rohamis Δημοσιεύτηκε October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2004 Ξέρει κανείς? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή πρέπει να παιδεύομαι μέσα από τα windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Υπαρχει στο bios να κανεις boot απο usb.Νομιζω δηλαδη!Παντος δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. November 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Δεν εννοώ πως να ψάχνει ο υπολογιστής για bootable device στο usb όταν ξεκινάει, αλλά για το πως θα κάνω format ένα usb stick ώστε να είναι bootable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Τι λειτουργικό θες να κάνει boot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 http://www.weethet.nl/english/hardware_bootfromusbstick.php εάν οποσδηποτε θέλεις util http://www.oreillynet.com/pub/wlg/5735 που οδηγεί σε ένα util στην HP http://h18007.www1.hp.com/support/files/hpcpqdt/us/download/20306.html Φιλικά V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 den ksero an einai to idio me to parapano pantos kai ego apo hp eixa katebasei ena utility Windows-based Format Utility for HP DiskOnKey USB Device version 2.00.006 A (6 Feb 04) auto einai to utility sp27213.exe http://h18007.www1.hp.com/support/files/hpcpqdt/us/revision/8273.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. November 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 2 Νοέ. 2004 , 13:11) Τι λειτουργικό θες να κάνει boot; Θελω απλά boot και να υπάρχουν recovery tools. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα τα δω τα links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. November 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nastis ( 2 Νοέ. 2004 , 16:17) http://www.weethet.nl/english/hardware_bootfromusbstick.php εάν οποσδηποτε θέλεις util http://www.oreillynet.com/pub/wlg/5735 που οδηγεί σε ένα util στην HP http://h18007.www1.hp.com/support/files/hpcpqdt/us/download/20306.html Φιλικά V. Το πρώτο site που γράφεις το είχα βρει και εγώ από το google, δυστυχώς ενώ κάνω αντιγραφή τους boot sectors από την δισκέτα, όταν πάω να τους αντιγράψω σε stick μου βγάζει error type mismatch και δεν γίνεται τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyjo_Mi16 Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 kali magia pantos, de toksera ! ;) xrisimo pantws se kolokatastaseis! :p Παράθεση koritsaki mi se melei, o mitsaras einai meli!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/_Alexisferos_/27430/336136/0/logo-myphone.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Προσπαθω δυο μερες και ακρη δεν εβγαλα.δοκιμασα 50 προγραμματα αλλα τιποτα. Εχω μια εκδοση light xp,αλλη μια σε .iso και μια σε bootable.δισκακι. Με οποιο προγραμμα προσπαθησα να φτιαξω ενα bootable usb(εχω χαλασμενο dvd) δεν παιζει.μου ζητταει αρχεια που λειπουν.μια το ntldr την αλλη το boot.ini Εχετε να προτεινεται κατι? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Θα προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και φυσικά δεν ξέρω αν μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα... Κατέβασε το unetbootin το οποίο σίγουρα δουλεύει με λίνουξ. Για windows, απλά επέλεξε το iso που έχεις και ακολούθησε τα βήματα, είναι πολύ απλό. Δύσκολα να δουλέψει βέβαια αυτό, αλλά δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Θα προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και φυσικά δεν ξέρω αν μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα... Κατέβασε το unetbootin το οποίο σίγουρα δουλεύει με λίνουξ. Για windows, απλά επέλεξε το iso που έχεις και ακολούθησε τα βήματα, είναι πολύ απλό. Δύσκολα να δουλέψει βέβαια αυτό, αλλά δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις... σε ευχαριστω.το κατεβασα και το δοκιμασα και με ubuntu kai μe 7αρια πιστευω οτι το προβλημα εχει να κανει με το φορμαρισμα της καρτας σε fat/ntfs κυριο τομο κλπ.δοκιμασα πολλα .Καποια δεν δουλεψαν καθολου.αλλα ενω μπουταρε απο το στικ ,ελειπε καποιο αρχειο και κολαγε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δοκιμασε το YUMI , εγω αυτο χρησιμοποιω και οτι φορματ κανω το κανω απο αφαιρουμενο. Νομιζω πρεπει να ειναι NTFS το format. Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,μηπως υπαρχει προγραμματακι που υποστηριζει 2 λειτουργικα στο ιδιο αφαιρουμενο μεσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αν η μητρική δεν έχει δυνατότητα boot από usb...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ευχαριστω για τον χρονο σας. Κανεις απλη διαμορφωση σε ntfs? και μετα ριχνεις μεσα τα αρχεια .iso? Αν δεν εχει επιλογη για boot απο usb κλαφτα χαραλαμπε. Αρχικα πιστευω οτι δεν το εχεις δει,μιας και ο ενας υπολογιστης ειναι παμπαλαιος και εχει. Πρεπει να εχεις το στικ μεσα και να επιλεξεις να μπουταρει απο το στικ.Μονο τοτε θα το δεις. υπαρχει και ενα σκριπτακι (plop λεγεται) ,δοκιμασε και αυτο ,αν και νομιζα οτι ηταν μονο για ubuntu.θελει ομως δισκετα εκκινησης. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Προσοχή! Δεν αντιγράφεις απλά το .iso στο στικάκι! Σε αυτή την μορφή το αρχείο είναι άχρηστο! Τα .iso είναι εικόνες δίσκου που χρειάζονται "κάψιμο" σε cd ή usb stick για να εμφανιστοούν όλα τα αρχεία που περιέχουν. Αυτό γίνεται και με το unetbootin που έγραψαν παραπάνω για usb stick, ή π.χ. με το imgburn για cd. Το να μπουτάρεις από usb stick είναι πονεμένη ιστορία. Εξαρτάται και από το λειτουργικό και από το pc σου αν θα μπουτάρει από αυτό, ανάλογα με το file system στο οποιο κάνεις format. Μπορεί ένα pc να διαβάζει το stick και ένα άλλο όχι, ή το ίδιο pc να βλέπει το στικάκι σε fat32 αλλά όχι σε ntfs. Γι'αυτό κάθε φορά πριν κάψεις το .iso με το unetbootin κάνε φορμάτ σε fat32 και ntfs να δεις αν θα δουλέψει. Επίσης κάποια παλιότερα pc δεν υποστηρίζουν boot από usb stick στο bios τους. Εγώ προτείνω πάντως να κάψεις το .iso σε cd, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος και δεν αποτυγχάνει ποτέ. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 το μηχανημα μποουταρει κανονικα απο stick.βλεπει το στικακι και ειτε ξακιναει και λειπει καποιο αρχειο ειτε μετα τα βιος ,βγαζει μια παυλιτσα και δεν κανει τιποτα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εγω για windows χρησιμοποιω το wintoflash http://wintoflash.com/home/en/ πολυ ευκολο στη χρηση. Δουλευει σιγουρα με windows και ubuntu με SLES δεν μου επαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Οχι,δεν πετας το iso μεσα. Τρεχεις το προγραμμα,κανεις εγκατασταση και επιλεγεις τι λειτουργικο θελεις να εγκαταστησεις. Μετα επιλεγεις το iso και τα υπολοιπα τα κανει το προγραμμα. Πολλες μητρικες εχουν επιλογη οταν εκκινουν,που σου λεει ποιο fkey ειναι υπευθυνο για να επιλεξεις τη μοναδα που θα κανει boot. συνηθως ειναι το f12,οποτε αφου τα κανεις ολα δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει.αρα το μονο που χρειαζεται ειναι να περαστουν τα αρχεια απο το iso. Τα αρχεια boot ομως απο που περνιονται?δεν πρεπει να περαστον κατα την διαδικασια που θα γινει το stickακι primary? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Χρησιμοποίησε το wintoflash που λέει ο stamatis3133, κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Διαμορφώνει το usb stick κατάλληλα και προσθέτει τα αρχεία που υπάρχουν στο αρχείο iso. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αν δεν δουλεύει ούτε αυτό, τότε δοκίμασε με άλλο αρχείο iso, πιθανώς το συγκεκριμένο να είναι προβληματικό. Επίσης ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις usb θύρες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 θα δοκιμασω και θα σας ενημερωσω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim1900dz Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Koala 1.1 Googlαρε... Παράθεση La vie est belle!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τι προβλημα αντιμετωπιζεις τωρα? Δε σου βρισκε το φλασακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Wintoflash. Και τα δυο .iso τα βλεπει οτι λειπουν αρχεια(winnt αν θυμαμαι καλα) Το ενα .iso το εχω κανει απο cd μου. Το κοαλα δεν το προλαβα να το δοκιμασω. Ακομα ενα το wintousb. Το γραφει μπουταρει απο εκει βγαζει μια παυλα σαν αυτη που δειχνουν τα βιος οτι φορτωνουν και κολαει εκει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts