Karthan7 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Αν έχεις root με titanium backup, unlink from play store... Μετα απο επανεκκινηση στο τηλεφωνο εμφανιζετε παλι στο play. Εχω την 6.1.5 και δεν μου εμφανιζει update. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Όχι δε θέλουν αν το είχες κάνει αγορά παλιότερα. Τους στέλνεις ένα e-mail με ένα screenshot από την αγορά του στο playstore και σε κάνουν vip πολύ σύντομα ;) Όντος τους έστειλα και είμαι πλέον και πάλι vip. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Που τους εστειλες και τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Νέο update στο Play store σήμερα σε 6.2.2. Δεν βλέπω κάποια εμφανής αλλαγή. Συνεχίζει να ανοίγει σελίδες με το δικό του browser. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Σε μένα παραμένει η 6.1.5. Καμία αναβάθμιση μέχρι τώρα. Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Που τους εστειλες και τι; Από το πλέιστορ λογαριασμός /ιστορικό παραγγελιών σκρεινσουτ ότι την έχω πληρώσει, ένα σκρεινσουτ το όνομα μου στο ταπαταλκ και ζήτησα να με κάνουν vip. Το μειλ το έστειλα στο πλειστορ στο ταπαταλκ κάτω κάτω λέει αποστολή μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Μου ήρθε νέα ενημέρωση στο playstore αλλά δεν με αφήνει να την κάνω για κάποιο λόγο. [ATTACH]66157[/ATTACH] Είναι η έκδοση 6.2.3 Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 1, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Αρχικά googlαρισμα του error ;) http://lmgtfy.com/?q=Play+store+error+403 Μια άλλη λύση είναι να βάλεις την νέα έκδοση από κάποιο τρίτο σαιτ όπως το apkmirror που είναι και αξιόπιστο. Και μια άλλη είναι να μην ενημερώσεις :P Αν τίποτα δεν δουλεύει δοκίμασε απεγκασταση και επανεγκατασταση :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Από το πλέιστορ λογαριασμός /ιστορικό παραγγελιών σκρεινσουτ ότι την έχω πληρώσει, ένα σκρεινσουτ το όνομα μου στο ταπαταλκ και ζήτησα να με κάνουν vip. Το μειλ το έστειλα στο πλειστορ στο ταπαταλκ κάτω κάτω λέει αποστολή μηνύματος Οκ. Επανήλθε κι εμένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Έβαλα την Beta έκδοση της εφαρμογής από Google play και μπορώ να πω πως είναι καλύτερη και από την βασική έκδοση. Αλλαγές στην εμφάνιση δεν έχει αλλά είναι πολύ γρήγορο. Έκδοση 6.2.3 λέει ότι είναι. Πάτησα εκεί που λέει γίνε δοκιμαστης Beta (η κάπως έτσι) και μου ήρθε update. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 2, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Έβαλα την Beta έκδοση της εφαρμογής από Google play και μπορώ να πω πως είναι καλύτερη και από την βασική έκδοση. Αλλαγές στην εμφάνιση δεν έχει αλλά είναι πολύ γρήγορο. Έκδοση 6.2.3 λέει ότι είναι. Πάτησα εκεί που λέει γίνε δοκιμαστης Beta (η κάπως έτσι) και μου ήρθε update. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Κάτι έχεις μπερδέψει. Η 6.2.3 είναι κανονική έκδοση, όχι Beta. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Κάτι έχεις μπερδέψει. Η 6.2.3 είναι κανονική έκδοση, όχι Beta. Sent from my m1 note using Tapatalk Καλά τα λέω. Έχω βάλει την Beta έκδοση και λέει 6.2.3 στο Google play. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/370c401bbaa7d5bd16ae78a629d496d9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161102/742b7c197074336089f93492fd95a992.jpg Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 2, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 επειδη δηλωσες να λαμβανεις beta Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) επειδη δηλωσες να λαμβανεις beta Νόμιζα ότι αν βάλω κάποια ενημέρωση Beta θα μου δείχνει την έκδοση Beta που έχω και όχι την κανονική... Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 2, 2016 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Νόμιζα ότι αν βάλω κάποια ενημέρωση Beta θα μου δείχνει την έκδοση Beta που έχω και όχι την κανονική... Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Το μήνυμα αυτο είναι ενημερωτικό απλά, ότι ανήκεις στο beta group. Δεν σημαίνει ότι αυτή η έκδοση είναι beta. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Το μήνυμα αυτο είναι ενημερωτικό απλά, ότι ανήκεις στο beta group. Δεν σημαίνει ότι αυτή η έκδοση είναι beta. Sent from mTalk Δεν ήξερα ότι πάει έτσι.... Μα λέω κ εγώ τι γίνεται Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η τελευταία έκδοση του play σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Η τελευταία έκδοση του play σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εννοείς το πρώτο μη αναγνωσμενο ή το τελευταίο αναγνωσμενο; Εμένα πάντως και στις δύο συσκευές που δουλεύω (V10 και RN3) πηγαίνει ένα μήνυμα πριν το πρώτο μη αναγνωσμενο (αλλιώς στο τελευταίο αναγνωσμενο). (έκδοση 6.2.3) Στάλθηκε από RN3 Pro Edited November 3, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Α OK, εντάξει, μου είπες αυτό που στην ουσία ήθελα. Θα μείνω στην 5.7.2 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η τελευταία έκδοση του play σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όχι ακόμα υπάρχει αυτό το bug, τουλάχιστον σε μένα. 6.2.3 Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η έκδοση 6.2.3 πάντως είναι ότι χειρότερο. Πάρα πολλά bugs και lagarei συνέχεια. Δεν είμαι στο Beta στάδιο οπότε την έβγαλαν ως stable. Έκανα και clean install αλλά τίποτα σχεδόν καμία λειτουργία δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Και εγώ κανένα πρόβλημα, ίσως είναι η καλύτερη έκδοση από άποψη ταχύτητας. Το μόνο που με χαλάει όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο είναι ότι ανοίγει τα links με δικό του browser και δεν σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πω πω χάλια ούτε αν πατήσεις σε σύνδεσμο για το playstore δεν ανοίγει την εφαρμογή αλλά σε πετάει στον δικό του μπροουσερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Αναβάθμιση πριν λίγο σε 6.2.4. Έφτιαξαν το θέμα με τον Browser έβαλαν επιλογή να ανοίγει σε δικό μας. Επίσης αρκετά bugs βλέπω να διορθώθηκαν οπότε είμαστε σε καλό δρόμο. Πρόσθεσαν και κάποια πράγματα ακόμα. Δουλευει πολύ καλά και το remove read topics που πριν τα έβγαζε ακόμα και αν τα είχαμε διαβάσει. Στην προηγούμενη έκδοση βριζαμε σε αυτή χειροκροταμε. Μέχρι την επόμενη βεβαίως. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πάλι καλά. Ο native browser ήταν η χειρότερη ιδέα ever. Να ρωτήσω κάτι άλλο, υπάρχει κάποιο κριτήριο ποιος παίρνει τα update πρώτος ή είναι random? Έχω προσέξει δεν έρχονται σε όλους ίδια ώρα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts