Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω, έχω 7άρια και 8άρια Windows και Ubuntu 10 LTS (στα Linux δεν το δοκίμασα βέβαια). Από την στιγμή που πριν τα 8άρια δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμού κλπ, λογικά και στα XP, θα είναι όπως στα 7άρια, σαν να συνδέεις δηλαδή εξωτερικό δίσκο...

Το Symbian με το Nokia Suite είχε πολλές δυνατότητες, αλλά δεν έφτιαξαν κάτι αντίστοιχο στα WindowsPhone...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι την αγορά του 1020.Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν ξέρω αν συνεργάζεται με win xp sp3. Υπάρχει κάποιος που το έχει δουλέψει με αυτό το λειτουργικο?

Το συνδέεις και το βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό. Οπότε πράττεις αναλόγως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδια τις τελευταιες μερες με εχει τρελανει στις επανεκινησεις. Εχω τρελαθει να γραφω το πιν μου.Τι συμβαινει; εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;

Εμενα μου το εκανε συχνα το πρωτο 1020 που ειχα,το ειχα απο voda,δεν καταλαβα ποτε τι φταιει...Τωρα στο δευτερο,παλι απο voda, δεν μου κανει κατι...

Δοκιμασε soft & hard reset, η θυμησου μηπως εβαλες καμια εφαρμογη η αλλαξες καμια ρυθμιση και ξεκινησε να το κανει

Εμενα μου το εκανε συχνα το πρωτο 1020 που ειχα,το ειχα απο voda,δεν καταλαβα ποτε τι φταιει...Τωρα στο δευτερο,παλι απο voda, δεν μου κανει κατι...

Δοκιμασε soft & hard reset, η θυμησου μηπως εβαλες καμια εφαρμογη η αλλαξες καμια ρυθμιση και ξεκινησε να το κανει

+1 και επίσης

Τσέκαρε την κάρτα Sim σ. Ειδικά εάν την έκοψες μόνος για να τη βάλεις (από προηγούμενο κινητό πχ.)

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Παιδια τις τελευταιες μερες με εχει τρελανει στις επανεκινησεις. Εχω τρελαθει να γραφω το πιν μου.Τι συμβαινει; εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;

Βγάλε το ΡΙΝ για να μην χρειάζεται να το βάζεις συνέχεια... :lol: :p

Δώσε μεγάλη προσοχή στη σιμ !

:rtfm:

παιδια η διμ μου ειναι κανονικη αλλα το προβλαμα δεν ειναι να μην βαζω το πιν, ειναι οτι μου το κανει εδω και τεσσερις μερες και δεν σταματαει.Μου το εκανε και στην αρχη αλλα εστρωσε.Τωρα που το ξανακανει μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν ξερω αν εχει ανακοινθει καποιο προβλημα απο την microsoft για τις επανεκινησεις. Δεν ξερω αν ειναι hardware η software. Tι να κανω, αν το στειλω ξερω οτι θα μου το κρατησουν κανα μηνα και θα τι αναβαθμισουν, κατι που μπορω να το κανω και εγω. Περιμενω και τα windows 10 μπας και στρωσει.

παιδια η διμ μου ειναι κανονικη αλλα το προβλαμα δεν ειναι να μην βαζω το πιν, ειναι οτι μου το κανει εδω και τεσσερις μερες και δεν σταματαει.Μου το εκανε και στην αρχη αλλα εστρωσε.Τωρα που το ξανακανει μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν ξερω αν εχει ανακοινθει καποιο προβλημα απο την microsoft για τις επανεκινησεις. Δεν ξερω αν ειναι hardware η software. Tι να κανω, αν το στειλω ξερω οτι θα μου το κρατησουν κανα μηνα και θα τι αναβαθμισουν, κατι που μπορω να το κανω και εγω. Περιμενω και τα windows 10 μπας και στρωσει.

Έχεις δοκιμάσει να επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό με το Lumia Software Recoery Tool;

οχι φιλε μου δεν το ξερω το προγραμμα

Θα το βρεις εδώ. Αφού το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό.

Οσοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια στο 1020... και τελικα τους το επιδιορθωσε η arvato, ξερετε τι εκανε? Αλλαγη πλακετας ή μπαταριας? Γιατι περσυ που το ειχα στειλει, μου ειπαν απο την Νοκια Care οτι εγινε αλλαγη πλακετας, αλλα πριν κανα διμηνο που πηγα σε αλλο Νοκια care, ειδαμε οτι μου αλλαχτηκε μονο η μπαταρια.

Το προβλημα να πεφτει γρηγορα η μπαταρια , επανηλθε. Η χρηση του ειναι κυριως messenger & whats up. και αντε να βγαλω κανα 6ωρο...

Δημήτρης :ninja:

Οσοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια στο 1020... και τελικα τους το επιδιορθωσε η arvato, ξερετε τι εκανε? Αλλαγη πλακετας ή μπαταριας? Γιατι περσυ που το ειχα στειλει, μου ειπαν απο την Νοκια Care οτι εγινε αλλαγη πλακετας, αλλα πριν κανα διμηνο που πηγα σε αλλο Νοκια care, ειδαμε οτι μου αλλαχτηκε μονο η μπαταρια.

Το προβλημα να πεφτει γρηγορα η μπαταρια , επανηλθε. Η χρηση του ειναι κυριως messenger & whats up. και αντε να βγαλω κανα 6ωρο...

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το NFC?

Γιατί τόσο γρήγορα; Και με καινούργια μπαταρία;

Τελικά είναι γενικευμένο bug/defect που αφορά motherboards? Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με συγκεκριμένα IMEI, όπως κάποια bugs στο 808?

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το NFC?

οχι βρε, αυτα τα εμαθα απο την αρχη. Τιποτα δεν εχω αφησει.

Γιατί τόσο γρήγορα; Και με καινούργια μπαταρία;

Τελικά είναι γενικευμένο bug/defect που αφορά motherboards? Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με συγκεκριμένα IMEI, όπως κάποια bugs στο 808?

η μπαταρια δεν ειναι καινουργια, δλδ η αλλαγη εγινε το απριλιο του '14. Εδω μεσα οσοι ειχαν προβλημα, ελεγαν για αλλαγη πλακετας. Τους την αλλαξαν κανονικα, ή την "αλλαξαν" οπως σε εμενα? δλδ την μπαταρια μονο....

Εγω το φανταζομαι οπως το δυναμο του αυτοκινητου, αν εχει προβλημα, οσες μπαταριες κι αν αλλαξεις, παλι καποια στιγμη θα τα παιξει και η καινουργια...

Δημήτρης :ninja:

Θα το βρεις εδώ. Αφού το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου το βρηκα και το κατεβασα.Παρατηρησα ομως οτι μου κανει επανεκκινησεις οταν ζεστενεται πολυ. Ζεστενεται απο ηλιο,απο λειτουργια καποιου προγραμματος ή απο καμερα.

Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος.

Μεχρι στιγμης μου εχει κανει 2 επανεκκινησεις μετα την αναβαθμιση παιδια, μουφα οτι τις διορθωνει.

Το θέμα ειναι ότι δεν έπρεπε να έχεις επανεκκινήσεις. Ούτε μετά αλλα κυρίως ούτε πριν.

Γιατί οι ενημερώσεις στα branded καθυστερούν τόσο πολύ... :confused:

Καλησπερα!

Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος,αν η Lumia Camera 5 θα ερθει και στο δικο μας κινητο με τα 10αρια..

Είχαν και τα ΝΟΚΙΑ θεμα με την επανεκκινήση; Δεν το ηξερα! Γιατί δεν μ έτυχε ακόμη φτου φτου...Μόνο το Ativ που είχα το έκανε όταν δεν έβρισκε σήμα γοα κάποια ώρα.

Τώρα στο άλλο με την lumia camera 5 να σας πω ότι στο 830 έχει θέμα. Στο βίντεο playback κολλάει που και που. Συνήθως αν το βίντεο ξεπερνάει τα 25 δευτερόλεπτα και το έχεις να αποθηκεύεται στην SD. Οπότε δε με καιέι και τόσο να την κατεβάσω στο 1020...

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Ενταξει να πω την αληθεια εγω απο την Lumia Camera 5 περισσοτερο θελω την ταχυτητα της!Εστω μια μικρη βελτιωση αναμεσα στις ληψεις για το 1020..

Για rich capture η για live images δεν καιγομαι και τοσο βασικα...