Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν κάποιος πάρει branded σε at&t , O2 κλπ είναι "μειονέκτημα" , εννοώ δεν παίρνει τις αναβαθμίσεις, (σικ ,πλέον ...) ,

ή δεν δουλεύει σε μας ; Βλέπω στο ebay κάποια Ο2 με σχετικά χαμηλή τιμή ...

αυτό αλλάζει ; (debrand)

Τα branded δουλεύουν με SIM όλων των παρόχων αν είναι ξεκλείδωτα. Το πρόβλημά τους είναι πως αργούν να αναβαθμιστούν. Φυσικά αυτό αλλάζει κάνοντας debrand.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα branded δουλεύουν με SIM όλων των παρόχων αν είναι ξεκλείδωτα. Το πρόβλημά τους είναι πως αργούν να αναβαθμιστούν. Φυσικά αυτό αλλάζει κάνοντας debrand.

Πώς κάνεις unbranding σε 64άρι 1020??? Δεν έχω βρει κάτι σχετικό, όλα τα 64άρια ήταν από παρόχους και δεν έχω βρει unbrand ROM για να την περάσω...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Πώς κάνεις unbranding σε 64άρι 1020??? Δεν έχω βρει κάτι σχετικό, όλα τα 64άρια ήταν από παρόχους και δεν έχω βρει unbrand ROM για να την περάσω...

Δεν νομίζω να υπάρχει 64GB CV ROM για το 1020 μιας και ήταν διαθέσιμο μόνο για την O2 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Telefonica στην Ισπανία. Εδώ όμως λέει πως αν φλασάρεις στο κινητό μια 32GB ROM δεν θα έχεις πρόβλημα, αν και δεν θα στο συνιστούσα.

Το έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα να πει αποτελέσματα;

Άρα αν πάρει κάποιος branded 64gb (VODAFONE, O2, AT&T, EE...) έχει ένα τούβλο στα χέρια του; Άλλη διαδικασία είναι το unlock; ή κάνοντας debrand με άλλη ,κατάλληλη ROM ,ξεκλειδώνει κιόλας;

Sorry αλλά από WP δεν ξέρω τι γίνεται και βλέπω κάτι 64αρια που δεν τα "χτυπάνε" πολύ στο eBay και τα αμερικανικά είναι συνήθως unlocked αλλά έχει import charges κλπ.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Δεν νομίζω να υπάρχει 64GB CV ROM για το 1020 μιας και ήταν διαθέσιμο μόνο για την O2 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Telefonica στην Ισπανία. Εδώ όμως λέει πως αν φλασάρεις στο κινητό μια 32GB ROM δεν θα έχεις πρόβλημα, αν και δεν θα στο συνιστούσα.

Το έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα να πει αποτελέσματα;

Εμένα έχει το σήμα της O2 όταν ανοίγει και κάποιες ελλείψεις στις ρυθμίσεις και σε εφαρμογές (π.χ. δεν υπάρχει η έξυπνη λήψη). Δεν έχει άλλο θέμα, απλά αργεί να πάρει ενημερώσεις... Δεν ξέρω, φοβάμαι να ρισκάρω με 32άρα ROM...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

καλημερα παιδια.επειδη το ν8 μου αρχιζει να παραπεει και σκεπτομαι για 1020,ξερετε αν παρει τα w10?

καλημερα παιδια.επειδη το ν8 μου αρχιζει να παραπεει και σκεπτομαι για 1020,ξερετε αν παρει τα w10?

Όλα τα Lumia εκτός από τα πρώτα που είχαν έκδοση 7.5/7.8 (510, 610, 710, 800, 900), θα πάρουν τα 10άρια, μαζί και το 1020.

Άρα αν πάρει κάποιος branded 64gb (VODAFONE, O2, AT&T, EE...) έχει ένα τούβλο στα χέρια του; Άλλη διαδικασία είναι το unlock; ή κάνοντας debrand με άλλη ,κατάλληλη ROM ,ξεκλειδώνει κιόλας;

Sorry αλλά από WP δεν ξέρω τι γίνεται και βλέπω κάτι 64αρια που δεν τα "χτυπάνε" πολύ στο eBay και τα αμερικανικά είναι συνήθως unlocked αλλά έχει import charges κλπ.

Επειδή είναι branded δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και κλειδωμένο. Η διαδικασία του ξεκλειδώματος είναι κάτι διαφορετικό από το debrand.

Αν είχα χρόνο (και μέναμε κοντά) θα στο έκανα εγώ που έχω αλλάξει ολόκληρο το κάλυμα.... Βέβαια ακόμη και συ μπορείς να το κάνεις, με 1-2 κατσαβιδάκια και λίγο προσοχή αλλάζει εύκολα και γρήγορα η οθόνη ολόκληρη (αρκεί να βρεις το ανταλλακτικό)

από 140 ξεκινάει στο bestprice

http://www.bestprice.gr/search?q=lumia+1020&o=1

Σοβαρά τώρα? Του προτείνεις να αλλάξει μόνος του την οθόνη και να πάρει 140€ ανταλλακτικό? Το 20€ είναι το θέμα? :lol:

:rtfm:

Σοβαρά τώρα? Του προτείνεις να αλλάξει μόνος του την οθόνη και να πάρει 140€ ανταλλακτικό? Το 20€ είναι το θέμα? :lol:

Κατ'αρχάς , μπορεί και να 'ναι... δεν κατάλαβα :blink:

Το ανταλλακτικό είπα την πιο πρόχειρη λύση...και το να την αλλάξει μόνος του για την εμπειρία! :cool:

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Δεν είναι... καταλάβα εγώ.

Πιο πολύ νομίζω οτι τον φίλο τον ενδιαφέρει να 'χει το 1020, όχι η εμπειρία...

Είναι λίγο παράλογο το σκεπτικό.

Άρα ή σκάει τα 160€ για σίγουρο αποτέλεσμα ή δίνει τα μισά για την εμπειρία και ενδεχόμενη επιτυχία.

:rtfm:

Δεν είναι... καταλάβα εγώ.

Πιο πολύ νομίζω οτι τον φίλο τον ενδιαφέρει να 'χει το 1020, όχι η εμπειρία...

Είναι λίγο παράλογο το σκεπτικό.

Άρα ή σκάει τα 160€ για σίγουρο αποτέλεσμα ή δίνει τα μισά για την εμπειρία και ενδεχόμενη επιτυχία.

όπως είπε και Ο ΙΔΙΟΣ, θα το προσπαθήσει μόνος του - αρχικά - άρα δεν είχε νόημα το προηγούμενο post σου. Το τι κατάλαβε ο καθένας μας ασ'το δεν έχει νόημα! :wacko:

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα social media από το PC είναι και αυτές φωτογραφίες των 5MP ;

Δεν γνωρίζω τι ανεβάζει ο καθένας, πάντως ό,τι και να ανεβάσεις, το FB για παράδειγμα αποθηκεύει την αρχική που ανέβασες σε άλλη διεύθυνση και αυτή που βλέπουν οι άλλοι είναι μικρογραφία. Έχω ανεβάσει π.χ. 34άρες και μπορούσα να την κατεβάσω μόνο σε πολύ μικρή ανάλυση και ποιότητα...

Δεν γνωρίζω τι ανεβάζει ο καθένας, πάντως ό,τι και να ανεβάσεις, το FB για παράδειγμα αποθηκεύει την αρχική που ανέβασες σε άλλη διεύθυνση και αυτή που βλέπουν οι άλλοι είναι μικρογραφία. Έχω ανεβάσει π.χ. 34άρες και μπορούσα να την κατεβάσω μόνο σε πολύ μικρή ανάλυση και ποιότητα...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στα 34 MP να αναδεικνύεται η ποιότητα της αλλά σε περίπτωσηπου θελω να την κατεβάσω δεν θα είναι στην πλήρη ανάλυση;

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία στα 34 MP να αναδεικνύεται η ποιότητα της αλλά σε περίπτωσηπου θελω να την κατεβάσω δεν θα είναι στην πλήρη ανάλυση;

Ανάλογα για ποια υπηρεσία πρόκειται... Το flickR αποθηκεύει την πλήρη ανάλυση και μπορείς να την ξανακατεβάσεις στην αρχική της μορφή όπως την ανέβασες, το Facebook αν δεν κάνω λάθος κρατάει μικρότερη ανάλυση. Ίσως χρειάζεται να αλλάξεις την διεύθυνση για να σου εμφανίσει την αρχική πλήρη ανάλυση. Αν γνωρίζει κάποιος για μεγάλες φωτογραφίες σε τέτοιες υπηρεσίες, για 41MP π.χ. ας συμπληρώσει την άποψή του...

Παιδια καλησπερα..Να ρωτησω κατι μηπως τυχον εχει τυχει σε καποιον απο εσας ηδη...

Εδω και 3 μερες, χωρις κανενα λογο, το 1020 εχει ενα θεμα με τα ακουστικα (επισημα handsfree).

Oταν ακουω μουσικη και ραδιο παιζουν καμπανα δυνατα οπως και οταν συνομιλουσα με καποιον (το ειχα στο 6/10).

Ξαφνικα στις συνομιλιες και μονο, ειτε το εχω στο 1 ειτε στο 10 ακουω χαμηλα απο τα ακουστικα...!

Δοκιμασα restart αλλα τιποτα...Το μεγαφωνο σε ανοιχτη ακροαση ειναι μια χαρα, το ακουστικο επισης, αλλα τα handsfree παιζουν χαμηλα..

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Παιδια καλησπερα..Να ρωτησω κατι μηπως τυχον εχει τυχει σε καποιον απο εσας ηδη...

Εδω και 3 μερες, χωρις κανενα λογο, το 1020 εχει ενα θεμα με τα ακουστικα (επισημα handsfree).

Oταν ακουω μουσικη και ραδιο παιζουν καμπανα δυνατα οπως και οταν συνομιλουσα με καποιον (το ειχα στο 6/10).

Ξαφνικα στις συνομιλιες και μονο, ειτε το εχω στο 1 ειτε στο 10 ακουω χαμηλα απο τα ακουστικα...!

Δοκιμασα restart αλλα τιποτα...Το μεγαφωνο σε ανοιχτη ακροαση ειναι μια χαρα, το ακουστικο επισης, αλλα τα handsfree παιζουν χαμηλα..

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Παίξε λίγο με το βύσμα (λίγο πιο μέσα, λίγο πιο έξω). Επίσης δες μήπως πειράχτηκε κατά λάθος η ένταση (αν και αναφέρεις απο το 1-10). Δοκίμασε και αλλα ακούστηκε αλλά βάλε και αυτά σε άλλη συσκευή. Στην χειρότερη, μια βόλτα σε έναν ΩΡΛ μήπως επαθαν κατι τα αφτιά σου....:lol: :lol: :lol:

Κάνε και ένα ακόμη soft reset μπας και....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά αξίζει από S5 να πάω στο 1020?

Όχι. Εκτός αν είσαι ΤΌΣΟ ψυρρας με τη φωτογραφία. Σε όλα τα άλλα το S5 είναι έτη φωτός μπροστά.

Καλημερα.εχοντας δουλεψει 3 μηνες το 1020,το εδωσα για τα συνηθισμενα θεματα,χαμηλη αυτονομια,χαμηλη ενταση ακουστικου κ.α,στην καθημερινοτητα πολυ ποιο καλο το s5.εχοντας περασει απο πολλα σαμυ αντροιντ σε βιντεο φωτο την ημερα σκιζουν,δεν θελεις κατι αλλο.Η υπεροχη των Ν8,808,1020 ειναι σε κλειστο χωρο λογο ξενον.πολυ καλυτερη αποδοση χρωματων κ.τ.λ.Σε ολα τα αλλα κατσε εκει που εισαι.Εχω εχω τωρα το αλφα5 ,πολυ ευχαριστημενος γενικα,στις γιορτουλες τις μικρης και αστραπιεες φωτο των παιδιων σε σκοταδι και κλειστο χωρο με το Ν8 κανω αριστα την δουλεια μου.το 1020 μονο για τετοιες φασεις κατα την γνωμη μου.Σε ολα τα αλλα χανει σαν τηλεφωνο

Παίξε λίγο με το βύσμα (λίγο πιο μέσα, λίγο πιο έξω). Επίσης δες μήπως πειράχτηκε κατά λάθος η ένταση (αν και αναφέρεις απο το 1-10). Δοκίμασε και αλλα ακούστηκε αλλά βάλε και αυτά σε άλλη συσκευή. Στην χειρότερη, μια βόλτα σε έναν ΩΡΛ μήπως επαθαν κατι τα αφτιά σου....:lol: :lol: :lol:

Κάνε και ένα ακόμη soft reset μπας και....

Οχι ρε συ το βυσμα ειναι οκ αφου σε ραδιο και μουσικη παιζουν τζαμι...μονο στις κλησεις εχω θεμα. Και δοκιμασα και ακουστικα.

Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να παω σε ΩΡΛ...Βρε λες??? :lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα.εχοντας δουλεψει 3 μηνες το 1020,το εδωσα για τα συνηθισμενα θεματα,χαμηλη αυτονομια,χαμηλη ενταση ακουστικου κ.α,στην καθημερινοτητα πολυ ποιο καλο το s5.εχοντας περασει απο πολλα σαμυ αντροιντ σε βιντεο φωτο την ημερα σκιζουν,δεν θελεις κατι αλλο.Η υπεροχη των Ν8,808,1020 ειναι σε κλειστο χωρο λογο ξενον.πολυ καλυτερη αποδοση χρωματων κ.τ.λ.Σε ολα τα αλλα κατσε εκει που εισαι.Εχω εχω τωρα το αλφα5 ,πολυ ευχαριστημενος γενικα,στις γιορτουλες τις μικρης και αστραπιεες φωτο των παιδιων σε σκοταδι και κλειστο χωρο με το Ν8 κανω αριστα την δουλεια μου.το 1020 μονο για τετοιες φασεις κατα την γνωμη μου.Σε ολα τα αλλα χανει σαν τηλεφωνο

Το 1020 εχει καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας και σε ημερησιες αλλα και σε indoor και βραδυνες απο ενα s5.(για να μην σου πω και απο τα τελευταια s6-g4 κτλ).

Δυστυχως η φωτογραφια του 1020 ειναι αξεπεραστη σε ποιοτητα. Ειδικα σε βραδυνες ειναι μεγαλη η διαφορα. Τωρα σε εσωτερικους χωρους με xenon η χωρις παλι ειναι ανωτερο.

Σαν κινητο ομως ειναι οπως τα λες. Δεν εχει σχεση με το s5, κανεις την δουλεια σου με το 1020 στα βασικα, (σερφαρισμα-facebook κτλ) αλλα μεχρι εκει. Σαν συσκευη το s5 ειναι μακραν καλυτερο.

Σαν point-and-shoot ολες οι ναυαρχιδες απο το 2012 και μετα ειναι ικανοποιητικες. Το 1020 δεν εχει καμια σχεση! Σε ανοιχτο, σε κλειστο χωρο, ημερα, βραδυ απολυτως καμια σχεση. Σαν τηλεφωνο βεβαια ειναι καθαρα για τα βασικα λογω λειτουργικου και κακογραμμενων third-parties εφαρμογων, καθως και απαραδεκτα μικρης μπαταριας.

PS. Για τους φιλους πιο πανω με τις σπασμενες οθονες, εγω πηρα το ρισκο κ παρηγγειλα απο aliexpress με 80$ μια ιμιτασιον (digitizer+πλαισιο) και ολα καλα! Μονο λιγο προσοχη θελει στην εφαρμογη της μπροστινης καμερας κ του αισθητηρα εγγυητητας. Η αντικατασταση δεν μου πηρε πανω απο 10 λεπτα συνολικα.

προσωπικα οι ημερήσιες φωτο οπως τις βλεπω στον υπολογιστη ολες ιδιες μου φαινονται,ειτε ειναι απο galaxy ειτε απο Ν8.Μονο του 1020 φαινονται ποιο κορεσμενα τα χρωματα.Στις βραδυνες φαινεται καθαρα η διαφορα.Βεβαια ειμαι μεσος χρηστης.Καποιος με ποιο εμπειρο ματι θα μπορουσε να διακρινει κατι παραπανω....

Σκέφτομαι την αγορά του 1020.Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν ξέρω αν συνεργάζεται με win xp sp3. Υπάρχει κάποιος που το έχει δουλέψει με αυτό το λειτουργικο?