Mivas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Δεν ξέρω, έχω 7άρια και 8άρια Windows και Ubuntu 10 LTS (στα Linux δεν το δοκίμασα βέβαια). Από την στιγμή που πριν τα 8άρια δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα συγχρονισμού κλπ, λογικά και στα XP, θα είναι όπως στα 7άρια, σαν να συνδέεις δηλαδή εξωτερικό δίσκο... Το Symbian με το Nokia Suite είχε πολλές δυνατότητες, αλλά δεν έφτιαξαν κάτι αντίστοιχο στα WindowsPhone... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Σκέφτομαι την αγορά του 1020.Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν ξέρω αν συνεργάζεται με win xp sp3. Υπάρχει κάποιος που το έχει δουλέψει με αυτό το λειτουργικο? Το συνδέεις και το βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό. Οπότε πράττεις αναλόγως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Παιδια τις τελευταιες μερες με εχει τρελανει στις επανεκινησεις. Εχω τρελαθει να γραφω το πιν μου.Τι συμβαινει; εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εμενα μου το εκανε συχνα το πρωτο 1020 που ειχα,το ειχα απο voda,δεν καταλαβα ποτε τι φταιει...Τωρα στο δευτερο,παλι απο voda, δεν μου κανει κατι... Δοκιμασε soft & hard reset, η θυμησου μηπως εβαλες καμια εφαρμογη η αλλαξες καμια ρυθμιση και ξεκινησε να το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εμενα μου το εκανε συχνα το πρωτο 1020 που ειχα,το ειχα απο voda,δεν καταλαβα ποτε τι φταιει...Τωρα στο δευτερο,παλι απο voda, δεν μου κανει κατι... Δοκιμασε soft & hard reset, η θυμησου μηπως εβαλες καμια εφαρμογη η αλλαξες καμια ρυθμιση και ξεκινησε να το κανει +1 και επίσης Τσέκαρε την κάρτα Sim σ. Ειδικά εάν την έκοψες μόνος για να τη βάλεις (από προηγούμενο κινητό πχ.) Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδια τις τελευταιες μερες με εχει τρελανει στις επανεκινησεις. Εχω τρελαθει να γραφω το πιν μου.Τι συμβαινει; εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Βγάλε το ΡΙΝ για να μην χρειάζεται να το βάζεις συνέχεια... :lol: :p Δώσε μεγάλη προσοχή στη σιμ ! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 παιδια η διμ μου ειναι κανονικη αλλα το προβλαμα δεν ειναι να μην βαζω το πιν, ειναι οτι μου το κανει εδω και τεσσερις μερες και δεν σταματαει.Μου το εκανε και στην αρχη αλλα εστρωσε.Τωρα που το ξανακανει μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν ξερω αν εχει ανακοινθει καποιο προβλημα απο την microsoft για τις επανεκινησεις. Δεν ξερω αν ειναι hardware η software. Tι να κανω, αν το στειλω ξερω οτι θα μου το κρατησουν κανα μηνα και θα τι αναβαθμισουν, κατι που μπορω να το κανω και εγω. Περιμενω και τα windows 10 μπας και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 παιδια η διμ μου ειναι κανονικη αλλα το προβλαμα δεν ειναι να μην βαζω το πιν, ειναι οτι μου το κανει εδω και τεσσερις μερες και δεν σταματαει.Μου το εκανε και στην αρχη αλλα εστρωσε.Τωρα που το ξανακανει μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν ξερω αν εχει ανακοινθει καποιο προβλημα απο την microsoft για τις επανεκινησεις. Δεν ξερω αν ειναι hardware η software. Tι να κανω, αν το στειλω ξερω οτι θα μου το κρατησουν κανα μηνα και θα τι αναβαθμισουν, κατι που μπορω να το κανω και εγω. Περιμενω και τα windows 10 μπας και στρωσει. Έχεις δοκιμάσει να επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό με το Lumia Software Recoery Tool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 οχι φιλε μου δεν το ξερω το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 οχι φιλε μου δεν το ξερω το προγραμμα Θα το βρεις εδώ. Αφού το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Οσοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια στο 1020... και τελικα τους το επιδιορθωσε η arvato, ξερετε τι εκανε? Αλλαγη πλακετας ή μπαταριας? Γιατι περσυ που το ειχα στειλει, μου ειπαν απο την Νοκια Care οτι εγινε αλλαγη πλακετας, αλλα πριν κανα διμηνο που πηγα σε αλλο Νοκια care, ειδαμε οτι μου αλλαχτηκε μονο η μπαταρια. Το προβλημα να πεφτει γρηγορα η μπαταρια , επανηλθε. Η χρηση του ειναι κυριως messenger & whats up. και αντε να βγαλω κανα 6ωρο... Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Οσοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια στο 1020... και τελικα τους το επιδιορθωσε η arvato, ξερετε τι εκανε? Αλλαγη πλακετας ή μπαταριας? Γιατι περσυ που το ειχα στειλει, μου ειπαν απο την Νοκια Care οτι εγινε αλλαγη πλακετας, αλλα πριν κανα διμηνο που πηγα σε αλλο Νοκια care, ειδαμε οτι μου αλλαχτηκε μονο η μπαταρια. Το προβλημα να πεφτει γρηγορα η μπαταρια , επανηλθε. Η χρηση του ειναι κυριως messenger & whats up. και αντε να βγαλω κανα 6ωρο... Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το NFC? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Οσοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια στο 1020... και τελικα τους το επιδιορθωσε η arvato, ξερετε τι εκανε? Αλλαγη πλακετας ή μπαταριας? Γιατι περσυ που το ειχα στειλει, μου ειπαν απο την Νοκια Care οτι εγινε αλλαγη πλακετας, αλλα πριν κανα διμηνο που πηγα σε αλλο Νοκια care, ειδαμε οτι μου αλλαχτηκε μονο η μπαταρια. Το προβλημα να πεφτει γρηγορα η μπαταρια , επανηλθε. Η χρηση του ειναι κυριως messenger & whats up. και αντε να βγαλω κανα 6ωρο... Γιατί τόσο γρήγορα; Και με καινούργια μπαταρία; Τελικά είναι γενικευμένο bug/defect που αφορά motherboards? Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με συγκεκριμένα IMEI, όπως κάποια bugs στο 808? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το NFC? οχι βρε, αυτα τα εμαθα απο την αρχη. Τιποτα δεν εχω αφησει. Γιατί τόσο γρήγορα; Και με καινούργια μπαταρία; Τελικά είναι γενικευμένο bug/defect που αφορά motherboards? Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με συγκεκριμένα IMEI, όπως κάποια bugs στο 808? η μπαταρια δεν ειναι καινουργια, δλδ η αλλαγη εγινε το απριλιο του '14. Εδω μεσα οσοι ειχαν προβλημα, ελεγαν για αλλαγη πλακετας. Τους την αλλαξαν κανονικα, ή την "αλλαξαν" οπως σε εμενα? δλδ την μπαταρια μονο.... Εγω το φανταζομαι οπως το δυναμο του αυτοκινητου, αν εχει προβλημα, οσες μπαταριες κι αν αλλαξεις, παλι καποια στιγμη θα τα παιξει και η καινουργια... Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Θα το βρεις εδώ. Αφού το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό. Ευχαριστω πολυ φιλε μου το βρηκα και το κατεβασα.Παρατηρησα ομως οτι μου κανει επανεκκινησεις οταν ζεστενεται πολυ. Ζεστενεται απο ηλιο,απο λειτουργια καποιου προγραμματος ή απο καμερα. Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ήρθε αναβάθμιση που λέει ότι λύνει το πρόβλημα της επανεκκίνησης!!! Το μεσημέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μολις την εγκατεστησα και εγω και ευχομαι φιλε μου να εχεις δικαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Πόσα mb είναι το Update? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μεχρι στιγμης μου εχει κανει 2 επανεκκινησεις μετα την αναβαθμιση παιδια, μουφα οτι τις διορθωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μεχρι στιγμης μου εχει κανει 2 επανεκκινησεις μετα την αναβαθμιση παιδια, μουφα οτι τις διορθωνει. Το θέμα ειναι ότι δεν έπρεπε να έχεις επανεκκινήσεις. Ούτε μετά αλλα κυρίως ούτε πριν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εγώ δεν είχα επανεκκινήσεις αλλά σαν να είναι λίγο πιο σβέλτο τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Γιατί οι ενημερώσεις στα branded καθυστερούν τόσο πολύ... :confused: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος,αν η Lumia Camera 5 θα ερθει και στο δικο μας κινητο με τα 10αρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Είχαν και τα ΝΟΚΙΑ θεμα με την επανεκκινήση; Δεν το ηξερα! Γιατί δεν μ έτυχε ακόμη φτου φτου...Μόνο το Ativ που είχα το έκανε όταν δεν έβρισκε σήμα γοα κάποια ώρα. Τώρα στο άλλο με την lumia camera 5 να σας πω ότι στο 830 έχει θέμα. Στο βίντεο playback κολλάει που και που. Συνήθως αν το βίντεο ξεπερνάει τα 25 δευτερόλεπτα και το έχεις να αποθηκεύεται στην SD. Οπότε δε με καιέι και τόσο να την κατεβάσω στο 1020... Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ενταξει να πω την αληθεια εγω απο την Lumia Camera 5 περισσοτερο θελω την ταχυτητα της!Εστω μια μικρη βελτιωση αναμεσα στις ληψεις για το 1020.. Για rich capture η για live images δεν καιγομαι και τοσο βασικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts