xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Εδώ είσαι https://mega.nz/#!wJYnXSxa!IiYlxyUie16U0bC6b3xZYDULb7TmhQjMO5emF1UejFc Αυτή είναι VIP/AdFree version; Γιατί δεν βλέπω το "v" δίπλα στο όνομά μου κι από κάτω γράφει "Upgrade to VIP status-no ads". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Ναι η vip ειναι. Με αυτη κανω ποστ ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) Αυτό το γκρι πλαίσιο γιατί μου το εμφανίζει; Κι επίσης όταν πάω Σύνδεση > Feed Personalization > myphone.gr > Subscribed sub-forums....Add More...κρασσάρει η εφαρμογή μόλις πάω να ρολάρω την λίστα για εμφάνιση παραπάνω επιλογών. Υ.Γ μιλάω για την έκδοση που ανέβασε ο king2009. Edited June 25, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Μήπως εκεί είναι διαφήμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Απενεργοποίησα το Adguard που έχω αλλά πάλι εμφανίζει αυτά τα γκρι πλαίσια και στο φινάλε αυτή η έκδοση δεν είναι adfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Απενεργοποίησα το Adguard που έχω αλλά πάλι εμφανίζει αυτά τα γκρι πλαίσια και στο φινάλε αυτή η έκδοση δεν είναι adfree; Δεν έχω τέτοιο πλαίσιο τόσα χρόνια ούτε με κρασαρε ποτέ. Την ίδια ακριβώς έχω. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Δηλ. αν θα πας στην διαδρομή που έγραψα παραπάνω, μπορείς να ρολάρεις την λίστα χωρίς να κρασάρει η εφαρμογή; Σε Oreo την δουλεύεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Δηλ. αν θα πας στην διαδρομή που έγραψα παραπάνω, μπορείς να ρολάρεις την λίστα χωρίς να κρασάρει η εφαρμογή; Σε Oreo την δουλεύεις; Ναι άψογα δουλεύει κανένα θέμα. Και σε Android 6 με custom και σε Android 8 σε official. Παρακάτω μια φωτογραφία από το path που με είπες να πάω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Τα ίδια...μέχρι καινούργιο λογαριασμό έκανα αλλά πάλι τα ίδια...στο όνομά μου δίπλα δεν μου έχει το "v", σίγουρα έχεις ανεβάσει την mod vip έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 ανεβάζει κάποιος την απλή 5.7.2 ;όχι με άλλα χρώματα. την κλασική. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 (edited) ανεβάζει κάποιος την απλή 5.7.2 ;όχι με άλλα χρώματα. την κλασική. https://mega.nz/#!megmiarA!M5zcqU1GCwos4COs1Yf2IytZ4st909hbEI787LN5_GM Edited June 25, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Τα ίδια...μέχρι καινούργιο λογαριασμό έκανα αλλά πάλι τα ίδια...στο όνομά μου δίπλα δεν μου έχει το "v", σίγουρα έχεις ανεβάσει την mod vip έκδοση; Την vip εχετε, με την εννοια του adfree ομως. Για να δεις το μπλιμπλικακι "v", πρεπει να πληρωσεις. Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. Τοσο καιρο δεν εχω βρει καποιο mod που να σε "μεταμορφωνει" σε vip. Κι εχω δοκιμασει πολλα μοντς. Μακαρι βεβαια να με βγαλει λαθος καποιος :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Την vip εχετε, με την εννοια του adfree ομως. Για να δεις το μπλιμπλικακι "v", πρεπει να πληρωσεις. Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. Τοσο καιρο δεν εχω βρει καποιο mod που να σε "μεταμορφωνει" σε vip. Κι εχω δοκιμασει πολλα μοντς. Μακαρι βεβαια να με βγαλει λαθος καποιος :) :) :) :) Έχεις pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 χαχχαχα πως θα βγει το "v"; αυτο ερχεται απ τον server του tapatalk, οτι mod και να βαλεις δεν παιζει να εμφανιστει το "v" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 https://mega.nz/#!megmiarA!M5zcqU1GCwos4COs1Yf2IytZ4st909hbEI787LN5_GM έγινε ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Την vip εχετε, με την εννοια του adfree ομως. Για να δεις το μπλιμπλικακι "v", πρεπει να πληρωσεις. Μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. Τοσο καιρο δεν εχω βρει καποιο mod που να σε "μεταμορφωνει" σε vip. Κι εχω δοκιμασει πολλα μοντς. Μακαρι βεβαια να με βγαλει λαθος καποιος :) :) :) :) Εμένα με βγάζει χρόνια vip και δίπλα στο όνομα μου και δεν την έχω αγοράσει πάντα mod εκδόσεις είχα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Άκυρο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το App.Μπήκα ξαφνικά και μου είχε κάνει subscribe σε μέρη τα οποία δεν είχα με καμία πιθανότητα κάνει(ήταν μεγάλη λίστα)και υπέθεσα ότι ήταν το modded Apk το πρόβλημα. Το πέρασα official και πάλι τα ίδια.Κάθε φορά που κάνω restart το κινητό συμβαίνει το ίδιο.Τα μοναδικά που έχω ακολουθήσει είναι τα 2 πρώτα.Στα υπόλοιπα δεν έχω πατήσει ούτε καν το πόδι μου εκεί Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Έχεις pm.... Ευχαριστω χαλαρε. Ειναι καλυτερη απο την 4.9.3 που ειχα μεχρι τωρα στο ταμπλετ (στα κινητα εχω την 6.5.6), αλλα φευ... παλι ''κοινο'' χρηστη tapatalk με δειχνει. Οχι οτι με χαλαει βεβαια. Μαλλον ο φιλος patrickdrd εχει δικιο, ειναι θεμα σερβερ του ταπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πλέον δεν μου δουλεύει καθόλου για τα Participated. Για κανένα φόρουμ. Με τελευταία έκδοση. Εσάς; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πλέον δεν μου δουλεύει καθόλου για τα Participated. Για κανένα φόρουμ. Με τελευταία έκδοση. Εσάς; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά τα participated. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Deleted... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Πλέον δεν μου δουλεύει καθόλου για τα Participated. Για κανένα φόρουμ. Με τελευταία έκδοση. Εσάς; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Μου τα δείχνει κανονικά. Έχω την τελευταία beta του Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έχει κανείς την έκδοση 5.7.2 σε μαύρο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Βάλε από τις ρυθμίσεις dark mode Η άλλο αυτό? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts