mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 σε μενα το εμφανιζει. πανω δεξια 3 βουλιτσες-search εκδοση 5.7.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Χθες αναβάθμισα σε 5.7.0 και δεν μου το βγάζει. Και δεν μου βγάζει και άλλο update... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 http://i67.tinypic.com/2gxmxye.png http://i65.tinypic.com/2a0mhdd.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε μένα πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 οπως βλεπετε παραπανω, σε μενα λειτουργει κανονικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Κι εγώ έχω πρόβλημα, δεν μου ερχοντουσαν η ενημερώσεις ενώ μπορούσα να συνδεθώ, και είχα την φαεινη ιδέα να το διαγράψω και να το ξανακατεβασω αλλά τώρα δεν συνδέεται με τίποτα στον λογαριασμό μου στο Tapatalk. Και δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για προσθέσω τα φόρουμ που θέλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 κανε διαγραφη data/cache, διεγραψε την εφαρμογη, reboot, εκ νεου εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) σημερα και σε μενα απο τις 7 (νομιζω) και μετα, δεν μου ανοιγει καθολου το tapatalk.... με πεταξε εξω και δεν μπορω να συνδεθω!!! ουτε update εκανα ουτε τιποτα! Edited March 21, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μπορεί να έχει πρόβλημα κανένας server τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εχει θεμα παίδες. Έκανα τα πάντα ολα. Δεν έπιασε τίποτα. Στο τέλος την απεγκατέστησα. Θα προσπαθήσω αυριο πάλι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 5.7.2 που εχω μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μόλις ξεμπλοκαρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Έφτιαξε τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε εμένα ακόμα δεν λέει να συνδεθεί.κάποιο πρόβλημα υπάρχει και φαντάζομαι ότι γρήγορα θα λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε εμένα ακόμα δεν λέει να συνδεθεί.κάποιο πρόβλημα υπάρχει και φαντάζομαι ότι γρήγορα θα λυθεί. Θα σου φτιάξει μόνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εμένα έφτιαξε με εκκαθάριση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και μένα μόνο του έφτιαξε. Αλλά χρειάσθηκε να περάσω όλα τα password για όλα τα φόρουμ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ακόμη δεν μπορώ να μπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ναι και εγώ χρειάστηκε να περάσω ξανά τα passwords Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εμένα έφτιαξε μόνο του και δεν ζήτησε Pass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το βραδάκι μου ήρθε και μένα η 5.7.2 και τώρα έχω και εγώ το search.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπερα στην παρέα, προσπαθω να συνδεθω στο tapatalk με τον λογαριασμο του google και μου βγαζει σφαλμα και λεει να δω τις ρυθμισεις του APN ή του Adblock. Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα;, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπερα στην παρέα, προσπαθω να συνδεθω στο tapatalk με τον λογαριασμο του google και μου βγαζει σφαλμα και λεει να δω τις ρυθμισεις του APN ή του Adblock. Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα;, Το ίδιο και σε εμάς. Χθες το βράδυ έφτιαξε και σε μένα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σε μένα πάντως ακόμη έτσι είναι. Δοκίμασα εγκατάσταση από την αρχή δήλα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) τι στο @#$&^ βαζουμε στην white list του adaway για να ανοίγουν τα Link του Gearbest κλπ ? edit ξαναπέρασα τα *.viglink.com *.tapatalk.com και πλέον ανοίγουν τα Link Edited March 22, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts