Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι, αλλα ποσο δυσκολη ειναι η τοποθετηση? δεν θελει και ειδικα εργαλεια? δεν εχω ιδεα απο αυτα. αξιζει να παρω λετε καλυτερα ολοκληρη την οθονη? θα δουλευει καλα?

Aν πάρεις κομπλέ όλη την οθόνη (δλδ να έχει και το λευκό πλαστικό από πίσω), η τοποθέτηση είναι αστεία. Φάση, ξεκούμπωμα παλιάς-κούμπωμα καινούριας. Συγκεκριμένα:

Βγάζεις το καπάκι της σιμ > ξεβιδώνεις την βίδα που βρίσκεται εκεί μέσα > ανασηκώνεις-ξεκουμπώνεις την οθόνη από τα πλάγια από το πλαίσιο> ξεκουμπώνεις τις 2 καλωδιοταινίες της από κάτω και την βγάζεις.

Και μετά αντίστροφα: βάζεις την νέα, κουμπώνεις καλωδιοταινίες, 'κλικάρεις' να κουμπώσει στον σκελετό, βιδώνεις βίδα, στη θέση του το καπάκι σιμ. Τhe end.

Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο YT, τσέκαρε τα και θα δεις πως είναι πανεύκολο. Εργαλεία το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο κατσαβιδάκι και ένα λεπτό πλαστικό (το οποίο δεν είναι και απαραίτητο, με την έννοια ότι μπορεί να έχεις ήδη κάτι που να κάνει την ίδια δουλειά π.χ. λίμα, πένα κιθάρας κλπ... κάτι λεπτό -κατά προτίμηση πλαστικό να μην κάνει σημάδια- για να χωράει στα πλάγια). Που έτσι κι αλλιώς θα δεις πως πολλοί αυτά τα δίνουν μαζί με την οθόνη.

Δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει καλά, παρά μόνο -΄οπως ισχύει για οτιδήποτε- αν αγοράσεις ελαττωματικό ανταλλακτικό...

Edited by apVga

• 2 weeks later...
Παιδιά υπάρχει κανένας σας να γνωρίζει πόσο θα πήγαινε μια αλλαγή ακουστικό στο 1020 σκέφτομαι να αγοράσω ένα και έχει αυτό το πρόβλημα αυτό που βρήκα και θέλω να το κοστολογήσω για να βγάλω το τελικό budget Edited by koyjkoyk

Την αλλαγη ακουστικου μπορεις να την κανεις και μονος σου, ειναι πολυ ευκολη.. μια βιδα ειναι και μετα ξεκουμπωνεις την οθονη και ολα βγαινουν ευκολα μαζι και το ακουστικο. Βρες ενα ανταλλακτικο με 5-10 ευρω και κανεις την δουλεια σου..

Εγινε σε ευχαριστώ πολυ θα κοιτάξω βίντεο στο YouTube ,να ρωτήσω και κάτι άλλο αντιμετωπίζεται και εσείς προβλήματα όπως να σας πετάνε έξω διαφορα προγράμματα όπως το messenger η το monument browser γενικά η το Facebook ;στην έκδοση windows 10 έτσι παιδια

Πάντα επίκαιρο......

http://www.phonearena.com/news/Scientists-turned-the-Lumia-1020-into-a-microscope-for-DNA-sequencing_id90103

Edited by impreza_sti

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

...να διαβάζεις το αποπάνω άρθρο, 2 λεπτά μετά αφού σου έχει φριζάρει για πρώτη φορά η συσκευή στα 3 χρόνια και ενώ τραβούσες φωτο... :bow:

• 1 month later...

Καλημέρα στο νήμα. Μία ερώτηση έχω: ισχύει αυτό εδώ ή είναι απάτη:http://www.nokiabreak.com/how-to-root-flash-custom-rom-on-nokia-lumia-1020.html

Και αυτό:http://rom-mod.com/howt-to/nokia-lumia-1020.html

Καλημέρα στο νήμα. Μία ερώτηση έχω: ισχύει αυτό εδώ ή είναι απάτη:http://www.nokiabreak.com/how-to-root-flash-custom-rom-on-nokia-lumia-1020.html

Και αυτό:http://rom-mod.com/howt-to/nokia-lumia-1020.html

Το δεύτερο εχει και σχόλια πιο κάτω. Κι απ' ότι κατάλαβα είναι και ενθαρρυντικά, αν δεν κάνω λάθος! Το θέμα είναι, πως μπορεί να γίνετε κάτι τέτοιο μόνο στο 1020 και όχι και στα υπόλοιπα Lumia! :worry:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το δεύτερο εχει και σχόλια πιο κάτω. Κι απ' ότι κατάλαβα είναι και ενθαρρυντικά, αν δεν κάνω λάθος! Το θέμα είναι, πως μπορεί να γίνετε κάτι τέτοιο μόνο στο 1020 και όχι και στα υπόλοιπα Lumia! :worry:

Ξέρω γω πως γίνεται?

Λίγο που έψαξα στο youtube, τα μόνα βίντεο που υπάρχουν είναι με ένα app που κατεβάζεις και ουσιαστικά είναι απλά skin που το κάνει να φαίνεται και καλά σαν android. Πολλά σχόλια σε αυτά τα βίντεο αναφέρουν πως δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κανένα windows phone android. Λογικά αν υπήρχε τρόπος, θα υπήρχαν σχετικά βίντεο-οδηγοί στο YT και δεν είδα κάτι.

Οπότε για τα σχόλια κάτω από τα συγκεκριμένα λινκ, θα υποθέσω ή ότι απλά λένε "πέτυχε, ευχαριστώ" για την ιστορία με το skin, ή ότι είναι στημένα φιλαράκια και διπλοί λογαριασμοί.

Θέλω να περάσω το dropbox αλλά κολλάει στην εγκατάσταση (δεν την ξεκινάει καν, Pending γράφει) και μου βγάζει σφάλμα 80070057.

Τι είναι αυτό;

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Μήπως αναβαθμιζόταν εκείνη τη στιγμή και σε είχε σε εκκρεμότητα; Δοκίμασες αργότερα να την ξανακατεβάσεις;

Η αλήθεια είναι ότι πήγε να το κατεβάσει την πρώτη φορά αλλά κόλλησε για πολλή ώρα. Το έκλεισα, το άνοιξα πάλι και τώρα πλέον δεν το ξεκινάει καν και γράφει pending

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Λίγο που έψαξα στο youtube, τα μόνα βίντεο που υπάρχουν είναι με ένα app που κατεβάζεις και ουσιαστικά είναι απλά skin που το κάνει να φαίνεται και καλά σαν android. Πολλά σχόλια σε αυτά τα βίντεο αναφέρουν πως δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κανένα windows phone android. Λογικά αν υπήρχε τρόπος, θα υπήρχαν σχετικά βίντεο-οδηγοί στο YT και δεν είδα κάτι.

Οπότε για τα σχόλια κάτω από τα συγκεκριμένα λινκ, θα υποθέσω ή ότι απλά λένε "πέτυχε, ευχαριστώ" για την ιστορία με το skin, ή ότι είναι στημένα φιλαράκια και διπλοί λογαριασμοί.

Κάποιοι πέτυχαν να περάσουν την 7.1 στο 520... Και μόνο...

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

• 3 weeks later...
Έχοντας δώσει το τρίτο στην σειρά 64άρι Lumia 1020 μου (κάθε φορά που το έδινα κάτι με τραβούσε να το ξαναπάρω) εδώ και καιρό πια, σκέφτομαι να ξαναπειραματιστώ με WP, αλλά αυτή την φορά με τα 10άρια. Έχω καιρό να παρακολουθήσω το θέμα, αλλά είχα δει κάπου ότι με κάποιο hack μπορεί να ξεγελαστεί μια συσκευή μ Win8.1 και να θεωρηθεί ότι είναι π.χ. 950, οπότε και να περαστούν τα 10άρια. Το ερώτημα είναι ότι έστω και πετυχαίνει κάτι τέτοιο σε συσκευές με δυνατό επεξεργαστή και RAM, π.χ. 1020, θα είναι όμως μετά πλήρως λειτουργικές; Π.χ. θα λειτουργεί η κάμερα κλπ hardware? Και αν εξακολουθεί να υπάρχει το ρίσκο, υπάρχει τρόπος να επαναφερθεί στο αρχικό λειτουργικό του?

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Τι απέγινε το youtube για windows phone 8.1;

Το interface ποιου άλλου youtube player πλησιάζει τον official;

Έχοντας δώσει το τρίτο στην σειρά 64άρι Lumia 1020 μου (κάθε φορά που το έδινα κάτι με τραβούσε να το ξαναπάρω) εδώ και καιρό πια, σκέφτομαι να ξαναπειραματιστώ με WP, αλλά αυτή την φορά με τα 10άρια. Έχω καιρό να παρακολουθήσω το θέμα, αλλά είχα δει κάπου ότι με κάποιο hack μπορεί να ξεγελαστεί μια συσκευή μ Win8.1 και να θεωρηθεί ότι είναι π.χ. 950, οπότε και να περαστούν τα 10άρια. Το ερώτημα είναι ότι έστω και πετυχαίνει κάτι τέτοιο σε συσκευές με δυνατό επεξεργαστή και RAM, π.χ. 1020, θα είναι όμως μετά πλήρως λειτουργικές; Π.χ. θα λειτουργεί η κάμερα κλπ hardware? Και αν εξακολουθεί να υπάρχει το ρίσκο, υπάρχει τρόπος να επαναφερθεί στο αρχικό λειτουργικό του?

Το εχει κάνει ένας φίλος και συμφορουμίτης με 925 αυτό. Σπάνια μπαίνει στο φόρουμ τελευταία. Μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα και πήρε μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση (.693) που κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες βέβαια!

Πιστεύω στο 1020 να λειτουργούν καλύτερα με 2GB ram!

Στην κάμερα δεν είδε κάποια διαφορά στο 925.

Edited by evris2013

Το εχει κάνει ένας φίλος και συμφορουμίτης με 925 αυτό. Σπάνια μπαίνει στο φόρουμ τελευταία. Μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα και πήρε μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση (.693) που κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες βέβαια!

Πιστεύω στο 1020 να λειτουργούν καλύτερα με 2GB ram!

Στην κάμερα δεν είδε κάποια διαφορά στο 925.

Για να λειτουργούν τα 10άρια στο 925, λογικά θα λειτουργούν και σε πιο σύγχρονη συσκευή. Είναι όμως πάλι ένα ρίσκο. Αν κάτι πάει στραβά μπορεί να επαναφερθεί; Με συνδυασμό πλήκτρων κλπ? Είναι κρίμα να αγοράσω κάτι και απλά για πειραματισμό να το χαλάσω στο τέλος! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Για να λειτουργούν τα 10άρια στο 925, λογικά θα λειτουργούν και σε πιο σύγχρονη συσκευή. Είναι όμως πάλι ένα ρίσκο. Αν κάτι πάει στραβά μπορεί να επαναφερθεί; Με συνδυασμό πλήκτρων κλπ? Είναι κρίμα να αγοράσω κάτι και απλά για πειραματισμό να το χαλάσω στο τέλος! :)

Είναι το 1020 πιο σύγχρονο από το 925? Νομίζω πως όχι (λόγω επεξεργαστη) κι ας είναι νεότερο.

Προσωπικά θα έλεγα να μη "μπλεξεις" κι αν είναι να πάρεις ένα φωτοκινητο με Windows 10 καλύτερα να πάρεις το 950.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τουλάχιστον γι αυτά τα δύο, το 1020 εχει 2GB RAM, οπότε θα κολλάει και λιγότερο από π.χ. το 925. Μεγάλη ιστορία πάντως, δεν το έχω πάρει ακόμη και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, απλά θα ήθελα να ξέρω τι προοπτικές υπάρχουν... Αν τα καταφέρω πάντως, θα επανέλθω με ερωτήσεις :)

καλημερα στην παρεα ολων εμας των κολλημενων.

κι εγω με "μιση καρδια" θα προτεινω στην μητερα μου να αποχωριστει το πρωτο της κινητο αφης, ενα 64αρι 1020 που μου λεει την βολεψε απιστευτα (για viber χρηση, μην φανταστειτε τπτ φοβερο).θα την "ξεπεταξω" με ενα android με 1 gb ram, ελπιζωντας να μην με κακολογίζει μετα.

στο θεμα τωρα:

εννοειται οτι ευκολα ξεγελιεται το 1020 και γινεται να μοιαζει με 950xl, οποτε λαμβανει κανονικα τα updates ΟΛΑ.

το μονο θεμα, ειναι οτι δεν δουλευε η glance screen,alla και αυτο ακομα λυθηκε (αν θυμαμαι καλα από ρουμανια μερια, εχω αναφερει παλι το ιδιο μερικες σελιδες πριν).

Επισης μετα, αν καποιος "βαρεθει" τα 10αρια στο 1020, επιστρεφει ευκολα σε 8αρια (και μετα σε 8.1 μεσω wifi), με χρηση υπολογιστη και του εργαλειου WDRT(windows device recovery tool).αυτο εκανα οταν το εδωσα στην μητερα μου, θεωρωντας τα 8αρια πιο "ευχρηστα" και "γρηγορα¨" για αρχαριους ανθρωπους σε αφης κινητα.

To μονο "μελανο"΄σημειο που λογω hardware δεν διορθωνεται, οτι η βιντεοκαμερα του 1020, δεν υποστηριζει dolby εγγραφη ηχου οπως στα 8αρια windows, λογω του οτι δεν ξαναγραφτηκαν ποτε οι drivers της καμερας του 1020 για υποστηριξη στα windows 10αρια. επισης μετρια αποδοση μπαταριας.

τελος, αν θυμαμαι καλα, μη υποστηριξη της lumia camera, αλλα απλα χρηση της καμερας microsoft ως εφαρμογη φωτογραφιων.

επισης, μη υποστηριξη εγγραφης κλησης (τα κινητα που κυκλοφορησαν με 10αρια, το υποστηριζουν κανονικα αυτο το χαρακτηριστικο).

με λιγα λογια¨: αν καποιος θελει βελτιστες φωτογραφιες και βιντεο με το 1020: το αφηνει με Denim 8.1 εκδοση.

αν θελει συνεχη updates και 10αρια, "συμβιβαζεται" λιγο με ελαφρως χειροτερες φωτογραφιες και ισως πολυ μετριο (ηχητικα) βιντεο.

ελπιζω να βοηθησα.

προσωπικα, μιας που εχω και το 950xl, δεν εχω αποφασισει αν και παλι θα χακαρω το 1020 ή θα το αφησω "ατοφιο" με 8.1 denim.

YΓ. Τα αδέρφια μας οι Πολωνοί τελικα τα καταφεραν να υπαρχει και glance screen στα 10αρια στο 1020. απο 'βδομαδα ισως ξανα-ασχοληθω για να το καταφερω και παλι οταν θα εχω το 1020 στα χερια μου. (2 σελιδες πισω, στην σελιδα 70 του παρόντος θεματος, αν δειτε το αναφερω πριν λιγους μηνες).

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.