aftergr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Όντως βλακεία που δεν το είδα Δούλεψε μια χαρά εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια ερωτηση κι απο μενα. Για τα προσωπικα μηνυματα σε καθε φορουμ υπαρχει ρυθμιση να ερχεται ειδοποιηση? Γιατι εγω τα βλεπω μονο αν ελεγξω ο ιδιος, δεν εχω βρει ρυθμιση να ερχεται ειδοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια ερωτηση κι απο μενα. Για τα προσωπικα μηνυματα σε καθε φορουμ υπαρχει ρυθμιση να ερχεται ειδοποιηση? Γιατι εγω τα βλεπω μονο αν ελεγξω ο ιδιος, δεν εχω βρει ρυθμιση να ερχεται ειδοποιηση. Κ Εγώ την ίδια απορια έχω με σενα!!! Αλλά θέλω να μου ερχοντε ειδοποιήσεις μόνο για τα εισερχόμενα Προσωπικά μυνήματα και όχι για τα θέματα που παρακολουθώ! Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται.... Πρέπει να πάω να τα βλέπω χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Edit: Αυτό είναι!!! Στις ρυθμίσεις [ATTACH]59772[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγω τα εχω ολα τικαρισμενα τιποτα δεν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Και σ εμενα ηταν ηδη τικαρισμενο. Ισως δεν δουλευει επειδη το myphone δεν συνεργαζεται καλα με το tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Από ποτέ έβαλαν υποχρεωτική έγγραφη για να κάνω follow ένα φόρουμ;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Edit: Αυτό είναι!!! Στις ρυθμίσεις [ATTACH]59772[/ATTACH] Εμένα δεν έχει καν τέτοιες ρυθμίσεις [ATTACH]59941[/ATTACH] [ATTACH]59942[/ATTACH] [ATTACH]59943[/ATTACH] Είμαι με την τελευταία 4.12.2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Η τελευταία έκδοση είναι η 4.12.9 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 εβαλα κ εγω την τελευταια κ δεν εχει, πρεπει να μας πει ο φιλος και ποια εκδοση εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Έχω την 4.11.6 αν ρωτάτε εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Παραθέτω και 2 φώτο με τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων (συγνώμη για το δυπλο ποστ Αλλά το tapatalk Δεν μου επιτρέπει να παραθέσω φώτο στο προηγούμενο) [ATTACH]59957[/ATTACH] [ATTACH]59958[/ATTACH] Edited April 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μπορείτε να με προσανατολίσει κάποιος γιατί εχω χάσει την μπάλα? Είχα πληρώσει για το tapatalk pro. Μου το εμφανίζει στο play στις εφαρμογές,στην αναζήτηση όχι,φυσικά το εχω περάσει.έχει όμως αλλο ένα tapatalk στο play πού είναι δωρεάν,ποια εκδοσή θα πρέπει να περάσω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Η pro νομίζω είναι για tablet Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Μπορείτε να με προσανατολίσει κάποιος γιατί εχω χάσει την μπάλα? Είχα πληρώσει για το tapatalk pro. Μου το εμφανίζει στο play στις εφαρμογές,στην αναζήτηση όχι,φυσικά το εχω περάσει.έχει όμως αλλο ένα tapatalk στο play πού είναι δωρεάν,ποια εκδοσή θα πρέπει να περάσω? Έψαξα για το tapatalk pro που λες στο google play Από το κινητό μου Και δεν υπάρχει! Οπότε λογικά δεν πρέπει να είναι για κινητά η pro έκδοση. Το εμφανίζει μόνο στην μπάρα αναζήτησης αλλά δεν υπάρχει σαν εφαρμογή Edited April 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Και τελικά ποια εκδοσή να περάσω,την δωρεάν?η υπάρχει καμία στο google? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Και τελικά ποια εκδοσή να περάσω,την δωρεάν?η υπάρχει καμία στο google? Την δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παραθέτω και 2 φώτο με τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων (συγνώμη για το δυπλο ποστ Αλλά το tapatalk Δεν μου επιτρέπει να παραθέσω φώτο στο προηγούμενο) [ATTACH]59957[/ATTACH] [ATTACH]59958[/ATTACH] Τα εχω και εγω τικαρισμενα και δεν ερχεται καμια ειδοποιηση σε καμια περιπτωση :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Η pro εχω την εντυπωση οτι εχει σταματησει, και πλεον υπαρχει μονο η freeware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ωραία ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Τα εχω και εγω τικαρισμενα και δεν ερχεται καμια ειδοποιηση σε καμια περιπτωση :confused: Επειδή το myphone Δεν υποστηρίζετε σωστά στο tapatalk Και να τα έχεις τικαρισμενα Δεν θα σου έρχεται καμία ειδοποίηση. Από άλλα φορουμ όμως θα έχεις ειδοποιήσεις κανονικά αν κ εφόσον υποστηρίζουν Edited April 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εμενα η μονη που δουλευει απροβληματιστα ειναι η 4.6.2. Με καμια απο τις επομενες δεν μπορουσα για καποιο αγνωστο λογο να συνδεθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Overmastering Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Το tapatalk pro (για κινητά και tablet) δεν υπάρχει πια στο Playstore γιατί αποφάσισαν να την σταματήσουν. Έδωσαν ένα χρονικό διάστημα για επιστροφή χρημάτων και μετά τέλος. @ταξιδιώτης22 την δωρεάν εφαρμογή κατέβασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ευχαριστώ παιδιά.δυστυχώς δεν το χα πάρει χαμπάρι κι ετσι δεν πήρα πίσω τα χρήματά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παραθέτω και 2 φώτο με τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων (συγνώμη για το δυπλο ποστ Αλλά το tapatalk Δεν μου επιτρέπει να παραθέσω φώτο στο προηγούμενο) [ATTACH]59957[/ATTACH] [ATTACH]59958[/ATTACH] την 2η οθονη την βρηκα εγω στην εκδοση 4.13 που βγηκε σημερα και θα σας προτεινα να δοκιμασετε, παρα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts