rtifosi Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σήμερα μόνο μου το έκανε 4 φορές, αφού το έβγαλα και το ξαναέβαλα Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μόλις μου το έκανε και εμένα αυτό με το login. Ζητάει αρχικά σύνδεση στο tapatalk και μετά ένα ένα σε όλα τα φόρουμ Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 προμπλεμ με την τελευταια. δεν εμφανιζει τα ποστς μου (στην αντιστοιχη καρτελα του προφιλ) θα δοκιμασω ξηλωμα και επανεγκατάσταση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 προμπλεμ με την τελευταια. δεν εμφανιζει τα ποστς μου (στην αντιστοιχη καρτελα του προφιλ) θα δοκιμασω ξηλωμα και επανεγκατάσταση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εμένα δεν μου άλλαξε κάτι, τα ίδια μου κάνει με την ίδια συχνότητα. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έβαλα πάλι την 5.7.2 και ηρεμησα από τα log out που μου έκανε η 5.8.2 ... Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Και σε μένα συχνά πυκνά ζητάει σύνδεση. Επιστροφή στην προηγούμενη το βράδυ. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ενα λινκ της 5.7.2? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-5-7-2-release/tapatalk-5-7-2-2-android-apk-download/ Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παρατήρησε κανείς το chat του forum στο tapatalk; Δε θυμάμαι να υπήρχε.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Το είχα δει σε άλλα forums. Μήπως το έδωσαν τώρα στο myphone; Edit: 11:27 φαίνεται το πρώτο μήνυμα οπότε μάλλον σήμερα το έδωσαν Edited May 24, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Σε άλλα φόρουμ υπήρχε ήδη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παρατήρησε κανείς το chat του forum στο tapatalk; Δε θυμάμαι να υπήρχε.. Υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν το είχες προσέξει. Το χρησιμοποιώ στο myphone πολλούς μήνες. Το είχα αναφέρει και με σχόλιο εδώ στο τοπικ τότε που το ανακάλυψα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πέρασα την έκδοση 6 από apkmirror και είναι απίστευτα καλή. Πολύ ομαλό browsing πολύ όμορφα όπως τα έκαναν και κάποια ψιλο bugs εξαφανίστηκαν. Μπράβο τους που κάνουν το Tapatalk όλο και καλύτερο. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πέρασα την έκδοση 6 από apkmirror και είναι απίστευτα καλή. Πολύ ομαλό browsing πολύ όμορφα όπως τα έκαναν και κάποια ψιλο bugs εξαφανίστηκαν. Μπράβο τους που κάνουν το Tapatalk όλο και καλύτερο. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 την ίδια αίσθηση έχω και εγώ από το πρωί που την κατέβασα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πολύ καλή αναβάθμιση και πραγματικά εντυπωσιακές αναβαθμίσεις συνέχεια μπράβο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ελπίζω να την έκαναν λίγο πιο battery friendly. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ελπίζω να την έκαναν λίγο πιο battery friendly. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα . Ισως Γιατί δεν δουλεύω τις ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 beta είναι πάντως η έκδοση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ελπίζω να την έκαναν λίγο πιο battery friendly. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ποτέ δεν έχω δει στην μπαταρία πάνω από 2-3% και με ανοιχτές τις ειδοποιήσεις Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ελπίζω να την έκαναν λίγο πιο battery friendly. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Γιατί πότε είδες στα στατιστικά του να τρώει μπαταρία το tapatalk? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Ποτέ δεν έχω δει στην μπαταρία πάνω από 2-3% και με ανοιχτές τις ειδοποιήσεις Sent from my 1+1 Γιατί πότε είδες στα στατιστικά του να τρώει μπαταρία το tapatalk? Unleashed by my M1 NOTE Εντάξει, δεν είπα οτι προκαλεί και battery drain, αλλά δεν είναι γενικά και από και τις λιγότερο ενεργοβόρες εφαρμογές. Εμένα στις πρώτες θέσεις είναι συνήθως από εφαρμογές όσον αφορα κατανάλωση, συνήθως μου καταναλώνει γύρω στα 500mah την ημέρα, την χρησιμοποιώ και αρκετά βέβαια κυρίως με 4g, οπότε ισως γι αυτό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εντάξει, δεν είπα οτι προκαλεί και battery drain, αλλά δεν είναι γενικά και από και τις λιγότερο ενεργοβόρες εφαρμογές. Εμένα στις πρώτες θέσεις είναι συνήθως από εφαρμογές όσον αφορα κατανάλωση, συνήθως μου καταναλώνει γύρω στα 500mah την ημέρα, την χρησιμοποιώ και αρκετά βέβαια κυρίως με 4g, οπότε ισως γι αυτό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν έχω ακούσει σε κανένα θέμα που ασχολούνται με κατανάλωση μπαταρίας να υπάρχει θέμα με το tapa. Ούτε στα δικά μου προγράμματα ανάλυσης του τι τρώει την μπαταρία έχει ποτέ εμφανισθεί. Τώρα για το ότι βάζεις 4G για tapa, δεν το σχολιάζω καν! :p Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Δεν έχω ακούσει σε κανένα θέμα που ασχολούνται με κατανάλωση μπαταρίας να υπάρχει θέμα με το tapa. Ούτε στα δικά μου προγράμματα ανάλυσης του τι τρώει την μπαταρία έχει ποτέ εμφανισθεί. Τώρα για το ότι βάζεις 4G για tapa, δεν το σχολιάζω καν! :p Unleashed by my M1 NOTE Εντάξει, εξαρτάται από τη χρήση, αλλά όπως είπα δεν είναι και από τις λιγότερο ενεργοβόρες εφαρμογές για τα mah που καταναλώνει αναλογικά με τη χρήση του. Για το 4g τι εννοείς? Ότι δεν παίζει ρόλο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εντάξει, εξαρτάται από τη χρήση, αλλά όπως είπα δεν είναι και από τις λιγότερο ενεργοβόρες εφαρμογές. Για το 4g τι εννοείς? Ότι δεν παίζει ρόλο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Όπως λένε, αν δεν υπάρχουν απΟδείξεις φίλε, είναι σαν να μην έγινε. Όσο για το 4G, Ε όχι στο tapatalk ειδικά δεν έχει καμία διαφορά. Εδώ και σε browsing σπάνια βλέπεις διαφορά στο φόρτωμα των σελίδων. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Όπως λένε, αν δεν υπάρχουν απΟδείξεις φίλε, είναι σαν να μην έγινε. Όσο για το 4G, Ε όχι στο tapatalk ειδικά δεν έχει καμία διαφορά. Εδώ και σε browsing σπάνια βλέπεις διαφορά στο φόρτωμα των σελίδων. Unleashed by my M1 NOTE Τι αποδείξεις? Σε 20 λεπτά χρήσης cpu έχει κατανάλωσει περίπου 190 mAh όπως θα δεις στην τελευταία γραμμή. Ο chrome αναλογικά καταναλώνει λιγότερο με την ίδια χρήση, ενώ περίπου το ίδιο καταναλώνει το Facebook. Για το 4g δεν αναφέρομαι στο χρόνο φορτωματος σελίδας, αλλά στην κατανάλωση ενέργειας της εφαρμογής σε σχέση με WiFi. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/ff0f61264f85b91dbb0932236e961557.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts