BURNIN_AMBITION Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω για της χρησιμες πληροφοριες. οταν ξερουμε τι ισχυει μπορουμε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας καλυτερα. για να δουμε, 3 βδομαδες και μια μερα χωρις κινητο. μου εχει λειψει παρα πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 μολις ηρθε το κινητο πισω. αλλαγμενη πλακετ (και αλλαγμενη οθονη μιας και δεν βλεπω το σκριν προτεκτορ που ειχα). τωρα περναω ντενιμ. το μονο που ειδα μεχρι τωρα ειναι οτι επιτελους ακουω και με ακουνε. τελικα καποιος που το ειχε αναφερει πιο παλια μαλλον ειχε δικιο. τα πρωτα λουμια πρεπει να ταν ελατωματικα. θα το δουλεψω και θα ξαναποσταρω αλλα ειμαι αισιοδοξος οτι θα πεταει το κινητο. υγ. μπορω απο καπου να δω ημερομηνια κατασκευης κινητου ετσι ωστε να δω την εγγυηση απο το ιμει? εκει που βαζεις το ιμει στο σαιτ της νοκια σου λεει απλα οτι εχει εγγυηση για τις επομενες δεκα μερες και οχι μεχρι ποτε εχεις. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα, έχω το 1020 εδώ και περίπου 6 μήνες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε Lumia Denim στην προσπάθεια μου να βάλω την cortana όπως πριν που είχα Lumia cyan (αλλάζωντας την χώρα και τη γλώσσα σέ U.S.) δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Το τηλέφωνο εχει Γερμανική rom eu_euro2_242 & application version 3.14.6.2 Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα, έχω το 1020 εδώ και περίπου 6 μήνες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε Lumia Denim στην προσπάθεια μου να βάλω την cortana όπως πριν που είχα Lumia cyan (αλλάζωντας την χώρα και τη γλώσσα σέ U.S.) δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Το τηλέφωνο εχει Γερμανική rom eu_euro2_242 & application version 3.14.6.2 Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; Χώρα και περιοχή άλλαξα κι εγώ και εμφανίστηκε αμέσως, δεν καταλαβαίνω τι φταίει... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπέρα, έχω το 1020 εδώ και περίπου 6 μήνες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε Lumia Denim στην προσπάθεια μου να βάλω την cortana όπως πριν που είχα Lumia cyan (αλλάζωντας την χώρα και τη γλώσσα σέ U.S.) δεν μπορώ να τη βρω πουθενά. Το τηλέφωνο εχει Γερμανική rom eu_euro2_242 & application version 3.14.6.2 Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; Πήγαινε ρυθμίσεις, γλώσσα και πάτησε παρατεταμένα πάνω στα αγγλικά. Επέλεξε μετακίνηση επάνω ώστε να γίνει πρώτη στη λίστα και είσαι οκ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 2 πολυ γρηγορες παρατηρησεις. το κινητο πλεον δεν κανει απειρη ωρα οταν το κλεισεις, μεχρι να κλεισει εντελως, οπως εκανε πριν. επισης η μπαταρια δειχνει οτι κραταει ανετα μιαμιση μερα. μιαμιση μερα δεν ειχα δει ποτε.... τελικα οντως τα πρωτα 1020 ηταν καπως και τωρα φυσαει? τι να πω. μονο να χαρω μπορω. και απο ενταση ηχειου ολα κομπλε σκεφτομουν να το πουλησω και να παρω το 64Gb αλλα τωρα φοβαμαι μην πεσω σε μουφα παρτιδα... τι να κανω δεν ξερω....εχει κανεις 64ρι κινητο? μπορει να πει αν κραταει σε αυτου η μπαταρια και αν κλεινει με το που το απενεργοποιησεις ή κανει πολυ ωρα? μπας και καταλαβω τι παρτιδες κυκλοφορησαν? ειναι σχετικα καινουργια τα 64αρια ή ειναι απο τα πρωτα που ειχαν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzipo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν σε ικανοποιεί στην εμπειρία χρήσης αυτό που έχεις και δεν είναι τόσο σημαντικό για εσένα να έχει 64 GΒ, τότε δε βλέπω λόγο να το κάνεις. Τζάμπα το ρίσκο να πέσεις σε κάποιο που καταναλώνει πολύ μπαταρία. Εγώ, για παράδειγμα, έχω το 32, όμως αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα 9 GB, έχοντας μέσα όλες τις φωτογραφίες των 5MP από το Δεκέμβριο του 2013 που το είχα πάρει. Κρατάω περίπου 90 φωτογραφίες το μήνα. Στο τέλος κάθε μήνα, περνάω στον υπολογιστή τα videos και τις high-resolution φωτογραφίες. Εκτός αν κάνεις ταξίδια και βγάζεις πολύ πράμα, δίχως να κάθεσαι στον υπολογιστή για κάποιο διάστημα. Αλήθεια εσείς που έχετε τα 64 γεμίζετε τη μνήμη? Αν ναι, με τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν σε ικανοποιεί στην εμπειρία χρήσης αυτό που έχεις και δεν είναι τόσο σημαντικό για εσένα να έχει 64 GΒ, τότε δε βλέπω λόγο να το κάνεις. Τζάμπα το ρίσκο να πέσεις σε κάποιο που καταναλώνει πολύ μπαταρία. Εγώ, για παράδειγμα, έχω το 32, όμως αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα 9 GB, έχοντας μέσα όλες τις φωτογραφίες των 5MP από το Δεκέμβριο του 2013 που το είχα πάρει. Κρατάω περίπου 90 φωτογραφίες το μήνα. Στο τέλος κάθε μήνα, περνάω στον υπολογιστή τα videos και τις high-resolution φωτογραφίες. Εκτός αν κάνεις ταξίδια και βγάζεις πολύ πράμα, δίχως να κάθεσαι στον υπολογιστή για κάποιο διάστημα. Αλήθεια εσείς που έχετε τα 64 γεμίζετε τη μνήμη? Αν ναι, με τι? καλημέρα σε ολους τους συμφοριτες !! παιδια να ρωτησω αν και με denim (ουγγρικη ρομ) εχουν θαψει τελειως την καμερα η μου φαινεται ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 καλημέρα σε ολους τους συμφοριτες !! παιδια να ρωτησω αν και με denim (ουγγρικη ρομ) εχουν θαψει τελειως την καμερα η μου φαινεται ?? Γιατί το λες αυτό. Έχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες και είναι μια χαρά. Δες στο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=312 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 η αληθεια ειναι οτι μου χρειαζεται ο χωρος. ειναι κατι που πρεπει να προσεξω? τα 64αρια ειναι ολα ξεκλειδωτα ή υπαρχει κανα θεμα? μιλαμε για τα 64ρια που πουλαγαν ελληνικα καταστηματα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 η αληθεια ειναι οτι μου χρειαζεται ο χωρος. ειναι κατι που πρεπει να προσεξω? τα 64αρια ειναι ολα ξεκλειδωτα ή υπαρχει κανα θεμα? μιλαμε για τα 64ρια που πουλαγαν ελληνικα καταστηματα. ευχαριστω Αφού πουλούσαν ελληνικά καταστήματα 64άρια σίγουρα είναι ξεκλείδωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) η αληθεια ειναι οτι μου χρειαζεται ο χωρος. ειναι κατι που πρεπει να προσεξω? τα 64αρια ειναι ολα ξεκλειδωτα ή υπαρχει κανα θεμα? μιλαμε για τα 64ρια που πουλαγαν ελληνικα καταστηματα. ευχαριστω Με απενεργοποιημενες ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο πλην του ρολογιου και της glance screen, κλειστα bluetooth/wifi, χωρις βαρεια χρηση τηλεφωνου αντε να μιλησω συνολικα κανενα διλεπτο, μου κραταει μιαμιση μερα χαλαρα. Αν ομως μπω ιντερνετ η στειλλω μαζικα φωτο μεσω bluetooth η για οποιοδηποτε λογο εχω αναμενη οθονη, μειωνεται αρκετα η αυτονομια πολυ θα ελεγα. Τωρα για την χωρητικοτητα το επελεξα γιατι δεν θελω να αδειαζω γρηγορα τις φωτο στο pc οποτε λογικα θα γεμιζε γρηγορα απο οτι ειχα διαβασει δεδομενου οτι η καθε φωτο ειναι γυρω στα 10mb, και βγαζω αρκετες. Το πηρα τον προηγουμενο μηνα απο σκρουτζομαγαζο στην τιμη που εβρισκα τοτε το 32αρι οποτε το επελεξα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. (η χωρητικοτητα ποτε δεν ειναι αρκετη).:lol: Επισης ειναι branded (βγαζει το logo της Ο2 (Αγγλος isp) στην εκκινηση και ειχε 2 εφαρμογες της που τις απεγκατεστησα χθες. Περαν αυτου δεν υπαρχει κατι αλλο που να το μαρτυρα. Τωρα αν ξερρεις καπου στα μενου να λεει την ημερομηνια κατασκευης, ευχαριστως να σου πω τι παρτιδα ειναι. Edited March 12, 2015 by ganian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 η αληθεια ειναι οτι μου χρειαζεται ο χωρος. ειναι κατι που πρεπει να προσεξω? τα 64αρια ειναι ολα ξεκλειδωτα ή υπαρχει κανα θεμα? μιλαμε για τα 64ρια που πουλαγαν ελληνικα καταστηματα. ευχαριστω Όλοι θέλουν περισσότερο χώρο. Αν είχα 64αρι θα ήθελα 128αρι....:) Όμως έχει αποδειχτεί πως η συσκευή είναι μια ζαριά που δεν ξέρεις τι θα κάτσει. Έχω αλλάξει 3 1020. Το ένα δεν έβγαζε μερα με ΤΙΠΟΤΑ. Τα αλλα δύο δεν είχαν πρόβλημα. Ειδικά αυτό που έχω τώρα είναι σούπερ. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ρίσκο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ρε παιδιά βάλατε denim, γιατί εγώ με ιταλικό unbranded επίσημα δεν έχω πάρει τίποτα. Αν είναι να το πάνε για Απρίλη να βάλω DP να τελειώνω.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ρε παιδιά βάλατε denim, γιατί εγώ με ιταλικό unbranded επίσημα δεν έχω πάρει τίποτα. Αν είναι να το πάνε για Απρίλη να βάλω DP να τελειώνω.. Σύμφωνα με το site της MS που δείχνει την διαθεσιμότητα της αναβάθμισης δεν έχει δοθεί ακόμα για τα ιταλικά country variant. Μπορείς να βάλεις την DP και μόλις έρθει την περνάς κανονικά χωρίς να χρειάζεται το roll back που χρειαζόταν στη Cyan. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Πήγαινε ρυθμίσεις, γλώσσα και πάτησε παρατεταμένα πάνω στα αγγλικά. Επέλεξε μετακίνηση επάνω ώστε να γίνει πρώτη στη λίστα και είσαι οκ. Το έκανα αλλά... δεν την βρήκα πουθενά (το παλοθηλυκο) :X Είδα βίντεο στο YouTube είδα φωτογραφίες, το έψαξα παντού αλλά τζίφος... Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό η έχω την πρωτοτυπία... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γία τον φίλο πιο πάνω που λέει για το 64GB παρατήρησα ότι σε lumia 1020 με Windows 10 ένας τυπάκος κάρφωσε usb στικακι και το τηλέφωνο το βρήκε σαν έξτρα αποθηκευτικό χώρο... Αν ξαναβρώ το link θα το βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) τελικα δεν αντεξα. το αγορασα το κινητο. ειναι φοβερο σε λευκο. τωρα καθομαι να περασω τα παντα και να κανω επαναφορα. και δυστυχως το πλεον ****** 21αρι μου παει για πουλημα χεχε. αποτι φαινεται το 64ρι ειναι χαρτι. και εχει και αυτο το ιδιο δυνατο ακουστικο με το δικο μου το μαυρο πλεον --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited March 13, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλημέρα Σχετικά με το ακουστικο που ακούγεται πολύ σιγά, μπορει να γίνει κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Kαλη σας μερα. Εχει τυχει καποιος χρηστης να παρατηρησει αλλαγες μεταξυ denim και black στην καμερα? Εχει καποια διαφορα στην ποιοτητα? Το ειχα παρει με cyan και μου φαινεται οτι τραβαγε καλυτερα απο την denim...μπορει και να κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πρέπει να το έχεις... Θέλει χέρι.. Πάρε κανένα κινεζικο να κανεις τη δουλειά σου... :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πριν λίγο πήρα επίσημα denim σε ιταλικό cv. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πριν λίγο πήρα επίσημα denim σε ιταλικό cv. Και γω μια απτα ιδια! Το camera update εχω περιεργεια αν θα παρουμε ποτε... Επισης αν πηραμε μεσα Μaρτη το update φαντασου ποτε τα win10 update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Και γω μια απτα ιδια! Το camera update εχω περιεργεια αν θα παρουμε ποτε... Επισης αν πηραμε μεσα Μaρτη το update φαντασου ποτε τα win10 update.. Κατα τα Χριστουγεννα και αν.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δυστυχώς παιδιά δεν άντεξα και το πούλησα τελικά το 1020 με ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία η κάμερα του εξακολουθεί να είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε κινητό αλλά από την άλλη η MS δείχνει να το έχει εγκαταλείψει εκτός κι αν του δώσει τελικά την Camera 5.0 όταν πάρει τα W10. Από την μία καταλαβαίνω ότι είναι θέμα επεξεργαστή κτλ (τον οποίο επέλεξαν βέβαια οι ιδιοι) αλλά από την άλλη ίσως θα μπορούσαν να δώσουν κάποιες επιπλέον επιλογές πχ HDR αλλά με τον περιορισμό της χαμηλότερης ανάλυσης για τις επιλογές αυτές μονο. Ή πολύ απλά θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υποστηρίζουν ενεργά μια από τις ναυαρχιδες των WP μέχρι να βγει τουλάχιστον ο αντικαταστατης του 1020. Και φυσικά τα WP. Όσο κι αν έκανα υπομονή είναι δυστυχώς πολύ πίσω. Επιστρεφοντας τελικά στο Android ήταν σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Τέλος πάντων κατά την γνώμη μου το 1020 είναι ένα iconic κινητό που ακόμα και σχεδόν 1.5 χρόνο από όταν παρουσιαστηκε εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των φωτογραφικών κινητών και αυτό λέει πολλά για την καινοτομία της Nokia. Τι κρίμα μόνο που χαντακωθηκε επιλέγοντας αποκλειστικά τα WP. Καλή συνέχεια παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δυστυχώς παιδιά δεν άντεξα και το πούλησα τελικά το 1020 με ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία η κάμερα του εξακολουθεί να είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε κινητό αλλά από την άλλη η MS δείχνει να το έχει εγκαταλείψει εκτός κι αν του δώσει τελικά την Camera 5.0 όταν πάρει τα W10. Από την μία καταλαβαίνω ότι είναι θέμα επεξεργαστή κτλ (τον οποίο επέλεξαν βέβαια οι ιδιοι) αλλά από την άλλη ίσως θα μπορούσαν να δώσουν κάποιες επιπλέον επιλογές πχ HDR αλλά με τον περιορισμό της χαμηλότερης ανάλυσης για τις επιλογές αυτές μονο. Ή πολύ απλά θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υποστηρίζουν ενεργά μια από τις ναυαρχιδες των WP μέχρι να βγει τουλάχιστον ο αντικαταστατης του 1020. Και φυσικά τα WP. Όσο κι αν έκανα υπομονή είναι δυστυχώς πολύ πίσω. Επιστρεφοντας τελικά στο Android ήταν σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Τέλος πάντων κατά την γνώμη μου το 1020 είναι ένα iconic κινητό που ακόμα και σχεδόν 1.5 χρόνο από όταν παρουσιαστηκε εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των φωτογραφικών κινητών και αυτό λέει πολλά για την καινοτομία της Nokia. Τι κρίμα μόνο που χαντακωθηκε επιλέγοντας αποκλειστικά τα WP. Καλή συνέχεια παιδιά. Συμφωνω στα αναγραφομενα σου. Αν το No1 ειναι η φωτο, αναγκαστικα παραμενεις στο 1020. Εχει ομως ελλειψεις σαν συσκευη αρκετες... Καλη συνεχεια και σε σενα φιλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να το έχεις... Θέλει χέρι.. Πάρε κανένα κινεζικο να κανεις τη δουλειά σου... :) Εγω με το ποδι τις τραβαω τις φωτο, εσυ με το χερι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts