Jump to content

Tapatalk στο Android

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγω κάποιων έκτακτων εργασιών συντήρησης πρόκειται για ένα προσωρινό περιορισμό σε κάποια νήματα του φόρουμ ο οποίος μελλοντικά θα αλλάξει.

Μέχρι τότε λοιπόν μπορείτε για τη δική σας ευκολία να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σε κάποιον upload provider και να βάζετε εδώ τους συνδέσμους!

Μέχρι τότε παρακαλούμε για την υπομονή σας και σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση σας. :-)

Αυτό γίνεται εδώ και εβδομάδες όχι τόσο έκτακτο.και θα μπορούσε από σεβασμό προς τους αναγνώστες του το myphone να βάλει στην πρώτη σελίδα μια ανακοίνωση ...στοιχειώδη πράγματα...

Μακριά από την έκδοση 5.1.5. Απίστευτο lag στο scrolling. Στο forums τους είπαν ότι θα το φτιάξουν σύντομα. Στην 5.1.3 είχαν χαλάσει τις ειδοποιήσεις.

Έγω δεν έχω κανένα θέμα με την 5.1.5, ουτε κόλλημα, ούτε θέμα με τις ειδοποιήσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έγω δεν έχω κανένα θέμα με την 5.1.5, ουτε κόλλημα, ούτε θέμα με τις ειδοποιήσεις

Δεν το έχουν όλες οι εκδόσεις Android. Στην 5.1.3 είχα θεμα οι ειδοποιήσεις τώρα όλα καλά. Στην 5.1.5 έχει δημιουργηθεί το lag και το έχουν παρα πολλά άτομα από όσο διάβασα στο tapatalk forum. Μήπως έχεις την έκδοση του playstore? Γιατί εκεί εχει την 5.1.1

Δεν το έχουν όλες οι εκδόσεις Android. Στην 5.1.3 είχα θεμα οι ειδοποιήσεις τώρα όλα καλά. Στην 5.1.5 έχει δημιουργηθεί το lag και το έχουν παρα πολλά άτομα από όσο διάβασα στο tapatalk forum. Μήπως έχεις την έκδοση του playstore? Γιατί εκεί εχει την 5.1.1

Τσεκαρισμενο ότι Έχω την 5.1.5 την οποία έχω κατεβάσει από το apkmirror

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τσεκαρισμενο ότι Έχω την 5.1.5 την οποία έχω κατεβάσει από το apkmirror

Οπότε λογικά το scroll lag είναι σε συγκεκριμένες εκδόσεις Android. Πια έκδοση Android έχεις?

Οπότε λογικά το scroll lag είναι σε συγκεκριμένες εκδόσεις Android. Πια έκδοση Android έχεις?

Ίσως να είναι και συνδυασμός συσκευής και έκδοσης android, Έχω 5.1.1

Ίσως να είναι και συνδυασμός συσκευής και έκδοσης android, Έχω 5.1.1

Κάτι παίζει με την έκδοση σίγουρα.

https://support.tapatalk.com/threads/android-beta-testing-feedback-thread.29273/page-42

Οι πιο πολλοί γράφουν για scroll lag άλλοι ότι δουλεύει καλά. Η 5.1.4 δούλευε άψογα. 5.1.1 έχω και εγώ.

Υπομονή τότε, σήμερα Αύριο θα βγάλουν Νέα έκδοση κατά την προσφιλή τους τακτική τους τελευταίους μήνες !

Υπομονή τότε, σήμερα Αύριο θα βγάλουν Νέα έκδοση κατά την προσφιλή τους τακτική τους τελευταίους μήνες !

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαζουν τέτοιες εκδόσεις. Δεν τεσταρουν τις αλλαγές που κάνουν πριν τις ανεβάσουν? Μικρό το κακό πας σε προηγούμενη έκδοση απλά θα μπορούσαν να προσεχαν παραπάνω.

εμεις που κατεβαζουμε μονο απο το playstore δεν ασχολουμαστε με αυτα.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα πρόβλημα εδώ και κάτι μηνες με το tapatalk γι αυτό και έχω μείνει στην 4.11.0. Με τα καινούργια updates όταν μπαίνω στο myphone με πετάει τελείως εξω(force stop). Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα forums. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστω

Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα πρόβλημα εδώ και κάτι μηνες με το tapatalk γι αυτό και έχω μείνει στην 4.11.0. Με τα καινούργια updates όταν μπαίνω στο myphone με πετάει τελείως εξω(force stop). Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα forums. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστω

Με κανένα update δεν είχα τέτοιο θέμα.

Κάνε clear data, uninstall και ξανά install.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα, ειδικά στο ταμπλετ. Από την 4.15.10 και μετά διορθώθηκε.

The day is my enemy, the night my friend

Δοκίμασες να αφαιρέσεις και να προσθέσεις ξανά το φόρουμ;

Δεν έγινε τίποτα. Κανει ακριβως το ίδιο..

Με ποια version το δοκιμάζεις? Δοκίμασε το με την 4.15.10. Μπορεί τις πρώτες 1-2 φορές να κάνει force stop, με τα στρώνει.

The day is my enemy, the night my friend

Με ποια version το δοκιμάζεις? Δοκίμασε το με την 4.15.10. Μπορεί τις πρώτες 1-2 φορές να κάνει force stop, με τα στρώνει.

Με ολες το έχω δοκιμάσει σχεδόν. Το σβηνω ,το ξανακανω και τα ίδια παλι. Τώρα το δοκιμασία με αυτή που δίνει το playstore

• 3 weeks later...
την έχω εδώ και καμία εβδομάδα όλα μια χαρά

Όντως. Την έβαλα κ εγώ τώρα και φαίνεται μια χαρά. Είναι και λίγο πιο γρήγορη έχει και πιο ομαλό scroll

Edited by lek88