zananiro Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Δουλεύει στο tapatalk αλλά τουλάχιστον σ' εμένα, μπλοκάρει και την εφαρμογή του Facebook και το messenger. Με πρόλαβες, μόλις τωρα αυτό ήθελα να γράψω. Facebook και messenger γιοκ, τα μπλοκάρει και σε εμένα. Φαίνεται πως τους developers του tapatalk περισσότερο τους ενδιαφέρει να αναλώνονται στο να βρισκουν τρόπους να φαίνονται οι διαφημίσεις παρά να διορθώσουν τα οποιαδήποτε bugs. Και το θέμα είναι ότι δεν είναι και φθηνή η εφαρμογή να την αγοράσει κάποιος, 15$ προς το παρόν μου φαίνονται πολλά. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Edited January 2, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 ναι, το γραψαν και στο θεμα: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=70352257&postcount=7969 εγω χρησιμοποιω lite και δεν εχω τετοιο θεμα, εφοσον δεν θελετε να την αγορασετε, μπορειτε να βαλετε παλιοτερη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Τι κάνει δηλαδή στο messenger? Εμένα μια χαρά παίζει το messenger και κόβει και τις διαφημίσεις στο tapatalk πλέον. Facebook app δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τι κάνει δηλαδή στο messenger? Εμένα μια χαρά παίζει το messenger και κόβει και τις διαφημίσεις στο tapatalk πλέον. Facebook app δεν έχω. Όταν πας να ανοίξεις το messenger μέσα από το Facebook για να δεις τα μηνύματα δεν ανοίγει, βγάζει network error. Αυτόνομα ως εφαρμογή το messenger δεν δοκίμασα να το ανοίξω, ίσως οπως λες ανοίγει κανονικά Γιατί το πρόβλημα βασικά είναι στο Facebook. Δεν ασχολήθηκα και πολύ να σου πω την αλήθεια, μου αρκεί που κόβει διαφημίσεις από tapatalk. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τι παιδεμα τρώτε επειδή δεν θέλετε να ροοταρετε την συσκευή σας.. Οι υπόλοιποι με 1-2 πράγματα έχουμε εγγυημένο αποτέλεσμα και δεν έχουν θέμα άλλες εφαρμογές. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τι παιδεμα τρώτε επειδή δεν θέλετε να ροοταρετε την συσκευή σας.. Οι υπόλοιποι με 1-2 πράγματα έχουμε εγγυημένο αποτέλεσμα και δεν έχουν θέμα άλλες εφαρμογές. Sent from mTalk Τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Έβαλε κάνεις την 6.4.0 που βγήκε χτες? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Έβαλε κάνεις την 6.4.0 που βγήκε χτες? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Τα ίδια με την προηγούμενη είναι καμιά διαφορά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Edit: Στην τελευταία έκδοση 6.4.0 πάει κανονικά στο πρώτο μη αναγνωσμένο. Το διόρθωσαν. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Να υποθέσω ότι η 6.4 έχει βγει μόνο για τους VIP προς το παρόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Να υποθέσω ότι η 6.4 έχει βγει μόνο για τους VIP προς το παρόν; όχι , η προ έκδοση είναι στην 6.2.5 ακόμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Να υποθέσω ότι η 6.4 έχει βγει μόνο για τους VIP προς το παρόν; Η 6.4 είναι σε Beta στάδιο ακόμα ούτε στο playstore δεν την έβγαλε και είμαι στις εκδόσεις Beta. Στο Apkmirror υπάρχει. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Η 6.4 είναι σε Beta στάδιο ακόμα ούτε στο playstore δεν την έβγαλε και είμαι στις εκδόσεις Beta. Στο Apkmirror υπάρχει. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom όπως επίσης την πέρνουν όποιοι έχουν γραφτεί beta testers Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Δείχνει πολύ καλή έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Υπάρχει κανονικά στο play Store. Βλέπω μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα και επίσης έβαλαν αντίθεση στον αριθμό σελίδας. Μικρή διαφορά αλλά σωστή. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Και εμείς γιατί δεν την βλέπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πήγαινε στις εφαρμογές σου στο. Play Store. Στην καρτέλα Beta μήπως σου βγάλει εκεί την αναβάθμιση. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Φοβερή η τελευταία 6.4 διόρθωσαν το θεμα με το τελευταίο post και άλλαξαν χρώμα στον αριθμό σελίδας.Δειχνει να δουλεύει πολύ καλά απο το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το χρώμα της σελίδας είναι γκρι ρε σεις όμως σε νυχτερινή λειτουργία. Αυτό το χάλασαν για αυτό βάζω την ίδια έκδοση αλλά σε Black Edition που κυκλοφορεί και είναι άψογη σε amoled οθόνες δεν τρώει και μπαταρία. Κατά τα άλλα είναι κομπλέ η έκδοση. Ένα bug ακόμα στα participated θέματα δεν τα αφαιρεί όλα τα διαβασμένα και να τα εχεις δει θα στα εμφάνιση. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το χρώμα της σελίδας είναι γκρι ρε σεις όμως σε νυχτερινή λειτουργία. Αυτό το χάλασαν για αυτό βάζω την ίδια έκδοση αλλά σε Black Edition που κυκλοφορεί και είναι άψογη σε amoled οθόνες δεν τρώει και μπαταρία. Κατά τα άλλα είναι κομπλέ η έκδοση. Ένα bug ακόμα στα participated θέματα δεν τα αφαιρεί όλα τα διαβασμένα και να τα εχεις δει θα στα εμφάνιση. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Έχεις λινκ για τη μαύρη έκδοση;; Sent from my Galaxy S7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Έχεις λινκ για τη μαύρη έκδοση;; Sent from my Galaxy S7 gold Εγώ σε amoled μια χαρά βλέπω την νυχτερινή λειτουργία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Εγώ σε amoled μια χαρά βλέπω την νυχτερινή λειτουργία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και εγώ, απλά είναι γκρι, το μαύρο είναι ακόμα πιο καλό.. Πάντα νυχτερινή το χω, γιατί το άσπρο πορτοκαλί είναι αντιαισθητικο Sent from my Galaxy S7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Βεβαίως https://dailyuploads.net/g2p8yxadnyhn Ειναι η 6.3.3 για την 6.4.0 δεν έβγαλε ακόμα το Mod ο developer. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Βεβαίως https://dailyuploads.net/g2p8yxadnyhn Ειναι η 6.3.3 για την 6.4.0 δεν έβγαλε ακόμα το Mod ο developer. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Για την 5.7.2 υπάρχει μήπως;; αν δεν σε βάζω σε κόπο!! Sent from my Galaxy S7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Για την 5.7.2 υπάρχει μήπως;; αν δεν σε βάζω σε κόπο!! Sent from my Galaxy S7 gold Βεβαίως. Βγαίνει σε ότι χρώμα θες. Διάλεξε όποιο σου αρέσει πιο πολύ. http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=1487857 Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts