panos_27 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 άιντε πάλι...14.5.5 βγάλανε! τι άλλο θα χαλάσουν τώρα; Έχει καμιά αλλαγή; εγώ δεν παρατήρησα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μακάρι να υπήρχε η μισή συχνότητα ενημερώσεων και στα WP. Εκεί πραγματικά σηκώνει πολύ βελτίωση. Τουλάχιστον, δεν μπορούν να το κάνουν χειρότερο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Άρχισε πάλι να μην ανοίγει τα links, "tapatalk redirect" δηλαδή κλπ κλπ.. σε περίπτωση που δεν είμαστε root και δεν έχουμε adblocker τι κάνουμε μπας και το διορθώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Βρε τραγικό έχει γίνει χωρίς ρύθμιση για αλλαγή μεγέθους γραμματοσειρας. Πήρα ένα τάμπλετ για δοκιμή το Samsung tab PRO 8.4 και είναι tragic δε σου κάνει κέφι ούτε καν να μπεις να χαζέψεις λίγο. Απαράδεκτο. .., Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Άρχισε πάλι να μην ανοίγει τα links, "tapatalk redirect" δηλαδή κλπ κλπ.. σε περίπτωση που δεν είμαστε root και δεν έχουμε adblocker τι κάνουμε μπας και το διορθώσουμε; Τίποτα, θα το ανοίγεις από τον σταθερό.Καλά αυτό κάθε μέρα νέα έκδοση βγάζουν, άλλη δουλειά δεν έχουν; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Άρχισε πάλι να μην ανοίγει τα links, "tapatalk redirect" .......τι κάνουμε μπας και το διορθώσουμε; Τους εστειλα μήνυμα στο play. Για να δουμε. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Άρχισε πάλι να μην ανοίγει τα links, "tapatalk redirect" δηλαδή κλπ κλπ.. σε περίπτωση που δεν είμαστε root και δεν έχουμε adblocker τι κάνουμε μπας και το διορθώσουμε; Οτι κανω και γω... Παραθεση, αντιγραφη, επικολληση στον browser :angry::angry::angry::angry::angry: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Άρχισε πάλι να μην ανοίγει τα links, "tapatalk redirect" δηλαδή κλπ κλπ.. σε περίπτωση που δεν είμαστε root και δεν έχουμε adblocker τι κάνουμε μπας και το διορθώσουμε; Μάλλον ήταν παροδικό το πρόβλημα γιατί τώρα τα ανοίγει κανονικά τα links. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ λοιπόν, ξαφνικά άρχισε να τα ανοίγει και σε εμένα χωρίς να κάνω το παραμικρό! Τι σκοτεινές δυνάμεις κρύβονται μέσα στο android πια.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είχε ο σέρβερ του Ταπαταλκ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση 4.15.5 από το google play κ ενα Έχω να πω............. Δεν βλέπω τι γράφω!!! Είναι τοοόσο μικρά τα γράμματα που μου βγαίνει η πίστη και να διαβάσω και να γραψω!!! Και κάτι ακόμα. Βλέπω τα αδιάβαστο θέματα που παρακολουθώ, μπαίνω και απαντάω αλλά και πάλι μένουν τα γράμματα μαύρα σαν να έχω το θέμα αδιάβαστο. Πώς το λύνουμε αυτό?? Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.... Ιδικά για το 2 θεμα!!!! Edited June 13, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση 4.15.5 από το google play κ ενα Έχω να πω............. Δεν βλέπω τι γράφω!!! Είναι τοοόσο μικρά τα γράμματα που μου βγαίνει η πίστη και να διαβάσω και να γραψω!!!! Έλα μου ντε!! Τα μάτια μας θα βγάλουμε με αυτό το χάλι. Ότι και να του βάλουν, από την στιγμή που δεν μπορείς να διαβάσεις άνετα, για μένα είναι μια άχρηστη εφαρμογή. Προσωπικά παραμένω στην 4.12.2 μέχρι και αν, αποφασίσουν να επαναφέρουν την ρύθμιση γραμματοσειράς. (για όνομα δηλαδή!!) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση 4.15.5 από το google play κ ενα Έχω να πω............. Δεν βλέπω τι γράφω!!! Είναι τοοόσο μικρά τα γράμματα που μου βγαίνει η πίστη και να διαβάσω και να γραψω!!! Και κάτι ακόμα. Βλέπω τα αδιάβαστο θέματα που παρακολουθώ, μπαίνω και απαντάω αλλά και πάλι μένουν τα γράμματα μαύρα σαν να έχω το θέμα αδιάβαστο. Πώς το λύνουμε αυτό?? Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.... Ιδικά για το 2 θεμα!!!! Για το δεύτερο Ρυθμίσεις - edit discussion card - grey out read discussions ( πρώτη επιλογή ) Edited June 13, 2015 by nico4gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Για το δεύτερο Ρυθμίσεις - edit discussion card - grey out read discussions ( πρώτη επιλογή ) Ωραία, ευχαριστω!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλα μου ντε!! Τα μάτια μας θα βγάλουμε με αυτό το χάλι. Ότι και να του βάλουν, από την στιγμή που δεν μπορείς να διαβάσεις άνετα, για μένα είναι μια άχρηστη εφαρμογή. Προσωπικά παραμένω στην 4.12.2 μέχρι και αν, αποφασίσουν να επαναφέρουν την ρύθμιση γραμματοσειράς. (για όνομα δηλαδή!!) Έτσι είναι. Αν διαβάζεις δύο σειρές με το ζόρι και αληθωριζεις..... Τι να το κάνεις. Δεν θυμάμαι και ποια έκδοση είχα πριν για να την ξαναπερασω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μπορειτε να ανεβασετε ενα screenshot οσοι εχετε θεμα με τη γραμματοσειρα? Σε νοτε2, tab S και lg l9ii με 4.15.5 τα βλεπω κανονικΑ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 [ATTACH]62058[/ATTACH] Ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γράμματα. Ίσως γιατί πάντα βάζω μικρά γράμματα σε όλο το τηλέφωνο και έχω συνηθίσει. Είμαι και στραβός με 4μιση και 5 μυωπία. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μπορειτε να ανεβασετε ενα screenshot οσοι εχετε θεμα με τη γραμματοσειρα? Σε νοτε2, tab S και lg l9ii με 4.15.5 τα βλεπω κανονικΑ.. [ATTACH]62059[/ATTACH] .............. Ώπα με πρόλαβαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 [ATTACH]62062[/ATTACH] εμένα έτσι φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 [ATTACH]62062[/ATTACH] εμένα έτσι φαίνεται Καλα είναι σε σένα. Μπορεί να έχεις μαγαλυτερο Μέγεθος στην γραμματοσειρά της συσκευή σου εσυ γι αυτό. Νομίζω αν μεγαλώσεις την γραμματοσειρά του τηλεφώνου αλλάζει και στο tapatalk. Εγώ την έχω στο μεσαίο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ακόμα μια απορία ..... Εδώ υποτιθετε ότι είναι τα προσωπικά μηνύματα ή κάτι κάνω λάθος? Είχα και εισερχόμενα και εξερχομενα και εξαφανίστηκαν. Φταίει που είχα παλιότερη έκδοση και την απεγκατεστησα εντελώς κ έβαλα νεότερη ή απλά κάτι δεν πάει καλά? [ATTACH]62064[/ATTACH] Μάλλον ψάχνω λάθος.... Που βρίσκω τα προσωπικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 [ATTACH]62073[/ATTACH][ATTACH]62074[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 [ATTACH]62073[/ATTACH][ATTACH]62074[/ATTACH] Α γεια σου!!! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Και σε μένα πάντως, μια χαρά φαίνονται τα γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Παιδια ενω παλιοτερα οταν πηγαινα να ανοιξω ενα link του fb η του yt μεσα απο το tapatalk ανοιγαν κανονικα στην αντιστοιχη εφαρμογη, τωρα τελευταια χωρις να αλλαξω κατι ανοιγουν με τον browser. Εχω παει στις ρυθμισεις και εχω καθαρισει τις προτιμησεις του browser, αλλα και παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts