ganian Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά, αν κάνουμε hard reset τις εφαρμογές αν δεν έχουμε πάρει αντίγραφο στο cloud πως τις επαναφέρουμε; τις έχω αποθηκεύσει σε αρχεία που υπάρχουν στο store για μη αυτόματη εγκατάσταση, γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά, αν κάνουμε hard reset τις εφαρμογές αν δεν έχουμε πάρει αντίγραφο στο cloud πως τις επαναφέρουμε; τις έχω αποθηκεύσει σε αρχεία που υπάρχουν στο store για μη αυτόματη εγκατάσταση, γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Μπαίνεις στο store και τις ξανακατεβάζεις χειροκίνητα μία-μία. Απλά με την επαναφορά του αντιγράφου θα σου τις ξανακάνει εγκατάσταση όλες μαζί αν επιλέξεις να το επαναφέρεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε ευχαριστώ για την απαντηση, ο κύριος λόγος που το ψάχνω για hard reset είναι ότι μου κολλάει στο 96% όταν προσπαθώ να πάρω αντίγραφο, είτε με, είτε χωρίς τις εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Βρε παιδια πριν λιγες μερες εδω ελεγε denim και τωρα μου δειχνει αυτο http://i807.photobucket.com/albums/yy359/vsavv/PARTIAL/wp_ss_20150317_0001_zpss2xosmgg.png Ποια version εχω; Edited March 17, 2015 by niotheros αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βρε παιδια πριν λιγες μερες εδω ελεγε denim και τωρα μου δειχνει αυτο http://i807.photobucket.com/albums/yy359/vsavv/PARTIAL/wp_ss_20150317_0001_zpss2xosmgg.png Ποια version εχω; Δες στα πρόσθετα+πληροφορίες. Εκεί σου εμφανίζει πάνω-πάνω αν έχεις Denim,Cyan κλπ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Δες στα πρόσθετα+πληροφορίες. Εκεί σου εμφανίζει πάνω-πάνω αν έχεις Denim,Cyan κλπ. Σωστος! σε ευχαριστω κοιτουσα σε αλλο μενου, που θα παει θα το μαθω το ρημαδι!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σε ευχαριστώ για την απαντηση, ο κύριος λόγος που το ψάχνω για hard reset είναι ότι μου κολλάει στο 96% όταν προσπαθώ να πάρω αντίγραφο, είτε με, είτε χωρίς τις εφαρμογές... Αφού πάρεις backup χωρίς να επιλέξεις τις ρυθμίσεις των εφαρμογών ακομα κι αν κολησει στο 96% πάλι, κάνε hard reset και επανεφςρε απο αυτο το backup και όλα καλά. Γνώμη μου που μη παίρνεις backup τις ρυθμίσεις των εφαρμογών.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση, θα επανελθει λες απο αυτο το backup εστω και αν δεν εχει ολοκληρωθει; Παιδια το hard reset γινεται με ταυτοχρονο πατημα των κουμπιων τροφοδοσιας και μειωσης ηχου για 15''; Καλα τα λεω η εχει αλλαξει κατι; Edited March 18, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Επανεκκίνηση, soft & hard reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Σε ευχαριστω πολυ χρησιμα, δεν τα ειχα δει εψαχνα στο θεμα του 1020.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 παιδια παρολο που εχω ενεργοποιημενη την αναμονη στο 1020, με επαιρνε ενας ενω μιλουσα και δεν του εδειχνε οτι ειμαι σε αναμονη. ξερετε τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 παιδια παρολο που εχω ενεργοποιημενη την αναμονη στο 1020, με επαιρνε ενας ενω μιλουσα και δεν του εδειχνε οτι ειμαι σε αναμονη. ξερετε τι παιζει? Wind έχεις? Αν ναι, έτσι λειτουργεί η αναμονή στην wind. Δεν είναι θέμα συσκευής. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 κοσμοτε εχω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Σε ευχαριστώ για την απαντηση, ο κύριος λόγος που το ψάχνω για hard reset είναι ότι μου κολλάει στο 96% όταν προσπαθώ να πάρω αντίγραφο, είτε με, είτε χωρίς τις εφαρμογές... Το 'χουμε ξαναπεί !!! Πας στα backup, πατάς διαχείριση, διαγράφεις ό,τι έχεις πάρει μέχρι τώρα backup και μετά λογικά πρέπει να σου ολοκληρώσει κανονικά το backup χωρίς να κολλήσει. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriel66 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπερα σε ολους! αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την εφαρμογη οικονομια μπαταριας; Στο δικο μου ανοιγει και κλεινει αμεσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Το 'χουμε ξαναπεί !!! Πας στα backup, πατάς διαχείριση, διαγράφεις ό,τι έχεις πάρει μέχρι τώρα backup και μετά λογικά πρέπει να σου ολοκληρώσει κανονικά το backup χωρίς να κολλήσει. To εχω κανει φιλε μου, και αυτο αλλα και την διαγραφη του backup κατ'ευθειαν απο το onedrive, χωρις αποτελεσμα κολλαει παντα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Μ ήρθε update για Lumia camera κ.α. Το έκανε κανείς? Σα να διορθώθηκε η "κιτρινίλα" εκτός και αν είναι η ιδέα μ... :confused: edit: version 4.9.4.1 Edited March 20, 2015 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Μ ήρθε update για Lumia camera κ.α. Το έκανε κανείς? Σα να διορθώθηκε η "κιτρινίλα" εκτός και αν είναι η ιδέα μ... :confused: edit: version 4.9.4.1 Αυτην την version την εχω αρκετες ημερες και δεν εχω παρατηρησει καποια κιτρινιλα, με η χωρις φλας. Για την προηγουμενη δεν ξερω πριν ενα μηνα το πηρα. Παντως βρε παιδια δεν αντεχω θα το πω. Το 1020 εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου απο το ταπεινο μου Ν86, αλλα μπορουσες να κανεις τετοιο zoom σε φωτο που ειχες τραβηξει, που εβλεπες λεπτομερειες σαν να ειχες το θεμα μπροστα σου, εστω και στην ταπεινη οθονουλα του. Κατι που με το 1020 δεν μπορω να κανω... Edited March 20, 2015 by ganian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αυτην την version την εχω αρκετες ημερες και δεν εχω παρατηρησει καποια κιτρινιλα, με η χωρις φλας. Για την προηγουμενη δεν ξερω πριν ενα μηνα το πηρα. Παντως βρε παιδια δεν αντεχω θα το πω. Το 1020 εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου απο το ταπεινο μου Ν86, αλλα μπορουσες να κανεις τετοιο zoom σε φωτο που ειχες τραβηξει, που εβλεπες λεπτομερειες σαν να ειχες το θεμα μπροστα σου, εστω και στην ταπεινη οθονουλα του. Κατι που με το 1020 δεν μπορω να κανω... Θα αστειεύεσαι μάλλον.......!!!!!!???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καθόλου, είναι ένα πράγμα που με έχει απογοητεύσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 παιδια τη ρυθμιση για τη λυχνια υποβοηθησης, τι την εχετε βαλει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καθόλου, είναι ένα πράγμα που με έχει απογοητεύσει... Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θες αλλα για ρίξε μια ματιά σε αυτη την εφαρμογή: http://www.windowsphone.com/s?appid=dd945a05-e1bd-46de-84e6-65783e0923f3 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 παιδια τη ρυθμιση για τη λυχνια υποβοηθησης, τι την εχετε βαλει? ευχαριστω With flash... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θες αλλα για ρίξε μια ματιά σε αυτη την εφαρμογή: http://www.windowsphone.com/s?appid=dd945a05-e1bd-46de-84e6-65783e0923f3 Σε ευχαριστω φιλε μου, ηταν απο τις πρωτες που εγκατεστησα και αυτην και την lumia refocus, σε 37mp τις βλεπω. Το Ν86 μαλλον το ειχε ενσωματωμενο σαν software την δυνατοτητα να κανει μεγαλο ζουμ σε τραβηγμενες φωτο, αλλα να τις νεταρει αυτοματα οταν τις εκανες zoom απο τα πληκτρα της εντασης, και ηταν αρκετα μεγαλο το ποσοστο στην οθονη εγραφε μεχρι και στο 80% που νεταριζε την φωτο. Ειδικα αν ηταν καλοφωτισμενη η φωτο μπορουσες να την φερεις πολυ κοντα. Το 1020 θολωνει γρηγορα στο zoom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Αυτην την version την εχω αρκετες ημερες και δεν εχω παρατηρησει καποια κιτρινιλα, με η χωρις φλας. Για την προηγουμενη δεν ξερω πριν ενα μηνα το πηρα. Παντως βρε παιδια δεν αντεχω θα το πω. Το 1020 εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου απο το ταπεινο μου Ν86, αλλα μπορουσες να κανεις τετοιο zoom σε φωτο που ειχες τραβηξει, που εβλεπες λεπτομερειες σαν να ειχες το θεμα μπροστα σου, εστω και στην ταπεινη οθονουλα του. Κατι που με το 1020 δεν μπορω να κανω... ποιο ειναι το N86? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts