Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις συνέβη το ατύχημα που πάντα φοβόμουνα. Έπεσε από τα χέρια και η οθόνη διαλύθηκε...
- There is no place like 127.0.0.1 -

Μόλις συνέβη το ατύχημα που πάντα φοβόμουνα. Έπεσε από τα χέρια και η οθόνη διαλύθηκε...

Και το τζάμι και η οθόνη; Ή μόνο το ένα; Έχω ολοκαίνουργιο αχρησιμοποίητο τζάμι, αν σώθηκε η οθόνη και ξέρεις κάποιον να τα φτιάχνει, θα σου βγει πιο οικονομικά, αλλιώς, όλο το πακέτο τζάμι-οθόνη-πλάτη κάνει πάνω από 100 ευρώ...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Και το τζάμι και η οθόνη; Ή μόνο το ένα; Έχω ολοκαίνουργιο αχρησιμοποίητο τζάμι, αν σώθηκε η οθόνη και ξέρεις κάποιον να τα φτιάχνει, θα σου βγει πιο οικονομικά, αλλιώς, όλο το πακέτο τζάμι-οθόνη-πλάτη κάνει πάνω από 100 ευρώ...

Δυστυχώς και η οθόνη... Τιμή 185€ μου είπανε. Συμφέρει ρε παιδιά να το φτιάξω...;

Με 180Ε βρίσκεις σε αγγελίες σε τσίλικη κατάσταση, οπότε για επίσημη επισκευή στο servive με τα 185 που λες ότι σου είπανε, σίγουρα όχι.

Μετά δύο επιλογές παίζουν:

α) πουλάς αυτό για ανταλλακτικά και παίρνεις έτοιμο από αγγελία κάπου στα 180

β) παίρνεις κι αλλάζεις μόνος οθόνη (στα πολύ πεταχτά, βλέπω στο ebay να ξεκινά από 88E)

οπότε το τελικό κόστος και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να είναι πολύ κοντά, οπότε είναι προσωπική κρίση τι προτιμάς/βολεύει.

και ας πούμε και γ) το πουλάς για ανταλλακτικά και πας για άλλα, αν βαστάει η καρδιά... =p

Edited by apVga

Δυστυχώς και η οθόνη... Τιμή 185€ μου είπανε. Συμφέρει ρε παιδιά να το φτιάξω...;

Μου συνέβη και εμένα πριν λίγους μήνες. Η τιμή είναι αυτή που είπες. Φθηνότερο καινούριο δεν θα βρεις εκτός κι αν πας σε κάτι κατώτερο (δεν το προτείνω). Εγώ αγόρασα άλλο απο μέλος του φόρουμ το οποίο ήταν σχεδόν ολοκαίνουριο, άψογο, πολύ καλή μπαταρία και ακουστικό (τα αναφέρω γιατί κάποιοι είχαν θέματα). Είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Βάλε και μια αγγελία για το δικό σου. Ίσως κάποιος να το θέλει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είναι ακριβή η ζημιά αυτή δυστυχώς... Το ακόμη χειρότερο είναι βέβαια να έχει βλάβη η μητρική πλακέτα, εκεί αχρηστεύεται πλήρως το τηλέφωνο...

Οι τιμές πάντως στο ανταλακτικό έχουν πέσει πράγματι. Στο ebay, π.χ. το φθινόπωρο, τα οικονομικότερα ήταν γύρω στα 120-150 ευρώ, τώρα είναι 80-90 περίπου. Οπότε εσύ κρίνεις. Ή δίνεις 80 περίπου για ολοκαίνουργια οθόνη με πλάτη και τζάμι, ή γύρω στα 180-200 για μεταχειρισμένο από άλλον. Στην 2η περίπτωση, για να μην χάσεις τα δεδομένα, απλά βάλε την καλή οθόνη στο δικό σου και πούλα το άλλο με την σπασμένη πλέον οθόνη, για ανταλλακτικά...

Δύσκολη απόφαση, αλλά αυτές τις δύο επιλογές έχεις. Προσωπικά, θα επέλεγα να το φτιάξω, γιατί πάλι πιο οικονομικό βγαίνει και επιπλέον, έχεις ολοκαίνουργια οθόνη μετά.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Καλησπερες!

Σημερα επαιξα με ενα 830 και διαπιστωσα οτι πρωτον εχει ηδη το update στη lumia camera app και ειναι οντως πολυ καλη ειδικα το κολπακι με την ρυθμιση του φλας μετα την ληψη φωτογραφιας(εμπλουτισμενη ληψη) οπως και τα live images!Αμην και ποτε θα τα δουμε στο 1020...

Δευτερον το 830 παιζει κανονικα το mirroring(μεσω mirracast) ενω με το 1020 απιτει συνδεση μεσω usb σε pc...Εφαγα καλη ηττα...

Καλησπερες!

Σημερα επαιξα με ενα 830 και διαπιστωσα οτι πρωτον εχει ηδη το update στη lumia camera app και ειναι οντως πολυ καλη ειδικα το κολπακι με την ρυθμιση του φλας μετα την ληψη φωτογραφιας(εμπλουτισμενη ληψη) οπως και τα live images!Αμην και ποτε θα τα δουμε στο 1020...

Δευτερον το 830 παιζει κανονικα το mirroring(μεσω mirracast) ενω με το 1020 απιτει συνδεση μεσω usb σε pc...Εφαγα καλη ηττα...

Καλησπέρα

Με το 1020 πως είπες ότι συνδέεται με mirracast, γιατί δεν το κατάλαβα καλά.

Με ενδιαφέρει και εμενα.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Υπάρχει κάποιος τρόπος/app για swype keyboard και στα ελληνικά;

Επίσης υπάρχει κάποιο app για tts στα ελληνικά (πχ. για διάβασμα των δρόμων στο here drive+).

Υπάρχει κάποιος τρόπος/app για swype keyboard και στα ελληνικά;

Επίσης υπάρχει κάποιο app για tts στα ελληνικά (πχ. για διάβασμα των δρόμων στο here drive+).

Swype στα ελληνικά θα έχεις με τα Windows 10. Επίσης δεν μπορείς να κατεβάσεις τρίτα πληκτρολόγια από το store.

Καλησπέρα σε όλους,

ευτυχής κάτοχος του 1020 εδώ και κάποιες μέρες.

Οι εντυπώσεις μου είναι μέχρι στιγμής πολύ καλές,έγραψα και μια μικρή κριτική στο skroutz:

http://s21.postimg.org/r2p5jgwl3/image.jpg

Αγόρασα το κινητό με κύριο κριτήριο την κάμερα και έπεσα διάνα.

Mόλις εγκατέστησα και το Here Drive+ και κατεβάζω χάρτες.

Για τον Jamesc που έπαθε ζημιά το κινητό του,η δική μου γνώμη είναι να πάρει με 180€ ένα από τις αγγελίες.

Υπάρχουν κάποια μάλιστα σε άριστη κατάσταση μιας αρκετοί τα χρησιμοποιούσαν για δεύτερα κινητά.

Rockfm, συμφωνώ με τα σχόλια στην αξιολόγηση σε γενικές γραμμές, απλά να σου θυμίσω ότι υπάρχει κι η 64άρα έκδοση που από το φθινόπωρο κυκλοφορεί με παραεισαγωγή και στην Ελλάδα. Οπότε για πολλές εφαρμογές και βίντεο, χρειάζεσαι σίγουρα την 64άρα.

Εγώ για την ώρα είμαι στα όρια της 32άρας, αλλά έχω άλλα τόσα ελεύθερα, γιατί επέλεξα την έκδοση από O2 για ασφάλεια στην χωρητικότητα...

Για το 930 που είναι ο κύριος αντίπαλος του 1020 στα Windows, από όσο γνωρίζω δυστυχώς δεν υπάρχει 64άρα έκδοση...

Εμενα πλεον μετα απο ενα χρονο χρησης του κιν. (εχω αλλαξει πριν ενα 6μηνο λογο σπασιματος οθονης) τα μονα που με χαλανε πραγματικα ειναι η ενταση στο ακουστικό που ακουω τον συνομιλητή στην αλλη γραμμη και η ρημαδα η amoled με τα μαυρα στιγματα...Ξερω ειναι θεμα των amoled αυτο..

Η μπαταρια δεν με ενοχλουσε και πολυ που δεν κραταει,ναι σιγουρα θα ηθελα να κραταει παραπανω,και 2 μερες και 3 κτλ!:D:lol:

Αλλα ξερω οτι πολλα κιν πανω κατω ειναι στην ιδια φαση οποτε την εχω βρει την ακρη μου με την μπαταρια ποτε να το φορτιζω κτλ...

Και ισως θα ηθελα λιγο πιο γρηγορη αποκριση στις εφαρμογες τυπου fb,whatsapp,viber (ποιο γρηγορα ανοιγμα βασικα και πλοηγηση μεσα στην εφαρμογη),ξερω κι αυτο ειναι θεμα εφαρμογων και πως τις εχουν σχεδιασει για τα windows. Αλλα ειναι κριμα γιατι το λειτουργικο ειναι πραγματικα καλο και βολευει πολυ χωρις πολλα φρου φρου κι αρωματα..

Εμενα πλεον μετα απο ενα χρονο χρησης του κιν. (εχω αλλαξει πριν ενα 6μηνο λογο σπασιματος οθονης) τα μονα που με χαλανε πραγματικα ειναι η ενταση στο ακουστικό που ακουω τον συνομιλητή στην αλλη γραμμη και η ρημαδα η amoled με τα μαυρα στιγματα...Ξερω ειναι θεμα των amoled αυτο..

Η μπαταρια δεν με ενοχλουσε και πολυ που δεν κραταει,ναι σιγουρα θα ηθελα να κραταει παραπανω,και 2 μερες και 3 κτλ!:D:lol:

Αλλα ξερω οτι πολλα κιν πανω κατω ειναι στην ιδια φαση οποτε την εχω βρει την ακρη μου με την μπαταρια ποτε να το φορτιζω κτλ...

Και ισως θα ηθελα λιγο πιο γρηγορη αποκριση στις εφαρμογες τυπου fb,whatsapp,viber (ποιο γρηγορα ανοιγμα βασικα και πλοηγηση μεσα στην εφαρμογη),ξερω κι αυτο ειναι θεμα εφαρμογων και πως τις εχουν σχεδιασει για τα windows. Αλλα ειναι κριμα γιατι το λειτουργικο ειναι πραγματικα καλο και βολευει πολυ χωρις πολλα φρου φρου κι αρωματα..

Για την ώρα η καλύτερη συσκευή παραμένει το Lumia 1520 με την καλύτερη μπαταρία ever! Αλλά είναι τεράστια συσκευή, οπότε δεν την συνιστώ για όλους... (ούτε για μένα!) Κι επίσης, το 1020 έχει σαφώς καλύτερο hardware κάμερας από οποιοδήποτε άλλο WindowsPhone!

Καλησπέρα

Με το 1020 πως είπες ότι συνδέεται με mirracast, γιατί δεν το κατάλαβα καλά.

Με ενδιαφέρει και εμενα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτο σε παρακαλώ;

Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτο σε παρακαλώ;

Από το ποστ του φίλου εγώ κατάλαβα ό,τι το 1020 δεν υποστηρίζει miracast παρά μόνο προβολή μέσω καλωδίου USB.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Rockfm, συμφωνώ με τα σχόλια στην αξιολόγηση σε γενικές γραμμές, απλά να σου θυμίσω ότι υπάρχει κι η 64άρα έκδοση που από το φθινόπωρο κυκλοφορεί με παραεισαγωγή και στην Ελλάδα. Οπότε για πολλές εφαρμογές και βίντεο, χρειάζεσαι σίγουρα την 64άρα.

Εγώ για την ώρα είμαι στα όρια της 32άρας, αλλά έχω άλλα τόσα ελεύθερα, γιατί επέλεξα την έκδοση από O2 για ασφάλεια στην χωρητικότητα...

Για το 930 που είναι ο κύριος αντίπαλος του 1020 στα Windows, από όσο γνωρίζω δυστυχώς δεν υπάρχει 64άρα έκδοση...

Tην σκεφτόμουν αρχικά την 64άρα,αλλά μάλλον λανθασμένα φοβήθηκα ότι ένα διπύρηνο κινητό φορτωμένο με καμιά 50gb θα λαγκάρει..Τώρα θα μου πεις είναι windows,λογικά δε θα υπήρχε πρόβλημα.

Οπότε 32άρα και συχνό ξεφόρτωμα στο pc.

Πιο πολύ κανένα grip καλοβλέπω και κανέναν τρίποδα,μιας και θήκες,μεβράνες ,κ.λ.π. πήρα από την πρώτη μέρα.

@apollodelphi Πράγματι υπάρχει μια εμφανής καθυστέρηση ειδικά για όσους ερχόμαστε από android,

αλλά και εγώ διάβασα αυτό περί σχεδίασης που έγραψες.

Πάντως δε με ενοχλεί,ούτε η καθυστέρηση της κάμερας μεταξύ των φωτογραφιών.

Δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου.

Από το ποστ του φίλου εγώ κατάλαβα ό,τι το 1020 δεν υποστηρίζει miracast παρά μόνο προβολή μέσω καλωδίου USB.

Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως συνδέθηκε τελικά.

Αν θέλεις να συνδέσεις το κινητό με εξωτερική οθόνη μόνο με usb ...miracast δεν υποστηρίζει το miracast....

Ίσο για τον φίλο με την οθόνη. Άλλαξα πέρυσι 3 οθόνες σε 1 μήνα...μηνας γκαντεμιάς...οινφτηνες μην της εμπιστευτείς γτνκαι πιο χαμηλή ανάλυση και δεν έχει gorilla...κάπου στα 120 υπολόγιζε...αν αποφασισεις να το δώσεις ανάταλλακτικα πες μου

KTLK

Το 1020 για να παιξει το project πρεπει να το συνδεσεις με usb και να κατεβασεις εφαρμογη .exe για να το διαβασει ενα pc.

Τωρα οσον αφορα για tv δεν το πολυεψαξα αλλα σιγουρα συνδεοντας μονο το usb δεν κανει τπε ειτε σε smart tv ειτε σε απλη.

ΜΕγαλο μειον και δεν το καταλαβαινω..

Αν θέλεις να συνδέσεις το κινητό με εξωτερική οθόνη μόνο με usb ...miracast δεν υποστηρίζει το miracast....

Ίσο για τον φίλο με την οθόνη. Άλλαξα πέρυσι 3 οθόνες σε 1 μήνα...μηνας γκαντεμιάς...οινφτηνες μην της εμπιστευτείς γτνκαι πιο χαμηλή ανάλυση και δεν έχει gorilla...κάπου στα 120 υπολόγιζε...αν αποφασισεις να το δώσεις ανάταλλακτικα πες μου

Τελικά το έφτιαξα σε nokia care. Δε ρίσκαρα μαιμού οθόνη και άλλωστε αυτό το κινητό δε θα ξαναβγεί ποτέ με αυτή τη κάμερα. Συλλεκτικό wp το οποίο και θα κρατήσω σε καλή κατάσταση για εφεδρικό της επόμενης ναυαρχίδας Microsoft.

Τελικά το έφτιαξα σε nokia care. Δε ρίσκαρα μαιμού οθόνη και άλλωστε αυτό το κινητό δε θα ξαναβγεί ποτέ με αυτή τη κάμερα. Συλλεκτικό wp το οποίο και θα κρατήσω σε καλή κατάσταση για εφεδρικό της επόμενης ναυαρχίδας Microsoft.

Σωστός.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ρε σεις παίχτηκε τίποτα με το Nokia Account ? πήγα σήμερα να συνδεθώ και δεν μπορεί να μπει το κινητό. Στο site λέει ότι θα πρέπει να κάνεις πλέον Microsoft λογαριασμό και ότι έκανες με το Nokia account παίρνει τον ....λο !

http://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/product/nokia-account/

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020