φως στην κάθετη παύλα; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι δεν κανεις "gray out" τα αναγνωσμενα? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 κι εγω την ιδια εχω (αναβαθμισα το σαββατο) κι εχω τα ιδια tabs με του bill_viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Γιατι δεν κανεις "gray out" τα αναγνωσμενα? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδεν υπάρχει πλέον αυτή η ρύθμιση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts