Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, αν κάνουμε hard reset τις εφαρμογές αν δεν έχουμε πάρει αντίγραφο στο cloud πως τις επαναφέρουμε; τις έχω αποθηκεύσει σε αρχεία που υπάρχουν στο store για μη αυτόματη εγκατάσταση, γίνεται με αυτόν τον τρόπο;

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, αν κάνουμε hard reset τις εφαρμογές αν δεν έχουμε πάρει αντίγραφο στο cloud πως τις επαναφέρουμε; τις έχω αποθηκεύσει σε αρχεία που υπάρχουν στο store για μη αυτόματη εγκατάσταση, γίνεται με αυτόν τον τρόπο;

Μπαίνεις στο store και τις ξανακατεβάζεις χειροκίνητα μία-μία. Απλά με την επαναφορά του αντιγράφου θα σου τις ξανακάνει εγκατάσταση όλες μαζί αν επιλέξεις να το επαναφέρεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σε ευχαριστώ για την απαντηση, ο κύριος λόγος που το ψάχνω για hard reset είναι ότι μου κολλάει στο 96% όταν προσπαθώ να πάρω αντίγραφο, είτε με, είτε χωρίς τις εφαρμογές...

Βρε παιδια πριν λιγες μερες εδω ελεγε denim και τωρα μου δειχνει αυτο

http://i807.photobucket.com/albums/yy359/vsavv/PARTIAL/wp_ss_20150317_0001_zpss2xosmgg.png

Ποια version εχω;

Edited by niotheros
αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας

Βρε παιδια πριν λιγες μερες εδω ελεγε denim και τωρα μου δειχνει αυτο

http://i807.photobucket.com/albums/yy359/vsavv/PARTIAL/wp_ss_20150317_0001_zpss2xosmgg.png

Ποια version εχω;

Δες στα πρόσθετα+πληροφορίες. Εκεί σου εμφανίζει πάνω-πάνω αν έχεις Denim,Cyan κλπ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δες στα πρόσθετα+πληροφορίες. Εκεί σου εμφανίζει πάνω-πάνω αν έχεις Denim,Cyan κλπ.

Σωστος! σε ευχαριστω κοιτουσα σε αλλο μενου, που θα παει θα το μαθω το ρημαδι!:lol:

Σε ευχαριστώ για την απαντηση, ο κύριος λόγος που το ψάχνω για hard reset είναι ότι μου κολλάει στο 96% όταν προσπαθώ να πάρω αντίγραφο, είτε με, είτε χωρίς τις εφαρμογές...

Αφού πάρεις backup χωρίς να επιλέξεις τις ρυθμίσεις των εφαρμογών ακομα κι αν κολησει στο 96% πάλι, κάνε hard reset και επανεφςρε απο αυτο το backup και όλα καλά. Γνώμη μου που μη παίρνεις backup τις ρυθμίσεις των εφαρμογών..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Σε ευχαριστω για την απαντηση, θα επανελθει λες απο αυτο το backup εστω και αν δεν εχει ολοκληρωθει;

Παιδια το hard reset γινεται με ταυτοχρονο πατημα των κουμπιων τροφοδοσιας και μειωσης ηχου για 15'';

Καλα τα λεω η εχει αλλαξει κατι;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

παιδια παρολο που εχω ενεργοποιημενη την αναμονη στο 1020, με επαιρνε ενας ενω μιλουσα και δεν του εδειχνε οτι ειμαι σε αναμονη. ξερετε τι παιζει?

παιδια παρολο που εχω ενεργοποιημενη την αναμονη στο 1020, με επαιρνε ενας ενω μιλουσα και δεν του εδειχνε οτι ειμαι σε αναμονη. ξερετε τι παιζει?

Wind έχεις? Αν ναι, έτσι λειτουργεί η αναμονή στην wind. Δεν είναι θέμα συσκευής.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το 'χουμε ξαναπεί !!!

Πας στα backup, πατάς διαχείριση, διαγράφεις ό,τι έχεις πάρει μέχρι τώρα backup και μετά λογικά πρέπει να σου ολοκληρώσει κανονικά το backup χωρίς να κολλήσει.

:rtfm:

Καλησπερα σε ολους! αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την εφαρμογη οικονομια μπαταριας; Στο δικο μου ανοιγει και κλεινει αμεσως!

Το 'χουμε ξαναπεί !!!

Πας στα backup, πατάς διαχείριση, διαγράφεις ό,τι έχεις πάρει μέχρι τώρα backup και μετά λογικά πρέπει να σου ολοκληρώσει κανονικά το backup χωρίς να κολλήσει.

To εχω κανει φιλε μου, και αυτο αλλα και την διαγραφη του backup κατ'ευθειαν απο το onedrive, χωρις αποτελεσμα κολλαει παντα.:(

Μ ήρθε update για Lumia camera κ.α. Το έκανε κανείς? Σα να διορθώθηκε η "κιτρινίλα" εκτός και αν είναι η ιδέα μ... :confused:

edit: version 4.9.4.1

Edited by Dimitris_41Mpxls

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Μ ήρθε update για Lumia camera κ.α. Το έκανε κανείς? Σα να διορθώθηκε η "κιτρινίλα" εκτός και αν είναι η ιδέα μ... :confused:

edit: version 4.9.4.1

Αυτην την version την εχω αρκετες ημερες και δεν εχω παρατηρησει καποια κιτρινιλα, με η χωρις φλας.

Για την προηγουμενη δεν ξερω πριν ενα μηνα το πηρα.

Παντως βρε παιδια δεν αντεχω θα το πω.

Το 1020 εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου απο το ταπεινο μου Ν86, αλλα μπορουσες να κανεις τετοιο zoom σε φωτο που ειχες τραβηξει, που εβλεπες λεπτομερειες σαν να ειχες το θεμα μπροστα σου, εστω και στην ταπεινη οθονουλα του.

Κατι που με το 1020 δεν μπορω να κανω...

Edited by ganian

Αυτην την version την εχω αρκετες ημερες και δεν εχω παρατηρησει καποια κιτρινιλα, με η χωρις φλας.

Το 1020 εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου απο το ταπεινο μου Ν86, αλλα μπορουσες να κανεις τετοιο zoom σε φωτο που ειχες τραβηξει, που εβλεπες λεπτομερειες σαν να ειχες το θεμα μπροστα σου, εστω και στην ταπεινη οθονουλα του.

Θα αστειεύεσαι μάλλον.......!!!!!!????

Καθόλου, είναι ένα πράγμα που με έχει απογοητεύσει...

Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θες αλλα για ρίξε μια ματιά σε αυτη την εφαρμογή:

http://www.windowsphone.com/s?appid=dd945a05-e1bd-46de-84e6-65783e0923f3

Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θες αλλα για ρίξε μια ματιά σε αυτη την εφαρμογή:

http://www.windowsphone.com/s?appid=dd945a05-e1bd-46de-84e6-65783e0923f3

Σε ευχαριστω φιλε μου, ηταν απο τις πρωτες που εγκατεστησα και αυτην και την lumia refocus, σε 37mp τις βλεπω.

Το Ν86 μαλλον το ειχε ενσωματωμενο σαν software την δυνατοτητα να κανει μεγαλο ζουμ σε τραβηγμενες φωτο, αλλα να τις νεταρει αυτοματα οταν τις εκανες zoom απο τα πληκτρα της εντασης, και ηταν αρκετα μεγαλο το ποσοστο στην οθονη εγραφε μεχρι και στο 80% που νεταριζε την φωτο.

Ειδικα αν ηταν καλοφωτισμενη η φωτο μπορουσες να την φερεις πολυ κοντα.

Το 1020 θολωνει γρηγορα στο zoom.

ποιο ειναι το N86?